|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chad chadowi i o chadach, czyli...Bies z chadami.
|
|
|
|
#2732 |
|
BAN stały
|
A to niby czemu? Żadnych takich deklaracji nie składam, zatem to oczywiste.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A skoro to takie oczywiste, to czemu nie mówisz tego otwarcie? Edytowane przez pandemonium4 Czas edycji: 2020-02-04 o 16:49 |
|
|
|
|
#2734 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak idę do sklepu to proszę o chleb, jeśli zależy mi na chlebie a nie stroje focha, bo ekspedientka nie wie na czym może mi zależeć. Zdaje się, że w związku się powinno rozmawiać. Zresztą w każdej relacji. Także w tej bez zobowiązań się rozmawia o tym kto czego oczekuje jak to ma wyglądać. Przynajmniej ja mówię ze oczekuje tego i tego. Nie, nie mówię o tym czego nie oczekuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2735 |
|
BAN stały
|
To jest jedyny pozytywny skutek tego wątku: chyba każda z nas po lekturze bardziej docenia swojego chłopa, że taki kochający, inteligentny, zdrowy psychicznie i w ogóle.
|
|
|
|
#2736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jednak tworzenie z kimś związku, to nie zakupy. |
|
|
|
|
#2737 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie, wierność nie jest niczym oczywistym. Nie obchodzą mnie żadne standardy, nie musze ich znać i się interesować jak mają inni. Ja oczekuje takich a takich rzeczy więc je ustalam. Kropka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2020-02-04 o 18:02 |
|
|
|
#2739 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Atrakcyjni faceci mogą sobie takie castingi robić. Ja muszę udawać, że wszystko jest ok, nawet jeśli nie jest. Cytat:
Wciąż się zastanawiam w czym jestem gorszy od kogoś kto odchodzi bez większego powodu. Cytat:
Nie... jak idę z laską i spotkam kogoś znajomego to jakoś nieswojo się czuję. Tak samo nie dodawałbym niczego na facebooka z nią. Jakoś nie lubię tego. Dorabiacie zawiłe ideologie do rzeczy oczywistych. |
|||
|
|
|
#2740 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co, ja mialam przez dobre 14 lat kompleks duzego nosa. I serio sie na tym skupialam, na ulicach ogladalam ludzi i patrzylam czy na pewno nie mam najwiekszego nosa w autobusie
Potem chodzilam na terapie i wiecie co? Ja mam normalny nos. Nie taki malutki i ladny jak niektorzy maja naturalnie lub po operacji, ale moj nos jest calkowicie normalny. A ja moje lata zycia 10-23 poswiecilam na ten glupi kompleks. |
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam żadnych kompleksów, tylko wy chcecie chadów.
|
|
|
|
#2742 |
|
Konto usunięte
|
[1=7ccce98bd1fb37e774261cb 8463420b8c7814618_5eb735f 295b28;87561416]Wiecie co, ja mialam przez dobre 14 lat kompleks duzego nosa. I serio sie na tym skupialam, na ulicach ogladalam ludzi i patrzylam czy na pewno nie mam najwiekszego nosa w autobusie
Potem chodzilam na terapie i wiecie co? Ja mam normalny nos. Nie taki malutki i ladny jak niektorzy maja naturalnie lub po operacji, ale moj nos jest calkowicie normalny. A ja moje lata zycia 10-23 poswiecilam na ten glupi kompleks.[/QUOTE]Ja miałam przez jakiś czas oprócz oczu kompleks cofniętego podbrodka. Zoperowalam go i ta-dam, już nie mam kompleksu. Każdy radzi sobie różnie, a problemy nie zawsze są wymyślone. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2743 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2745 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie muszę mieć 10/10. |
|
|
|
|
#2747 |
|
Rozeznanie
|
Czy tylko ja jestem z innej planety i zwyczajnie nie umiem patrzeć na ludzi w kategoriach cyfr?
Jak się zakochiwałam, to nie miałam w sobie wyrachowania, czy ktoś jest 5/10 czy 10/10, czy jest przystojniakiem czy szarakiem, bo był dla mnie "naj". Niestety dopiero okres randkowania wyrobił we mnie przekonanie, że faceci chcą tych superlasek, a jak nie, to będą na każdym kroku to podkreślać, że są tacy "romantyczni" i "głębocy", bo "godzą się" na przeciętniarę, a tak naprawdę czują się po prostu za słabi i wewnętrznie tym sfrustrowani. Dla mnie już sam fakt takiego stawiania sprawy jest płytki. Rozumiem, że nie każdy musi się podobać każdemu, bo też mam swój typ, ale takie podchodzenie do, jak by nie było, uczuć to okropna kalkulacja. Zakłada patrzenie na niby obiekt zakochania od razu przez pryzmat miarki pt. "na tyle i tyle nie jest idealny", bo, nie wiem, brak wcięcia w talii albo opadająca powieka. No, ludzie, horror. Już chyba lepiej, żeby krewet się faktycznie zakochał szczerze w jakiejś 10 czy tam 8, a nie lawirował, że w 10 to nie, bo za duża konkurencja, a z kolei ta 5,5 to ma wyraźny defekt, więc też odpada. Btw, krewecie, możesz wymienić te dyskwalifikujące wady w wyglądzie (oprócz wspomnianej już nadwagi)? Edytowane przez olennnkaaaa Czas edycji: 2020-02-04 o 19:28 |
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież to jakaś wizażanka użyła tego określenia, a ja się odniosłem. Chodzi o to, że nie musi być idealna.
