|
|
#2821 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Chad chadowi i o chadach, czyli...Bies z chadami.
Cytat:
|
|
|
#2822 | |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=megamag;87561605]Ciekawe, co byś wymyślił, gdybyśmy tu zbiorowo
Cytat:
Ja mam obecnie mi 22-23 i mój TZ uparcie twierdzi,ze szczupłą jestem ( w rzeczy wistosci r. 38-40) |
|
|
|
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorzej jak nic nie pasuje ani wygląd ani charakter a głos po paru rozmowach staje się irytujący... Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2020-02-05 o 18:02 |
|
|
|
|
#2824 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2825 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja się umawialam przez ok 1,5 miesiąc w z takim, który mi się nie podobał fizycznie ( moim znajomym tez-bardzo..) okazał się niestety też nudny osobowosciowo i marudny. Naprawdę - posiadanie kompleksow komplikuje zycie uczuciowe - sobie i innym. |
|
|
|
|
#2826 | |
|
Troluję, aż huczy.
|
Cytat:
To nie tłumaczy, dlaczego akurat ta dyskusja, ten temat, ten użytkownik wzbudzają takie emocje, a nie brak wzwodu, złamane serce czy menopauza... Dla rozrywki, ale najwyraźniej tematyka porusza czułe strony dyskutantek. |
|
|
|
|
#2827 | |
|
Rozeznanie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;87564361]
Cytat:
Z ex był taki problem, że niby mi mówił miłe rzeczy, ale też wygłaszał opinie, z których wynikało, że jestem jakimś drugim sortem. Najbardziej to mi brakuje tego, co kilka dziewczyn pisało: widzieć zachwyt w cudzych oczach. Nawet jak się umawiałam z mężczyznami niezbyt atrakcyjnymi, to tego nie widziałam u nich. Padały jakieś słowa, czasem miłe, czasem aroganckie "nie jesteś atrakcyjna, ale dla mnie może być" - to padło kilka razy od różnych - ale żebym choć wylaszczona wzbudziła iskierki w oczach - raczej nie. Edytowane przez olennnkaaaa Czas edycji: 2020-02-05 o 19:12 |
|
|
|
|
#2828 |
|
BAN stały
|
Brak wzwodu i menopauza są nudne, to problem dla lekarza, a nie dla mnie. A złamane serca już nam się znudziły, codziennie tu jakieś są.
|
|
|
|
#2829 |
|
BAN stały
|
Poza tym ja czytam wszystke posty kreweta z niesłabnącym zainteresowanie, nie tylko ten temat. Krewet jest najlepszy i ot cala filozofia popularności tego tematu
|
|
|
|
#2830 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2831 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87564616]Krewet jest inteligentny i jego poglądy są spójne, tego nie można mu odmówić
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Jak doszłaś do takiego wniosku? Większość inceli rozmawia w podobnym stylu. I żeby nie było, nie oceniam jego inteligencji, bo nadal może być świetnym specjalistą w jakiejś dziedzinie, ale na pewno nie w relacjach damsko-męskich czy ogólnym życiu społecznym. Cytat:
Po prostu znam ten sposób wypowiadania się niektórych ludzi "no ja to się nie muszę malować/ ćwiczyć na siłowni i tak jestem super/ wszyscy doceniają moje prawdziwe ja". Cytat:
Ale że co, jak byłaś wylaszczona, to przychodziły oszołomy, a jak nie jesteś, to już sensowni faceci? Jakby sensowni faceci nie lecieli na wylaszczone kobiety? Bo nie wiem, jak mam to rozumieć. Przypuśćmy, że szukam faceta, jestem np. atrakcyjna i dzięki temu poznaję więcej mężczyzn. Dalej mogę sobie wybrać, z kim chcę być czy się umówić. A na palanta może trafić i brzydka, i przeciętna, i piękna. Cytat:
Musisz być zatem naprawdę piękna .
|
|||
|
|
|
#2832 |
|
BAN stały
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87564616]Krewet jest inteligentny i jego poglądy są spójne, tego nie można mu odmówić
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Jeśli krewet jest inteligentny, to mój pies powinien dostać Nobla. |
|
|
|
#2833 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Nie jestem.
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2835 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2836 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nie jestem ładna, nie mam fajnej figury, mam całkiem przyjemne w odbiorze nogi (za to stopy wcale a na brak powodzenia nigdy nie narzekałam. I nie jestem jedyna która tak ma. Dlatego zawsze w wątkach o związku między wyglądem a powodzeniem staję okoniem
|
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87564682]Ja widzę różnicę. Większość inceli uważa po prostu, że baby są złe, a oni tacy wspaniali, wcale ich wygląd nie obchodzi (a potem wychodzi wspaniały pokaz hipokryzji). Krewet przyznaje, że dla niego wygląd jest ważny i nie upiera się, że płeć męska jest święta, wydaje się też być bardziej otwarty na nasze argumenty. To tak po krotce.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Nie wiem, ja tam jestem w stanie uwierzyć, że jeśli ktoś ma niesamowicie pozytywna osobowość, sypie dowcipami jak z rękawa itp. to to się może jednak podobać mężczyznom. Ale ile jest takich kobiet ? Ja na pewno do nich nie należę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Jest otwarty w jakimś stopniu, ale jednocześnie nadal ma to swoje, że "kobiety i tak wolą chadów". Ja nie jestem w stanie to uwierzyć. I tak odpadnie w porównaniu z milczącymi pięknościami. Oczywiście mówię tutaj o samym powodzeniu, a nie o tym, czy łatwiej znaleźć partnera, jak się jest otwartym. No łatwiej. Cytat:
|
|
|
|
|
#2838 |
|
po drugiej stronie szafy
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87564682]
Nie wiem, ja tam jestem w stanie uwierzyć, że jeśli ktoś ma niesamowicie pozytywna osobowość, sypie dowcipami jak z rękawa itp. to to się może jednak podobać mężczyznom.[/QUOTE] Może też być tak, że po prostu przez moje życie się przewinęło więcej ludzi niż przez Twoje, bo ja potrafię się zagadać z kimś w kolejce do Biedronki i wylądować z tą osobą na kawie (z kobietami też), więc automatycznie tych szans na spotkanie kogoś, komu akurat przypadkiem wpadnę w oko mam więcej.
|
|
#2839 |
|
Rozeznanie
|
Oczywiście, że tak. Znałam takie mimozy, które miały sznureczek adoratorów, jak i małomówne brzydule, o których znajomi faceci (wśród nich nawet admiratorzy wspomnianej mimozy) mówili, że nie mogłaby im się spodobać taka nudna dziewczyna. Podobnie jak laska ma dość specyficzny charakter tzn. beka, jest głośna, obraża ludzi, nadużywa alkoholu, ale wszyscy goście ją lubią, bo jest ładna. Identyczna w podejściu grubaska, w typie tomboya zbiera jedynie kpiny i jakoś nie otacza ją wianuszek chętnych do imprezek kolegów.
Edytowane przez olennnkaaaa Czas edycji: 2020-02-05 o 20:12 |
|
|
|
#2840 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- W specyficznym towarzystwie się obracasz.
|
|
|
#2841 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2842 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego nie wchodzę w związek z Kasią. Natomiast w dalszym ciągu nie uważam się za wybrednego. Podoba mi się względnie wiele kobiet, na pewno nie kilka procent, strzelałbym, że nawet z 40. Cytat:
Bo wolą. Przecież wy piszecie to samo - że ładna kobieta może mieć przystojnego faceta, więc nie wybiera mnie. Czym to się różni od tego co ja piszę? Czy nie jest to słynne szufladkowanie ludzi? Jak możesz... ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
Cytat:
Dziękuję za komplementy od pięknych i mądrych pań. |
||||
|
|
|
#2843 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez olennnkaaaa Czas edycji: 2020-02-05 o 20:21 |
|
|
|
|
#2844 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisałam, że jako atrakcyjna kobieta mogę się spotkać z niemalże z każdym z portalu randkowego, ale to nadal nie oznacza, że wybiorę największych przystojniaków czy od razu ze spotkania wyjdzie mi w związek. Po prostu nie lubię marud takich jak ten koleś, o którym pisałam, więc Ci odpisałam, że nie muszę go pocieszać, bo mogę sobie znaleźć kogoś, kto mniej narzeka . Liczy się dla mnie wygląd plus charakter. Nie wiem, jak wyglądasz. Ja tylko pisałam w kontekście "obniżenia progów", żebyś nie liczył tylko na randki z Adrianą Limą, ale szczerze - nie mam pojęcia, jak Ty wyglądasz i kobiety, z którymi się umawiasz. I nigdzie też nie napisałam, że nie szufladkuję ludzi. Każdy to robi. Cytat:
Cytat:
Ale sama nie mam jakiejś przyjemnej osobowości, nie będę kłamać. Wiele ludzi mnie określiło jako "specyficzną", na pewno nie jestem otwarta i bardzo trudno się oswajam. Co prawda dla mężczyzn, którzy mi się podobają, jestem raczej miła, jednak nadal niezbyt otwarta. A jednak miałam powodzenie (teraz trudno mówić o powodzeniu, bo jestem w związku i też rzadko chodzę na imprezy tak ogólnie, ale też spotykam jakichś "adoratorów"). Nawet jak byłam niemiła, to słyszałam, że "uroczo się droczę". |
|||
|
|
|
#2845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obchodzi mnie kogo wybierze większość kobiet, bo wtedy masowo ja na tym tracę. Cytat:
Dosłownie każda kobieta tak gada, zapominają dodać, że charakter liczy się, gdy facet jest chadem. Edytowane przez krewet Czas edycji: 2020-02-05 o 20:32 |
||
|
|
|
#2846 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#2847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Modlić się do niego jak do świętego obrazka? Cytat:
Ale nikt nie mówi, że ktoś, kto wychodzi poza ten schemat, nie może znaleźć miłości. Jednak posiadając taki zestaw cech, łatwiej o adoratorów. Co nie oznacza, że nie istnieją cechy uznawane ogólnie za atrakcyjne. Edytowane przez sublips Czas edycji: 2020-02-05 o 20:52 |
||
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt nie mówi tu o takiej sytuacji. Po prostu was zaczyna interesować charakter faceta, dopiero gdy ten jest chadem. Chad dostaje kosza, gdy okazuje się, że jest bucem i burakiem (baaardzo naciągane, ale powiedzmy, że tak jest, na potrzeby dyskusji). Nie-chad dostaje kosza, bo jest... nie-chadem. |
|
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wygląda, przynajmniej dla mnie - i pewnie dla wielu moich koleżanek tak, najpierw jest wygląd (i ktoś nie musi być chadem; ja się okazałam chyba jedną z najmniej wybrednych w tym wątku, bo pisałam, że ten koleś z "Casa de papel" z cofniętą szczęką jest dla mnie ok i Miles Teller. Po prostu ktoś, kto mnie nie odpycha fizycznie, ma "coś w sobie"), później ogólnie, czy jest chemia (jak się toczy rozmowa, poczucie humoru, inteligencja, poglądy, zainteresowania, podejście do kobiet), następnie ogólny styl życia (nie dogadałabym się z domatorem chociażby czy kimś bezrobotnym od dłuższego czasu). Dużo jest tutaj czynników, ale wygląd jest dla mnie najważniejszy pod tym kątem, że jak ktoś mnie odpycha (np. ktoś, kto wygląda jak Steve Buscemi), no to rzeczywiście nie ma u mnie szans. |
|
|
|
|
#2850 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Młody Buscemi to nawet byłby w moim typie (starszy nawet też) xD Mnie się podobają szczupli o dość pociągłych twarzach. Edytowane przez olennnkaaaa Czas edycji: 2020-02-05 o 21:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

To daje pogląd, jaką mam aurę, bo kadra nauczycielska nie składała się raczej z finalistek miss polonia, a żadna tego pewnie nie miała przyjemności usłyszeć. I ja nigdy nie byłam mocno gruba, moje bmi wynosilo w najgorszym momencie 22,6. No ale wtedy to akurat usłyszałam za sobą komentarz od przechodzących facetów "gruba świnia".