![]() |
#4531 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Program Nowości Rossmann
Pewnie, że pamiętam, te emocje!
![]() Było super i ja chyba nigdy nie narzekałam ![]() ![]() A co do zestawów- uwielbiałam te wypakowane na maxa, ciężkie, do tego z perfumami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4532 |
Raczkowanie
|
Prawda jest taka, że niestety jak widać, udoskonalenie czegoś na siłę niekoniecznie musi być dobre.
Osobiście uważam, że w starej formule program był bardziej uczciwy, a recenzje produktów prawdziwe. Już nawet nie chodzi o tak duże zestawy. Choć przyznam, że otrzymywanie 10 czy 12 produktów było miłe i zawsze wiązało się z nutka ekscytacji. Pamiętam jak kiedyś siedziałam w poczekalni u lekarza i co chwilę odswiezalam strone. Oczywiście zestawy pojawiły się w momencie jak weszłam do gabinetu 😁😁😁🙄 i jak weszłam na str były już mocno przebrane... Ależ byłam zła 😁😁😁 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4533 |
Raczkowanie
|
Pewnie też dostałyście...
Drodzy Recenzenci! Nadszedł czas zmian. Ostatecznie, po długich rozmowach, dyskusjach i wielu koncepcjach zapadła decyzja, że nasz Klub Recenzentów przestaje istnieć w tej formule. Świat pędzi do przodu, szukamy nowych wyzwań i pomysłów. Zatem chciałbym Wam podziękować za wspólną pracę przez ostatnie 7 lat (tak, pierwsza recenzja powstała 4 czerwca 2013 roku!). To wy współtworzyliście Klub Recenzentów i bez Was by nie istniał. Dziękujemy za tysiące świetnych recenzji, które przez ten czas stworzyliście. Za ich jakość, za rzetelność, za aktywność – było to wszystko dla nas niezwykle cenne. To była wspaniała przygoda, mam nadzieję, że także i dla Was. Jestem pewien, że nasze drogi jeszcze nie raz się skrzyżują! W imieniu zespołu Klubu Recenzentów Adam Kołaciński |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4534 |
Wtajemniczenie
|
Taaak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4535 |
Raczkowanie
|
Program był naprawdę super sprawą. Ciekawe, czy w ogóle rezygnują z testowania produktów, czy ograniczają je tylko dla pracowników.
Mimo wszystko i tak się niesamowicie cieszę, że mogłam brać w tym udział. ![]()
![]() |
#4536 |
Raczkowanie
|
Mogliby na pożegnanie rzucić coś fajnego na otarcie łez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.