|
|
#3811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2020
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
|
|
#3812 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Córka jest na swoich pierwszych zajęciach tanecznych. Siedzę pod salą i nasłuchuje. Nie płacze, słyszę jak się śmieje. Chyba jej się podoba Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3813 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3814 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje, będą nowe doświadczenia po dwóch chłopakach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny!!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Wróciłam z zebrania. Normalnie pękam z dumy. Pani dyrektor rozmawiając z innym rodzicem widząc. Mnie powiedziała Panią Magdo gratuluje ocen O. Aż w szoku byłam. Cały korytarz na mnie patrzył. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje!!!! )) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3818 |
|
Rozeznanie
|
Blondynkapoznan a jednak przeczucia się nie sprawdziły🤪
️Co do stomatologa to ja też musiałam zrobić, wyszły 2 malutkie plomby, ale robię od razu. Jednak zbierają się tam bakcyle, po co zostawiać jakieś siedlisko bakterii. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3819 |
|
Rozeznanie
|
Blondynka gratulacje!! Dziewczynki są fajne
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze podaje się uczniów ze 100% frekwencją z imienia i nazwiska, tak samo ze średnią powyżej 4,75 lub bardzo blisko, wyczytuje się uczniów z wzorowym zachowaniem. A potem wszystko zależy od szkoły. W jednej omawia się każdego ucznia np jeśli chodzi o ocenę z zachowania, niekiedy po prostu się wyczytuje każdego z klasy a niekiedy, szczególnie duże szkoły zostawiają to wychowawcy i tylko wprowadza się sprawozdania wychowawców do protokołu bez czytania. Wszystko zależy od tego jak duża jest szkoła i jak bardzo upierdliwy dyrektor xD W molochu nie byłoby możliwe wyczytanie każdego a w prywatnej omawiamy każdego dokładnie razem ze spostrzeżeniami uczących itp. ) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Nas on 60 uczniów. I była zdziwiona ze Pani dyr wie jak kto się uczy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
22 kg 🤪🤪 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to u mnie jest prawie 100 w jednej i omawiamy każdego dokładnie )) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3824 |
|
Zadomowienie
|
Hejka co tu taka cisza?
![]() Ale mam dziś akcję tak mi brzuch ciąży i chyba twardnieje młodzieniec rośnie rośnie... Zapisałam się na połówkowe w poniedziałek ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie czerwcowe 2020
Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2020-01-21 o 09:47 |
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hejka Mnie ost podbrzusze boli. Może przez rosnąca macice. Dzisiaj znowu byłam w PepcoZałącznik 7704710Załącznik 7704709 Moj M chyba ma jednak te zebra. Chyba pojedziemy do szpitala. Masakra jakas IMG_1912.jpgIMG_1913.jpgWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3827 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3828 |
|
Wtajemniczenie
|
Wow, ile nadrabiania po kilku dniach nieobecności...
Blondynka, gratuluję zdrowej dziewuszki! Współczuję stresów związanych z nawiedzona teściową, oby już więcej do takich akcji nie dochodziło. Wiem, że sytuacja jest trudna i pewnie napięcia z Twoim lubym wynikają z tego, że to jednak jego matka i pewnie mu trudno wywalić ją na zbity pysk z chałupy mimo wszystko. Lusija, fajnie, że już do nas wróciłaś z urlopu Mam nadzieję, że mimo przykrych dolegliwości ze strony brzucha/pleców/miednicy będziesz miło wspominać ten czas. LubieCie, gratuluję zdrowego bobasa! A różnicą tygodniową nawet nie zaprzątaj sobie głowy Bura, nie martw się, że nie czujesz ruchów... To Twoja pierwsza ciąża, to normalne, że możesz poczuć ciut później. Ja z Flo poczułam po skończonym 20 tyg. Jakieś 20+3, coś takiego... |
|
|
|
#3829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie bardzo duzo. Zrobiłam jeszcze zam w Reserved. Maja fajne przeceny. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Nat Coś ostatnio mało sie odzywasz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w ciuszkach widzę, że zaczyna się objawiać róż ![]() Eh, mnie też boli brzuch ostatnio...i to tak, że ciężko mi się śpi Tzn. jakoś nie umiem sie ułożyć, drętwieją mi kończyny i plecy, w brzuchu kłuje i ciągnie...a brzuch jeszcze mały, to co to będzie później :/Może sobie kupię tą poduchę do spania długą...polecacie jakąś konkretną? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
