|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Ślub w styczniu 2020
Cześć dziewczyny
![]() Nie mogę znaleźć nigdzie wątku z Paniami, które brały ślub w styczniu ![]() Potrzebuje od was pomocy... Mianowicie o przystrojenie ścianki za młodymi i co na stołach położyć jakie ozdoby? A także chcemy z TŻ zrobić wiejski stół z własnymi wyrobami (jak go osobiście przystroić na taki zimowy motyw). Mam zupełny brak pomysłów ![]() Pomóżcie mi proszę ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ślub w styczniu 2020
![]() Cytat:
Poszukaj w dziale Inspiracje na stronie slubnaglowie. Co prawda szukałam tam jesiennych dekoracji, ale z ciekawości oglądałam też zimowe artykuły, bo mam słabość do zimowych dekoracji ![]() Postawiłabym na biel, brąz i ciemną spokojną zieleń. Delikatne gałązki roślin iglastych, drewniane ozdoby, białe kwiaty. I dużo, dużo świec, żeby pomimo wyraźnie zaakceptowanej zimy stworzyć ciepły, przytulny klimat. Do tego laski cynamonu, gwiazdki anyżu i suszone plastry pomarańczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
![]()
Dzięki za odpowiedź. Sprawdzę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
[QUOTE=rybka20;87180219]Cześć dziewczyny
![]() Nie mogę znaleźć nigdzie wątku z Paniami, które brały ślub w styczniu ![]() Potrzebuje od was pomocy... Mianowicie o przystrojenie ścianki za młodymi i co na stołach położyć jakie ozdoby? A także chcemy z TŻ zrobić wiejski stół z własnymi wyrobami (jak go osobiście przystroić na taki zimowy motyw). Mam zupełny brak pomysłów ![]() Pomóżcie mi proszę ![]() ![]() ![]() Niekoniecznie musi być bardzo zimowo ;P Ja miałam ślub w lutym, postawiłam na pastelowe kolory, biel plus pastelowy róż. U na s były wysokie wazony z kwiatami w tych kolorach. po bokach były takie wiszące miejsca na małe świeczki które się paliły. Na sali wcale nie było czuć że to zima :P A co było fajne to to że większość się bawiła bo na zewnątrz na minusie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
![]()
Tak też mi się wdyaje, że ślub w styczniu wcale nie musi być zimowy. Ale jeśli taką masz tematykę ślubu to biel, grafit, srebro, coś co płyszczy i skrzy jak płatki śniegu, białe kwiaty. Polecam inspiracje na pintereście
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.