![]() |
#2311 | |
ż o n a i d e a l n a
|
Dot.: Staraczki 2019 cz. 4
Cytat:
Mam w zaleceniach wlasnie kontrolowanie przez około 7dni aż do wyniku poniżej 5. Pójdę jutro, bo po południu mam tez tą planową umówiona wizytę u mojego gin to chce mieć tez najświeższy wynik. W sylwestra sobie chyba odpuszczę i ewentualnie potem w czwartek/piątek po nowym roku. W sumie to idź, nie zaszkodzi a bedzie wiadomo czy już organizm wraca do trybu „bez ciąży” W ogole dzięki dziewczyny za wsparcie. Sporo mi pomaga wygadanie się tutaj ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
Turkusowa bardzo mi przykro
![]() Wierzę, że uda się po nowym roku ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
Turkusowa przykro mi bardzo ![]() To chyba jedyne takie miejsce gdzie w jednej wypowiedzi wyraża się wyrazy współczucia a zaraz innym składa gratulacje z okazji ujrzenia 2kresek - gratulacje dla nowej Koleżanki ![]() ehhhhh.... Przewrotne to życie... Dziewczyny pomóżcie w interpretacji... Jestem chodząca owulacja? Czy raczej pernametnym brakiem...? Oszaleć można :/ mój test owulacyjny na sline ani razu nie pokazał owulki a sikance poniżej |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robiłam tydzień po zabiegu ciążowy i miałam jeszcze delikatna kreskę. Za to po dwóch tygodniach miałam już piękny owulacyjny ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#2316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie?
![]() Potrzebowałam trochę odpoczynku od forum ale już z luźniejsza głowa chciałabym do Was wrócić ![]() Gratuluję wszystkim którym się udało, tak dużo pozytywów ostatnio! Super! Z drugiej strony wyrazy współczucia dla tych które musiały się zmierzyć z tym co najgorsze ![]() Ja aktualnie jestem w 5tym cyklu starań, dziś 19dc, będę testować dzień przed okresem czyli 6.01. Chyba że nie wytrzymam i wcześniej ![]() A jak tym razem się nie uda to umawiam wizytę do lekarza (z polecenia koleżanki) który zajmuje się leczeniem niepłodności i zobaczymy co dalej. Chociaż mam co do tego cyklu jakieś dobre nastawienie i przeczucia ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 |
Konto usunięte
|
oblakanyobloczek, ja do swojego cyklu tego też mam takie dobre nastawienie. Chociaż u mnie to byłby jakiś cud, bo ciągle nie ma owulacji.
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() ![]() Musze Wam się jeszcze wyzalic dziś dowiedziałam się że moja przyjaciółka jest w ciąży... W pierwszy cyklu starać przy pierwszej próbie... Prędzej 4lata jako zabezpieczenie tylko stosunek przerywany.. Cieszę się że się jej udało i niech zdrowo rosną ale sece mi pękło na milion kawałków... ![]() Totalnie nie umiem się odnaleźć w tej sutuacji... Naprawdę jej życzę dobrze ale jest mi tak cholernie przykro że u mnie tylko co miesiąc rozczarowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tez tak mam, cykle zwykle 33-34 dniowe i owulacje już do 14 dc... tez mnie to zastanawia ![]() A co do przyjaciółki, rozumiem co czujesz... przeżywałam to trzy miesiące temu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczę na ten nowy rok ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Podwójnie ciężki ten poniedziałek dla mnie. Pierwszy dzień po tygodniowym urlopie + ostatni tydzień w starej pracy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Moderator
|
dzień dobry
![]()
#2324 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#2325 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Czy wam też się nie chce iść do pracy? ![]()
#2326 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry, jak mi się straaaaasznie nie chce!
Byle tylko do jutra do 15, potem mam wolne do trzech króli, czyli do testowania ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś olałam prace :p Strasznie wieczorem się złe czułam, nie miałam siły się nawet wykapać. Ale ja pracuje u siebie to sobie mogę pozwolić, ale jutro już muszę iść. Czy któraś z dziewczyn (wybaczcie, jeszcze się dobrze nie orientuje w nickach), co roniła ostatnio dostała już @? Nie wiem kiedy ostatnio tak nie mogłam doczekać się @ ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#2329 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja nadal mam wolne i zaczynam wariować...za dużo wolnego ..hmm wiem dziwne Gratuje 2 kresek ![]() Co chwilę komuś się udaje a ja wciąż tu tkwię. Gratuluję tym, którym się udało ale dziwnie zaczyna na mnie to działać - czy to normalne? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jestem w 9dc skoczyłam właśnie 4 dawki clo. Jest tak wcześnie a ja czuję pulsujący jajnik . Wczoraj nawet dołączył skurcz , który powalił mnie na cały wieczór do łóżka. Czyżby wcześniej owulacja? Za kilka dni na monitoring Wysłane z mojego Redmi 5 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2331 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, wczoraj jeszcze dwa razy test zrobiłam i kreski nie jakieś super wyraźne, ale już się cieszyliśmy. Dzisiaj rano spodziewałam się, ze kreski będą ciut mocniejsze albo takie jak wczoraj a tu niespodzianka... kreska prawie niewidoczna 😭 pojechałam do laboratorium na betę i teraz tylko do około 17 muszę czekać na wyniki... mam jakieś złe przeczucia, piersi tez już nie są tak tkliwe jak wcześniej 🙁
|
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
AnnaLenna-to normalne i każda z nas ma prawo do swoich roznych emocji... Ja się całkowicie zdaje teraz na profesor. Szkoda czasu na innych lekarzy. Czekam na @ i idę na usg w piątek. Nie sądziłam, że po # to tyle potrwa
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Do dziewczyn , które zmagały się z pcos. Czy wam też tak przepuszczały się włosy ? Od kilku miesięcy nie mogę namierzyć winowajcy. Muszę myć włosy codziennie rano ![]() Wysłane z mojego Redmi 5 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
ż o n a i d e a l n a
|
Ech, ja mam nadzieje ze moje krótkie cykle bedą dalej takie jak były i następna miesiączkę dostanę jeszcze w styczniu. Oby
Swoją droga wlasnie planowo mniej więcej tez w okolicach nowego roku miałam mieć okres. No to mam # zamiast. Wiecie ja zaszłam w pierwszym cyklu i co z tego? Nic. Nic nie bedzie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#2336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam zawsze książkowe 28 dniowe cykle. Owulacja mi wychodziła dokładnie 14 dni po lyzeczkowaniu, wiec liczę, ze jakoś bardzo mi to na cykle nie wpłynie. Zreszta ja i tak miałam puste jako płodowe, nie rozwijało się nic jak powinno, wiec może jak ciąża nie była jakaś zaawansowana, to może nie zdażyło mi się wszystko poprzestawiać. Ale dziwnie tak od października bez okresu. Natomiast do dziewczyn, którym przykro, bo przyjaciółka jest w ciąży- z racji, ze moja przyjaciółka bezowocnie starała się przez rok i w momencie, w którym ja dowiedziałam się o ciąży ona umawiała się na badania, to pomimo, ze była jedna z pierwszych osób, którym chciałam powiedzieć, to się bałam właśnie, ze będzie jej przykro. W efekcie powiedziałam jej po tygodniu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#2337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny ja całe szczescie jeszcze urlop
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2339 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.