|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
️- część 5
Black ja mam Bosch mum5. Bardzo polecam! Sa stosunkowo niedrogie a naprawde robi wszystko. I chlebek tez ogarnia z kilograma mąki i 400ml wody.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1052 | |
|
Zadomowienie
|
️- część 5
Cytat:
![]() ️![]() Spania nie ma.. Nic się nie dzieje ale dzisiaj sen jest dla słabych ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1053 | ||
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
U jednych hit u innych kit a napewno nie niezastąpiony w dobie jutuba na telefonie. Myśle jednak, ze to fajna propozycja na prezent, jak ktoś by raczył zapytać co wam kupić ![]() ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- Cytat:
Pati jeżeli to do szybkiego zarobienia to ja bardzo poproszę! Chciałabym znowu wrócić do pieczenia chleba, ale muszę zacząć od czegos, co nie rośnie cała noc ![]() ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- Misiaq a ja od wieczora mam wrażenie, jakby w mojej pochwie urzędowało sobie w najlepsze moje dziecko. Nawet TZ mi tam jakoś głupio zaprosić, bo już na się zaczynam zastanawiać, czy przez to płaskiej głowy mieć później nie będzie ![]() ![]() ![]() Fajnie by było, jakby nasze mamuśki częściej się tu odzywały
|
|
#1054 |
|
Zadomowienie
|
️- część 5
My mamy szumiącą owieczkę i uwielbiam przy niej zasypiać
dostaliśmy na prezent, tak normalnie to bym chyba jechała na jakiś apkach na telefon ![]() U mnie też jakiś wewnętrzny niepokój (głosów w pochwie brak ). Na 100% opadł mi brzuch, zobaczymy co z tego będzieWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Pierwsza nocna wizyta w WC zaliczona.
Sprawdzam tylko, czy któraś nie rodzi ![]() Dobranoc ![]() Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1056 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Dzień doooobry Kochane. Żadna nie rodzi to idę do toalety i dalej będę probowac zasnąć
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1057 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Pff czyli nocka spokojna
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1058 |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Dzień doberek
![]() Pati chleb wygląda przepysznie. Kiedyś też robiłam swój, kupiłam robota do wypiekania chleba. Przygotowywałam wszystko wieczorem, w nocy się uruchamial i rano miałam cieplutki chlebek, mniam Niestety po przeprowadzce jakoś nie chciało mi się już go robić, a że w piekarni jest bardzo dobry, to tak robot stoi i się kurzy. Minusem w nim jest to, że jednak jest głośny.Powiem Wam, że odkąd zaczęły się u nas porody, to za każdym razem jak wchodzę na forum to towarzyszą mi taaaakie emocje a tu cisza, żadna nie rodzi ![]() ![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
![]() Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1060 |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Dzien dobry
![]() Tez liczylam ze ktoras urodzila ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Dzień dobry,
U mnie cała nocka przespana, aż się sama już obudziłam wyspana ![]() Cytat:
ale jednak wolę na codzień chleby za zakwasie. Najlepsze wychodziły jak mama piekła w takiej maszynie do chleba różne ciemne chlebki ![]() ![]() ja całą ciąże się zbierałam, żeby zrobić zakwas do chleba żytniego i do dziś nie powstał ![]() Ja mam szumisia, nie jest to rzecz niezbędna, ale zobaczymy czy się przyda kupiłam na Allegro za 150 zeta.Misiaq a Ty liczysz, że z dnia na dzień tak szyjka puści i urodzisz ? ja to już przestałam się łudzić, że urodzę w najbliższym czasie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1062 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
![]() Jeszcze nie wszystkie odmeldowały się na forum więc może jednak ![]() Tym bardziej że według lekarza który robił mi wczoraj USG to porody zaczynają się w nocy. Omg jak mi się spać chce i przy okazji jeść i teraz muszę zdecydować co bardziej ![]() Chociaż żeby zjeść muszę jeszcze czekać 15 min bo wzięłam eutyrox
|
|
|
