|
|
#4231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy Marzec 2020
Odnośnie termometrów bezdotykowych: Słyszałam, że bardzo dobre opinie ma termometr Xiaomi,można go zamówić na Ali. Na jakiejś grupie matkowej czytałam że coraz częściej mają go na oddziałach położniczych, bo jest najdokładniejszy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zadowolona jesteś ze swoich zajęć? Dużo skorzystałaś?
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
|
|
|
|
#4233 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś kupiliśmy wanienkę ze stelażem i rożek usztywniany ☺ zawsze coś do przodu. Kobieta zniosła mi też siatkę ciuszków za darmo, ale już nie wzięłam bo pod względem ubranek to mamy full. Oglądaliśmy kanapy do pokoju małej i była jedna względna, ale chyba jednak allegro wygra.
|
|
|
#4234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zamówiłam dziś w końcu wózek, ciekawe tylko jak z realizacją, bo na stronce póki co figuruje jako dostępny na zamówienie i mam dostać maila ze sklepu kiedy by był. Na szczęście mamy czas.
|
|
|
|
|
#4235 |
|
Raczkowanie
|
Melduję, że kupiliśmy dzisiaj w końcu wózek!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Cisa, Nati pochwalcie się wózkami!
|
|
|
|
#4237 |
|
Wtajemniczenie
|
Pamiętacie z zajęć od kiedy należy wykonywać masaże krocza olejkiem?
|
|
|
#4238 |
|
Raczkowanie
|
U nas padło na Bebetto Tito s-line 2w1
jestem totalnie zielona w tym temacie, ale z tego co czytałam powinno być ok, no i jest mega lekki (tak mi się wydaje :p) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Nati fajny wózek
![]() Podobają mi się te z linii s line ![]() My zastanawiamy się nad Junamą diamond s line, w kolorze biało czarnym z srebrnym stelarzem, mój mąż też wszystkie wózki do tego teraz porównuje
|
|
|
|
#4240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do lekkości to nie mam porównania, ale nie powiedziałabym, żeby był jakiś super lekki ale lekko się prowadzi
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
|
|
|
|
#4241 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#4242 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4243 |
|
Raczkowanie
|
Proszę
![]() Jednak skusiłam się na Joolz Day3. Zakochałam się w kolorze camel |
|
|
|
#4244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widziałam go na żywo i kolor piękny Jednak nie dla mnie, bo za jasny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4246 |
|
Wtajemniczenie
|
Cena powalająca
ja póki co jeszcze wybieram.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
Ładne te Wasze wózki. Choć ja też bym się chyba nie zdecydowała na ten kolor (mimo, że faktycznie sliczny).
Mi się chyba aktywowal instynkt wicia gniazda. Wczoraj zaczęłam malować komode dla młodego (chciałam biała A miałam w okleinie sosnowej). Już nie mogę się doczekać aż wyschnie i poukładam w niej te wszystkie drobiazgi skończyłam też pierwsza partię dzieciowych gadżetów. Może jeszcze dorobie drugi wklad do kokona na wymianę. Zostaly tylko kocyki, prześcieradła i tyle.Od wczoraj synu kopie mnie tak dość boleśnie po zebrach. Mam nadzieję, że to dlatego, że się obrócił w końcu. Oby. 20200104_125634.jpg |
|
|
|
#4248 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczny kokon!
Jutro zaczynam prać ubranka, bo za kilka dni odbieramy komodę i chyba w następny weekend jest szansa, że mąż ją złoży. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja swoje pokaze jak je w koncu skoncze bo w miedzyczasie szyje dla coreczki sukienki, czapki i inne do przedszkola ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4251 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z początku byłam mega napalona na Cybex Priam (piękny design) ale tyle się naczytałam o problemach z nimi, z serwisem, że uznałam kupno awaryjnego wózka za taką kasę za totalny bezsens Przerzuciłam się więc potem myślami na Cybex Balios S ale nadal w sumie to nie to co chciałam... Zaczęłam więc rozważać Joolz (szczególnie po tym jak Ty wrzuciłaś kusicielko ), trochę poczytałam, aż trafiłam na wersję camel i przepadłam Z tym, że Ty się zdecydowałaś chyba na wesję Hub? Też mnie kusiła, bo przede wszystkim lżejszy i też nieco tańszy (niby temu, że koła ma mniej terenowe ale to mi w sumie nie robi bo i tak jeździć będziemy tylko po mieście) jednak ostatecznie zadecydował brak wersji Hub w kolorze camel, nigdzie nie znalazłam a kompletnie straciłam dla niego głowę Cytat:
|
||
|
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
nigdy nie chciałam z szycia robić swojego źródła dochodu, zresztą mam pracę, którą lubię (poza pewnymi momentami ). Zresztą trzeba mieć jakieś hobby w życiu
|
|
|
|
#4254 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, można jeszcze do Was dołączyć? Napiszę od razu coś o sobie; aktualnie 30 tc, będzie chłopak 😍, termin w drugiej połowie marca 🙂
"ja nie chcę wiele - Ciebie i zieleń, i żeby wiatr kołysał gałęzie drzew... ja nie chcę wiele, ale nie mniej niż wszystko: Ciebie i zieleń, i żeby listkom akacji było wietrznie, i żeby sercu - bezpiecznie" ![]() |
|
|
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mniej jednak gratuluje pomyslowosci a przedewszystkim talentu. Ja nawet nie wiedzialabym od czego zaczac....Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4257 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny macie już pościel do łóżeczka? Możecie wspomóc jakimiś linkami/pomysłami?
Przeglądam na allegro ale coś nic mi się nie podoba. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy Marzec 2020
Cytat:
Dużo lepiej sprawdzi się np. Śpiworek Przy córce pościeli zaczęłyśmy używać po roku jakoś. A tak to śpiworki były w użyciu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez justkonev Czas edycji: 2020-01-05 o 19:10 |
|
|
|
|
#4259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hej nadi-a
|
|
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak tak, ja wzięłam Huba a jeszcze na black friday wyhaczyłam go 600zł taniej Jednak po Stokke moim priorytetem była tym razem tradycyjna spacerówka a nie kubełkowa i mała waga wózka, więc wybór był oczywisty. Ale Day3 i tak mi się mega podoba Aaaaa i Hub póki co nie występuje w kolorze Camel, choć myśle że niedługo się to zmieni. Ja wzięłam Classic Blue, bo też potrzebowałam odmiany po szarych wózkach córki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

bo w miedzyczasie szyje dla coreczki sukienki, czapki i inne do przedszkola
Przerzuciłam się więc potem myślami na Cybex Balios S ale nadal w sumie to nie to co chciałam... Zaczęłam więc rozważać Joolz (szczególnie po tym jak Ty wrzuciłaś kusicielko
nigdy nie chciałam z szycia robić swojego źródła dochodu, zresztą mam pracę, którą lubię (poza pewnymi momentami 
Przy córce pościeli zaczęłyśmy używać po roku jakoś. A tak to śpiworki były w użyciu
Jednak po Stokke moim priorytetem była tym razem tradycyjna spacerówka a nie kubełkowa i mała waga wózka, więc wybór był oczywisty. Ale Day3 i tak mi się mega podoba
Aaaaa i Hub póki co nie występuje w kolorze Camel, choć myśle że niedługo się to zmieni. Ja wzięłam Classic Blue, bo też potrzebowałam odmiany po szarych wózkach córki