|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2020
Co do chorób w rossie. Jest pare preparatów dla ciężarnych.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Ja tez nadal chora. Dzisiaj mi przyszły dwie paczki z pościelą i ten szlafrok. Ale nie bede Was spamować. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- W czwartek mam wizytę u położnej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4322 | ||
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
U mnie dziś pierwszy dzień 6 miesiąca Ale ten czas leci Cytat:
Promocja fajna, ale myślę, że jednak trochę za dużo tych danych chcą ... Cytat:
![]() Blondynka, wrzucaj fotki. Ja uwielbiam oglądać Wasze łupy
|
||
|
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
IMG_2045.jpgIMG_2044.jpgIMG_2043.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
Te miesiące lecą jak szalone. Zaraz bedziemy na porodówce
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4325 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja chce żebyś nas spamowala xD Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
W tej z Pampers czy od Dada? To już lekka przesada!!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
Wszystko ze zwierzem za zgodą lekarza ) Dzieci niby tez trzeba szczepić obowiązkowo a wielu tego nie robi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnie zagranica sie psa szczepi co 2 lata. A u Nas kasę wyciągają i trzeba co rok.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się dołączam do chorych, zaatakował mnie okropny kaszel, w pracy straszę ludzi, że to wirus Wuhan, więc chociaz trzymają się z daleka Życzę wszystkim zdrowia ![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
|
|
#4328 |
|
Rozeznanie
|
Oglądam na Discovery Life o in vitro. Fajnie że ktoś kiedyś na to wpadł
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4329 |
|
Rozeznanie
|
Lusija od dada, a pampers też coś wysyła? Czy te promki tylko?
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedys wysłałam pare ankiet na jakieś paczki. I nic nie dostałam.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4331 |
|
Rozeznanie
|
Ja z córką dostałam z bebiko albo bebilonu nie pamiętam i z hippa. Jakieś próbki mleka i broszurki
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
Dalsza cześć z Newbie
IMG_2049.jpgIMG_2048.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nic nie słyszałam żeby coś wysyłał a szkoda. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4334 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piękne, piękne )Ktoś wpadł w zakupowy szał )Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
Tak. Mój wet tez mówił ze co 2 lata wystarczy małym pieskom. Nie ma ich co faszerować. Mielismy sytuacje, ze pies zatopił zęba w zadku Miki. No ale co? Mielismy skan, ze wściekliznę miał robioną i tyle. Cóż więcej można zrobić? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Szał zakupowy dopiero się zapowiada.
![]() ![]() Mój M nadal w domu. Ogólnie przeglądamy oferty i wychodzi ze nawet 1/3 nie zarobi z tego co miał . I teraz trudna decyzja. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4336 |
|
Zadomowienie
|
Chyba mi się udało wylicytować spacerówkę
) dokupie do niego jaśniejsza gondolkę i jest xD Adjustments.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje ![]() czemu chyba? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4338 |
|
Zadomowienie
|
Bo czasami „nie osiagnieto ceny minimalnej” i inne klocki choć nie widzę tu haczyków. Ciśnienie przy licytacjach mam ogromne xD ehh miałam nadzieje, ze te 6 obserwujących osób nie będzie licytowało. Zastanawiam się teraz nad gondolką. Mam dwa wyjścia. Albo zwykła twarda gondola albo coś takiego o polowe tańsze składane razem z wózkiem: https://youtu.be/ouZBsBmj6kI Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ustawiam snajpera. Wpisuje moja maksymalna i czekam. ![]() Nie wiem jakie dokładnie ceny. Ale sztywna chyba lepsza. I chyba wyższa nie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Tez dzisiaj miałam licytacje. Jedna wygrałam. ![]() U mnie kolejny -1kg. I brzuch ost znacznie większy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4340 |
