|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2020
IMG_1948.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4022 |
|
Zadomowienie
|
Blondynka szalejesz... Już rozmiary 86-92
mój trzylatek chodzi w 98-104 Dziewczyny ale jest słabiak chwilę się poruszam i już mi słabo... masakra jakaś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam chyba lekki przypływ energii...tzn troche mnie nosi, gdzieś bym poszła, ale nie wiem gdzie - pogoda nie sprzyja spacerom (u mnie paskudnie) a właśnie bym sobie najchętniej pospacerowała ![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
|
|
#4024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamusie czerwcowe 2020
Cytat:
Duzo zdrowka. U mnie już młodszy tez chory . zaraził sie od starszego. Dobrze ze ferie mamy.Hahaha kupuje bo gdzie później kupie spodnie za 5zl ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
Wczoraj jak nigdy siedziałam na fonie do 1 . I ciuchy zamawialam . Bede mieć duzo rzeczy z Newbie. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- U mnie tez pogoda masakryczna. Ja nie wychodzę już nigdzie. Bo bardzo nieprzyjemnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#4025 |
|
Rozeznanie
|
Witam się i ja w niedzielę. Ja od piątku leżę, znowu mnie brzuch ciągnie. Dzisiaj już lepiej na szczęście, w miarę możliwości staram się funkcjonować. Córka u dziadków na nocowaniu, mąż zaraz powinien wrócić z zebrania walnego, to jedziemy po nią i przy okazji na obiadek
️![]() Córka urodziła się w lipcu 2017 i pamiętam, że dość chłodno było jak wyszliśmy ze szpitala. Także teraz mam 2 bluzy kupione na taką pogodę. Nad kokonem też myślę, fajna sprawa, bo mam teściową piętro wyżej i gdybym potrzebowała zostawić dziecko u niej, to zawsze ma 'swoje' miejsce. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- U mnie też szaro i buro, aż się wyjść nie chce. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
Nulka
A jakieś leki bierzesz? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4027 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4028 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4029 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4030 |
|
Rozeznanie
|
Blondynka a pokaż co zamowilas z newbie. Muszę młodej coś na wiosnę kupić
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie czerwcowe 2020
Cytat:
Ja zam z OLX. Jak dojdzie to pokaże. Tam duzo osób nowe sprzedaje. Online jest wybor srednii bo dopiero wprowadzają nowa kolekcje. ![]() Dzisiaj ogolnie jakos dziwnie sie czuje. Zmierzyłam cukier a tam 70 . Nigdy w życiu nie miałam takiego cukru. Mam predyspozycje od zawsze do wysokiego. Kiedys nawet ponad 300.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie chyba na ciągnięcia brzucha sam magnez pomógł. Długo bierzesz ten zestaw? Powiedz może lekarzowi następnym razem, że niezbyt pomaga...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
|
|
#4033 |
|
Zadomowienie
|
Ja też dostałam nospe Oli magnez b6 3 razy po 2 tabletki ale po tygodniu mam brać sam magnez i jest ok.
|
#4034 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm...wszystkie tu mówią jaką miały długość szyjki...ja tego nie wiem i jakoś się nigdy nie dopytywałam
Mowią Wam to ginekolodzy przy badaniach czy tylko jak za krótka jest...?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
|
#4036 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi nic nie mówi. Zawsze sprawdza i mówi, ze jest ok. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Na każdej wizycie macie badanie na fotelu?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4038 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie potem bd częściej,bo to już poważniejsze etapy czy się szyjka nie skraca itp.
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jest hiperszybkie.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie było raz. Jak brał cyto.
Później będzie częściej spr czy szyjka długa i zamknięta. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4041 |
|
Rozeznanie
|
Serio? Ja na każdej wizycie też mam samolot. Ale o szyjce dopiero od tej wizyty mówił. Mi jedna gin mówiła że o skracaniu szyjki mówi się od 16 czy tam 18 tygodnia. Ja na polowkowych miałam mierzona przez usg dowcipne szyjke
|
#4042 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tak. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie najgorzej zapraszam na fotel. A później usg przez brzuch. A ja w samej bluzce
. Trochę krępujące.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4044 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ah jak to tak.... Zapytaj czy możesz się ubrać :p U mnie pierw rozmowa czy coś boli, odmówienie wyników itp, potem rozebrać się i fotelik, potem idę się ubrać i mogę np zaprosić męża na USG przez brzuch, i na końcu rozmowa, leki, L4 i inne pytania. O ile pierwsze kilka razy było trudne. To teraz już mam w dupie przed kim się rozbieram jeśli tylko dobrze się ze sobą czuje. Ostatnio prosiłam męża by mnie ładnie ogolił i śmiałam się, ze pierwszy raz robi to dla kogoś innego niż siebie xDDD Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
|
|
#4046 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam sprawdzana dokładnie ze względu na problemy w pierwszej ciąży żeby donosić ją do bezpiecznego tygodnia. Najpierw badanie na samolocie, później usg dopochwowe (moja gin bardziej ufa takiemu badaniu długości szyjki) i usg przez brzuch.
|
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
A on jak jestem na fotelu mówi ze zapraszam na ta kozetkę na usg
. Później mnie wyciera po usg. A ja sie modlę aby to zrobił jak najszybciej. Ale raz tak miałam. U poprzedniego gina wizyta trwała o wiele dużej. Bo on wszystko bardzo dokładnie spr. Ale tez czekanie było 2h. Bo opóźnienia. I wizyta teraz jakos 200-250zl. I bardzo daleki dojazd. Zaluje trochę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I drogo bardzo tak a propos...u mnie wizyty gin to tak między 130-160, chociaż ja po znajomości za darmoszkę na szczęście ![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
|
|
#4049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam na każdej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te bierze 150zl. Ale z wizyty jestem srednio zadowolona. Ma ten plus ze pracuje w tym moim szpitalu. Tamten co z chłopcami chodziłam. Pracuje w innym. Wtedy miałam rodzic u niego. U mnie szpitala ciąg dalszy. Mały bardzo zle się czuje. Ma gorączkę i kaszel. Na dodatek mówi ze może wymiotować. Wiec dzisiaj nocka z głowy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

mój trzylatek chodzi w 98-104
chwilę się poruszam i już mi słabo... masakra jakaś 

zaraził sie od starszego. Dobrze ze ferie mamy.
️

. Nigdy w życiu nie miałam takiego cukru. Mam predyspozycje od zawsze do wysokiego. Kiedys nawet ponad 300.

Mnie chyba na ciągnięcia brzucha sam magnez pomógł. Długo bierzesz ten zestaw? Powiedz może lekarzowi następnym razem, że niezbyt pomaga...