|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać, cz.52
Cytat:
też jest pogoda, notatki, aplikacja z przepisami. Czyli chyba zwykły dostęp do internetu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i nic im się nie dzieje złego. Teraz schudłam i muszę wymienić na mniejsze, jednak z tego co kojarzę, to ich staniki 65 kończą się na miseczce G[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;87415807]Mnie Gorteks nie leży fasonami. Mam fajny biust, a ich staniki robiły mi istną tragedię. A szkoda, bo są piękne ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] Szkoda, ja mam podobnie ze stanikami Nipplex
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2019-12-13 o 09:19 |
|
|
|
|
#2223 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2224 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2225 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2226 |
|
Konto usunięte
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;87414588]
2. Czy jest tu ktoś, kto ubezpieczał się prywatnie w NFZ albo przy tym pracował? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] jeśli chodzi Ci o indywidualną składkę zdrowotną, to ja się tak ubezpieczam
|
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuje tych poduszek
ktoś ma pomysł z jakiego są sklepu?IMG_8311.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2228 |
|
Pani Mizantrop
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87415913]No coś Ty. Ja mam 75 D/E i wg mnie biust jest spory.
Przy czym u mnie wygląda to wszystko proporcjonalnie, dlatego nie za bardzo się widzę ani z mniejszym, ani z (brońborze) większym.[/QUOTE] Ja mam 75E/F, nie nosze stanikow typu push up, wiec jak patrze na swoj biust na przyklad na zdjeciach, to nie wyglada na jakis duzy, ale z ciuchami czesto mam problem, zwlaszcza z rozpinanymi bluzkami, bo mi sie szpary robia miedzy guzikami na biuscie, albo w ogole nie moge dopiac, a wiekszy rozmiar nie rozwiazuje problemu, bo jest za duzy w talii i w ramionach i bardzo slabo to wtedy wyglada. Dlatego nie nosze zapinanych koszul.
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje ulubione firmy to : Alles, Samanta, Ava, Gaia
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwykle ludzie najpierw widzą mój biust, a później resztę mnie. Ale jeśli w Gorteksie nosisz 65H to to inne 65H niż moje Bo mierzyłam kiedyś staniki Gorteksu i nawet 65I było na mnie za małe, a z innych marek noszę zwykle własnie 65H, z Avy tylko kostium mam 70HA ze staników w ok. 100 zł z dużymi rozmiarami ja zawsze polecam Gorsenię (już nie mowiąc o ich wyprzedażach - można kupić za 35-45 zł) Edytowane przez martaakow Czas edycji: 2019-12-13 o 10:55 |
|
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) korzysta z funkcji Wi-Fi w termomiksie - ściągają przepisy. Nie spotkałam się za to, żeby ktoś korzystał wi-fi w lodówce i jakoś nie mam pomysłu po co miałby to ktoś robić (hmm.. sprawdzenie zawartości lodówki jak się jest na zakupach?..). To już bardziej przydałby mi się piekarnik, płyta indukcyjna, odkurzacz sterowane przez internet. Mój mąż czasem bawi się w takie rzeczy i mamy alarm, bramę garażową, kocioł gazowy z wifi, ale ja rzadko z tego korzystam. I mąż sam przyznaje, że to taki bajer, który naprawdę rzadko jest rzeczywiście potrzebny. |
|
|
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile ja rzeczy nie moge kupic, bo w biuscie sie nie dopne, a jak biore wiekszy rozmiar, to za duze w tylku. A Gorsenia to chyba ma wiekszosć miekkich misek, typu soft nie ? A najbardziej nie lubie semi soft, gdzie jeszcze brodawke widac
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#2233 | |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
Nawet mi nie przypominaj o stroju... od wakacji do tej pory nie znalazłam ładnego i w dobrej cenie XD a bez stroju jestem już rok XD Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2235 | |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
No wg mnie to jest duży biust bo nawet same babki co sprzedają staniki od razu co pierwsze mówią „ oooo Pani ma to duży biust „ zreszta to widać po wszystkich obcisłych bluzkach na ramiączkach, sukienkach w które tez się czasem nie mogę dopiąć XD I poza tym to nie jest cycek który można wsadzić/mieszczący się w 1 dłoń żeby to był mały biust XD Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2237 | ||
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
Oooo to to ! Potwierdzam ! Pierwsze cycki potem ja XD Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