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Też właśnie czekam już głodna na śniadanie po eutyroxie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1064 |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Ja już wcześniej wzięłam euthyrox, właśnie jem śniadanko
![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1065 |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Haha widze wszystkie ten sam poranny rytual. U mnie po tabletce zawsze kawka najpierw
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1066 | |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Cytat:
ale jeszcze 2,5 tygodnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1067 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1068 |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Muszę iść znów do labo, tym razem zanieść próbkę do gbs... Tak mi się nie chce wstać z łóżka
![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1069 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Ale bym się napiła kawki... Ale niestety moja zgaga wtedy przybiera poziom "smok wawelski"
|
|
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Ja bez mleka nie wypije, a że osłabia działanie to pije dopiero w ciągu dnia a teraz wcale, bo ciśnienie czasem na granicy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Dzień dobry, u mnie kawka wjeżdża dopiero około 10-11. Ale to bardziej mleko z kawą
![]() Już miałam nadzieję, że w nocy któraś urodzi, a tu cisza. Ja chyba zaczynam się oczyszczać, albo bierze mnie jelitówka? Wczoraj cały dzień, może nie biegunka, ale w toalecie bywałam dużo częściej niż normalnie, a w nocy trzy razy wymiotowałam. Moze to być wirus bo ostatnio dzieciaki chorowały ale jak na jelitówkę to dziwne, bo nic mnie przy tym nie boli. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1072 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Dzień dobry, wczorajszy dzień i dzisiejsza noc ciężkie. Wczoraj wylądowała na IP. Silne bóle podbrzusza i dużo śluzu z krwią się pojawiło. Niestety stwierdzili że to tylko lekkie przepowiadacze, rozwarcie na 1,5cm i wysłali do domu. Jak to są lekkie przepowiadacze to ja chyba już podziękuję. Oficjalnie jestem przerażona co to będzie dalej. Bóle nie przeszły do teraz. Całą noc nie spałam, bo bolało średnio co 4-5min, teraz nawet częściej, tak że nie wiem co ze sobą zrobić
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Dzień dobry!
Ja właśnie odesłałam chłopaków do przedszkola (dzisiaj bal przebierańców ), zrobiłam siku, zgłaszam ze NIE RODZĘ i idę jeszcze w kime na godzinę. O 12 masaż, to bede miała jeszcze komu pomarudzic, ze nie rodzę...
|
#1074 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
|
|
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Ja_kasi ja to bym próbowała przysypiał nawet po te 2-4 minuty i zbierać siły, bo ty chyba RODZISZ ![]() ![]()
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Brzmi jakbyś miała niedługo urodzić ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1077 | |
|
Zadomowienie
|
️- część 5
Melduję, że również nie rodzę
![]() Cytat:
![]() Tak mi weszło w głowę, że nie spałam do 3. A byłam zmęczona po sprzątaniu ale spania nie było... Później 3 razy siku a teraz musiałam się podnieść bo koleżanka ma podjechać po jedną rzecz i muszę jej wynieść na dwór. Co spowoduje, że powietrze mnie obudzi Nocka do dupy.. Dzień też pewnie nie lepszy bo trzeba będzie odespać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
W sumie racja ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj się biorę za sprzątanie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1080 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Ból jest cały czas tylko w podbrzuszu i nie do końca regularnie bo raz są przerwy 2 min, raz 3 a nawet 4 czasami
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

️- część 5

Uwielbiam świeże pieczywo, a takie domowe to już w ogóle!
️
tez jem za duzo jak zrobię

kupiłam na Allegro za 150 zeta.

i przy okazji jeść

ale jeszcze 2,5 tygodnia 

), zrobiłam siku, zgłaszam ze NIE RODZĘ i idę jeszcze w kime na godzinę. O 12 masaż, to bede miała jeszcze komu pomarudzic, ze nie rodzę... 

Nocka do dupy.. Dzień też pewnie nie lepszy bo trzeba będzie odespać.