Staraczki 2019 cz. 4 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-12-18, 20:20   #1891
kanarkowaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Staraczki 2019 cz. 4

ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji, że mój tż jest gdzieś daleko

czy wy też tak nietolerujecie lateksu?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
kanarkowaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-12-18, 21:19   #1892
beata19961996
Zadomowienie

[1=1a9c51b4548d89d11e721d2 36c99b8ab04e98e50_62b39ef 2e88cf;87432178]Beata19961996, ja z mężem miałam taki czas około 4 lata za granicą był i uważam, że niepotrzebnie zmarnowaliśmy czas. Dobrze, że zagranica mu już wyszła z głowy. Nigdy na takie coś już nie pozwolę. Powiedziałam, że ma się zwolnić i tu pracować. Tak zrobił, pracę znalazł od razu. I sam stwierdził, że niepotrzebnie wyjeżdżał. Taka była moja sytuacja.
Każdy może mieć oczywiście inną. Oceniam moją sytuację z mojej perspektywy. Nie oceniam Twojej sytuacji. :-*

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Moj już wyjeżdża długo. Za nim ze mna sie związał. Ma w planach zjechac do polski na wiosne na przyszły rok ..
Jakos mi tak ciężko tymbardziej że teraz te wieczory sa takie dlugie

Ale staram sie dac rade
Ale też juz wiecej mu nie pozwole wyjezdzac jesli zjedzie na stale

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kanarkowaaa Pokaż wiadomość

Ja wczesniej bralam tabletki nigdy nie uzywalismy prezerwatyw .. chyba bym sie nie umiała z tym odnaleźć.. a teraz jak chce dzidziusia to chyba już całkiem
Mi coraz bardziej mojego brakuje

beata19961996 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-12-18, 21:23   #1893
Kica1989
Przyczajenie

Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie było, nadrobiłam zaległe posty.
Bardzo Wam wszystkim współczuję straty, nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co wtedy czułyście. Przytulam.
Jesteście bardzo dzielne.

U mnie dziś 1dc. A myslałam, że może sie uda, bo i testy wskazywały wzrost LH i seks był co 2 dni (nie ma przebacz )... Może jeszcze mi sie organizm nie ogarnął po biochemicznej? Ogólne czuję trochę presję bo nie wiem ile jeszcze czasu moja tarczyca-franca bedzie współpracować. Najgorsze to czekanie...

Lateks to nie moja bajka. Jakoś tak odejmuje przyjemność

Edytowane przez Kica1989
Czas edycji: 2019-12-18 o 21:29
Kica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-12-18, 21:27   #1894
NotreDame
Zakorzenienie

Cytat:

A weź z tym lateksem :p
Masakra jakaś. Ale owulacja była/jest, to liczę, ze dwa tygodnie przejdę na tabsy i już tyle z lateksem.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

28 września 2014
6 sierpnia 2016
NotreDame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-12-18, 21:59   #1895
Hania134
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AnnaLenna Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Byłam wczoraj na konsultacji w klinice. Męża wyniki się poprawiły. Wcześniej kiedy robiłam badanie rezerwy jajnikowej lekarz stwierdził, że mam wysoki poziom jak w przypadku policystycznych jajników ale tego nie mam. A dzis mnie zbadał ( w innym dniu cyklu ) i uznał , że to jest to . Tzn mam policystyczne j. To jak to może byc.? Ginekolog mój nic nie widział ( i to dwóch ) a ten dopiero na drugim badaniu zauważył ...hmmm czy to możliwe?

