![]() |
#1081 |
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Rozeznanie
|
Nawet nie wiedziałam
![]() ![]() ![]() ![]()
#1083 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ja główkuję, gdzie wybrać się na urlop we wrześniu. Mamy 9 dni do dyspozycji, budżet ok 1500zl już na 2os. Kompletnie nie wiem gdzie możemy się wybrać, żeby było jeszcze ciepło. Polskie morze odpada, bo za zimno będzie, góry...średnio lubimy. Zależy nam na dobrej zabawie i pogodzie. Myślałam nawet, żeby wykupić jakieś wczasy np. do Grecji, bo już za ok. 600zl coś chyba jest, tylko jakoś nic nie mogę znaleźć, żeby pasował termin no i przez biura to drożej wychodzi. Mam pustkę w głowie...żeby mieć taki problem to już wstyd:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Zakorzenienie
|
anula moze sprobujcie wykupic wycieczke na wlasna reke tzn .osobno lot i kwaterę np.przez internet.Moi znajomi czesto korzystaja z takiej strony www.lowcostbed.com
Rossete to rzeczywiscie malo czasu zostalo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | ||
Zakorzenienie
|
wiecie jak wam to szybciutko zleci, ojej normalnie i mi się udziela wasze odliczanie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczynki jutro pokaze wam projetk zaprosze bo padam, i jak uda mmi sie pokolorowac dekoracje to tez a jaknie to pojutrze napewno bo bede je juz wieszac.. ![]() ciesze sie razemz toba ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
kaska ucichla;D Cytat:
![]() ![]() Cytat:
uciekam spac do jutra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Zakorzenienie
|
Anula masz racje. teraz by mogli T siostre zwolnic i byłoby super
![]() powiem wam ze jestem tak wkurzona, ze to głowa mala. normalnie zaraz wyjde z siebie. ale juz wam opowiadam. No wiec bylismy na wystawkach przed chwila (w poniedziałki po 20 ludzie wystawiaja swoje rzeczy niepotrzebne i mozna sobie wziąć) i wzielismy taki fajny wielki fotel (mega cięzki) z poduchami istolik nocny. zaladowalismy do smaochodu i wracalismy do domu. a że nie moglismy pod sam dom podjechac, to TZ mówi do siostry, ze zatrzymamy sie przed naszym osiedem i on weźmie fotel a ja stoli a niech ona zaparkuje za rogiem (bo tam jest parking) na co ta paniusia, ze jej sie nie chce. TZ sie lekko zirytowal i mówi to co chcesz sama dzwigac go?? na co ona wpadła na swietny pomysł, ze razem ze mna bedzie przez cale osiedle niosła ten fotel,. stolik i poduchy (sam TZ ledwo go dźwigał) a TZ zaparkuje. wiec mowie, ze nie ma takiej opcji, ze ja tam dźwigac takich ciezarów nie mam zamiaru i chyba jej sie nic nie stanie jak zaparkuje samochod. ozywiscie przez kilka minut było przekomarzanie sie , az nagle ta pinda mówi (z taką łaską w glosie) "ku rwa niech bedzie, zaparkuje). i zrobilismy tak jak planował na poczatku TZ. ona zaparkowała a my nieslismy tez rzeczy. ale zeby było malo, TZ zrobił mi awanture, ze nie chciałam dźwigac tych mebli z nia. wiec mu mowie, ze nic sie jej nie stało jak zaparkowało. ale nie.. ten dalej na mnie włazi jaka ja zła i okropna jestem. no jak sie mogłam wkurzyc to mu mowie, ze mam tago dosc, ze zawsze musi trzymac strone siostry. a wiecie co on na to?? ze trzyma zawsze strone tego co ma racje ![]() a jutro sie nie odzywam ani do jednego a i do drugiego. |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspolczuje takie przyszlej szwagierki ![]() no i Twoj TZ nie mial racji mowiac ze zawsze trzyma strone tego kto ma racje bo w tym wypadku to ona wymyslala i przeciez na poczatku Twoj TZ sam wymyslil zeby zrobic tak jak Ty chcialas wiec go nie rozumiem tez ;/ a ile ta smarkula ma lat? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czemu nie mówiłaś żę w Kołobrzegu byłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jaga to ja Cie powdziwiam że Ty z nim (Tż) wytrzymujesz ![]() madzia ohohohohooooo Tż lekko nie wiedział co powiedzieć chyba na Twój atak o swoje racje. Też bym zarzuciła focha i odliczała dni do wyjazdu tej małpy. Dobrze, że po ślubie nie musicie z nią mieszkać, bo to by była katastrofa dla małżeństwa. Ale jak już Tż się skapnie, że masz focha i coś z tym zrobi, to mu na spokojnie powiedz jeszcze raz - dokładnie co było nie tak z tymi meblami, i to że trzyma zawsze stronę osoby która ma rację też było w tym wypadku błędne. Może jego siora to jakaś pier dolona księżniczka? Normlanie zadźgałabym małpę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Raczkowanie
|
hmm dopisuje sie do watku 5 wrzesnia 2009
![]()
#1092 |
Zakorzenienie
|
gratuluję daty!!!
