|
|
#1081 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
️- część 5
Dzień dobry nocne mar(t)ki
![]() ![]() Ja już po śniadanku, kończę herbatkę i będę kawkę robiła. Ja to wypijam min 2 inki dziennie, teraz pije orkiszowa z cykoria bio wiec samo zdrowie pół na pół z mlekiem ☕️![]() Od wczoraj wieczorem mały mnie mocno uciska, czuje jedno ruchy bardzo nisko i ogólnie boli jak siadam i w pozycji siedzącej, jak leżę to czuje ze mi się tez brzuch napina. Pewnie jutro na wizycie tez dowiem się o rozwarciu większym niż opuszek chyba ze mój Maluszek się do jutra zdecyduje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1082 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
![]() Dziewczyny, a czemu żadna jeszcze nie rozpakowana? co się obijacie? ![]() Melduję, że dzisiejszą noc lepsza od 20 do 24 Lenka dała nam pospać, do 4 były przeboje, ale do 7.30 dalej spanie także idzie CHYBA mu dobremu...oby tamtą noc chyba ją za lekko ubralismy, dlatego tak marudziła....musimy się jeszcze sporo nauczyć...
|
|
|
|
|
#1083 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
![]() No jakoś wszystkie chcą rodzić w grudniu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy Grudniowe 2019
- część 5
Cytat:
Super! Widzisz będzie coraz lepiej ![]() ![]() Właśnie nie wiem co dziewczyny się tak obijają, liczę że przy weekendzie się któraś rozpakuje ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1085 | |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Cytat:
Kasia ja tez myśle, ze to jest TO ![]() skurcze chyba nie są tak z zegarkiem regularne, ważne ze nie masz rozstrzału 2 min a pół godziny, tak przynajmniej ja kojarzę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1086 |
|
Zadomowienie
|
️- część 5
Też się tylko odhaczam, że jeszcze nie rodze, chociaż z całą noc miałam takie cmienie podbrzusza jak okres. Mówiłam, że to moje 4 cm chyba źle zamierzone
![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Ja mam manicure dzisiaj po południu i mogę rodzić. |
|
|
|
#1087 | |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Cytat:
Super, ze już lepiej. Z pewnością inny człowiek od razu jak wyspany Tez myśle ze na weekendzie jak się zacznie to kilka na raz, w końcu grudzień się zacznie i już koniec tej laby ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1088 | |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1089 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Mamy Grudniowe 2019
- część 5
Dzień dobry, również melduje ze nie rodzę i to byla cudowna noc, żadnych pobudek, kręcenia się bez potrzeby, słoneczko przebija się, aż miło wstać
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Haha! Ja się wyłamie bo biorę letrox ale tez nie cierpię tego czekania na jedzenie/picie po nim wiec teraz jak budzę się koło 4 czy 5 rano to biorę tabse i myk dalej na spanko. Wkurzało mnie wieczne picie zimnej herbaty, bo moj tz jak wychodzi do pracy to zawsze mi przynosi herbatke do łóżka, a ja musiałam czekać (ja kawy w ogóle nie pijam) Swoją droga mam nadzieje ze po porodzie przestane brać letrox, endo już mi rozpisał plan działania, jak wyniki będą ok, to bye bye, No chyba ze kolejna ciąża będzie w planach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
Ooo, dzieje się! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
Aaaa, odpoczywaj i zbieraj siły bo chyba się zaczęło! Trzymam kciuki! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Smarfetka Czas edycji: 2019-11-28 o 08:49 |
||||||
|
|
|
#1090 |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Kasia TO chyba juz niedlugo
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1091 | ||
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Zobacz, z każdym dniem coraz lepiej nie zamartwiaj się, nie da się wiedzieć wszystkiego od razu. Trzymam kciuki za Was ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
W końcu weekend lepszy do rodzenia bo mniej ludzi na Oddziale tzn. Nie ma planowych cc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#1092 | |
|
Zadomowienie
|
️- część 5
Cytat:
![]() Ja właśnie wciągam śniadanko i biorę się za ostatnie sprawy na dziś. Dziś wieczorem będę GOTOWA tak jak sobie zaplanowałam na 100% ![]() Jutro mam ktg i zastrzelę się jeśli będzie 0 skurczy.. A co do preferencji to ładnie się do mnie uśmiecha niedziela 1 grudnia Ale jutro się zweryfikuje czy to realne.. W każdym razie tydzień leci szybciutko. W dzień coś robię, wieczorami oglądamy filmy i siedzimy przy światełkach choinki Sił też o dziwo mam sporo chociaż organizm jest baaaardzo obciążony. Ale CHYBA brzuch osiadł i odpuścił przeponę.. Tak myślę bo jak siedzę to między nogami nie mogę go zmieścić w rozkroku haha ![]() No nic dajmy sobie jeszcze te 3 dni i dawać dziewczyny ustawiać się na start!! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Hejka. Jakby co ja nie rodzę