Pretty_girl dopiero doczytałam. Kochana trzymam za ciebie kciuki jestem z tobą myślami. Jak się czujesz?
Wysłane z mojego Redmi 5 przy użyciu Tapatalka

AnnaLenna, jestem w tej samej sytuacji. Wczoraj byłam na wizycie u nowego lekarza i przy badaniu usg wyszedł właśnie taki jajnik i lekarz potwierdził ze na to właśnie wyglada. I tu moje zdziwienie, że przecież byłam 3 miesiące temu u lekarza i nawet by nie zauważył że jest coś nie tak?
Ale teraz jak piszecie, ze to się może różnic od dnia cyklu to już trochę się do tego przekonuje bo u starego lekarza byłam zawsze w początkowych dniach cyklu a teraz byłam w 20dc Mam jeszcze pytanie do Was... czy PCOS można zdiagnozować tylko po usg? W sensie wiem ze hormony tez potrzebne do diagnozy, ale czy może się okazać tak ze hormony są w porządku? Głupie pytanie, wiem

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:

Ja jestem takiego zdania, że albo razem albo wcale wiec wyjechaliśmy razem, póki co nie żałujemy tej decyzji... nie wyobrażam sobie, ze moglibyśmy żyć osobno, nie potrafimy nawet

Co do lateksu, do niedawna nie wyobrażałam sobie bez ja to jakaś dziwna jestem

Hania134 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-12-18, 22:37   #1896
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez triss Pokaż wiadomość
Tylko jak się to na do tego że plemniki się odnawiają około 70dni? Albo coś kręcę w każdym razie jest jakis 70dniowu cykl ich tworzenia

Nie mam pojęcia

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
No właśnie chodzi o pierwszy mocz, bo w nim jest największe stężenie hcg.

Hej dziewczyny, opadlam z sil jakoś ostatnio. Mąż ma piękne wyniki z badania nasienia. Problem jest ze mną. Ale jesteśmy w trakcie przeprowadzki, więc nie mam głowy żeby teraz o tym myśleć i nawet powiem szczerze, że nie chce mi się.

Dobrze ze jednak wyniki męża ok, zawsze to jeden problem mniej

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Jestem już w domu, niestety nie obyło się bez zabiegu ale już przynajmniej mam pewność że nic nie zostało w środku.
Przykro mi że się nie udało bez, ale już pi wszystkim

Cytat:

Fuj blee. Obrzydza mnie okrutnie. Ale nie używam od 5,5roku więc nie mam problemu

Wysłane z mojego DUB-LX2 przy użyciu Tapatalka

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Nemmireth_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-12-18, 23:29   #1897
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975
Konto usunięte

Zajrzałam w kalendarz i jeśli nie zajdę w ciążę, to biorąc urlop za ten rok będę musiała wrócić do pracy po świętach wielkanocnych. Ale bardzo nie chcę takiego scenariusza.

Dobrze, że teraz są święta to może szybciej zleci ta druga połowa cyklu i nowy rok przyniesie dwie kreski.

a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-12-19, 07:08   #1898
krejzicatlady
Zadomowienie

Dzień dobry

Chwilowo jak była mowa o lateksie to nie byłam pewna czy chodzi o gumki czy przebieranie się w te lateksowe stroje

2 do pracy 🥳

Jeszcze kilka prezentów zostało mi do zapakowania a tak to chyba jesteśmy gotowi. Na święta jedziemy do męża rodziny więc "na gotowe" i nie musimy się martwić indykiem ani niczym innym.

Mam nadzieję że do tego czasu mój mąż wróci bo przeziębienie zrobiło z niego marudnego potworaka!

krejzicatlady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-12-19, 07:25   #1899
AnnaLenna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hania134 Pokaż wiadomość
AnnaLenna, jestem w tej samej sytuacji. Wczoraj byłam na wizycie u nowego lekarza i przy badaniu usg wyszedł właśnie taki jajnik i lekarz potwierdził ze na to właśnie wyglada. I tu moje zdziwienie, że przecież byłam 3 miesiące temu u lekarza i nawet by nie zauważył że jest coś nie tak?
Ale teraz jak piszecie, ze to się może różnic od dnia cyklu to już trochę się do tego przekonuje bo u starego lekarza byłam zawsze w początkowych dniach cyklu a teraz byłam w 20dc Mam jeszcze pytanie do Was... czy PCOS można zdiagnozować tylko po usg? W sensie wiem ze hormony tez potrzebne do diagnozy, ale czy może się okazać tak ze hormony są w porządku? Głupie pytanie, wiem

