|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Problemy pierwszego świata (+offtopy) część II
Moze to glupie ale wlasnie jestem na przerwie w pracy ale cierpie kazda sekunde na niej spedzona zamiast odpoczywac.
Za kazdym razem gdy przychodze na przerwe do pokoju gdzie sa wygodne kanapy jest tu rowniez jeden chlopak pracujacy na recepcji. Przez pol godziny siedzac tu musze wysluchiwac dziwiekow przez niego wydawanych. Zawsze podgrzewa on swoje jedzenie na bardzo gorace- potem gdy je chucha na nie i dmucha i wydaje z siebie dzwieki jedzenia i wzdychania bo jedzenie jest gorace i nie moze go przelknac, wiecie takie psss aaaaa psss aaaaa i glosne oddechy. Do tego przelyka bardzo glosno. Ostatnio w polowie jedzenia jak obiadek wystygl poszedl spowrotem to mikrofali je odgrzac - i to samo od poczatku. Charkanie smarkanie i mlaskanie. Nie moge tego zniesc. Jak jest cieplo to wychodze na pole bo nie moge tego sluchac juz. Nie moge wziac przerwy w innej godzinie niz ta. To jest jakas masakra. Do tego jak wklada jedzenie do mikrofali to nie jak czlowiek na kilka minut a doslownie na 10 blokujac wszystkich. |
|
|
|
#1412 |
|
Pani Mizantrop
|
[1=540777dcbf6ffb1a00382ce 11cd99e791e048a57_5e1e561 288b96;87466197]Moze to glupie ale wlasnie jestem na przerwie w pracy ale cierpie kazda sekunde na niej spedzona zamiast odpoczywac.
Za kazdym razem gdy przychodze na przerwe do pokoju gdzie sa wygodne kanapy jest tu rowniez jeden chlopak pracujacy na recepcji. Przez pol godziny siedzac tu musze wysluchiwac dziwiekow przez niego wydawanych. Zawsze podgrzewa on swoje jedzenie na bardzo gorace- potem gdy je chucha na nie i dmucha i wydaje z siebie dzwieki jedzenia i wzdychania bo jedzenie jest gorace i nie moze go przelknac, wiecie takie psss aaaaa psss aaaaa i glosne oddechy. Do tego przelyka bardzo glosno. Ostatnio w polowie jedzenia jak obiadek wystygl poszedl spowrotem to mikrofali je odgrzac - i to samo od poczatku. Charkanie smarkanie i mlaskanie. Nie moge tego zniesc. Jak jest cieplo to wychodze na pole bo nie moge tego sluchac juz. Nie moge wziac przerwy w innej godzinie niz ta. To jest jakas masakra. Do tego jak wklada jedzenie do mikrofali to nie jak czlowiek na kilka minut a doslownie na 10 blokujac wszystkich.[/QUOTE] Sluchawki i muzyka?
|
#1413 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;87465990]Dziś i jutro mam wolne, choc oficjalnie zaczęłam nową pracę dziś o 8.30. Następne wolne dopiero 10 kwietnia- Wielki Piątek. Ja nie lubię okresu listopad- marzec, 5 zimnych, ponurych i ciemnych miesięcy w roku, brrrrr
Sent from my SM-G973F using Tapatalk[/QUOTE]Od jakichś 2-3 lat jesień jest cieplejsza, ta ostatnia to w ogóle rekordowa, więc już tak nie cierpię jak kiedyś, do tego w listopadzie zdarzają się długie weekendy. We wrześniu biorę sobie tydzień urlopu, żeby pogodzić się z końcem lata i październik przez to nie jest taki straszny. Cytat:
chyba skisnę... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]Ja tak samo ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1414 |
|
Rozeznanie
|
Brandie, ja mam styczeń stresujący od 3 lat, może dlatego szybko mi mija. Ale w lutym co roku załamka. Zastanawiałam się nawet nad tym światłem, co podobno imituje słońce. Tylko nie wiem, czy to nie coś pokroju Zięby
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1415 |
|
Inez
|
Ja również źle się czuję w zimowe miesiące. Bardzo męczy mnie to, jak wcześnie robi się ciemno. Po zmroku nie mogę się do niczego zmobilizować, mój mózg mówi że trzeba iść szykować się do spania. W dodatku nie lubię zimna, noszenia kurtek i szali, po wejściu do jakiegoś budynku nie wiadomo co z nimi zrobić. W tym roku sam początek lutego będzie dla mnie bardzo ciężki, ale zaraz potem szykuje mi się bardzo długie wolne, także mam nadzieję trochę odpocząć.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
To ja uwielbiam wrzesień, październik i listopad ale styczeń i luty to lipa, za zimno i ciemno na cokolwiek :/ na szczęście wzięłam urlop aż do 6 więc trochę mi zleci na zaległości domowe
może w lutym zrobię sobie jakiś długi weekend...lubię brać urlop na pojedyncze dni.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba to polecała - https://www.morele.net/radiobudzik-p...505-01-826964/ Są różne modele. Edytowane przez brandie Czas edycji: 2020-01-02 o 15:51 |
|
|
|
|
#1418 |
|
Rozeznanie
|
[1=540777dcbf6ffb1a00382ce 11cd99e791e048a57_5e1e561 288b96;87466197]Moze to glupie ale wlasnie jestem na przerwie w pracy ale cierpie kazda sekunde na niej spedzona zamiast odpoczywac.