|
|
|
|
#2750 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
Poza tym, żeby to miało sens, swoje zdjęcia też wrzućcie. Edytowane przez krewet Czas edycji: 2020-02-04 o 19:32 |
||
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2753 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2754 |
|
live your passion
|
A ile jest tych idealnych facetów by każda kobieta mogła z nimi być? Chcieć to można, może się uda, ale raczej nie, bo wszystkie kobiety nie mogą być z małym odłamkiem facetów. Tak samo wszyscy faceci nie mogą być z małym odłamkiem kobiet. Jednak ludzie są w związkach, bo zakochują się w ludziach za to jakimi są, a nie za to jakie spełniają wymagania z listy pod względem wyglądu. Tak, piękni ludzie mają łatwiej, ale dotyczy to zarówno kobiet jak i mężczyzn. Chociaż taki Diego Rivera nie był Chadem (łagodnie mówiąc), a miał 4 żony i mnóstwo kochanek.
|
#2755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, tylko, że kobieta uchodzi za atrakcyjną jak jest zadbana, a facet, jak jest modelem. Cytat:
Też bym mógł się zakochać w ten sposób, ale najpierw niech kobieta będzie ładna. |
||
|
|
|
#2756 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla mnie tam wielu facetów jest atrakcyjnych i daleko im do modeli. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2757 |
|
Rozeznanie
|
Co to znaczy "ładna"? Niby słyszę, że jestem "ładna", ale dla facetów w moim typie (nie chadów, raczej typ chudego nerda) i i tak ciągle za mało, bo wymieniają mi wady i jako zarzut pada bycie "nie-laską", zatem ładny to jest pojęcie mocno względne i wg tych kryteriów to tak naprawdę większość facetów za ładne ma kobiety, które ja uznałabym za piękne, a to już znacznie im utrudnia sprawę.
Edytowane przez olennnkaaaa Czas edycji: 2020-02-04 o 19:57 |
|
|
|
#2758 | |
|
live your passion
|
Cytat:
Mam koleżankę w okolicach 30stki, która jest obiektywnie przeciętna z wyglądu, nie piękna ani nie brzydka, brązowe proste włosy, brązowe oczy, 165cm, waga w okolicy 55kg, wygląda trochę koreańsko, a przez całe życie żaden facet się nią nie zainteresował. Jeszcze nie miała nawet swojego pierwszego pocałunku i co? Gdzie te tabuny mężczyzn? W końcu jest zadbana, do pracy ubiera się elegancko, czasem spódnica czy sukienka.
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie zastanawia krewet w ogóle, po co Ty się na te randki umawiasz i chcesz kogoś poznać, skoro uważasz, że:
- większość kobiet jest głupia, - większość kobiet jest "ulana", - większość kobiet rozmawia na głupie tematy, bo Ty byś tych "bzdur" nie zniósł (tj. dokładnie pytania, która aktorka Ci się podoba), - wszystkie kobiety lecą na chadów. Naprawdę mnie to zastanawia. Nie lubię gadek w stylu "mój TŻ powiedział" i w ogóle nie przepadam za określeniem "TŻ", ale mój obecny partner nawet nie wymagał ode mnie zdjęcia przed pierwszym spotkaniem, bo, jak później stwierdził, dla niego to w sumie było bez różnicy, jak jego korespondentka wygląda, ponieważ do wypicia kawy na żywo wystarczy mu fakt, że się z kimś dobrze pisało. I chce sprawdzić, jak rozmowa przebiega na żywo. I bądź co bądź, tym mi w jakiś sposób zaimponował, bo to rzadkie. Nie rozumiem tego rozdmuchiwania pierwszego spotkania na żywo i doszukiwania się wad tak, jakby każda relacja miała od razu prowadzić do związku czy nawet seksu. Naprawdę, mnie się flaki przewracają, jak słyszę też od razu ataki w stronę grubych kobiet. Nie jestem gruba i nie zamierzam być, ale dla mnie facet, który po prostu w co drugim zdaniu podkreśla, że on nie chce grubej kobiety, jest skreślony. Sama nie lubię wielu rzeczy w wyglądzie, ale po co mam roztrząsać to przez pół spotkania? Nie ogarniam tego. I tych gadek do mnie "jak dobrze, że ja wyglądam jak na zdjęciach, bo okazało się, że większość kobiet zamieszcza swoje zdjęcia 50 kilo przed" że oni od razu uciekają ze spotkania, bo pewnie, to, że ktoś jest gruby automatycznie oznacza, że nie można z nim/ nią wypić kawy.
|
|
|
|
#2760 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.