|
Rozeznanie
|
Ja jak odzyskalam apetyt to w 2 tygodnie mam +1.5kg
jak tak dalej pójdzie do wizyty za 2 tygodnie to będe się tłumaczyć gin![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie już ta dieta wkurza. I jem mniej. To jedzenie mi bokiem wychodzi. Ost nawet kebaba zjadłam. Ale z M na pół. ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4342 | |||||
|
Raczkowanie
|
Pojechaliśmy po półki, a wróciliśmy z nową szafą ...
Jest już poskładana, ale nie mam siły w niej układać. Mam nadzieję, że wszystko się zmieści ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jeśli w takiej sytuacji nie ma się zaświadczenia/wpisu o szczepieniu przeciwko wściekliźnie to przerąbane i dla zwierza i dla właściciela. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
Za tydzień idę do lekarza. Ciekawe ile przytyłam
Edytowane przez Pat1988 Czas edycji: 2020-02-03 o 22:50 |
|||||
|
|
|
#4343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sobotę miałam spotkanie z koleżankami i dostałam trochę poszewek na pościel i ciuszki dla maleństwa
|
|
|
|
|
#4344 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój brzuch stoi nadal ) Ten coccon 500 z groszem a gondolka 900 z groszem. Z tym ze coccon niższy i miękki no i lekki i składa się razem ze stelażem. No i ma potem na 6 miesięcy plus na nogi ocieplacz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4345 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, żyje i jest mi lepiej. Wzięłam wczoraj Wit c i herbatę z malinami. Chyba wracamy do ludzi... Jutro do roboty na 3 dni i urlop 2 tygodnie
![]() ![]() A ja dziś chyba wyciągnę kocyki i pieluchy flanelowe i zobaczę jak z nimi stoimy. Na pewno kupię jakiś jeden nowy i już chyba się nakręciłam na bambusowy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4346 |
|
Rozeznanie
|
Masakra ale dziś pogoda. Rodem listopadowa ...
|
#4347 |
|
Rozeznanie
|
mancia9301 u nas też szaro, buro i deszczowo.
![]() Krychulec89 to fajnie się masz z urlopem, aczkolwiek mi szefowa też idzie baaaardzo na rękę w kwestii godzin pracy, także zastanawiam się czy nie pracować jeszcze w kwietniu.🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4348 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się, ze już lepiej się czujesz ) Wypisanym taką herbatkę z malinami. Wiecie nad czym się zastanawiam? Na innej grupie dziewczyny pisały, ze jak boli podbrzusze to często wskazuje to przeciążenie łożyska. Natomiast mocne kłucia pod pępkiem mogą wskazywać na pierwsze oznaki rozchodzenia się mięśni. Słyszałyście coś o tym? Koleżanka po ciąży mogła dwa palce pomiędzy mięśnie brzucha włożyć... Potem trzeba rehabilitować by się zeszły. Trochę mnie to przeraża, bo mnie kłuje prawie codziennie wieczorem i czyje, ze więcej już się nie rozciagne!!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
U mnie tez.. Kilka stopni mniej i to byłby puszysty śnieg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4349 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie słyszałam i nie musiałam się rehabilitować. Chodziłam dużo na spacery i wszystko ładnie się samo zrehabilitowało
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki. Wiec jest nadzieja... Doszły mi dwie pary pościeli dla Hanny. Na początek chce poszewki dać jako prześcieradło na to kokon a z tylu poduszki. Dwa wzory z liskiem i szopem. Wymyśliłam, ze będę zamienić strony poduszek w zależności od pościeli, bo fajnie pasują kolorystycznie. Szkoda tylko, ze pościel śliska a nie bawełniana. Na końcu kocyk na lato z szopa. Wzięłam najmniejszy rozmiar do wózka ) Chyba będę do poduszek musiała doszyć sznureczki żeby przywiązać do szczebelków Jak będzie spała bez kokona to najwyżej będę je chować na noc. Adjustments.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.

U mnie dziś pierwszy dzień 6 miesiąca
Ale ten czas leci 

Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014

.
jak tak dalej pójdzie do wizyty za 2 tygodnie to będe się tłumaczyć gin