Nie, pytanie wcale nie jest głupie. Ja od ok 1,5 roki staram się o dziecko. Przez ten czas nikt nie zauważył , że mam pcos. Moje wszystkie wyniki hormonów są dobre ( niedynie z prolaktyną miałam trochę zawirowań).
5 DC zaczynam brać lek , który dostałam. Na początku zaproponował zastrzyki ale jak usłyszałam cenę to od razu powiedzial o tabletkach. Ale jeśli się nie uda to zdecyduje się na zastrzyki

AnnaLenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-12-19, 07:47   #1900
Hania134
Raczkowanie

Cytat:
Nie, pytanie wcale nie jest głupie. Ja od ok 1,5 roki staram się o dziecko. Przez ten czas nikt nie zauważył , że mam pcos. Moje wszystkie wyniki hormonów są dobre ( niedynie z prolaktyną miałam trochę zawirowań).
5 DC zaczynam brać lek , który dostałam. Na początku zaproponował zastrzyki ale jak usłyszałam cenę to od razu powiedzial o tabletkach. Ale jeśli się nie uda to zdecyduje się na zastrzyki

Ja teraz czekam na wyniki hormonów, ale tak się właśnie zastanawiałam... w sumie to tylko jeden jąkaniu taki policystyczny był na drugim albo owulacji jeszcze nie było (pomimo ze to był 20 dc) albo się zrobiło coś na jajniku po owulacji tak czy inaczej załamana jestem, kolejny miesiąc w plecy

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

A co to za tabletki/zastrzyki? One coś pomogą?

Hania134 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-12-19, 07:50   #1901
AnnaLenna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hania134 Pokaż wiadomość
Ja teraz czekam na wyniki hormonów, ale tak się właśnie zastanawiałam... w sumie to tylko jeden jąkaniu taki policystyczny był na drugim albo owulacji jeszcze nie było (pomimo ze to był 20 dc) albo się zrobiło coś na jajniku po owulacji tak czy inaczej załamana jestem, kolejny miesiąc w plecy

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

A co to za tabletki/zastrzyki? One coś pomogą?

Z doświadczenia wiem , że trzeba trzymać się i nie załamywać. Mam wrażenie, że długą droga za mną i długa jeszcze przede mną. Chyba po roku mimo ucisku w sercu trochę wyluzowałam. Dlaczego ja? Nie ma na to wytłumaczenia. Lata mnie gonią i to jest ostatni rok starań bo później się już boje. Jestem przygotowana na wszystko

Czy pomoże ? Nie wiem
Obniżenie prolaktyny miAło pomóc
Hsg miało pomoc
Poprawa nasienia miała pomóc
A czy tabletki pomogą ? Nie wiem
Póki co nic nie pomogło

Ku

Edytowane przez AnnaLenna
Czas edycji: 2019-12-19 o 07:52
Stary 2019-12-19, 07:55   #1902
triss
Wtajemniczenie

Hania ja mam niby pco ale hormony w miarę ok. W każdym razie nie było nigdy jakichś odchyleń, tak żeby trzeba lekami regulować ( prolaktyna, progesteron, estradiol, testosteron, lh, fh). A mam diagnozę na podstawie USG i takich objawów jak problemy z owłosieniem czy budowa ciała (typowe jabłuszko :p).

