|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
️- część 5
Cytat:
No to dołączyłaś do grona „kruszynek” ![]() a jaki masz pomiar błędu na usg ?fajnie, że chociaż jakoś próbują przyspieszyć akcje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1772 | |
|
Zadomowienie
|
️- część 5
Cytat:
![]() ![]() Ty to dopiero masz teraz akcje! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1773 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Wow laski.. pociąg grudniowek wreszcie przyspiesza
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Kosc udowa ma 8,5cm niby.
Mowila ze realnie ma okolo 3800 ale na pewno nie mniej... Ryczec mi sie chce, bo znając moje szczescie Gówno to wszystko da. Boje sie ze nie dam rady urodzic ![]() Glowa ma bardzo nisko, ale szyjka ma okolo 3cm..... ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤️- część 5
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Jade dzis po prezent dla meza pod choinkę i po piłkę, bede skakac wieczorem... jezu no normalnie wiedzialam , wiedzialam ze to wszystko nie bedzie takie hop i siup. Bo on jest ciagle o 2 tygodnie do przodu ze wszystkimi wymiarami
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Tak to prawda Voice. Znaczenie najwazniejsze dlatego dzis nie zamierzam siedziec na dupie w domu i ruszam na miasto. Zalicze ostre zarcie i dlugi spacer a jutro kuzwa rodzic zamierzam! ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1778 | ||
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Cytat:
Cytat:
Dasz radę urodzić, musisz myśleć pozytywnie! ![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1779 |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Pati co to za pesymizm?
Urodzisz raz dwa Tymona i juz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1780 |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Ale człowiek chyba nigdy nie będzie zadowolony... Ja z kolei nie wiem czy dobije do 3kg i też mnie to trochę martwi, że to jednak ciut za mało..
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Ej jak 3600 ledwo dalam rade , skończyło sie vacumm.... Boje sie bardzo dziewczyny bo wiem co mnie czeka! W gabinecie mialam lzy w oczach. A wizja CC za 2 tyg mnie przeraza......
|
#1782 | ||
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
![]() ![]() a za chwilę będzie płacz bo ona nawet nigdzie nie będzie mogła wyjść bo będzie się bała zostawić dziecko z ojcem. Pożałuje tego prędzej czy później. Mój szwagier mało się zajmował i do tej pory zajmuje dziećmi więc gdyby nie pomoc mojej babci, taty, mamy i teściowej siostry to ona miałaby problem żeby gdzieś wyjść bez dzieci. Arya tak jak dziewczyny mówią, gdyby było coś nie tak to na pewno nie zostawiliby Cię samej sobie. Głowa do góry. Nie nakręcaj się niepotrzebnie ![]() Cytat:
i super że coś tam już wiesz tylko nie panikuj pozytywne nastawienie najważniejsze (wiem łatwo się mówi, ale chociaż spróbuj) i faktycznie wizualizuj sobie to że do końca tygodnia będziecie już razem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Pati będzie dobrze, musi!
u Ciebie chociaż jest jakaś szansa, że samo coś ruszy.Wiecie co napisali mi z kadr, że raczej w tym tygodniu otrzymam pensje, ale kiedy to nie wiedzą ale jestem w☠☠☠☠..... ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Arya zrób sobie ten koktajl co mi kazala. Ona mowila ze to nie zaszkodzi dziecku a pomoze rozkrecic akcje....
Do wypicia: 4lyzki oleju rycynowego z pol szkl zimnego soku pomarańczowego. -jutro. Do pochwy: mixtura 1lyzka oleju rycynowego 15kropel oleju z goździków. Wymieszac zamoczyc w tym tampon i na godzinę do pochwy. Po godzinie wyjac i godzina pauzy. I tak 4 razy. To dzis a jutro wypic. Duzo chodzic skakać na piłce Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1785 | |
|
Zakorzenienie
|
- część 5
Cytat:
![]() Niezawodny przepis na to, jak spieprzyc sobie relacje w związku i zrobić z siebie udręczona madke polke