![]() Co do ruchów to nie martwię się tym jakoś bardzo Poza tym mam wrażenie, że coś czuję...ale w sumie to nie wiem Ciężko stwierdzić jak się nie wie o co chodzi Nie mam jakiegoś typowego smyrania czy bąbelków, ale dziwne wrażenie w brzuchu...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
|
|
#3831 |
|
Rozeznanie
|
Bura kocurka sproboj wieczorem coś zjeść i położyć się na płasko na plecach. Połóż sobie ręce na brzuchu i poczekaj. Ja mam takie odczucie (oprócz typowych puknięć) jakby mi coś w jelitach jeździło, przesuwało się tak delikatnie 🤪
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3832 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój chyba też rośnie bo dziś mi troszkę brzuch wywaliło. Co prawda po zjedzeniu trzech ciach u babci, ale jednak tak go nie było wcześniej widać ![]() Cytat:
Mąż niech lepiej jedzie na prześwietlenie. |
||
|
|
|
#3833 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja mam od kilku dni nocki z głowy. W sumie nie żeby mnie coś konkretnie bolało, ale nie potrafię sobie znaleźć pozycji. Momentami mam wrażenie, że mam jakieś takie duszności czy coś. A do tego Młody fika kiedy ja chcę iść spać, więc no siłą rzeczy nie da się... Zawoziłam dziś mamuśkę i siostry na zakupy ciuchowe , sama jednak nie miałam siły i ochoty chodzić po sklepach. Wstąpiłam tylko do Sinsay'a na dział dziecięcy i znowu trochę nakupowałam Za wszystko łącznie niecałe 38,00 zł.Musiałam jeszcze wejść do Lidla i zatrzymałam się przy koszu z przecenami. Kupiłam dżinsy ciążowe, przecenione o 50 %. Powinny kosztować 22,50 zł po przecenienie, ale na paragonie mam je za 15,00 zł Wklejam fotkę. Rozmiar 34. Pasują super, tylko troszkę ciężko włożyć je na tyłek bo nie są w ogóle rozciągliwe (prócz tego pasa na brzuch oczywiście). A ... no i są bardzo długie, ale jak się podwinie to spoko, zawsze też mogę je skrócić Wklejam zdjęcie w nich (przepraszam za papierowe odstające metki, ale mierzyłam i nie odcinałam metek, bo nie wiedziałam czy nie będę musiała zwracać). No i mój dzisiejszy bębenek, co prawda po trzech ciachach zjedzonych u babci, ale przy obcisłej odzieży już dosyć widać (dziś 21 t 1 d)
Edytowane przez Pat1988 Czas edycji: 2020-01-21 o 14:43 |
||
|
|
|
#3834 |
|
Wtajemniczenie
|
O rany, czyli że za mną też ktoś tęsknił?
![]() Ja byłam w domu z Flo cały czas, cała nasza trójka zarwała 3 nocki przez jego suchy, duszący kaszel w nocy, dzisiejsza noc już dużo normalniejsza a kaszel zamienił się w mokry - chyba idzie ku dobremu. A będąc z nim w domu to ja się czasem nie mam jak wysikać a co mówić pisać na wizażu ![]()
|
|
|
|
#3835 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Dwukomorowa, pod głową miękko a reszta tak wypełniona, że się nie zdeformuje . Odkąd z nią śpię to zasypiam od razu. Tylko w nocy czasem ją wywalam, żeby się do męża poprzytulać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super brzuszek i piękne ubranka!!! Aż chyba się jutro wybiorę na sklepy. A ja właśnie wróciłam z wizyty. Kłucie i bóle brzucha jak zwykle normalne. Z małą wszystko ok. Ciężko jej było zrobić fotkę, bo zakrywała się rękami xD Adjustments.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Pat
Cudne zakupy a Ty kolejny szczypiorek . Ja przy Was to wieloryb. ![]() Lusija Fajne zdj ja mam same jakieś dziwne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogolnie z firmy Motherhood. Duzo ludzi poleca produkty. Planuje tez pare rzeczy zamowic. Dzisiaj z Reserved zam pare rzeczy. Jeszcze inne rzeczy ale nie są już dostępne. I nie mam zdj. IMG_1920.jpgIMG_1919.jpgIMG_1918.jpgZałącznik 1IMG_1916.jpgIMG_1915.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnie robie tak. Ze w komodzie zostawiam rozm 56 i 62. Inne układam rozm w siatki. I bede kolejno wyciągać.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po ile tego macie? Nie wiem czy już nie przesadzam xD Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

️

młodzieniec rośnie rośnie... Zapisałam się na połówkowe w poniedziałek 

Poza tym mam wrażenie, że coś czuję...ale w sumie to nie wiem