|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Irokez
Witam mam pytanie jakiego irokeza zrobić do wielkości tych włosów,góry i tyłuy nie mam zamiaru ruszać tylko boki nie wiem jak obciąć myśle nad czymś łagodnym ,np małe wieksze i dopiero góra,,jak byście mi doradzili,Dodaje obecne fotki moich włosów
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Irokez
Cytat:
![]() Idz do fryzjerki, powiedz, że chcesz tylko lekko podciać boki. I jesli mam byc szczera, to stawiaj bardziej włosy na calej dlugosci irokeza, bo to co pokazane na zdjeciu to jakies takie.. oklapnięte na środku głowy ![]() ![]()
|
|
|
|
#3 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
On ma proste włosy, wiec nie powinno byc problemu.
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
fractaleck jak dla mnie zdecydowanie zbyt posklejany, to są pojedyńcze włoski, a nie porządny irokez, nie poboba mi się
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
hmm mnie sie kręcą włosy i to dosyć ostro i trudno było ułożyć cokolwiek z tego
zawsze mam krótsze i układam i robie raczej "grubszy" irokez. a teraz mi nie wychodzi wcale i niewiem jak robić
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.

zawsze mam krótsze i układam i robie raczej "grubszy" irokez. a teraz mi nie wychodzi wcale i niewiem jak robić