|
|
#4411 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() Po prostu nie wie jak to mamie wytłumaczyć, więc jakoś chcą dyskretnie zacząć ![]() Jej, pamiętam co tu się po Kanadzie działo Jaką obsesją? A tak btw to niby wszystkie dziewczyny mówią, że jak pierwszy raz widzą chłopaka to patrzą mu się w oczy. A ja? Powiedzmy, że gdzie indziej |
|
|
|
|
#4412 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No, co ![]() Cytat:
![]() To muszę sobie chyba zapisać. ![]() Oj, chyba zależy. Nie wiem czy troszke, czy troszke bardziej, ale zobaczymy.. A chłopaka nie chce mieć, bo nie jestem pewna czy umiem żyć z kimś w sensie czy umiem stworzyć z kimkolwiek jakies relacje ludzkie i właściwie związek to trzeba nad nim pracować i cały czas dawać coś od siebie, a ja nie jestem pewna czy chce mi się to robić, ot taki leń chyba No kurcze nie wiem sama, jakoś być dłużej z kimś to przeraża mnie lekko.. ![]() Patrząc na wyniki Sutila (a właściwie ich brak ![]() ![]() Cytat:
Jakaś musiałam być zamroczona chyba Byłam taka zdołowana tym mechanikiem Ferrari, on tak leżał na tej ziemi przygnieciony tym wężem który waży chyba z milion kilo, a Ci debile najpierw zajęli się bolidem, a dopiero potem tym biednym mechanikiem
|
|
|
#4413 | ||
|
Wtajemniczenie
|
A Zientarski mówi, że były niesamowite emocje
A według mnie to tak niespecjalnie mogę powiedzieć, że wyścig był super mega ekstra i najlepszy w tym sezonie (pomijając Kubike na pudle ![]() I moja też, mrrrr! Uwielbiam ten tor ![]() Cytat:
![]() No, no ja wiem, nie biorę do siebie, ale sama mam takie wewnętrzne opory, musi mnie chyba ktoś rozluźnić, a życie z Kimim jest za bardzo stresujące, że coś mu się może stać czy coś, potrzebuje chwilowego zaczerpnięcia oddechu ![]() Rozumiem, rozumiem, ja gadałam z Kimim już na ten temat i mówi, że to nic takiego i że wpadniemy tam do Was jutro, bo mu się Heikki chwalił, że klopsiki dobre ugotował, prawda to? No co, każdemu się należy troche czułości Jej, z jednej skrajności w drugą ![]() Cytat:
Kubicomania ![]() A tak w ogóle to nie mogłam się jakoś dziś skupić na tym wyścigu, nie poderwał mnie Nie ciesze sie jakoś z pudła Robcia i w ogóle.. Mam chyba jakiś kryzys, mam nadzieje, że to minie ![]() Aha no i SORY HELOU, ale ja już dawno mówiłam że namiętnie kocham Nicka skrycie chowając moją miłość przed Kimikadzikiem.
|
|
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że sprawdza kto sie napala na Kubka to powiedzmy że ja też
|
|
|
#4415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bożenka uciekła z kochankiem ![]() ale napewno sie tam nim zajęli ... ![]() Cytat:
no troche nudów było ![]() prawda prawda, jak Heikki coś powie to tak jest ![]() dodatkowo będzie wędzona kiszka, oczywiście robota Heikkiego najlepiej by było być z nimi dwoma żeby zobaczyć jak to z tym wiekiem jest Plot Ty to masz łeb ![]() a Ty sie podzielisz Nickiem ?
|
|
|
#4416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym, że ja lubię... plecy. Cytat:
![]() Chłopaki nie chcieli stracić pracy i tyle. Za to mnie wkurzył sam Kimosław, który kiedy mu się zepsuł bolid to wielka obraza majestatu i polazł do kąta i udaje wielką wyższość nad wszystkimi mechanikami w boxie. Jak można łatwo zauważyć my się tu wszystkie zawsze ochoczo dzielimy każdym homo sapiensem płci męskiej, więc takie okoliczności zobowiązują.
