|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wątek o sklepie Love My shoes
Dziewczyny znalazłam taki sklep :
http://www.lovemyshoes.com/ na razie się z nim zapoznaję. Co o nim sądzicie? Myślicie ze warto robić zamówienia z niego?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Love My shoes
hmm...weszłam na podaną stronę i pobieżnie ją przejrzałam(bez czytania reguł funkcjonowania całego przedsięwzięcia). Na pewno można tam znaleźć buty, które są cięzko dostępne(o ile w ogóle) u nas. Tylko czy zakupy, szczególnie butów, to nie jest zbyt ryzykowana sprawa? zapłacić trzeba już na wstępie,a pewności co do otrzymanego towaru nie ma,a z reklamacjami i odsyłaniem dużo zachodu. Ja nie odważyłabym sie kupić butów w ciemno...zawsze wolę je najpierw przymierzyć i przejść ze 2 metry,żeby upewnić sie,że nie są np. za małe albo coś w ten deseń;p ale to tylko moja opinia, Jest bardzo dużo ludzi,którzy bez obaw załatwiają wszystkie zakupy przez internet i rzadko narzekają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja byn napewno coś wybrała
![]() a ryzyko jest zawsze i takich ryzykantek tu nie brakuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wysyłają tylko do usa
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Tylko do usa????
![]() Fajne mają butki ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wątek o sklepie Love My shoes
Uwazajcie na strone lovemyshoes.pl to oszustwo !
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Uwaga dziewczyny Lovemyshoes oszuści! Uważajcie na stronę lovemyshoes.pl , która pomijając to że sprzedaje podróbki, to wgl nie wysyła tych butów! Wiele ludzi zostało już oszukanych! imperiumobuwia to ten sam właściciel ! Miejcie oczy i uszy szeroko otwarte . imperiumobuwia.pl
love my shoes lovemyshoes opinie lovemyshoes oszuści lovemyshoes podróbki imperiumobuwia oszuści imperiumobuwia fake imperiumobuwia opinie imperiumobuwia podróbki https://lovemyshoes.pl/ https://imperiumobuwia.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
![]()
Co mam zrobić jeżeli zapłaciłam za buty na tej stronie? Nie wiedziałam, że to oszustwo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja też tam zamówiłam buty i już zapłaciłam. Żadnej odp z ich strony, żadnego kontaktu. Nie wiem co dalej, oby pieniądze dało się odzyskać
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Złaczmy siły i odzyskajmy pieniądze
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Odzyskajmy wszystkie razem teraz pieniądze za oszustwo |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Tylko jak?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć dziewczyny,
ja również zamówiłam buty prawie miesiąc temu, nadal czekam na dostawę - choć liczę się z tym, że nie przyjdą. Mam kilka informacji dotyczących firmy, które są bardzo podejrzane. Założyłam maila, aby mogły się ze mną skontaktować osoby, które również zostały oszukane [laczmysily2018(małpka)gma il.com]. Proszę więc o kontakt, razem będzie nam łatwiej coś zdziałać. |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Złączmy siły bo ja też chcę odzyskać kasę. Też wpłaciłem i butów nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
maila wysłałem na wskazany adres i co dalej, nie dostałem żadnej odpowiedzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
współczuje wam dziewczynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
A czy któraś z was zamawiała może buty na stronie agnieszka idaniel.pl? Cena butów na stronie była 256,65 a przy płatności okazało się że ściągnęli ponad 700 zł... Za pierwszym razem 400 i zaraz po ad 300... Nie wiem co o tym myśleć, napisałam od razu mail bo nr tel brak i czekam na odpowiedź...
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
agnieszkaidaniel.pl widać, ze to oszuści. Brak dokładnych danych kontaktowych, brak możliwości zamówienia towaru za pobraniem, platnosc tylko karta. Wychodzi na to, ze wyludzaja dane karty i sami sobie wyplacaja ile chcą. W ten sposób mogą wyczyscic konto. Jak najszybciej zablokuj karte i zloz reklamacje w banku odnośnie tej transakcji. Sprawe zglos na policji. Takie strony oszustow będą powstawać co chwile, wiec trzeba szczególnie uwazac.
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.