Chad chadowi i o chadach, czyli...Bies z chadami. - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-02-10, 08:48   #3031
kotyksiazki
Raczkowanie

Dot.: Chad chadowi i o chadach, czyli...Bies z chadami.

A ja się zgadzam z Krewetem, że 30latki wyglądają kiepsko :P mam 30 i nie ma się co porównywać do koleżanek 20-25.
kotyksiazki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-10, 08:53   #3032
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotyksiazki Pokaż wiadomość
A ja się zgadzam z Krewetem, że 30latki wyglądają kiepsko mam 30 i nie ma się co porównywać do koleżanek 20-25.
No to chyba oczywiste, że 20 będzie wyglądała lepiej niż 30.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-10, 09:05   #3033
kotyksiazki
Raczkowanie

Niektóre tu twierdza, że nie ma różnicy.
kotyksiazki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-10, 09:05   #3034
sublips
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się zgadzam z Krewetem, że 30latki wyglądają kiepsko :P mam 30 i nie ma się co porównywać do koleżanek 20-25.
Niby czemu wyglądają kiepsko?

Zależy, jaka 20-latka i jaka 30-latka.
Tak naprawdę trudno odróżnić kobietę, która ma 20-parę lat i 30.

Poza tym ja nie pisałam o tym, żeby się nie spotykać z kobietami w swoim wieku. Po prostu często ludzie, którzy mają poniżej 20 lat, trochę ponad, są jednak jeszcze mocno niedojrzali.
I takie młode kobiety często będą głównie rozglądać się za ładną buzią (nie wszystkie oczywiście).

A i takie zdania są szkodliwe. Później kobiety tkwią w związkach, bo jak? I tak nikogo nie poznają. Są za stare. Mają AŻ 29 lat na ten przykład, po prostu wiek na położenie się w trumnie i czekanie na kostuchę.

Dziwne, że faceci w wieku 50 lat nie mają takich refleksji.

Chciałam napisać, że cieszę się, że po raz kolejny potwierdziły się teorie kreweta. Otóż Brad Pitt, mężczyzna z idealną szczęką, chad nad chadami, łamacz kobiecych serc, który miał najpiękniejsze kobiety jako swoje towarzyszki swego żywota, zdobył Oscara.
To pokazuje, że opłaca się mieć wysuniętą szczękę. Na pewno gdyby miał cofniętą, nie osiągnąłby takiego sukcesu .

Edytowane przez sublips
Czas edycji: 2020-02-10 o 09:07
sublips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-10, 09:14   #3035
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez sublips Pokaż wiadomość

Poza tym ja nie pisałam o tym, żeby się nie spotykać z kobietami w swoim wieku. Po prostu często ludzie, którzy mają poniżej 20 lat, trochę ponad, są jednak jeszcze mocno niedojrzali.
I takie młode kobiety często będą głównie rozglądać się za ładną buzią (nie wszystkie oczywiście).

A i takie zdania są szkodliwe. Później kobiety tkwią w związkach, bo jak? I tak nikogo nie poznają. Są za stare. Mają AŻ 29 lat na ten przykład, po prostu wiek na położenie się w trumnie i czekanie na kostuchę.

Chciałam napisać, że cieszę się, że po raz kolejny potwierdziły się teorie kreweta. Otóż Brad Pitt, mężczyzna z idealną szczęką, chad nad chadami, łamacz kobiecych serc, który miał najpiękniejsze kobiety jako swoje towarzyszki swego żywota, zdobył Oscara.
To pokazuje, że opłaca się mieć wysuniętą szczękę. Na pewno gdyby miał cofniętą, nie osiągnąłby takiego sukcesu .
Zgadzam sie z pogrubionym, co mi przypomina o sytuacji, ktora mialam w zeszlym roku z tesciowa.
Zanioslam jej kilkanascie sukienek i spodnic do skrocenia, a ona zatroskana, ze bardzo chetnie skroci, ale jak ja bede takie krotkie nosic jak bede stara (tutaj winie bariere jezykowa, tesciowa bardzo slabo mowi po angielsku). No to ja jej na to, ze spoko, przez najblizsze 50 lat nie planuje byc stara i przez ten czas przerobie tysiace innych ubran, wiec nie ma sie co przywiazywac i nie widze problemu
Stary 2020-02-10, 10:06   #3036
White_Dove
Zakorzenienie

Cytat:

A ja zaraz będę miała 30 i wyglądam tak samo jak byłam 25 latka. Bez przesady 30 to nie emerytka. Irytujące jest gadanie że kobieta 30 to już koniec zycia, stara i może już kupować wieniec cmentarny.
Mój brat ma po 30 i wygląda dużo gorzej niż gdy miał 25. Wtedy miał jeszcze dużo włosów.....
White_Dove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-10, 10:10   #3037
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Nie, to nie jest takie oczywiste.
Stary 2020-02-10, 10:10   #3038
brandie
Wtajemniczenie

Kocham tę teorię, że kobiety to mogą się cieszyć życiem tylko przez 10 lat pełnoletności. Jak to kurde nawet brzmi, ledwo matura, jakieś studia, kilka lat pracy i już bach do grobu, zużycie, koniec seksu, koniec randek A ja napiszę tylko: chcielibyście. Ihui.
brandie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-10, 10:13   #3039
White_Dove
Zakorzenienie

Cytat:
Może po prostu się zaniedbalas? Zaniedbać może się i 23 latka. Ja to nawet mam te same dwie zmarszczki które mi wyskoczyły jak byłam na studiach.
Przypominam że faceci też się starzeją. Moi koledzy niektórzy już pod koniec studiów wyglądali trochę gorzej niż na 1 roku bo wyłysieli. No a to postarza jednak 20 latka.
Kreweta też to nie ominie.

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Nie, to nie jest takie oczywiste.
Gruba 20 a szczupła 30 to jednak ta drugą wygląda lepiej. 30 to nie 50-60 no ludzie!!! To nadal młoda kobieta skoro nadal może zajść w ciążę. 30 może być stara dla 15 latka. Kiedy miałam 15 to 30 była taaaak daleko. Wtedy wydawało mi się że jak będę miała 22 to pewnie będę miała już meza, będę się ubierać bardzo poważnie, dekolty itd. A gdy kończyłam studia nadal nie miałam męża a ubierałam się młodzieżowo, dopasowane ubrania i małe dekolty.

Edytowane przez White_Dove
Czas edycji: 2020-02-10 o 10:17
Stary 2020-02-10, 10:27   #3040
brandie
Wtajemniczenie

Akurat przez ostatnie 10-15 lat dużo się zmieniło na rynku kosmetycznym, np. wtedy ciężko było znaleźć tonik bez alkoholu, teraz trudno sobie to wyobrazić nawet. Tak samo lekkie formuły dla cer tłustych, płyny micelarne i inne - nie było. Dwa, kiedyś dziewczyny się najczęściej po prostu odchudzały, teraz w modzie jest sport i zdrowe odżywianie, więc obecne 30latki bez problemu mogą wyglądać lepiej niż w wieku 20 lat.
brandie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-10, 10:29   #3041
sublips
Zakorzenienie

No w sumie to można rozpatrywać to na wiele różnych sposobów, z 3 lata temu byłam na imprezie z jakimiś młodszymi znajomymi mojej koleżanki i jeden chłopak powiedział, że nie pójdzie do jakiegoś klubu, bo będą tam stare dziewczyny w wieku 23 lat (wówczas właśnie tyle miałam, tyle że on o tym nie wiedział).
Kurtyna!

No po prostu pomarszczone staruszki, nie .
I w sensie ja rozumiem, że chłopak w wieku, nie wiem, 20 lat czy tam 25 nie chce się spotykać być może ze starszą kobietą (choć takie niuanse jak 3 lata nie robią różnicy), ale bez żartów, od razu twierdzić, że ktoś jest stary, podkreślam jeszcze raz stary, w wieku 30 lat, to jest kpina.
I sama mam 26 lat, żeby nie było, że bronię 30-latek, bo już jestem taka stara.
Stary 2020-02-10, 10:31   #3042
Dwight_Schrute
BAN stały

Cytat:
To też kwestia genów i dbania o siebie. Jednak czasu się nie oszuka.

Cytat:
Napisane przez White_Dove Pokaż wiadomość
A ja zaraz będę miała 30 i wyglądam tak samo jak byłam 25 latka. Bez przesady 30 to nie emerytka. Irytujące jest gadanie że kobieta 30 to już koniec zycia, stara i może już kupować wieniec cmentarny.
Mój brat ma po 30 i wygląda dużo gorzej niż gdy miał 25. Wtedy miał jeszcze dużo włosów.....
W swoich oczach tylko.

Nikt tutaj nie pisał, że:
-30 latka to emerytka
-30 to koniec życia dla kobiety
-30 latka to stara i ma kupować wieniec cmentarny
-Jasne, że brat wygląda gorzej, ty też. Spytaj brata, porównaj swoje zdjęcia.
To wyolbrzymianie ma nakarmić chomiczka.
Dwight_Schrute jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-10, 10:32   #3043
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Zupełnie się nie zgadzam. Kończę w tym roku 30 i jestem przekonana, że wyglądam o niebo lepiej niż jak miałam 20. Sporo schudłam od tamtego czasu, ok. 5 lat temu zaczęłam regularnie trenować na siłowni, w ogóle prowadzę bardziej regularny tryb życia, lepiej się odżywiam, mam nieporównywalnie więcej kasy niż na studiach, więc i lepiej się ubieram, lepiej się maluję, bo i w tym temacie nabyłam jakieś umiejętności przez tych 10 lat, nie oszczędzam na pielęgnacji, dopiero jakiś czas temu mocno zainteresowałam się azjatycką pielęgnacją, więc i cerę mam duuuużo lepszą niż świeżo po liceum... Serio, niebo a ziemia. I żeby nie było, widzę to samo po koleżankach. Miałam w tamtym roku spotkanie z okazji 10-lecia matury i dziewczyny bardzo się wylaszczyły od czasu liceum, wszystkie bardzo zadbane. Jednak kasa też robi swoje, nie ma co się oszukiwać. Widocznych zmarszczek też jeszcze żadna z nas nie ma... Bez przesady, czasy się zmieniają, generalnie większość ludzi raczej zdrowiej teraz żyje, wśród moich ok. 30-letnich znajomych nikt nie pali, wszyscy uprawiają jakieś sporty, zdrowo jedzą... Więc czemu mieliby już staro wyglądać
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-10, 10:33   #3044
Dwight_Schrute
BAN stały

Cytat:
Napisane przez brandie Pokaż wiadomość
Akurat przez ostatnie 10-15 lat dużo się zmieniło na rynku kosmetycznym, np. wtedy ciężko było znaleźć tonik bez alkoholu, teraz trudno sobie to wyobrazić nawet. Tak samo lekkie formuły dla cer tłustych, płyny micelarne i inne - nie było. Dwa, kiedyś dziewczyny się najczęściej po prostu odchudzały, teraz w modzie jest sport i zdrowe odżywianie, więc obecne 30latki bez problemu mogą wyglądać lepiej niż w wieku 20 lat.
Nikt temu nie zaprzecza, że ta sama 30 latka dbając o siebie, może wyglądać lepiej niż jak miała lat 20 będąc zaniedbana.
Jednak ta 30 latka będzie wyglądać gorzej od zadbanej 20 latki. Kurtyna!
Stary 2020-02-10, 10:41   #3045
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dwight_Schrute Pokaż wiadomość
Nikt temu nie zaprzecza, że ta sama 30 latka dbając o siebie, może wyglądać lepiej niż jak miała lat 20 będąc zaniedbana.
Też niekoniecznie.
Ja akurat widzę po sobie, że niestety szybko się zestarzeje (ale na szczęście istnieje medycyna estetyczna ) ale mam koleżanki tuż przed 30., a jedną 32, i nie da się ich odróżnić od 25 latek. A jeszcze jak dziewczyna ma szczęście i jest po prostu bardzo ładna, to nad czym się tu rozwodzić. Każdy starzeje się w trochę innym tempie i różnie o siebie dba. Jasne, te dziewczyny mają bardzo delikatne zmarszczki np. wokół oczu, ale takie to potrafią mieć już i 22-latki. Już widzę, jak niektórzy z was mają radar w oczach i bezbłędnie odróżniają 30-latki od młodszych. Ja często nie wiem, czy dziewczyna jest bliżej 20,czy po 30.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Czas edycji: 2020-02-10 o 10:42
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-10, 10:43   #3046
sublips
Zakorzenienie

Cytat:
Jakbyś sobie nie próbował kpić, to:
- krewet napisał o 30-latkach wyglądających jak 50-latki,

- niektórzy ludzie nigdy atrakcyjni nie byli i nie będą. Jak ktoś jest atrakcyjny w wieku 20 lat, to wiadomo, że przez dekadę się postarzeje, ale nadal może być osobą bardzo atrakcyjną, nawet w porównaniu z młodszymi osobami, które tej urody nigdy nie miały/ są przeciętne.

Brad Pitt, na ten przykład, ma prawie 60 lat, a wygląda lepiej niż większość mężczyzn na tym globie.

