|
|
#1021 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤️- część 5
Pati, a ja już wchodziłam na fb, żeby fotkę Tymka zobaczyc 😂
Ja też w kinie nie urodziłam, nawet wody mi nie odeszły 😂 Krainy Lodu też nie obejrzałam, bo Natalka się bała i przez pół godziny siedziała mi na kolanach, a później chciała wyjść. Za to kinowym popcornem odbija mi się do tej pory... |
|
|
|
#1022 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
️- część 5
Cytat:
Herbatka z liści mi całkiem smakuje, nie ma co się źle nastawiać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1023 | ||
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Dziewczyny sorrrki , kurcze
![]() nie chcialam! Ale widze ze tu niezla atmosferka ;D Brat wpadl na kawe z dziewczyną. Ale jak zobaczyłam od Smaefetki wiad. na messengerze to sobie mysle ktoras urodzila? ;D haha Zadzwoniłam do tej mojej poloznej z ktora rodzilam Leona czy jechać mam, ze takie uczucie i brak skurczy ale, ze dziwne... i powiedziała, ze dziecko pewnie na odbyt uciska ![]() i rzeczywiście, jak poszlam na toalete to przeszlo. 🤯![]() Czy cos mnie w tej ciazy jeszcze zaskoczy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Ivi, jak to zrobiłaś sama? 🥰🥰🥰 Gosia Twoje tez cudne!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1025 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
tak nudno tu ostatnio było przynajmniej przez chwilę miałyśmy zajęcie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1026 |
|
Zadomowienie
|
Ivi, Gosiulam, piękne te Wasze cuda! Ja żałuję że nic Maciusiowi szydełkowe go nie zdążyłam zrobić.
Dzięki dziewczyny za kciuki, ale chyba wolę poczekać do 6 grudnia, bo wtedy chociaż przy swoim lekarzu urodzę dziś w nocy nie mogę w ogóle rodzić,bo nie mamy co z dziećmi zrobić, także najwcześniej jutro pasowało by jeszcze dom ogarnąć...ale szaleć nie będę, żeby poród wywołać, tylko żeby w miarę czysto było. Przytulanki ostatnio dość boleśnie dla mnie były i myślę że to może przez to rozwarcie, jakoś tak inaczej było i myślę że to dopiero coś dziać się zaczęło od 3-4 dni.Jakos tak dziwnie cmi mnie przez cały wieczór, ale skurczy nie mam. Ja jestem ciekawa co tym razem mnie przy porodzie zaskoczy ![]() Jutro muszę iść z Natalka do pediatry, żeby ją osluchala i po receptę na sterydy do inhalacji na kolejne zapalenie krtani ( niech żyje mój optymizm). |
|
|
|
#1027 |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Dzięki dziewczynki
![]() Gosia Twoje tez piękne ![]() Pati makrama podstawowy węzeł na 4 sznurkach, wszystkie elementy zamówiłam na Allegro za jakieś 70 zł i jeszcze mi sporo zostało bo będę robiła zawieszki do baby gym ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1028 | |||||
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
|||||
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Ja w sumie nie wiem co bym mogła dostać, bo biżuterię średnio lubię i noszę tylko kolczyki i łańcuszek
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- W zasadzie nie czuje potrzeby prezentu, wystarcza kwiatki w domu ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Czuje sie skretyniała przez ta ciążę.
22 moje dziecko nie spi. Po ósmej poszedl brat, meza nie ma bo wymienia przegub. Patrze. Nie ma chleba. Wspaniale! Leon zapchany waflami ryzowymi, ciastkami owsianymi mysle napewno nie jest glodny. Kąpał sie do 21. Polozylam go. 10-15-20-40min on nie spi! I mowi - mamo jestem glodny. Ja w ryk co tu zrobic, maz wysyla zdjecie rozebranego koła. Mysle sobie - wspaniale . Schodze z Leo na dol i w ryk. Bo patelnia do nalesnikow nie dziala , nie ma chleba. W efekcie ugotowalam owsianki. Zjedliśmy ale nadal nie mam nic na rano. Mysle dobra. Zrobie chleb. Nastawilam wszystko. Robota od imprezy nie uzywalam. Wsypalam wszystkie składniki wlaczylam i wyszlam jesc kolacje z Leo. Wracam a tam chleb w niektórych miejscach niebieski. Robot mialam od barwnika spożywczego ![]() ![]() dobrze ze przyszłam jak ciasto dopiero zaczęło dotykac glowicy bo mielibysmy chleb dla smerfow ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Pati, polecam mrożenie pieczywa ja jak kupię za dużo to zawsze mrożę kilka kromek takiego świeżego chleba, kilka minut na kaloryferze i mam świeże pieczywo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Wiesz co ,nam sporo chleba idzie. Bochenek na dwa dni mamy, czasami na trzy. I to maz nie robi sobie jedzenia do pracy bo maja tam pieczywo.