![]() Kasia kciukasy bo Ty na pewno juz rodzisz Maddd ciesze sie,ze u was lepiej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Ja jutro też KTG i liczę, że od wtorku się cokolwiek zmieniło data 1.12 też mi się podoba, wczoraj z mężem tak rozmawialiśmy on miał nadzieje, że 30.11 lub 1.12 będzie po wszystkim, a tu dupa ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Midusia on rosnie 2h wg przepisow ale ja nigdy nie mam tyle czasu i zostawiam na godzinę.
To jest typowy polski bialy chleb z gruba chrupiąca skorka. Wieczorem pieklam rano strzelala, kiedys zrobilam 4 bochenki dla niemcow do pracy to oszaleli Tez bardzo lubie wieloziarniste na zakwasie ale tutaj niemcy robia takie pyszne ze nie chce mi sie piec w piekarniach sa za![]() ![]() iste chleby wlasnie ciemne, bo biale maja niedobre i tak sobie urozmaicamy zycie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1096 |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Kasia kciuki wielkie
![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1097 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Dzień dobry! Myślałam, że nocka będzie kiepska, a tu spałam.do teraz
![]() Ja_kasi trzymamy kciuki! Oby szybko poszło! No i do boju dziewczyny! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1098 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Czekam już na IP, 5cm rozwarcia, ale trzeba czekać na przyjęcie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1099 |
|
Zadomowienie
|
️- część 5
Dziewczyny nie sieje tu żadnej paniki ale coś się u mnie dzieje. Zaczęły się skurcze.. Dam sobie czas bo być może to mała się boleśnie ułożyła ale coś mi tu nie pasuje w tych boleściach
Proszę bez paniki, będę informować jeśli się rozkręci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Nareszcie się coś ruszyło na wątku
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1101 | ||
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
![]() Powodzenia! ![]() Cytat:
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1102 | |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Cytat:
Trzymamy kciuki kochana za Ciebie. Szykujemy dla Ciebie miejsce na podium i medal 🥇. Bądź dzielna!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1103 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Mówiłam mówiłam?
będę grupowe porody.Na 16 mam wizytę ale przez Was dziewczyny to jakos w ogóle o tym nie myślę. ![]() ![]() Ja_kasi to już połowa.. trzymam kciuki za szybką druga połowę rozwarcia ![]() ![]() Misia oby sie rozkrecilo ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1104 | ||
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
kciuki i powodzenia czyżby Leon był pierwszym urodzonym watkowym chłopcem ![]() Cytat:
A mi się jeszcze przysnęło i rozbolała mnie przez to głowa szlag by to trafił ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Ola0731 Czas edycji: 2019-11-28 o 10:05 |
||
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Czyli patrząc na przypadek Kasi, skurcze takie super regularne jak w zegarku być nie muszą? Byle krótsze odstępy niż co 5 min? Zdaje się, że takie co 5 min, co 3, potem znowu co 5 też już będą tymi porodowymi?
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1106 |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
No dzieje sie!!!
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1107 |
|
Zadomowienie
|
️- część 5
Jak to podkręcić? Ależ jestem podjarana, że może coś się zaczyna
![]() Widzieliście wariatkę.. Pcha się do rodzenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1108 | ||
|
Zadomowienie
|
️- część 5
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze chyba muszę jakoś spróbować zmobilizować moje dziecię do wyjścia, otwieram daktyle ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1109 |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Super dziewczyny!! Trzymam mocno kciuki
![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamy Grudniowe 2019
- część 5
Cytat:
Cytat:
Wreszcie się coś Dzieje! Trzymamy kciuki za Was Kasi, a dużo osób na IP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.

️- część 5

pół na pół z mlekiem ☕️
chyba ze mój Maluszek się do jutra zdecyduje 

co się obijacie?
od 20 do 24 Lenka dała nam pospać, do 4 były przeboje, ale do 7.30 dalej spanie

- część 5

skurcze chyba nie są tak z zegarkiem regularne, ważne ze nie masz rozstrzału 2 min a pół godziny, tak przynajmniej ja kojarzę.

i przy okazji jeść
i teraz muszę zdecydować co bardziej 

ale tez nie cierpię tego czekania na jedzenie/picie po nim wiec teraz jak budzę się koło 4 czy 5 rano to biorę tabse i myk dalej na spanko. Wkurzało mnie wieczne picie zimnej herbaty, bo moj tz jak wychodzi do pracy to zawsze mi przynosi herbatke do łóżka, a ja musiałam czekać (ja kawy w ogóle nie pijam) 

będę grupowe porody.
szlag by to trafił