|
|
#1321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
️- część 5
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oby maluszki zechciały jeszcze trochę w środku posiedzieć. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1322 |
|
Zadomowienie
|
️- część 5
Pati a co z tym pierwszym dzieckiem 740 g? Żyje?
Ja już po. Skurcze na poziomie 7 także śmiech na sali ![]() ![]() ![]() Tętno bardzo ok, jestem spokojna ![]() Najlepsze jest to, że na koniec złapał mnie skurcz i zapisał się na poziomie 22. Także kiepsko widzę te 60 hahahah ![]() ![]() Następne ktg mam w czwartek dopiero ale będę się wcześniej i tak kontaktować z położna bliżej wtorku co robić dalej ![]() Generalnie sądzę, że weekend przetrzymam napewno ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Wszystko z nim okay poza wzrokiem. Nie mow hop bo może sie rozkreci ;D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Czyli dalej jedziemy na tym samym wózku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Ja pije kawke u fryzjera. Ale sie ciesze ,ze bede miala nowe wlosy. Nawet nie wiecie!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1326 | ||
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Tragedia nie mogę w ogóle czytać takich rzeczy, od razu zaczynam się stresować że coś może pójść nie tak ![]() Na fejsie ostatnio ciagle też widzę jakieś zbiórki na takie małe dzieciaczki np.5 miesięczne z białaczką. Choroby to moje najgorsze obawy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
Ja już miałam urodzić! A tak znowu mi się odrost zrobi ![]() do tej mojej fryzjerki już nie pojadę bo za daleko, nowej szukać się boję. Na pedicure też trzeba będzie iść znowu masakra ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
... dobrze ze mam na 8.12 jeszcze termin na pazury ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1328 |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
To ja się wczoraj cieszylam jak dziecko z możliwości umycia głowy, bo mąż przywiózł mi suszarkę xD
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1330 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
Ale ze od gimnazjum prostuję non stop włosy to chciałam żeby odpoczely od farbowania. W sumie od prostownicy też odpoczywają bo prostuję je teraz sporadycznie. Może trochę odżyją i mam nadzieję że po porodzie się nie posypią ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Ola a jak dlugo nie farbujesz? Ja musze co 2-3 miesiace bo mam swoje naturalne jasniejsze od tych przy nasadzie. I te blondy sie brzydko wypłukują u mnie. Wiec teraz farbowalam 3mce temu i juz od 2tyg myslalam tylko o tym zeby je zrobic bo brzydkie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cholera siara mi leci przy zabawie laktatorem
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1333 |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Przeczytałam laktatorem, a zrozumiałam wibratorem...
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1334 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
30 marca farbowałam ostatni raz, ogólnie dramatycznie już wyglądają ale jakoś się zmuszam żeby wytrzymać jeszcze do lutego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
|
|
|
|
#1336 | |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Cytat:
Ola, ja całą ciążę farbowałam włosy, oczywiście bezpiecznymi farbami bez amoniaku itp., zawsze szybko łapały kolor i super wychodziły. Wczoraj spędziłam u fryzjera 5 godzin bo połowa włosów złapała kolor, a połowa nie. Przy kolejnym nałożeniu farby, zafarbowało zupełnie na inny kolor, dopiero za trzecim razem udało się uzyskać odpowiedni kolor. Tak hormony zaszalały. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1337 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
Ale u mnie to że nie farbowalam włosów nie wynika z ciąży chciałam żeby mi odpoczęły od 16 roku życia dzień w dzień prostuję włosy i je farbuje co 3-4 miesiące. Więc jak sobie trochę odpoczęły chociaż od farby to im nie zaszkodzi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Ja prostuje od wielkiego dzwonu wlosy, czesciej suszę ale tylko jak szykuje sie wyjscie