To takie odpadają na wstępie u mnie bo nie znoszę miękkich już mi proponowano w mieście takie miękkie w babcine wzory po 200 za stanik XD i 100 majtki A z ciekawości bo nie mogę znaleźć teraz tej osoby która pisała ze ma 70-75 i miskę C/D/E to nie dziwne trochę ze taka duża różnica w miskach i obwodzie ? Czy to taka rozpiętość mocna ze względu na kilka firm ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#2238 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
sprzęty domowe mają wifi bo ludzie nabierają się na nowinki, albo zwyczajnie lubią się bawić takimi dodatkami. ludzie też się pewnie kiedyś zastanawiali po co produkują pralki z funkcją wirowania, przecież można sobie ubranie w rękach odcisnąć z wody zastanawiasz się pewnie też po co szczoteczka do zębów (elektryczna) ma wifi... a mojej kuzynce przydaje się i to bardzo. jej dzieci są w wieku w którym nie chce im się myć zębów. ściągnęła aplikację na telefon, połączyła szczoteczki dzieci ze swoją aplikacją i doskonale wie czy zęby były myte i jak długo. nikt ci nie każe używać internetu w sprzętach domowych. ale jeśli się na tym trochę zna i ma chęć się pobawić, to często połączenie z siecią jest wygodne i ułatwia życie |
|
|
|
|
#2239 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gorsenia ma miękkie, usztywniane i push-upy. Semi-softów chyba nie ma, ale nie jestem pewna, bo ja kupuję wyłącznie miękkie miski, na inne nawet nie patrzę w sklepach. Cytat:
Wzory co roku są bardzo podobne. Nie powalają, ale też nie są babcine moim zdaniem. Mam sklep, w którym udało mi się kupić komplet za bodajże 120 zł. Normalnie wychodzi drożej, chyba ok. 200 zł, ale stanik od tego kostiumu to poezja. Trzyma lepiej od niejednego bieliźnianego. Minus taki, że krojów jest niewiele - raczej mają te same kroje, tylko wzorami się różnią. Cytat:
Jak w takim, gdzie rozmiarówka konczy się w okolicach H, to tak. Ale jak pójdę do sklepów, które mają rozmiary do K-L, to nikt nie uważa mojego biustu za specjalnie duży. Wręcz kiedyś usłyszałam, że 65H to bardzo powszechny rozmiar. Co do problemów z ubraniami, to się zgodzę z Wami - nie cierpię za to mojego biustu, bo kupno koszul czy sukienek to koszmar. |
|||
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2241 | |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać, cz.52
Cytat:
No mi w sezonie strojów kąpielowych zaproponowano szmaciany w kratkę ale taka serio babcina i w grochy wielkie białe na granatowym tle i jakies maziaje takie typowo babcine wzory No tak przy misce K oraz L to nasz jest mały Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niby dla ich dobra, zdrowia, ale nie pojmą tego poki nie beda dorosle. Ale gdzie samo z siebie chcenie, zaufanie, po co ? Jak komorka wszystko zalatwi i nie mozecie kłamać ![]() Moja cora jak je platki smakowe, szczegolnie z czekolada, to sama tak czysci, poki nic tam nie ma przyklejone, a ma jeszcze mleczaki
|
|
|
|
#2244 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87416549]Mycie zębów po płatkach to ZŁO.[/QUOTE]Płatki czekoladowe to zło.
Zaufanie zaufaniem, ale zęby kontroluję ostro i kropka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz dzieciaki nawet nie mogą pójść na wagary, bo są te dzienniki elektroniczne i rodzic od razu dostaje powiadomienie, że dziecka nie było na lekcji
|
|
|
|
|
#2247 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja też, ale po płatkach to myjemy czasami po 3-4 razy. Dlatego rzadko daję na kolację. |
|
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie tam, znajomy nawet na podwórku konroluje 9 latke, podsluchuja urzadzeniem jakims, bo im pyskowac zaczela, makabra jakas....
|
|
|
#2249 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wydaje mi się, że większość dzieci ma taki okres, że nie chce mu się myć zębów. wieczorami kuzynka stoi nad nimi i pilnuje czy myją, rano nie ma na to czasu. moim zdaniem nie ma w tym nic złego, że kontroluje czystość dzieci zębów. to są dzieci, nie dorosłe osoby - tłumaczenie, że się zrobi próchnica jeszcze do nich nie trafia. wiec w tym wypadku lepiej kontrolować niż ufać na słowo. |
|
|
|
|
#2250 |
|
Czarna owca
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

też jest pogoda, notatki, aplikacja z przepisami. Czyli chyba zwykły dostęp do internetu 
ale jakością jednak nie grzeszą, na tym polu Esotiq jest lepszy.
) i nic im się nie dzieje złego. Teraz schudłam i muszę wymienić na mniejsze, jednak z tego co kojarzę, to ich staniki 65 kończą się na miseczce G

najzwyklejszy stanik 120-150zl.... stanika nie kupi się w zwykłej sieciówce nawet :karabin: a stroje kąpielowe to ta same tez do dupy wzory jak dla babci jakiejś i za kosmiczne kwoty... Problem z sukienkami i koszulami....