|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
Cytat:
tzlko pelnometrazowek niena www.kreskowki.fani.pl widzialam, ze zaczeli wprowadzac z polskim lektorem. Jak mi sie po tym wkrecila muzyka z pozytywki. Cudo , ale taka smutna![]() A tam dopiero ile jest watkow o seksie i lesbijkach |
|
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolciu ja za krem place jakies 4 zl, za maselko max 13. rossman, mala drogeria, drogeria aster, drogeria natura.. a jak nie ma to maila do ziaji i bedzie
mi dzis przyslali 3 probki z ziaji bo sie ich zapytalam co to za seria spa:P hehehe ale przeciwzmarszczkowe niestety..
|
|
|
|
#1263 |
|
Adwokat diabła
|
Tesia, a ja mam piosenkę z pozytywki ;D
Pełnometrażówki widziałam wszytskie, fajne są ![]() Shir, ciekawa jestem czy u mnie takie imprezy są Bo obóz jest chyba już
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
widocznie si ezle rozejrzalam
ale trudno jak mis ie sprawdzi to nastepnym rzem kupie w drogerii kiedys mialam krem do rak kozie mleko super byl;p
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie ja zawsze zapominam czegos spakowac.. mzoe mi pomozecie- co powinnam zabrac ze soba?
|
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
ja zamówiłam dzisiaj tusz do rzęs Lash Architect z Loreala moja ciocia go używa i bardzo chwali!
|
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Hula moj amama go ma calkiem fakjny rzeczywiscie
![]() tak mysle zeby sobie kupic stroj kapielowy teraz poki jeszcze sa promocje;p
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do wyjazdu to ja myslalam ze wybierzesz jedną wycieczke: gory lub cieply kraj Oj ja tez
|
|
|
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm.... w sumie to niezły pomysł z tym kostiumem w kostiumach chyba nie ma mody ani trendow więc obawa, że w przyszłym roku będzie niemodny jest niepotrzebna
|
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie a w sezonie sa strasznie drogie atak to bede miala w czym na basen isc;p
dziewczyny mam pod oiem takie prosaki chyba to sie nazywa ma moz ektoras z was i wie co z tymz robic? bo wkurza mnie to;/
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
bum bum ;x
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
rano wstaję i idę żeby mi krew pobrali....brrrr |
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc dziewuszkI
![]() mam szatanski prezent dla tz na rocznie w grudniu
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki jaki ?ja chyba kupię mojemu TŻ na dzień chłopaka Kamasutrę a dzień później mamy rocznicę
|
|
|
|
|
#1277 |
|
Zadomowienie
|
Hula jedziesz na wyjazd integracyjny swojego roku?
Bo wyczytałam na nk coś o Czorsztynie chyba :P
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jezeli moi geodeci będą jechali to też pojadę to ma być kilkudniowy wypad pod namioty a akurat kolega z mojego roku, który mieszka na moim osiedlu będzie jechał samochodem więc się z nim zabiorę
|
|
|
|
|
#1279 |
|
Adwokat diabła
|
zaraz mykam spać. Wy pewnie też
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
A ja The O.C. z bratem oglądam
![]() Niedługo mózg mi wypłynie od tej szmiry ![]() Ale co poradzić, jak wciąga? ![]() I w ogóle ja nie mam MTV, a Tż ma, więc aż strach myśleć, jak się uwstecznię :/
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobry humor i olejki do opalania ![]() Cytat:
![]() a co do wyjazdów to zachłanna jestem a tak poważnie, to chyba jednak wybiore tylko góry ![]() wszyscy mi mówią, że głupek jestem. bo zamiast jechać do ciepłego kraju, gdzie pogoda wiadomo jaka, fajnie itp. to jade w góry gdzie może być kiepska pogoda i na dodatek zapłace dużo więcej niż za pobyt np na krecie, czy właśnie w tunezji ![]() ale jak mam możliwość pojechać na 16 dni w góry (i jakieś czechy, słowacja albo kraków- zależy w które góry^^) to chyba wole to ![]() no ale obiecałam przyjaciółce, że pojedziemy gdzieś chociaż na kilka dni. np nad nasze morze. w ciągu roku szkolnego prawie się nie widziałyśmy (mieszkamy w innych miastach) i teraz trzeba nadrobić;P tylko znowu nie wiem kiedy;x nawet nie wiecie jakby mi się przydało to 1,5tyg więcej wakacji jak ma np kumpela też z UG ale innego wydziału. ona zaczyna dopiero 6paź a ja 25 września :|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i błyszczyk lub pomadkę ochronną bo mi przy upale strasznie zawsze wysychają usta ![]() wróciłam z przychodni.... zrobili mi "ziazi" w rączkę i zabrali troche krwi
|
|
|
|
|
#1283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jestescie Kochane
![]() Cytat:
![]() humorek jest i czuje sie prawie jakbym maila odleciec ![]() Cytat:
)aparatem ma sie zajac tz :P hehehe ja w ogole jak nie mam czegos an ustach to zaraz to odczuwam.. musze meic cos na ustach by wygladaly dobrze.. |
||
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
lele i nie zapomnij o zabezpieczeniach
![]() Hula to moz etam Ci wyjasnie na dzien chlopaka mu kupie odbiornik gprs do komorki bo nie ma i jeczy ze musi se kupic wiec go wyrecze a rocznice mamy w mikolajki ale brzydka pogoda u mnie;/
|
#1285 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() musze zrobic format na kompie.. ale jeszcze nie teraz.. musze jakos wsio pozgrywac..zdjecia najwazniejesze. mam ich ze 30 GB ![]() zjadalam teraz platki z mlekiem.. mniami ![]() ladna pogoda u mnie wreeeszcie ![]() nie poszlam do tej pracy bo nic z nia nie wyszlo ![]() ale moze jutro;> chyba jednak nie bede mieszkac na Oliwie, tylko szykuje sie przeprowadzka na Wrzeszcz, i cala zaliczka jaka wplacilysmy przepadnie
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
tamia to czemu tak?
|
#1287 |
|
Zadomowienie
|
ale z praca czy z mieszkaniem?
![]() ok. nie mam czasu to odp ci na 2 praca hmm moja praca zalezy od zbiorow brokul i kalafiorow, wiec gdy one sa slabe to i ja nie mam pracy niestety.. druga sprawa mieszkanie: moi rodzice i mojej kolezanki nie chca sie zgodzic zebysmy mieszkaly w tym mieszakaniu co je wynajelysmy.. bo po 1. to jest jeden pokoj po 2. to znajduje sie w piwnicy tzn sutenera po 3. boja sie ze ta babka nie bedzie nam opalac zima i zamarzniemy po 4. w tym pokoju nie ma za duzo swiatla bo sa tylo 2 malutkie okienka przy suficie po 5. jest male wyposazenie tego mieszkania po 6. panuje tam nieprzyjemny zapach :P jest jedna ogromna zaleta.. to 3 min piechota do UG wydzialu filologii.. blisko tramwaj itp. i mama kolezanki podlapala kontakt jakiegos chlopaka z mojej miesciny i on ma jakies mieszkanie w Gd i brakuje mu akurat 2 osob.a tam panuja lepsze warunki wiec rodzice jak to rodzice chca dla nas jak najlepiej ![]() story of my life xD i zmyyykam ja :P
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
wrrrrrrrrrrrrrr...
skasowały mi sie cytaty wszystkie ![]() blacknTy na zaoczne poszlaś? ![]() Tesia... dziękuję za misie![]()
|
#1289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1290 |
|
Adwokat diabła
|
DsC a co w tym złego?
hej!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.

tzlko pelnometrazowek nie

mi dzis przyslali 3 probki z ziaji bo sie ich zapytalam co to za seria spa:P hehehe ale przeciwzmarszczkowe niestety..

w kostiumach chyba nie ma mody ani trendow więc obawa, że w przyszłym roku będzie niemodny jest niepotrzebna 

dziękuję za misie