Za kazdym razem gdy przychodze na przerwe do pokoju gdzie sa wygodne kanapy jest tu rowniez jeden chlopak pracujacy na recepcji. Przez pol godziny siedzac tu musze wysluchiwac dziwiekow przez niego wydawanych. Zawsze podgrzewa on swoje jedzenie na bardzo gorace- potem gdy je chucha na nie i dmucha i wydaje z siebie dzwieki jedzenia i wzdychania bo jedzenie jest gorace i nie moze go przelknac, wiecie takie psss aaaaa psss aaaaa i glosne oddechy. Do tego przelyka bardzo glosno. Ostatnio w polowie jedzenia jak obiadek wystygl poszedl spowrotem to mikrofali je odgrzac - i to samo od poczatku. Charkanie smarkanie i mlaskanie. Nie moge tego zniesc. Jak jest cieplo to wychodze na pole bo nie moge tego sluchac juz. Nie moge wziac przerwy w innej godzinie niz ta. To jest jakas masakra. Do tego jak wklada jedzenie do mikrofali to nie jak czlowiek na kilka minut a doslownie na 10 blokujac wszystkich.[/QUOTE] Omg, co za palant. Nikt nie zwrócił mu uwagi? Może po prostu delikatnie mu zasugerować coś? |
|
|
|
#1419 |
|
Konto usunięte
|
moj dzisiejszy problem- musialam sprzedac nasze wejsciowki na saune na jutro
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Paletki bez lusterka. Kupiłam sobie dwie paletki (Glamshop i Zoeva) i nie wiem czemu ale byłam przekonana, że one mają lusterka. A nie mają. I mi go brakuje.
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Prawie nigdy nie używam lusterek z palet ale muszą być, nie kupię bez lusterka
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do tej pory zawsze miałam z lusterkiem, ale te nowe są tak cudne, że im wybaczę
![]() Ja z kolei korzystam z tych lusterek, bo o wiele łatwiej mi się maluje, kiedy trzymam lusterko w ręce. Nie lubię się malować przy stojącym lusterku, a lustro na ścianie to już w ogóle dramat. |
|
|
|
#1423 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie na odwrót, najwygodniej mi przed dużym wiszącym, do tego mojego maksymalnie podejść.
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Krótkiego pędzla
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Mam taką wadę wzroku że biorę takie typowe lusterko z ikei do ręki jak maluję szczegóły ;D do podkładu, pudru itp sobie stoi. Ściennego nie lubię bo nie da się go ustawić do światła. W ogóle wszystko super gdyby nie to, że nie widzę u siebie kawałeczka lewej powieki i przez to nie umiem w kreski
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Wtajemniczenie
|
Wysłałam takiemu gościowi swoje zdjęcia na portalu, a on podsumował: "słabo".
![]() ![]() Pierwszy raz mi ktoś coś takiego napisał
|
|
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1430 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1432 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sent from my SM-G973F using Tapatalk ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
![]() Sent from my SM-G973F using Tapatalk |
||
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;87471542]To znaczy, że malujesz lewe oko lewa ręka, bo prawa trzymasz lusterko?
[/QUOTE] Ja też maluję lewe oko lewą ręką, a prawe prawą ręką. To coś dziwnego? Bardzo wygodne.
|
#1434 |
|
Konto usunięte
|
Nie dałabym rady pomalować czegokolwiek lewa ręką.
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
Juz sobie wyobrazam jak wygladalaby cienka kreska namalowana eyelinerem trzymanym w lewej rece. Bazgrol 5-latki.
|
|
|
#1436 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Zazdroszcze osobom oburecznym, to musi byc niesamowity komfort.
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;87471542]To znaczy, że malujesz lewe oko lewa ręka, bo prawa trzymasz lusterko?
[/QUOTE] Tak. Myślałam, że to całkiem normalne. ![]() Opieram sobie o coś łokieć, by ręka była stabilna i maluję lewą. Nie mam z tym żadnych problemów, a nakładam bazę, cienie, eyeliner i tusz. Nie robię super cienkich kresek, bo takich u siebie nie lubię, ale umiem dość sprawnie manewrować lewą ręką i ludzie raczej chwalą moje makijaże. ![]() Ale też może zależy od eyelinera, bo ja używam takiego giętkiego pędzelka. Nie umiem natomiast się pomalować pisakiem/czymś sztywnym.
|
|
|
|
#1438 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87471677]Nie dałabym rady pomalować czegokolwiek lewa ręką.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, jak sięgnąć prawą ręką do lewego oka? Przecież to jakoś daleko i naokoło jest.
|
|
|
|
#1440 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Ja malujac prawa reka kreske na lewej powiece zaczynam od zewnetrznego kacika oka i "ciagne" ja do srodka, tak mi najwygodniej. Lewa reka by mi co najwyzej jakis bazgrol wyszedl, a nie kreska.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

chyba skisnę... 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)