|
|
#2401 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Emilko cóż mogę powiedzieć... Czy to już ostateczna decyzja?? Gdybyś chciała porozmawiać, służę swoją osobą na gg
|
|
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
Już sobie Kasię w tym cudzie wyobraziłam... i padłam... ![]() Kasiu droga pokaż nam to cudo - najlepiej na sobie oczywiście ![]() Cytat:
A co do Sopotu to też się cieszę, ze wygrała Oh Laura ![]() Była najlepsza z nich wszystkich Co do Pectusa to owszem, ma jakiś tam klimat i z polskich wykonawców spisał się najlepiej ale żeby do razu porównywać tę ich piosnkę do "Autobiografii"... ![]() |
|
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Pooglądałam zdjęcia Doroty, Izy, Mirelki i Emilki i jestem zachwycona
Widoki, modelki i ich włosy, są piękne, a obejrzenie tego wszystkiego na raz to niezwykła uczta dla oczu Iza jakbyś chciała, to moje zdjęcia są jeszcze w private albumie (ale pewnie już nie długo )
|
|
#2404 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w kazdym razie jestesmy z toba! a ja mam dzis za soba pierwsza wyprawe przez cala warszawe [zakorkowana!] na skuterku i jestem z siebie cholernie dumna!![]() ![]() edit: Cytat:
wlosy, widoki, corcia... no cud,miod i orzeszki!
|
|
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A moich zdjęciach pisałam dlatego, że gdzieś tam napisałaś, że coś Cię ominęło, więc chciałam napisać, że jeszcze nie ominęło Za komplementy dziękuję w imieniu swoich włosów, córci i widoków
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2408 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zaraz lece oglądac twoje fotki ![]() EDIT: obejrzałam śliczneee ![]() a córeczka podobna do ciebie ale myslałam ze masz ciemniejsze włosy...
|
|
|
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
To co myślisz
![]() Cytat:
![]() A włoski na Chorwacji, to niedawno robiony baleyage + słońce
|
|
|
#2410 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a kręciłas je?
|
|
|
|
#2411 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję Marzenko! |
|
|
|
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie kręciłam ![]() Dorotko nie ma za co
|
|
|
#2413 |
|
Rozeznanie
|
no może nie ciemno brązowe ale brazowe i to napewno ty:p
|
|
|
#2414 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
powiedzieliśmy sobie, że się kochamy... Straciłam największa miłość życia. Ale nic, nie wolno się rozczulać,. To nie pomaga. A jak bedę jeszcze więcej o tym myśleć to zwariuję z bólu.Dziękuję za to jak do tego podeszłyście. W tej chwili mam tylko rodziców, z którymi nie do końca szczerze mogę porozmawiać, siostrę, która bardzo mi pomaga, dwie kumpele i Was. Bardzo dużo znaczy dla mnie to, że mogę się tu wypisać, pogadać z Wami.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||||
|
|
|
|
#2415 |
|
Zadomowienie
|
Ogólnie nie jestem za kolorową papugą na głowie.. ale czasem można się pobawić. Wyciągnęłam pasemka, używane do przedłużania w kolorze bardzo jasnego blondu z zamiarem pofarbowania kilku na jakieś niecodzienne kolory
Użyłam na próbę mariona "granatowa czerń" - efekt poniżej.. kolor zamierzony, ale nie sądziłam że wyjdzie ładny niebieski, jednak myliłam się sądząc że taka szamponetka choć trochę przyciemnia.. ![]() Virka - Bardzo ładne zdjęcia, widoki piękne Masz bardzo ładny kolor włosów teraz, taki bardzo jasny blond
|
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak brązowe to nie ja
Cytat:
|
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bądź dzielna. Nie chcę lecieć banałami, których i tak pewna nie jestem - zwłaszcza w trudnych momentach, ale chyba nic nie dzieje się bez przyczyny. W razie czego - jesteśmy tu |
|
|
|
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdj. różowo-oczo**ebnego, cekinowego cuda wstawię jutro
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
Hi hi, czekam z niecierpliwością
Zrobię Ci do sukienki na wesele piękny różowy make up
|
|
#2420 | |||
|
Rozeznanie
|
tak, pewnie dlatego też go kocham
. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Oleczka 1 wrzesnia
![]() ![]() ![]() Dzisiaj nauke pokrzyzowaly mi imieniny babci, chociaz sama sobie szukam pretekstow...Na cale szczescie dostalam bardzo dobrze wrozacego maila od Doktorki, od której wiele zależy. Ale nie chce zapeszac. Ide poprawiac bledy w pracy rocznej, ktora mialam zaniesc na wydzial dzis - tyle, ze mi sie nie chcialo. Kobietka chce ja jutro stamtad zabrac Bede musiala wstac o swicie, zeby nie przyszla po nia zanim ta praca sie tam znajdzie
|
|
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
Wyobraźcie sobie, że spisałam sobie kilkanaście tytułów, książek, które chcę przeczytać, popędziłam do biblioteki z karteczką w ręce (wszak pamięć, dobrą mam, ale krótką
) i co??...Nic, ani jednej (przepraszam, jedna- ale wypożyczona) I skąd ja mam je wziąć Może, ktoś mi pożyczy w swojej bibliotece ![]() Tulipanno trzymam kciuki za kampanię wrześniową
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dziekuje. Zobaczymy czy na mojej cudownej uczelni da sie zaliczyc rok na tzw. piekne oczy ![]() A w ogole przytocze wam anegdotke z wydzialu medycznego. Jest taki bardzo znany Profesor medycyny, ktorego wszyscy studenci sie boją. No i kolezanka zdawala u niego egzamin. Wyszła z pałą i skomentowała do oczekującej swojej kolei grupki: Dał mi dwóję, ten kótas! Cała grupa zamarła, bo dziewczę nie zauważyło, że Profesor stoi za jej plecami - wyszedł za nią, żeby poprosić następną osobę do pokoju zwierzeń Kazał studentce wrócić i dać indeks. Dziewczyna przerażona broniła się, że już odpowiadała. Profesor po dłuższej polemice w końcu wydarł jej go niemalże siłą, skreślił dwóję, postawił dostatczeny i skomentował: kótas i qrwa muszą się wspierać!