Ja sama zjadam dziennie okolo 5kawalkow. Uwielbiam chleb. I generalnie od roku robilam swoj. Ale ostatnio sie rozleniwilam i wolalam kupic. a teraz z Dyni jest taki pyszny w piekarni , omnomnomnom. Tylko do konca listopada go robią wiec zajadamy go non stop. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1035 |
|
Zadomowienie
|
️- część 5
Idę spać i towarzyszy mi dziwne uczucie.. Taki głos gdzieś głęboko głęboko w głowie..
Juz nawet tż nie mówię, że czuję nosem poród bo by nie spał biedny.. Jeszcze jeden dzień mi potrzebny na dokończenie co zaczęłam i niech się dzieje. Jeden dzień ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1036 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
ważne że owsianka zjedzona i nikt nie jest głodny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Będę zaglądać na forum w nocy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1039 | |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Cytat:
|
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cos mi sie wydaje ,ze nas wszystkie w kaftanach wsadza do duzej ciężarówki i wywiozą , juz niedługo .....
![]() ![]() wstawilam chleb do pieca... oczywiscie poczekam 10min i zeżrę skibkę jak troszkę ostygnie. ;D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1041 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Ja zapewne też
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1042 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Ja pewnie też będę w nocy spoglądać, wjechała drzemka od 18 2h, więc noc będzie na netflixie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1043 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Gdybym sama piekła chleb to pewnie bym ważyła 130kg
Uwielbiam świeże pieczywo, a takie domowe to już w ogóle! ️Nie wiem, czy temat już się przewijał czy nie - misie szumisie czy inne whisbeary - hit czy kit? Bo nie wiem czy zamawiać z okazji blackfriday ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1044 | |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Cytat:
|
|
|
|
#1045 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
U dzieciaków mojego brata 1 na 1 - wydaje mi się, że u starszego dziecka za późno weszli z tematem, ale u młodszego sprawdziło się super. I sama nie wiem...
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Nie namawiam ale jakby co sluze przepisem
tez jem za duzo jak zrobię IMG_28112019_000004_(1200_x_1200_piksel).jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Ja kupilam whisbear bo babka nowego sprzedawala za piątaka. Zobaczymy
za normalna cene bym nie kupila Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1048 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Piękne chlebki! Ciasto robisz w maszynie?
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
To ja , juz niedługo.
![]() Tak black. Wrzucam w robot, 5 min wyrabia, godzinke rosnie , dziele na dwa ,smaruje pomada ,sypie makiem i obzarstwo ![]() ![]() Moje pierwsze zrobilam w Boze narodzenie. Przypominało pitę. ![]() tego dnia zamowilam robot. ![]() ![]() Screenshot_20191128-001321_Gallery.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1050 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Kurde, może po nowym roku pomyślę poważnie o jakimś robocie do wyrobu pieczywa... Jednak co swoje, domowe, to swoje, kupne się nie umywa
![]() Tymczasem postanowiłam się zabrać za pierniczki i chyba jutro albo w weekend zrobię, akurat do świąt powinny zmięknąć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

️- część 5

nie chcialam! Ale widze ze tu niezla atmosferka ;D 

tak nudno tu ostatnio było
przynajmniej przez chwilę miałyśmy zajęcie 

Ale chyba już się nastawilam do tego, więc niech tak będzie

️
tez jem za duzo jak zrobię