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Skacze na piłce, ale oleju rycynowego nie dam rady chyba wypić ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1787 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Rozkręcacie się! To bardzo dobrze 🤩
Pati trzymam kciuki za wypędzanie! Emosz, żeby szybko poszło ![]() Będzie dobrze dziewczyny, zaraz dzieciaki będą przy Was!! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Ja jeszcze nie smakowałam jutro napisze jak bylo ;p . Ale mysle ze mozna jednym chaustem ogarnac... kurde spróbować warto. Skoro ginekolog mi kazala.... renomowana pani doktor to to na pewno jest bezpieczne
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Ale Pati pewnie sama nie raz czytałaś, ze to nie waga determinuje trudność porodu. Zależy jak się główka wstawia, jak efektywne są skurcze i pyerdyluon innych rzeczy. Masz do urodzenia dużego, zdrowego synka i na tym się skup ![]() ![]() ![]() I pamiętasz ile razy pisałaś tutaj o niedokładności usg i odchyleniach +/- 500g?!
|
|
#1790 |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Pati wiem, że już jeden poród przeżyłas i nie było łatwo, ale to wcale nie oznacza, że ten będzie taki sam.. Moja siostra pierwszy poród miała straszny, syn tak miał ułożona rączkę, że ją tam w środku nieźle poturbowal. Przez 6 lat nie chciała myśleć o kolejnym dziecku. W końcu się zdecydowała i z drugim było ekstra. Poszła na ktg bo była 3 dni po terminie. Czuła się dobrze, więc z mężem zaparkowala dalej ok 1 km od szpitala, bo stwierdzili, że się przejdą. Jak już była w szpitalu to po godzinie było po wszystkim, poszło gładko. Po tym porodzie myślała już o kolejnym dziecku
![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Ten olej rycynowy z sokiem pomarańczowym to zwyczajnie jest na sra.czke a teoretycznie ruchy jelit maja wtedy pobudzic macice do skurczów - na tej samej zasadzie co lewatywa. Ale rycynowy z goździkowym do pochwy to pierwsze słyszę ![]() dzisiaj działasz?
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
To mówisz jutro po wypiciu nie ruszac sie z domu? ;D
Gin obiecala ze do srody bede na porodowce... tak chcialabym jej wierzyć ![]() ![]() Sorry dziewczyny za smęty ale szczerze mowiac to ja spanikowalam dzis... Juz jeden tampon wsadzilam ;D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1793 |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Właśnie miałam napisać, że po tym oleju rycynowym będzie galaktyczne sranie xD
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
|
|
|
|
#1795 | |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1796 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Pati, ładnie Tymek przykoksowal! Ale nie martw się, sama wiesz ze usg często się myli , tym razem tez tak będzie.
Trzymam kciuki za skuteczność tej mikstury rycynowej Ja myśle ze w tym tygodniu urodzę, jakoś pobolewa mnie podbrzusze i częściej spina się brzuch. Zobaczymy, ja mogę jeszcze do przyszłego tygodnia poczekać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
A lekarz mówi że nic a nic. No to ja już nic nie wiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Co tam sranie do porodu. Hahaha ;D
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Powiem wam,ze juz wszystko zrobię by urodzic. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Pati a nie jest tak, że ta kość udowa zawyża wagę ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

️- część 5

a jaki masz pomiar błędu na usg ?fajnie, że chociaż jakoś próbują przyspieszyć akcje 

Dasz radę urodzić, musisz myśleć pozytywnie! 

(wiem łatwo się mówi, ale chociaż spróbuj) i faktycznie wizualizuj sobie to że do końca tygodnia będziecie już razem 
u Ciebie chociaż jest jakaś szansa, że samo coś ruszy.
ale jestem w☠☠☠☠..... 
- część 5

a teoretycznie ruchy jelit maja wtedy pobudzic macice do skurczów - na tej samej zasadzie co lewatywa. Ale rycynowy z goździkowym do pochwy to pierwsze słyszę