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, zdziwiło mnie to że do nikogo nie podszedł tylko zwiał ![]() Kasiak, Ty to pierwsza do dzielenia
|
|
|
#4418 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Haha, no to ja trochę niżej i z drugiej strony^^ Podzieli się, podzieli http://www.allegro.pl/item419893489_..._z_ogniem.html Zasadzę tym butem kopa Nakadżimie, bo Ferdek płacze
|
|
|
|
|
#4419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4420 | |
|
Zakorzenienie
|
No jasne!
<żółwik>Cytat:
|
|
#4421 |
|
Zadomowienie
|
Trochę drogie, ale się poświęcę
|
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
bardziej mie sie rozchodziło że sie właśnie nie dzielisz, wiesz z ironią powiedziane
|
|
#4423 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmykam na goście goście , setki raz oglądane ale zawsze mnie śmieszą młotki
|
|
|
#4425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Złożymy się. W końcu cel szczytny.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#4426 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Później może dam fotki:PCytat:
![]() Zawsze możesz na mnie liczyć Ok papa |
||
|
|
|
#4427 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ta wędzona kiszka to pycha, pamiętam na Wielkanoc ją zrobił!No właśnie, tylko pamiętaj żeby nie dowiedzieli się o sobie ![]() No jasne! ![]() Oczywiście, że tak! Tylko chciałam zastrzec że ja pierwsza zauważyłam jego urok osobisty ![]() Cytat:
![]() Bo on szedł do mnie, co nie? TY SIĘ OCHOCZO DZIELISZ? ![]() Cytat:
Ale zauważyłam, że chłopacy którzy mają kompleksy noszą ciaśniejsze spodnie, żeby się wydawało że jest.. większy Cytat:
Ja też ide, będę żreć białe Areo czy tam Aero ![]() cium cium
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
nie w tej dziedzinie kochana
a jak zrobie Plotowe cium cium to styknie ? o, mój niedoszły chłopak chce mi dać kociaka Cytat:
no pycha, my to z Heikkim cały czas sie nią zajadamy ![]() będe kombinować żeby nie dobra, masz prawo pierwowzoru ![]() Plot, wiedziałam że myślisz tak samo jak ja młotki ![]() Ty będziesz żreć a jam na diecie ![]() wiecie że u mnie teraz 12 stopni jesień idzie
|
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
No heloł! Nie mam siły tak skopałam tyłek Kazukiemu, także nie musicie robić zrzuty na buty
. Chyba się go pozbędę, bo robi się niemiły i ma sklerozę, zapomniał, że miał w Hama walnąć a nie w Ferdusia...Tass gratulacje Lunka, mam nadzieję,że Twoja przyjaciółka przejrzy na oczy, bo miłość to sztuka kompromisu ale są granice pewne... Bluzkę Wam wkleję jak trzasnę fociaka A tak w ogóle to dziś są u mnie hity na czasie i sie cały czas zastanawiam ruszyć tyłek czy nie
|
#4430 | |||
|
Zakorzenienie
|
Już mi nie bluzgajcie, wystarczająco mnie skrzywdziłyście.
![]() Cytat:
![]() Lepiej dokładnie spytaj o co mu chodzi, bo słowo 'kociak' może być różnie interpretowane. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Będzie fajny zespół Lucky coś tam. Nata - poka kociaki. ![]() A teraz ciocia Kasia idzie na Miami oglądać pokemona Wolfiego. ![]() Ciał.
|
|
#4431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie, kompromis ruszyć ![]() Cytat:
supcio ![]() kurna no nawijał mi że kot śpi u niego w łóżku ( porobił foty nawet ) i że w tym momencie ( jak pisaliśmy na gg) śpi mu na kolanach ![]() ja lubie Lucky ![]() tylko go nie męcz za bardzo
|
|
|
#4432 |
|
Zadomowienie
|
Bożo powrocila!