Stary 2019-12-19, 08:01   #1903
gr8ania
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Tylko jak się to na do tego że plemniki się odnawiają około 70dni? Albo coś kręcę w każdym razie jest jakis 70dniowu cykl ich tworzenia

nie do końca tak, ze się odnawiaja 70 dni- spermatogeneza trwa ok 70 dni, ale jest procesem ciągłym, więc tak na prawdę "nowe" plemniki powstają co chwilę
Cytat:
Napisane przez krejzicatlady Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Chwilowo jak była mowa o lateksie to nie byłam pewna czy chodzi o gumki czy przebieranie się w te lateksowe stroje

kanarkowa- podziwiam za to wstrzymanie starań na 3 miesiące. Ja bym chyba nie czekała (zresztą po poronieniu w 13 tc lekarz powiedział mi że jeśli tylko jestem gotowa psychicznie, to on nie widzi przeciwwskazań)
Stary 2019-12-19, 08:36   #1904
triss
Wtajemniczenie

Z tym czekaniem po poronieniu coś jest dużo jest przypadków że zaraz po poronieniu ciąża wszystko ok. A jak się czeka to jakoś zauważyłam że wtedy trudniej zajsc ? Pisze to też na podstawie własnych doświadczeń. Po pierwszym czekałam i prawie dwa lata się nie udawało. Po drugim odczekalam jeden pełny cykl i zaszlam od razu. Oby się szczęśliwie skończyło (już 23tc )

Stary 2019-12-19, 08:41   #1905
AnnaLenna
Zadomowienie

Cytat:
AnnaLenna fajnie że wyniki męża są lepsze. A co do policystycznych jajników... Mi też dopiero po dwóch latach chodzenia lekarz dał taką diagnozę. Obraz USG to nie wszystko. Ale pco to nic strasznego ty masz cykle regularne o ile dobrze pamiętam więc na pewno jest to już duży plus. Uda się

Tak moje cykle są regularne jak w zegarku.
A wszystkie znaki na niebie wskazywały na owulację. Nie wiem skąd taka diagnoza. Wczoraj od razu jak zerknął na jajnik to powiedzial "o! To tu mamy problem!".

Wypisał tabletki i kazał wrócić w połowie cyklu. No ciekawe . Kolejny raz obudziła się moja nadzieja ale znając życie to będzie trwało i trwało ...i kosztowało i kosztowało

Stary 2019-12-19, 08:42   #1906
pink_rabbit22
Zakorzenienie

Dzień dobry
AnnaLenna- jakie lek masz brać od 5dc? Ja biorę lek na obniżenie prolaktyny i zauważyłam, że temp mi się zmieniła. Zawsze na początku cyklu była wysoka, a teraz było ok 36.5 i dopiero wczoraj skok. Chyba mi się trochę wydluzyla pierwsza faza, a ja zawsze mam cykle 26-27. Zawsze od owu czułam coś w piersiach- wrażliwe sutki itd. A teraz nie. I nie wiem czy mogę na tej podstawie stwierdzić czy była owu czy nie. Nie nastawiam się i też nie idę na monitoring i proga. Mega dziwny ten cykl.
Dziwne jest to, że jeśli do owu nie doszło to jest skok temp

pink_rabbit22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-12-19, 08:43   #1907
AnnaLenna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pink_rabbit22 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
AnnaLenna- jakie lek masz brać od 5dc? Ja biorę lek na obniżenie prolaktyny i zauważyłam, że temp mi się zmieniła. Zawsze na początku cyklu była wysoka, a teraz było ok 36.5 i dopiero wczoraj skok. Chyba mi się trochę wydluzyla pierwsza faza, a ja zawsze mam cykle 26-27. Zawsze od owu czułam coś w piersiach- wrażliwe sutki itd. A teraz nie. I nie wiem czy mogę na tej podstawie stwierdzić czy była owu czy nie. Nie nastawiam się i też nie idę na monitoring i proga. Mega dziwny ten cykl.
Dziwne jest to, że jeśli do owu nie doszło to jest skok temp

Clostilbegyt

Stary 2019-12-19, 09:56   #1908
Katerina29
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, muszę niestety od nowa się tu zameldować - ciąża obumarła (8tc), jestem już prawie 2 tygodnie po zabiegu chyba dopiero w lutym ponowimy starania.

