|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |
|
Shopping Queen
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.71
Cytat:
U mnie wychodzą wygniecione jeśli a) nie wyjmę od razu po skończeniu cyklu suszenia lub b) używam trybu extra suche. Co prawda jest to osobna suszarka, ale przyczyny mogą być podobne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.71
Dziewczyny, dzięki za wszystkie opinie o Lunie
|
|
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry agent to jak wygrana w totka. Sprzedajac mieszkanie ktore myslalam ze bedzie docelowym(a przynajmniej pozyjemy), przerobilismy 3agentow. 1sza grzala sie do zbiorczych ogladan, przychodzili ludzie prawie tlumnie ktorzy chcieli w ogole czegos innego, innej lokalizacji, a umowy podpisywali na miejscu, u mnie w salonie. Opowiadala tez takie brednie o wyjatkowosci mieszkania i osiedla ze myslalam ze bierze prochy jakies 2ga firma, nie robila nic, prawie nikt nie ogladal, tylko cisnela na zejscie z ceny, no i zrobila koszmarne zdjecia np najwazniejsze to expozycja kosmetykow w lazience, czy poduszki w sypialni ( robila zdj w roznych koniguracjach przez pare h) a wybrala jak do fotki na insta, fotki korytarza, pokoi jak z butelki znieksztalcone w koncu 3ci agent, ktory finalnie sprzedal za wiecej niz byla mowa i co najwazniejsze POSKROMIL nasza sasiadke ktora w 2mieszkaniach zrobila sobie hodowle rotkow i na czas przychodzenia klientow ogladaczy nie bylo szczekania, wycia, warkotu pod oknem itd.. No to byl sukces, bo w sumie przez te babe sie wynieslismy a on ja spacyfikowal. wiec mozna? mozna ![]() Korinka dzieki, ikea ma rozne opinie, odn jakosci. widac mialam pecha ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- aha ten 3agent to byl na wylacznosc, bardzo duza prowizja, ale kompletnie inna wspolpracca, zadnych spedow, ludziee wiedzieli po co przychodza, punktualnie w miare, spotkania z wyprzedzeniem, swietne fotki w porownaniu do wczesniejszych jak kompletnie inno mieszkanie
|
|
#4774 |
|
Shopping Queen
|
Wracam właśnie z Katowic z 4 Design Days i powiem Wam, że jak ktoś jest w trakcie urządzania się to naprawdę warto pójść na coś takiego. Przede wszystkim wystawcy pokazują nowości albo coś co dopiero wejdzie za miesiąc czy dwa. Z ciekawych rozwiązań, o których słyszałam po raz pierwszy to np. bateria zlewozmywakowa z funkcją wrzątku, wiaty tarasowe z bajerami itp. Zebrałam tez sporo katalogów, a czasami ciężko je dorwać w sklepach.
Ale tak z drugiej strony to powiem Wam, że od ilości opcji głowa boli ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4775 | |
|
Kici kici miau miau
|
Cytat:
No wlasnie wyjelam oa razu ale uzylam opcje pranie plus suszenie w jednej opcji. A moze powinnam uzyc „ do szafy” musze potestowac rozne wersje Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
|
|
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tz malował, ekipa fugowala i kończyła łazienkę. Lampy powieszone. Za tydzień składanie szaf i łóżka z Ikei Daj proszę namiary na ludzi z wiat tarasowych ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4777 | |
|
Shopping Queen
|
Cytat:
![]() właśnie przeglądam i sortuję co mi się może przydać, a co jest zupełnie nie w moim stylu
|
|
|
|
|
#4778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiatem jak pisalas ze sprzedaliscie z powodu hodowli....Przykre. Ja w sumie za moim sasiadem tez tesknic nie bede, chociaz ostatnio jakos w miare uspokojony jest. no ale wariatowi niewiele potrzeba jak wszyscy wiemy. No ja mam skrzywienie dodatkowe bo przez lata pracowalam ze sprzedawcami a wielu z nich bylo na poziomie swiatowym. wiec wiem co dobry sprzedawca potrafi zrobic z klientem, umowa itd. jakie metody sa stosowane , psychologia itd. Mam olbrzymie doswiadczenie wiec jest tez opcja ze sami sprzedamy jak tylko znajdzie sie klient ktory ma kase. zreszta jak nawet agent przyprowadzi klienta i nie bedzie bariery jezykowej z klientem a agent slaby to przejmiemy pewnie klienta ...... Ten drugi agent Wloch, to jak czekalismy na kolejnego jego klienta to zaczal wypytywac nas bo bidusia zdziwiony byl jak rozegralismy spotkanie przy 1szym kliencie. powitalismy go jak starego znajomego bo na wariata robil spotkanie na telefonie i chyba sie bal ze wyjdzie ze nie ma umowy z nami przy kliencie i nigdy domu nie widzial na oczy. Pelna improwizacja, ale ok jesli to pomoze sprzedac....Ja generalnie wole kase w kieszeni miec ale jak agent zarobi prowizje to rozumiem ze za darmo nie pracuje i place. Wkurzaja tylko tacy agenci jakby z przypadku/ lapanki...A poniewaz ja niewyparzony jezyk mam no to czasem jest ciekawie. ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, już miesiąc za mną w tej delegacji. Ale ja już nie chcę tam jeździć. Tamtejszy dyrektor mnie gnębi, ja jestem roztrzęsiona, jest mi codziennie niedobrze. Włosy ze stresu wypadają garściami, po każdym myciu mam wielką kulę zbitych włosów w ręce, ciągle boli mnie brzuch, mam gulę w gardle z nerwów, wróciły moje zaburzenia odżywiania sprzed 3 lat.
Rozmawiałam z moimi przełożonymi, gadali z nim, prosili, żeby pozwolił mi wrócić nawet na inne stanowisko, skoro na tym mnie nie widzi. Czuję się psychicznie wykończona. Ciągle od TŻa słyszałam, żebym zagryzła zęby ale już nie mogę dłużej. |
|
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze doraźnie póki sytuacja się nie rozwiąże poszukaj jakiejś metody rozładowania stresu - terapia, sport, warsztaty.... o lekach nie wspomne, ale moze to też warto rozważyć...
|
|
|
#4782 |
|
Kici kici miau miau
|
Oktawia a nie ma kogoś wyższego zeby zlozyc zapalenie o mobbing?
Lub po prostu powiedz mu ze jesli tak dalej bedzie sprawa skończy sie w sądzie |
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Oktawia L4 i w domu się zastanowisz co dalej, wypowiedzenie (zakładam, że masz co najmniej miesięczne) zdążysz złożyć do końca miesiąca. Rozmawiałaś w pracy, jest szansa na jakąś decyzję o przeniesieniu. Znam przypadek, że w tej samej firmie w innym dziale warunki i atmosfera nieporównywalne. Trzymaj się
|
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie wysłano tam na szkolenie. Ten oddział, w którym obecnie jestem jest nad moim. I to było odgórne polecenie. W moim oddziale było mi dobrze.
To są jakieś rozgrywki na wyższym szczeblu, ja tam jestem tylko pionkiem. Jutro pojadę, zostanę do końca tygodnia. Jak będzie tak dalej idę na zwolnienie... |
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
Oktawia
trzymam kciuki, żeby się poukładało Wszystkim za remonty, budowy, schody i pralki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
Venezia - niedzielne hity. mozna cos ustrzelic. moje buty dalej na -20 tylko wiec tak sobie szperam niemrawo.....
|
|
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętaj że zdrowie najważniejsze, pracę znajdziesz inną - nie daj się! Walcz o swoje, albo wypowiedzenie, L4 i szukanie czegoś normalnego.
|
|
|
|
|
#4789 |
|
Rozeznanie
|
A u mnie przygotowania do ślubu... ale teraz już sama nie wiem czy do niego dojdzie. Zaczęło się od tego, że księża nie chcą nam udzielić ślubu w piątek. Ja mam do tego obojętny stosunek, bo nie jestem zbyt wierząca, mój TŻ raczej też nie... Dlatego zdecydowaliśmy, że weźmiemy ślub cywilny. Od tego czasu matka TŻ i siostra szantażują go emocjonalnie itd wczoraj jego siostra powiedziała, że jeżeli nie będzie dyspensy od księdza, to ona zje tylko obiad, ale nie zamierza się bawić...Jego matka natomiast stwierdziła, że to ja go nastawiam przeciwko nim i sprowadziłam go na złą drogę... Normalnie aż mi się wszystkiego odechciewa. Najlepsze jest w tym wszystkim to, że matka jest po rozwodzie, a siostra miała ślub cywilny, zdradziła męża,zażywała narkotyki i miała wielu partnerów,ale dyspense musi mieć... Zapytałam TŻ czy za każdym razem kiedy idzie w piątek na imprezę to prosi o dyspense... Wykańcza mnie to psychicznie, tym bardziej, że TZ nie jest aż tak stanowczy , a raczej stanowczy jest, ale nie wiem czy istnieje ktoś, kto jest ich w stanie przegadać.
|
|
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę Ci powiedzieć jak wyszłam z takiej sytuacji bez konfliktu. W związku z tym, że ja jestem wierząca wcale, moja rodzina podobnie, a rodzina męża moher 100% (Katolicy) nie bardzo miałam ochotę na cały ten cyrk. Tż miał obojętny stosunek pod warunkiem, ze nie będzie się musiał zajmować organizacją Zrobiliśmy cywilny z obiadem. Rodzina męża została poinformowana, że kościelny będzie za rok jak już mieszkanie urządzimy i ogarniemy się życiowo. Przyjęli to bardzo dobrze A wesela jak nie było tak nie będzie
|
|
#4791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie śluby odbywają się we wszystkie możliwe dni tygodnia, więc nie rozumiem postawy księży. Jedynie problemem jest gdy ksiądz ma sam parafię i np już zaplanowany w danym dniu limit mszy. Ja nie wiem, Twoi ksieza to jacyś mało pazerni chyba na kasę są, że odmawiają B-) Gorzej jest z salami, bo nie wszyscy właściciele/ menedżerowie sal chcą w piątki śluby robić, najczęściej ten dzień sobie rezerwują na przygotowanie przed weekendowym weselem. Sama w tym roku będę swiadkową na 2 ślubach w środku tygodnia. I oba z poprawinami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez baletnica_natasza Czas edycji: 2020-02-10 o 11:04 |
|
|
|
|
#4792 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję
|
|
#4794 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4795 |
|
Zadomowienie
|
Za wszystkich budujących,remontujących i sprzedających trzymam kciuki
![]() Werx szczerze współczuję , trzymaj się ![]() Hmm zdjęcie Anyiam z wyrzutkami pomadek zainspirowało mnie do zrobienia porządków. Środkowe zdjęcie to niestety przterminowane. Jak można nie zużyć kremu do rąk? Pomadki używane szczególnie te dwie pierwsze z lewej ale i tak mi szkoda. A paletkę to Młody zdenkowal- dostałam od szwagierki i nawet swatchu nie zdążyłam zrobić jak zrzucił na kafelki buu. Dwa pozostale zdjęcia to moja aktualna kolekcja produktów do ust
Edytowane przez Karola 87 Czas edycji: 2020-02-10 o 17:10 Powód: zle wklejone zdjecia |
|
|
|
#4796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie pamiętam ale czy one nie mają suszenia do lekko wilgotnego? Ja nigdy nie stosuję suszenia na maxa bo potem wszystko wygniecione jest i suche jak pieprz - zawsze wyjmuję takie delikatnie niedoszusone, wtedy koszulki na wieszaki i bez prasowanka się obywa
|
|
|
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szafy pax i łózko zamówione
|
|
|
|
|
#4798 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja powiem Ci ze swojego doswiadczenia, ze wiele sie napstrykalam o ☠☠☠☠☠☠☠y, ktore z perspektywy czasu nie mialy zadnego znaczenia..a tylko napsulo krwi jemu,mnie, rodzinie. Dzis bym odpuscila. Olala, zaplacila i miala z glowy. Czasem trzeba odpuscic, popatrzec z boku. jesli TZ nie naciska a pewne rzeczy robi dla tzw swietego spokoju to ciesz sie ze Ciebie nie zmusza do podporzadkowania im np... Lepiej zaplacic za tzw swiety spokoj.. ma byc piatek to ok. zalatwcie dyspense jesli tylko to stoi na przeszkodzie do szczescia. ZAWSZE SA JAKIES KOSZTY i ustepstwa. Tyle z mojego doswiadczenia, i glowa do gory! ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- [1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;87579132]Treść usunięta[/QUOTE] Odnosnie skladzika gracika, to jak sprzedawalismy garaz tesciowej to dopiero byly wspomnienia, przeglad kafli z przestrzeni20lat. Na ogloszenie gratyzcchaty przyjechalo 4gosci z przyczepami Tak sasiad dobry to skarb. Tutaj mamy na obecnym ludzi z malymi dziecmi. To jest szok, jak mozna dzieciakii w piekny dzien trzymac w chalupie ze skacza, biegaja jak powalone...ale wszystko i tak lepsze od szczeku i warkotu rotkow Dobry agent sie ceni to wiadomo, gorzej jak ceni sie łachudrra co sie spóźnia i nie zna na swojej robocie
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli ktoś pamiętał o kciukach dla mnie, to dziękuję, ale się nie udało
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

Klient

tz malował, ekipa fugowala i kończyła łazienkę. Lampy powieszone. Za tydzień składanie szaf i łóżka z Ikei

za remonty, budowy, schody i pralki