Edytowane przez tulipanna. Czas edycji: 2008-08-25 o 23:31 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam napisać wszystkie
?Cytat:
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
No, gwarantuje Ci, że nie ma tak długiej listy lektur, która by mnie zaskoczyła
![]() Ale zerknij do poprzedniego postu, bo dopisałam anegdotkę ![]() EDIT: zaskoczyla w sensie dlugosci of course
Edytowane przez tulipanna. Czas edycji: 2008-08-25 o 23:34 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2426 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja szczęśliwie mam do zaliczenia tylko praktyki![]() Cytat:
)Mapką służę: http://www.snti.pl/archiwum/planbelchatowa.gif ![]() Ten Kościół jest po lewej stronie mapy - wjazd Wrocław, Wieluń, dokładnie w okolicy ulicy LipowejCytat:
![]() Jeśli mowa o perfumach to ja zapałałam miłością od pierwszego węchu od Hypnose Lancome. Minęło już sporo czasu do tego węchu i nadal mi nie przeszło, mogłabym je wąchać godzinami Dobranoc Gwiazdki |
|||
|
|
|
|
#2427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Padłam Cytat:
![]() "Oddaj mi dzieci" Donny Topen "Mama kazała mi chorować" Julie Gregory. "Oddajcie mi dzieci" Patsy Heymans "Weronika postanawia umrzeć" P. Coelho "Przerwana lekcja muzyki" Susanna Kaysen "W ślepym zaułku wolności-Dzieci ulicy" Jany Frey' ,Nadzieja umiera ostatnia" Halina Birenbaum "Dziewczynka z listy Schindlera" Müller-Madej Stella "Dziecko zwane "niczym" czyli Dziecięca wola przetrwania" (Pelzer Dave) "Ida, historia ojcobójczyni" Hamel Francoise "Nie jestem już waszą córką" Jäckel Karin
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Dziewczynką z listy Schindlera" się muszę bliżej zainteresować![]() Popijam właśnie wywar z 1/3 kostki drożdży za wasze zdrowie.. ![]() A w ogóle - co do loczków - u mnie na wydziale nie jestem oryginalna. Bardzo duże stężenie kręconych włosów - podejrzewam, że dlatego, że większość polonistek nie wie co to prostownica (w sumie na zdrowie im ta niewiedza wychodzi). Ale np. w sali wykładowej do gramatyki wisi z tyłu olbrzymi rulon, na którego trzonie jest napisane: NIE PISAĆ PO EKRANIE!!! NIE PISAĆ PO EKRANIE!!! TO JEST EKRAN!!! Ogólnie uważam, że to miejsce skupiające najbardziej specyficzne osoby. Wszelkiej maści ciamajdy, indywidua. Już nic mnie tam nie zaskakuje. Nawet na ASP jest większy porządek
Edytowane przez tulipanna. Czas edycji: 2008-08-25 o 23:50 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Grzesiuka "Pięć lat kacetu" i Romę Ligocką "Dziewczynka w czerwonym płaszczyku" )Zdrówko moje, w gardło Twoje
|
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki wielkie. Mam już przeczytane Widziałam, jak je wcześniej rekomendowałaś. W tej chwili muszę wrócić do książki teoretycznej traktującej o zagładzie w literaturze. Zaczęłam przed sesją i musiałam oddać - pierwszy raz nie doczytałam czegoś do końca. W ogóle mam takie zaległości we współczesnej od czerwca, że nigdy chyba tego nie nadrobię. Liczę na intensywną regenerację sił na świeżym, górskim powietrzu po sesji. A później do ataku
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

)

I skąd ja mam je wziąć
Może, ktoś mi pożyczy w swojej bibliotece
)
- wjazd Wrocław, Wieluń, dokładnie w okolicy ulicy Lipowej