Tak mi ich żal niszczyć,ze szok. Kiedys nosilam rude to 2-3tyg i musialam farbować :/ teraz 2-3mce. I tak nadajdzie dzien w którym zetnę blondy i zostawie ciemne ;p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1339 |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Ja farbuje tylko przez to ze mam siwe
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1340 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
Do 4 klasy SP miałam włosy do tyłka, potem ścięłam do ramion a potem miałam takie 5-6 cm( nie wiem co mnie podkusilo żeby aż tak obciąć). Ale od tamtej pory staram się nie obcinać krócej niż do ramion Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Mnie dzis kusilo by zrobic takie do obojczykow ale stwierdzilam ,ze jestem na to za gruba
![]() poczekam az schudne i sie pomysli ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1342 |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Ja już po wizycie, maluszek wazy 3770 g i póki co żadnego rozwarcia, ale główka bardzo nisko. Za tydzień w piątek w ptp idę do szpitala na ktg i usg, a w on 9.12 na wywoływanie jak nie urodzę do tego dnia
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1343 | ||
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Super, że masz już konkrety co do wywołania! Ale trzymam kciuki, żeby samo ruszyło waga idealna ![]() Cytat:
Ja też ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#1344 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
moze do 4kg dobije? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1345 | |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Cytat:
No gdyby do 9.12 się nie ruszył a do 4 kg przykoksił to cc tez wolałabym żeby samo się zaczęło niż żeby mi wywoływali, od wczoraj mam skurcze co jakiś czas wiec może akurat to coś znaczy ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1346 | |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Cytat:
To trzymam kciuki, żeby samo sie rozkrecilo na dniach ![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1347 | |
|
Zadomowienie
|
️- część 5
Cytat:
![]() Nawet bym gdzieś poszła do jakiejś galerii połazić z nudów ale dziś black friday i to jest zdecydowanie psychicznie nie na moje siły ![]() Nie powiem jakiś dołek mnie złapał, że nic się u mnie nie dzieje. I to dosłownie nic Miałam taką nadzieję, że w przyszłym tyg ruszy ale teraz sobie myślę, że nawet na to się nie zapowiada. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1348 | |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Cytat:
![]() Pati kciuki za siostrę będzie dobrze. Kasia fajnie że wsio sprawnie poszło u Was. Poszłaś urodziłaś i wypad do domu tylko pozazdrościć ![]() Arya " mama gra na PS4 " hihi mamuśka musi być spoko wyluzowana hahahha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1349 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤️- część 5
U mnie dziś ciężki dzien i ciężka noc za mną. Jaś zaczął w nocy kaszleć krtaniowo, inhalacja nie pomogła od razu, o drugiej w nocy sprawdzaliśmy czy traktory nie jada przez otwarte okno dachowe...na szczęście zaczął później oddychać normalnie. Pół godziny później obudziła się Natalka z tekstem że ja uszko boli, a wczoraj rano byłyśmy u pediatry i wtedy uszy było ok, dostała krople do nosa i oczu, katar jej oczami wychodził. Mnie cała noc lekko pobolewal brzuch. Rano zaczął mi brązowy czop odchodzic, później byłam na ktg, oczywiście skurczów zero, zapis ok. Teraz boli mnie wszystko i ledwie łażę, mąż przeziębiony pojechał do lekarza,a ja sama z dziećmi, oglądamy bajki. Mój lekarz ma dziś dyzur, pytał czy dziś rodzę, to powiedziałam że pewnie w weekend. Przepisał mi krople na uszy dla Natalki.
|
|
|
|
#1350 |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Biedro duzo zdrowka dla Was!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

️- część 5

nie mogę w ogóle czytać takich rzeczy, od razu zaczynam się stresować że coś może pójść nie tak 
masakra 

i mam nadzieję że po porodzie się nie posypią 

Ale u mnie to że nie farbowalam włosów nie wynika z ciąży

waga idealna 
moze do 4kg dobije?
tez wolałabym żeby samo się zaczęło niż żeby mi wywoływali, od wczoraj mam skurcze co jakiś czas wiec może akurat to coś znaczy