![]() Stesknilam sie za wami, wiec przyszlam Kurcze, ale my mialyscie pomysly w zwiazku z moim zniknieciem Ufo mnie na szczescie nie porwalo no i niestety nie porwal mnie zaden kochanek i w Hiszpanii nie bylam A szkoda Bo szczerze mowiac to Sutil stal sie zbednym dodatkiem Dlatego trza sie zakrecic kolo jakiegos fajniejszego, wiec moze skoro Plot z kims kreci to ja przygarne Kimasa Bo biedny pewnie gorzej jedzi, dlatego, ze zostal sam Asz ta Plot niedobra. Ale ja sie naczytalam waszych postow ![]() A wiec jesli chodzi o Lunke to przykro mi, ze tak sie ulozylo z przyjaciolka Chociaz nie wiem czy nadal mozna ja tak nazywac skoro postapila w taki sposob... Facet zakrecil ja sobie w okol palca, a ona slepo w niego zapatrzona i liczy sie tylko on. Niestety takie "zwiazki" tez sie czasem przytrafiaja... Ale moze w koncu zmadrzeje i opamieta sie. Zreszta ja nie rozumiem jak mozna tak potraktowac kogos z kim przyjazni sie tyyle lat, eh szkoda gadac... Ja ost mam slaby kontakt z przyjaciolka wiec poniekad wiem jak to jest... Pewnie jest to spowodowane tym, ze od kilku mies ma faceta, ale mam nadzieje, ze nie stanie sie tak jak w przypadku Twojej przyjaciolki, bo by bylo niefajnie... Plociaku bierz sie za tego chlopaka czym predzej Bo chwila nieuwagi i inna Ci go zabierze. Zycze powodzenia! PS ciekawe czy jest podobny do Kimasa ![]() Tak sobie szukalam info o Massie i znalazlam jegi zdj z dziecinstwa Taki slodki, maly pulpecik http://felipemassa.com/home/index.php?lang=enZaczynam lubic Nicka przez ten jego gest, hehe Trzymaj tak dalej !A o wyscigu na koncu W sumie nie moglam sie dzis skupic na ogladani, bo rodzinka przyjechala w odwiedziny i akurat w momecie kiedy zaczynal sie wyscig... Mysle sobie no nic, jakos moze uda sie obejrzec, ale, ze kuzynka siadla w takim miejscu, ze zaslonila mi tv wiec duzo nie poogladalam ;/ A nawet jak wstala to i tak bylo takie zamieszanie bo wszyscy gadali, a dziecko tak sie darlo, ze nie moglam sie skupic I wlasciwie ciezko jest mi stwierdzic czy wyscig byl ciekawy czy tez nie... Z poczatku jak Kubica mial problemy z jazda to juz pomyslalam, ze zaraz wyscig dla niego sie zakonczy, ale naszczescie tak sie nie stalo. I pomyslec, ze przez glupia siatke mial taki problem. W ogole bylam przerazona jak jeden z mechanikow Ferrari lezal na ziemi jak pokazali powtorke to wyszlo na to, ze zawinil Kimi.... Ale na cale szczescie nic powaznego mu sie nie stalo, tak przynajmniej przeczytalam. W ogole to Kimi ost zle sie spisuje, hm moze juz mysli o emeryturze ![]() A szkoda mi Ferdka, bo w koncu byl u siebie i nawet nie ukonczyl wyscigu ![]() I ciesze sie, ze wygral Massa, bo nalezalo mu sie Szczegolnie za ten poprzedni wyscig. No i fajnie, ze Kubica utrzymal 3 pozycje A Borowa powiedzial, ze Robert moze walczyc o mistrzostwo, hm sama nie wiem... Ale zobaczymy jak to dalej sie potoczy Wkoncu wszystko sie moze zdarzyc ![]() Okej, to by bylo na tyle z mojej str Widzicie, jak przychodze po dluzszym czasie to przynajmniej troche wiecej napisze Moglabym pewnie i wiecej, ale brat zaraz wroci... ;[
|
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam napisać poprzednio DZIEWCZYNY JAK MOŻECIE TO SIĘ ZAKOCHUJCIE!!! I nic nie może mieć na to wpływu! Nie ma czegoś takiego jak różnica wieku
No i macie bluzkę i się głowcie teraz (fajna podłoga w kuchni, nie? )Jednak tyłka nie ruszyłam na hity, podobnie jak w zeszłym roku. Oglądam Sopot i mam zwałę z piosenek mojej młodości...