Mam pytanie do tych które też przeszły zabieg. Ile utrzymywały się Wam krwawienia? U mnie nadal codziennie zdarza się jakiś skrzep, a przy wysiłku fizycznym to już w ogóle... Niby zabieg wykonano bez powikłań, a jednak zaczynam się martwić. W poniedziałek mam wizytę kontrolną.
Katerina29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-12-19, 10:10   #1909
Wiolkaa93
Wtajemniczenie

GG do Wiolkaa93

Dzień dobry
Ja może jestem dziwna ale tylko raz w życiu miałam sex z prezerwatywa 🤣🤣
Cytat:
Napisane przez Katerina29 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, muszę niestety od nowa się tu zameldować - ciąża obumarła (8tc), jestem już prawie 2 tygodnie po zabiegu chyba dopiero w lutym ponowimy starania.

Mam pytanie do tych które też przeszły zabieg. Ile utrzymywały się Wam krwawienia? U mnie nadal codziennie zdarza się jakiś skrzep, a przy wysiłku fizycznym to już w ogóle... Niby zabieg wykonano bez powikłań, a jednak zaczynam się martwić. W poniedziałek mam wizytę kontrolną.
Przykro mi trzymaj się i powodzenia w staraniach

Szczęśliwie się zaczął nasz wątek to teraz chyba jakiej fatum

Ja po owu, ale cykl raczej stracony, czekam na 1.01 na @

Wiolkaa93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-12-19, 10:11   #1910
pink_rabbit22
Zakorzenienie

Cytat:

Przykro mi, że też to przechodzisz.
Ja miałam krwawienie w dniu po zabiegu, potem ze 2 dni jeszcze takie lekkie i z tydzień delikatne brazowe plamienie. Chyba to indywidualna sprawa i nie masz się co martwić. Oby wszystko było już dobrze

pink_rabbit22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-12-19, 10:28   #1911
kanarkowaaa
Wtajemniczenie

grania, triss ja teraz miałam pierwsza owu od #. czekam na @ i chce iść do innego doktorka na badanie i konsultacje. jeśli ten powie mi, że ze mną wszystko ok to raczej będziemy się starać wcześniej.

czytałam dużo i wszędzie piszą to samo - nie było zabiegu , nie ma sensu czekać aż tyle.
zwłaszcza, że ta moja beta była tak niska.

Stary 2019-12-19, 10:31   #1912
NotreDame
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo mi przykro

Tez miałam zabieg 2 tygodnie temu, tez w 8 tygodniu.

Krwawienie miałam tylko następny dzień po zabiegu. Potem już tylko plamienie. I to raczej tylko na papierze toaletowym. Mieszkam na 4 pietrze bez windy i mam psa, wiec ruch miałam. Od piątku już nie mam plamień.
Jak się martwisz to może idź na izbę?

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez NotreDame Pokaż wiadomość
Bardzo mi przykro

Krwawienie miałam tylko następny dzień po zabiegu i to tylko krew. Bez skrzepów. Potem już tylko plamienie. I to raczej tylko na papierze toaletowym. Mieszkam na 4 pietrze bez windy i mam psa, wiec ruch miałam. Od piątku już nie mam plamień.

Zreszta my już nawet po sexach i tez nie było żadnego krwawienia/plamienia.

28 września 2014
6 sierpnia 2016
Stary 2019-12-19, 10:34   #1913
Katerina29
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NotreDame Pokaż wiadomość
Bardzo mi przykro

Krwawienie miałam tylko następny dzień po zabiegu. Potem już tylko plamienie. I to raczej tylko na papierze toaletowym. Mieszkam na 4 pietrze bez windy i mam psa, wiec ruch miałam. Od piątku już nie mam plamień.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Właśnie nie wiem czy panikuje, czy faktycznie coś jest nie tak... wolałabym sobie oszczędzić wizyt w publicznej służbie zdrowia :/ nie mam gorączki, czasami delikatnie zaboli podbrzusze i tyle... chyba doczekam do poniedziałkowej wizyty. Byłam ciekawa jak to u Was wyglądało
Katerina29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-12-19, 10:40   #1914
1a9c51b4548d89d11e721d236c99b8ab04e98e50_62b39ef2e88cf
Konto usunięte