witamy zabiję ta moją salę że na tą datę terminu nie było, ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale malpa! A z TŻetem też bym się rozmowila-albo przy najblizej okazji zrobila tak jak on-choć raz zlekcewazyc, przyznac rację koledze a nie jemu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki mam dla was nierspodziankę.
Siostra podełała mi linka do fotek sowjej koleżanki ze stanów. Linka wam podać nie mogę bo jest na hasło. Ale załączam Wam kilka fotek z amerykańskiego ślubu ![]() Ślub w Californi się odbył ![]() cz.1. edit: opisuję fotki ![]() 1. i 2. w stanach kobiety nie zakłądają w dniu slubu obrączki tylko slubny pierścionek. Na fotkach jak się domyslam obrączka dla mlodego, zaręczynowy i slubny pierscionek mlodej. 2. na widelcu są te złotka. 3. buty do ślubu! 4. suknia - oczywiste ![]() 5. taras oroczystości. 6. w niezłym bajzlu ubierają młodą druhna i matka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
cz.2
1. ojciec i córeczka młodych prowadzi PM do 'ołtarza' 2. przysięga 3. to jakas tradycja raczej meksykanska - wypytam dokladnie o co chodzi, bo ten puchar pojawia sie potem na stole. = foto.5. 6. stół, na środku z czerwonego piasku usypany placek,a na nim muszelki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
cz.3.
i pomijam tuszę PM !! i się nie przejmowała że jej gdzieś wyłązi co nieco! ![]() Aha. zwróćcie uwagę na buty ![]() 1. fajny pomysł na ozdobę 2. tort! |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
witamy kolejna kobitke w naszym gronie
![]() heh Jaga zdrowiej mi tam kobito.... ![]() ![]() ![]() pazurki zrobiłam, mi sie podobaja i juz nawet sie przyzwyczailam do nich ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
#1099 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Zakorzenienie
|
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=425557191
matko laska chyba ze spalonego teatru się urwała !!!!!!!!!!! Rosette ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I bardzo ładnie zrobione! ![]() Ale ja jestem za tradycyjną uroczystością ! :-D Chociaż taka sceneria i pogoda by mi nie przeszkadzały! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
baja one nie sa czarne tylko bordowe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
no może nie czarne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki!!!
jaga ![]() ![]() martucha no tescia mam fajnego ![]() madzia no to fajnie a siostrunia dalej zadziera tak nosa ze ona pracuje a ty nie?? i tz przegiol ja bym z nim pogadala na ten temat kliwia fajne zdjecia ![]() ![]() a my wczoraj zamowilismy zespol ![]() ![]() ![]()
#1106 |
Zakorzenienie
|
mała madzia już pracuje na zastępstwo, więc teraz Tż siora nie miała się czego czepić i wyjechała z tym ze nie zaparkuje samochodu głupia pinda.
Madzia mnie mozesz prosić o zaparkowanie, chętnie pojeżdzę autem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Raczkowanie
|
#1110 |
Zakorzenienie
|
Uciekam dziewczyny do przedszkola
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.