If you're out on the road Feeling lonely and so cold All you have to do is call my name And I'll be there on the next train Edytowane przez jo@n@ Czas edycji: 2008-08-24 o 20:00 |
|
|
|
#4434 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no miejmy nadzieję... Cytat:
Joasia się chyba za Nakadżimę na nas obrazi ![]() dziękuję kochane ![]() to teraz kolejeczkę pijemy! za miłość! ![]() |
||
|
|
|
#4435 | |||
|
Zadomowienie
|
MUSZę NA DWA RAZY BO ZA DUżO EMOTóW I NIE CHCIAłO MI POSTA WYSłAć!
Cytat:
![]() a Kimasowi to tylko tyłek przetrzepać za tego mechanika! ale biedaczkowi się "zwróciło" z nawiązką... ![]() hihi ![]() widać staż musi zrobić swoje ![]() Cytat:
![]() a to nie leń tylko jedynaczka się w Tobie odzywa! ![]() ale nie martw się, jak prawdziwie się zakochasz to będziesz potrafiła pracować nad związkiem i dbać o niego Cytat:
my ślub planujemy po moich studiach czyli jeszcze ze 3 lata się zejdzie ![]() Jo, dobrze, że nam tyłków nie skopałaś za najeżdzanie na Kazukiego masz rację, trza go wykopać bo zaczyna przeszkadzać
|
|||
|
|
|
#4436 |
|
Raczkowanie
|
Heloł Bosz
![]() ![]() Kolejeczka za miłość [chyba nie moją ] Co do podłogi to faaajna I bluzka tez,kiedys mialam kompletnego bizka na punkcie japonskich ciuszków ![]() Kimasa to nie bić,ale porządnie wytulić,bo on jakiś niedopieszczony jest! Przecież chłopak pewnie siedzi teraz i zalewa robaka ze smutku! Zdjecias Massy są słodkie,uwielbiam go
|
#4437 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mówiłam, że Kimasa nie należy pocieszać, bo chcę mu dać nauczkę, żeby zastanowił się nad naszą wspólną przyszłością. Dobra, powiem Wam, wyjawię tą najskrytszą tajemnicę.. Obudził się we mnie instynkt macierzyński, a Kimas nie chce dzieci bo się boi że będzie słabsze czasy kręcił tak jak Nick. Ale i tak kręci słabe czasy wiec nie wiem o co mu chodzi. Weście, Ci faceci to naprawdę są okropni. Z moją (byłą) przyjaciółką nie rozmawiam już od roku, też przez faceta. ![]() Czy jest podobny to niewiem, mogę wam na PW wysłać link do jego naszej klasy. Cytat:
Tzn może i zakochać to proste, ale jak nie wypali to znowu odkochuj się tu.. ![]() O kurcze, a ja niedowidze, ona czarna jest? To ja kompletnie nie wiem, bo chyba nie moje klimaty, kiedyś faktycznie jak Gapulos mówi była moda na takie japońskie klimaty (a btw to nie mogłaś sobie jakiegoś hawajskiego hula hula wymyśleć? ) ale kompletnie nie wiem, mi się taka bluzka widzi z długą czarną spódnicą, bo mi się to kojarzy z jakąś gejszą ![]() A podłoga faktycznie fajna, lubie taki kamień ![]() Oglądałam też te piosenki z rodzicami końcówke i moja mama sie tak podniecała, że miała taką fryzure jak ten cały Limahl ![]() Cytat:
wyciągasz z tego związku mądrości życiowe ![]() dzięki masz totalną racje, a ja na lenia zwalałam Mam nadzieję szybko zleci ![]() Cytat:
Spokojnie, troszke sie tam przez noc potuliliśmy, już nie będę taka okrutna.. Ja powoli też zaczynam lubieć Masse, a jeszcze niedawno tak go nienawidziłam z czystego serca po prostu za nic, za jego styl bycia chyba. Kompletnie nie mam nic do niego, ale jakoś mnie drażnił. Teraz już jakoś lepiej go znosze na pudle ![]() AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AA WIDZIAŁYŚCIE CO ZROBIŁ Z WŁOSAMI KASIOWY KEVIN KLEIN A NASZ CHRISTIAN KLIEN? nie mam teraz żadnej fotki ale widziałam, przysięgam że mi się wczoraj wieczorem obiła o oczy jego fotka z prawie ŁYSĄ pałą!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#4438 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Sutila już nie chcesz to wiesz ... ![]() ja jeszcze wierze że ona przejrzy na oczy ![]() Cytat:
no way, nie schańbie sie żadnym uczuciem to wypije i ja Cytat:
i Ty tak każesz chłopaka bo dzieci nie chce mieć ? ![]() ja poprosze linka, w końcu musimy wiedzieć z kim będziesz zdradzać Kimasa ![]() a on taki bezbronny ten Massa fajnie teraz ten Limahl wygląda ![]() nie widziałam a co sie dziwsz, Kaś poligamistka to chłopak próbuje uwage na siebie zwrócić ![]() a ja zaraz do lekarza ide
|
|
|
#4439 |
|
Raczkowanie
|
Ja też nie hańbie się żadnym uczuciem ;p Ale w sumie nie wiem czy tak prosto się zakochać,mi ostatnio nie [jak zaczynam liczyc kiedy tak naprawdeee ostatnio sie zakochalam jakos powazniej to mi włosy dęba stają
].Kleina nie widziałam ![]() Plot wysyłaj linkasa ![]() Ja ostatnio mam faze na szukanie sobie zawodu ;p Ponieważ po moich cudownych humanistyznych studiach bede bezrobotna ;P Ale jeszcze nic nie znalazłam ![]() Hehe,a właśnie- świetnie podsmuowałaś emotami wyścig Kaś
|
#4440 |
|
Zadomowienie
|
Nie chce mi się Was czytać
Zdążyłam tylko zauważyć, że Klien poszedł w ślady Kimiego, Plot jak znajdziesz foty to wal tu ![]() Obiecane zdj kotków, są niestety bezimienne, inwencja tworcza omija mnie szerokim łukiem Idę zrobić trening siłowy, a potem strrreczing CiałPS. Jutro mam spotkanie klasowe ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

I to na antenie, wstydu nie mają. 

Nie wiem czy troszke, czy troszke bardziej, ale zobaczymy..
A chłopaka nie chce mieć, bo nie jestem pewna czy umiem żyć z kimś w sensie czy umiem stworzyć z kimkolwiek jakies relacje ludzkie i właściwie związek to trzeba nad nim pracować i cały czas dawać coś od siebie, a ja nie jestem pewna czy chce mi się to robić, ot taki leń chyba
No kurcze nie wiem sama, jakoś być dłużej z kimś to przeraża mnie lekko..
(za mechanika),
(za awarię)
A według mnie to tak niespecjalnie mogę powiedzieć, że wyścig był super mega ekstra i najlepszy w tym sezonie (pomijając Kubike na pudle 

Nie ciesze sie jakoś z pudła Robcia i w ogóle.. Mam chyba jakiś kryzys, mam nadzieje, że to minie