Siedzę w pracy i tak myślę... Po moich przejściach od razu idę na zwolnienie. 4 stycznia testowanie i jakby było pozytywnie już bym nie przyszła. Wzięłabym urlop na początek jakieś dwa tygodnie. Potwierdziła na usg i od razu zwolnienie wzięła. Proszę Boga, żeby mi wynagrodził moją mękę psychiczną.
Najgorsze jest to, że tak samo myślałam rok temu

1a9c51b4548d89d11e721d236c99b8ab04e98e50_62b39ef2e88cf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-12-19, 10:41   #1915
triss
Wtajemniczenie

Cytat:

Zrób USG. Jak się dalej tak krwawi to może nie wyczyścili do końca. Mi tak lekarz zawsze mówił. Powinno być krótkie krwawienie albo plamienie. Dwa tygodnie to już podejrzane.
PrZykro mi

Stary 2019-12-19, 11:33   #1916
kanarkowaaa
Wtajemniczenie

Katerina przykro mi ja na twoim miejscu poszłabym do lekarza już żeby sprawdzić czy cos się nie dzieje

Stary 2019-12-19, 11:53   #1917
NotreDame
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie nie wiem czy panikuje, czy faktycznie coś jest nie tak... wolałabym sobie oszczędzić wizyt w publicznej służbie zdrowia :/ nie mam gorączki, czasami delikatnie zaboli podbrzusze i tyle... chyba doczekam do poniedziałkowej wizyty. Byłam ciekawa jak to u Was wyglądało

A po zabiegu robili Ci jeszcze usg, czy rzeczywiście wszystko wyczyścili?

28 września 2014
6 sierpnia 2016
Stary 2019-12-19, 12:23   #1918
Nemmireth_
Zakorzenienie

Ja mam pcos, ale u mnie i hormony i obraz jajników na to wskazuje. (ale co ciekawe, dopiero 3 ginekolog dał podejrzenie że to może być pcos, dwaj poprzedni nic nie mówili mimo że jajniki całe w pecherzykach)
Cytat:
Clostilbegyt

Czyli Cię stymuluje. Nie kazał Ci przychodzić na monitoring sprawdzać jak rośnie pęcherzyk?
Cytat:

Przykro mi. Ja miałam najpierw tabletki, na drugi dzień zabieg, a po zabiegu tylko plamilam z dzień i się uspokoiło.

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017

Edytowane przez Nemmireth_
Czas edycji: 2019-12-19 o 12:24
Stary 2019-12-19, 12:27   #1919
AnnaLenna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
Ja mam pcos, ale u mnie i hormony i obraz jajników na to wskazuje. (ale co ciekawe, dopiero 3 ginekolog dał podejrzenie że to może być pcos, dwaj poprzedni nic nie mówili mimo że jajniki całe w pecherzykach)
Czyli Cię stymuluje. Nie kazał Ci przychodzić na monitoring sprawdzać jak rośnie pęcherzyk?

Tak, muszę przyjechać do niego w 11-14 DC

Teraz myślę , że mogłam jednak zdecydować się na te zastrzyki może by były większe szanse ....ale na Boga ! 1000xl aż mi kopara opadła
Stary 2019-12-19, 15:27   #1920
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, muszę przyjechać do niego w 11-14 DC

Teraz myślę , że mogłam jednak zdecydować się na te zastrzyki może by były większe szanse ....ale na Boga ! 1000xl aż mi kopara opadła
To dobrze, bo myślałam że dał Ci bez monitorowania
Myślę że nie ma co zaczynac od razu od zastrzyków. Mi CLO nie pomógł, ale potem dostałam Aromek (letrozol) i zaszłam w pierwszym cyklu. A już myślałam że jestem beznadziejnym przypadkiem bo nie mam naturalnej owulacji w ogóle

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości