|
|
#2191 |
|
BAN stały
|
Dot.: Chad chadowi i o chadach, czyli...Bies z chadami.
No straszna mi tajemnica. Człowieka obowiązują jakieś zasady współżycia społecznego i chce zakończyć znajomość w jakiś kulturalny sposób, więc mówi coś tam grzecznie, żeby druga strona zrozumiała, że nic z tego bez roztrząsania i nieprzyjemnych słów. Przecież nie powie mu wprost: "Ej, stary, takiego dzbana jak ty to już dawno nie widziałam, spadam stąd".
|
|
|
|
#2192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakich wymagań nie spełniasz? Nie sądzę, żeby to były tępe dzidy, po prostu panuje dość dziwne przekonanie, że lepiej napisać najbardziej idiotyczną wymówkę, niż prawdę, albo chociaż półprawdę. Cytat:
Pomiędzy jesteś dzbanem, a idiotyczną wymówką istnieje jeszcze coś pośrodku, ale ok, rozumiem, że u ciebie na wiosce to pierwsze raczej przeważa. |
||
|
|
|
#2193 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wolałbyś żeby powiedziała "wiesz co, jednak nic z tego nie będzie. Jesteś brzydki i masz krzywe zęby."? Nie podoba Ci się każda spotkana kobieta więc skąd pomysł że Ty będziesz się podobał każdej. |
|
|
|
|
#2194 |
|
Konto usunięte
|
Matkobosko. Czytam i nie wierzę
![]() Podsumowując, osoby obydwu płci wybierają sobie partnerów głównie wg następujących kryteriów: 1. Uroda 2. Charakter 3. Brak problemów psychicznych 4. Pieniądze 5. Nieziemski seks Krewet, czy Ty się możesz pochwalić choć jednym z tych punktów? Co Ty chcesz tym swoim ideałom zaoferować? Czym chcesz zasłużyć na ich uwagę? Ty nie weźmiesz kobiety, która Ci nie odpowiada, bo jest "ulana", a piękna, mądra kobieta nie weźmie incela, tylko madrego, sympatycznego faceta. I to Cię obrusza? Ty możesz odrzucać, ale jak Ciebie odrzucają to "złe kobiety były"? Więc proste. Albo rób operację, żeby wyglądać jak chad, albo zakładaj firmę i zarabiaj miliony, albo pędem do psychologa. Jak to moja babcia mówiła, jakbyś się nie obracał, dupa zawsze z tyłu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2195 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wartościowałbym tutaj i nie używał określeń typu zła. Po prostu zdałem relację z moich randek, ponieważ chciałem wyrzucić z siebie negatywne emocje. ![]() Pomiędzy ulaną a piękną jest coś jeszcze. Ja w ogóle z pięknymi nie miałem do czynienia. Ale te trochę piękne nawet chcą już chada. Cytat:
|
||||
|
|
|
#2196 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=866741d337d799a721b94dc 9758099e2b0452970_5e49d78 231647;87547122]Ależ Ja się z tym zgadzam
Stawianie siebie w roli ofiary działa zdecydowanie odpychająco, ale i tak nie zmienia to faktu, że "narzekający facet" jest passe. W naszym "pięknym" kraju nad Wisłą już szczególnie. Co więcej zależy to od skali Twojego "problemu", bo i to może być dla kobiety zbyt przytłaczające. Lepiej zachować dyskretne milczenie albo "wybadać" stopniowo, czy panna będzie w stanie przełknąć "wykolejony" życiorys.[/QUOTE]Logiczne, że ludzie - nie kobiety czy mężczyźni - bez bagażu mają prościej. Cytat:
Zazwyczaj chodzi najwyżej o seks - to góra tej intrygi. Cytat:
Nie szukam nikogo do seksu i nigdy nie szukałam. Jak mi się to zdarzyło kilka razy, to patrzyłam tylko na wygląd i nie szukałam w środowiskach BDSM przygód. krewet nie mam wyjątkowego gustu, facet był przystojny, może ściemniał. W każdym razie nie interesował mnie, bo był bucowaty. Co do akapitu o zbyciu, to nie, jak ja chcę kogoś zbyć, to blokuję albo nie odpisuję. Z tamtym chłopakiem nie spotkałam się, bo był zajęty, tak może bym się wybrała na jedno spotkanie. Co do "wymówki", to co prawda by zmieniła? |
||
|
|
|
#2197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Racja. Bycie w związku no to już jest argument. Rozumiem. Cytat:
Nic. Błędnie zakładasz, że za wszelką cenę chciałem znać prawdę. To po prostu moja luźna refleksja, dotycząca tego jak durne rzeczy potrafią wymyślić ludzie. Zawsze można rzucić tekstem, że nie spotykam się z nieznajomymi, czy coś. |
||
|
|
|
#2198 |
|
Konto usunięte
|
Kwas nie zrobi ladnej twarzy. Na atrakcyjność składa się wiele cech, nie tylko gładka twarz czy co Ty tam robiłeś.
Więc nie rozumiem. Oczekujesz, że piękna, mądra kobieta sie Tobą zaineteresuje, mimo że nie masz nic do zaoferowania? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2199 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Czyli jak napisze wymówkę to jest zła, powinna przestać się odzywać. Jak przestanie się odzywać to na pewno znalazła Chada zła to kobieta była. Jak powie że jesteś brzydki i jej się nie podobasz jest zła bo szuka Chada. Wychodzi na to że dobra kobieta bierze co leci bez wymagań jeśli tylko facet jej chce. Inaczej jest zła i chce Chada. |
||
|
|
|
#2200 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no. Ja dałem wszystko w szczękę. Cytat:
Nie rozumiem co to znaczy, że nie mam nic do zaoferowania. Myślę, że coś tam mam. ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
Akurat nie miałem pretensji do lasek że znikają, po prostu byłem zdziwiony, jak szybko to się dzieje. Ale jak znalazły lepszą partię to ok. Denerwuję się tylko jak ktoś się umawia i znika no bo jednak w ten sposób marnuje mi czas. |
|||
|
|
|
#2201 | |
|
Konto usunięte
|
Więc co masz do zaoferowania? Który z podanych przeze mnie punktów?
Najwyraźniej jest to albo za mało, albo zbyt mało istotne, albo przeważone w znacznym stopniu przez wady. Bo wiesz, nawet taki pijący i bijący patus ma coś do zaoferowania. Na przykład może pracować i rodzinę utrzymywać na niezłym poziomie materialnym. Czy czyni to z niego człowieka, z którym normalne kobiety chcą mieć cokolwiek wspólnego? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz problemy z czytaniem? Umawia się i znika - czyli jest umówiona randka, nawet godzina i kobieta znika, nawet nie odwoła. Nigdy tak nie robiłem. A nawiązywałem w ten sposób do pani nr 8, którą opisywałem wczoraj.Cytat:
Nieziemski seks, charakter oraz brak problemów psychicznych.
|
||
|
|
|
#2203 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do seksu - nie wiem, nie wypowiadam się ![]() Odnośnie charakteru i braku problemów natury psychicznej - niestety chyba muszę Cię rozczarować. Niestety wydajesz się strasznie antypatyczny, egoistyczny i powierzchowny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybacz, ale pisanie o powierzchowności na forum, gdzie rekordy bije wątek "najbardziej skąpy facet" jest dość zabawne. Wy tę powierzchowność widzicie tylko gdy jest wam to na rękę. Gdy chodzi o kilka kg nadwagi, czy beznadziejny strój. I żeby było jasne, sam zawsze płacę na randkach, także tamten wątek w żaden sposób mnie nie dotyka. |
|
|
|
|
#2205 |
|
Konto usunięte
|
Eeej, ale Twój wątek też bije rekordy
![]() Wiesz, przeczytałam chyba całość, i po prostu jawisz mi się strasznie antypatycznie, nic na to nie poradzę. Nieładnie wyrażasz się o kobietach, mówisz "wy", jakby kobiety to był jakiś twór z supermózgiem. Wyrzucasz z siebie mnóstwo pretensji i zawsze jesteś na "nie". Nie mówię tego po to, żeby Ci dokopać, ale żebyś spojrzał na sytuację z trochę innej strony. Nawet jeśli jesteś tak dobry e seksie, jak mówisz, to przez negatywny obraz na pierwszych randkach nie będziesz miał okazji tego udowodnić. A szkoda, coby taki diament się uchował ![]() Chłopie, weź Ty się zdobądź na trochę samokrytycyzmu. Edan sam pisze, że jest 3/10 i nie ma problemu z poderwaniem kobiety. Więc chyba nie w wyglądzie problem. Najwyraźniej coś w Tobie odpycha kobiety na samym początku znajomości i dopóki nie zdasz sobie z tego sprawy i nad tym nie popracujesz, nic się nie zmieni. Wydajesz się mimo wszystko dość inteligentnym facetem. Trzymam mimo wszystko za Ciebie kciuki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2206 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Charyzma robi swoje. ![]() Cytat:
Faktycznie, tak się wyrażam, ale to wynika z tego, że widzę wiele zachowań wspólnych dla większości kobiet. Cytat:
Też tak uważam, szkoda. No, ale to już problem kobiet. ![]() Cytat:
Być może Edan góruje nade mną w innych aspektach. Co nie zmienia faktu, że spotykam się z bardzo dużo obojętnością ze strony kobiet, jeszcze zanim zdążę coś zepsuć. Cytat:
Rzadko mam wrażenie, jakobym zepsuł coś już na samym początku. Tego typu oskarżenia byłyby zasadne, gdybym miał tabun napalonych kobiet, które przy bliższym poznaniu zrywałyby kontakt. No ale nie jest tak... Cytat:
Dzięki, też tak uważam! |
||||||
|
|
|
#2207 |
|
Konto usunięte
|
Kobiety są różne. Mężczyźni również. Krzywdzisz ludzi swoimi osądami.
Nie jest to problem kobiet. One znajdą innego, nie rozpaczają i nie zakładają wątków, bo krewet ich nie chciał zo Twój problem, bo najwyrazniej Cię to boli.Słuchaj, to że Ty czegoś nie dostrzegasz, nie znaczy, że tego nie ma. Nie widzisz swoich wad? Przyjrzyj się dokładniej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2208 |
|
BAN stały
|
[1=e36b38c1b02253f65e484b4 d30ebb09d9d5f8578_646d457 1ebe9e;87547434]A to sorry.
Co do seksu - nie wiem, nie wypowiadam się ![]() Odnośnie charakteru i braku problemów natury psychicznej - niestety chyba muszę Cię rozczarować. Niestety wydajesz się strasznie antypatyczny, egoistyczny i powierzchowny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Eeee no co Ty. Przy krewecie to nawet edan się wydaje sympatyczny. Zastanawia mnie, że incele nie weryfikują swoich opinii ze światem rzeczywistym. Wystarczy przejrzeć listę znajomych na fejsie. Większość facetów, których znam, nie jest zbyt przystojna, a jakoś mają dziewczyny, żony, dzieci. |
|
|
|
#2209 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I jeszcze mówi, że to problem kobiet, że taki cud jak on im między palcami ucieka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2210 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polemizowałbym. Ja tej wielkiej różnorodności nie widzę, ale pewnie jakaś jest. Cytat:
Problemem jest wymagający rynek matrymonialny, który szczególnie uderza w facetów. No możesz sobie pisać z dziewczyną, ale nagle pojawia się lepszy od ciebie i wszystko szlag trafia. To jest przyczyna większości niepowodzeń. Cytat:
Nie widzisz tych setek kobiet, do których podbijali, odnosząc niepowodzenia, a widzisz tylko tę jedną, która akurat była otwarta. Niestety tak to wygląda z perspektywy faceta, który nie jest chadem. Dobrze, gdy ta jedna szczęśliwie jest dla nas atrakcyjna pod każdym względem. |
|||
|
|
|
#2211 |
|
BAN stały
|
[1=e36b38c1b02253f65e484b4 d30ebb09d9d5f8578_646d457 1ebe9e;87547546]No smutne to jest. Serio, czytałam ten wątek z przerwami kilka tygodni i dziwi mnie, jak można być tak bezkrytycznym względem siebie człowiekiem.
[/QUOTE] Psychologia już to dawno opisała: https://pl.wikipedia.org/wiki/Z%C5%8...%99tno%C5%9Bci Po prostu niektórych to zjawisko dotyka bardziej niż innych. |
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Poczucie ponadprzeciętności to ma 90 % lasek na tinderach. Ja to wszystko piszę z lekką ironią, chociaż z drugiej strony, nie uważam się za głupszego od większości kobiet, które poznałem.
|
|
|
|
#2213 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Z incelami to jest trochę tak, że trochę śmieszno, trochę straszno, ale trochę też żal. I Ciebie też trochę żal, bo żyjesz w takim smutnym świecie, w którym ludzie się po prostu nie zakochują w innych ludziach, tylko handlują jak mięsem na targu. Nie dziwne, że z taką wizją świata ma się różne załamania psychiczne i sporo agresji w sobie. Paskudne takie życie. |
|
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No popatrz, ja nie widzę tego po prostu zakochiwania się. Może łatwiej ci tak pisać, bo jesteś kobietą. Zobacz, jak to jest, że kobiety z defektem bez problemu się we mnie zakochały, a te bez niego, już nie? A co jest najlepsze, większość wypowiadających się tutaj pań, w pewnym sensie mi wtóruje, pisząc, że ładne kobiety mogą mieć przystojnego faceta, sugerują mi żebym obniżył wymagania i takie tam. Czym są te rady, jeśli nie zimnym wyrachowaniem? Gdzie tu miejsce na to słynne bezinteresowne zakochanie? |
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Może dla tych bez defektu Ty masz jakiś defekt (skoro już używasz tego słowa), który je brzydzi (tak, to też celowo) i odrzuca? I one też chcą mieć faceta bez defektu, tak jak Ty chcesz tego samego od kobiety.
|
|
|
|
#2216 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
#2217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no, ja rozumiem, tylko mnie rozwalają te bajki o zakochaniu, podczas gdy widać bardzo wyraźne schematy w zachowaniach tych kobiet, nijak nie pasujące do romantycznej wizji świata. Cytat:
Zakochanie to tak z przymrużeniem oka. No były bardzo zainteresowane, ta pierwsza to chyba 4 razy zadzwoniła (kilka telefonów pod rząd), ja akurat nie mogłem rozmawiać, ale od razu napisałem smsa, żeby już nie dzwoniła. Tamta nr 4 też od razu sms po randce i zaproszenie na następną. I tak generalnie jest zawsze, nie tylko na przykładzie tych 9 kobiet, jest to schemat powtarzający się bez wyjątku. |
||
|
|
|
#2218 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#2219 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszyscy faceci co nie mogą znaleźć sobie kobiety to pryszczaci incele z nadwagą siedzący w piwnicy przed wykopem i płaczący w necie jakie te kobiety są złe a nie zauważają normalnych fajnych kobiet. Takie są moje obserwacje - wszyscy tacy są. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdą z tych lasek olałem, nie mając lepszej. A nawet gdybym miał, to trudno, tak działa wolny rynek. Widzisz, właśnie do tego dążyłem. Żeby mieć dużo kobiet i wybrać sobie najlepszą, no ale wyszło jak wyszło. Cytat:
Rozumiem. Co rozumiesz poprzez fajną, normalną kobietę? |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

Stawianie siebie w roli ofiary działa zdecydowanie odpychająco, ale i tak nie zmienia to faktu, że "narzekający facet" jest passe. W naszym "pięknym" kraju nad Wisłą już szczególnie. Co więcej zależy to od skali Twojego "problemu", bo i to może być dla kobiety zbyt przytłaczające. Lepiej zachować dyskretne milczenie albo "wybadać" stopniowo, czy panna będzie w stanie przełknąć "wykolejony" życiorys.[/QUOTE]
W krótkim odstępie czasu (załóżmy kilku miesięcy) nie ma szans, że "wyczujesz "frustrata". Gierki umysłowe, czy makiawelizm są mężczyznom nieobce. Chyba o tym wiesz prawda? Jak to teraz nazwiesz? Tchórzostwem, czy ucieczką