Edytowane przez sublips
Czas edycji: 2020-02-10 o 10:46
Stary 2020-02-10, 10:51   #3047
Konto usunięte

Cytat:
Brad Pitt, na ten przykład, ma prawie 60 lat, a wygląda lepiej niż większość mężczyzn na tym globie.
Włączając w to tych młodych

980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-10, 10:56   #3048
Dwight_Schrute
BAN stały

[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87576392]Też niekoniecznie.
Ja akurat widzę po sobie, że niestety szybko się zestarzeje (ale na szczęście istnieje medycyna estetyczna ) ale mam koleżanki tuż przed 30., a jedną 32, i nie da się ich odróżnić od 25 latek. A jeszcze jak dziewczyna ma szczęście i jest po prostu bardzo ładna, to nad czym się tu rozwodzić. Każdy starzeje się w trochę innym tempie i różnie o siebie dba. Jasne, te dziewczyny mają bardzo delikatne zmarszczki np. wokół oczu, ale takie to potrafią mieć już i 22-latki. Już widzę, jak niektórzy z was mają radar w oczach i bezbłędnie odróżniają 30-latki od młodszych. Ja często nie wiem, czy dziewczyna jest bliżej 20,czy po 30.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Gdzie ja pisałem o jakimś radarze? Te 30 latki, które podałaś za przykład, były naturalnie jeszcze piękniejsze mając lat powiedzmy 22. Z tym chyba nie ma polemiki? Teraz to ciężko odróżnić czy dziewczyna ma 15 czy 25.

Cytat:
Jakbyś sobie nie próbował kpić, to:
- krewet napisał o 30-latkach wyglądających jak 50-latki,

- niektórzy ludzie nigdy atrakcyjni nie byli i nie będą. Jak ktoś jest atrakcyjny w wieku 20 lat, to wiadomo, że przez dekadę się postarzeje, ale nadal może być osobą bardzo atrakcyjną, nawet w porównaniu z młodszymi osobami, które tej urody nigdy nie miały/ są przeciętne.

Nigdzie nie mówię, że osoba piękna nie będzie atrakcyjna 10 lat później. Mówię, że będzie obiektywnie mniej atrakcyjna niż wcześniej.
Powiedz mi jak mam nie kpić? Niektóre z was mi próbują wmówić, że są "Ciekawym przypadkiem Benjamina Buttona".
Stary 2020-02-10, 11:02   #3049
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Teraz to ciężko odróżnić czy dziewczyna ma 15 czy 25.
I tak samo są przypadki kiedy ciężko odróżnić czy ma 20 czy 30, no życie To że Tobie się wydaje, że tak świetnie wyłapujesz wiek nie znaczy wcale, że tak jest

Edytowane przez elvegirl
Czas edycji: 2020-02-10 o 11:03
elvegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-10, 11:03   #3050
Konto usunięte

Cytat:
Gdzie ja pisałem o jakimś radarze? Te 30 latki, które podałaś za przykład, były naturalnie jeszcze piękniejsze mając lat powiedzmy 22. Z tym chyba nie ma polemiki? Teraz to ciężko odróżnić czy dziewczyna ma 15 czy 25.
Chodzi mi o to, że aż takiej wielkiej różnicy nie ma.
Swoją bardzo atrakcyjną przyjaciółkę znam od czasów, kiedy miała 24 lata, teraz ma 29. Jedyna widoczna zmiana to to, że zmarszczka na czole zrobiła jej się bardziej widoczna, innych zmian nie zauważyłam. Dalej ludzie dają jej 25 lat i dalej wygląda olśniewająco. Kiedy miała te 24 lata, to dawali jej 20. Po prostu wolniej się starzeje.

Stary 2020-02-10, 11:05   #3051
sublips
Zakorzenienie

[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87576419]Włączając w to tych młodych

No ba

Cytat:
Nigdzie nie mówię, że osoba piękna nie będzie atrakcyjna 10 lat później. Mówię, że będzie obiektywnie mniej atrakcyjna niż wcześniej.
Powiedz mi jak mam nie kpić? Niektóre z was mi próbują wmówić, że są "Ciekawym przypadkiem Benjamina Buttona".
Bo ja Ci już pisałam na innym wątku, że teraz wyglądam lepiej niż, jak byłam młodsza. No nic Ci na to nie poradzę, ludzie, którzy mnie spotykają po latach, mówią, że mnie by nie poznali, że się zmieniłam na korzyść itd. To wpływ wielu czynników, nie twierdzę, że każdy tak ma.
Nie oznacza to, że z wiekiem wyglądam młodziej, bo nie wyglądam.
Nie o to tutaj chodzi.

A sama widzę niewielką różnicę, jak gdzieś wpadnę na koleżankę z liceum. Większość wygląda tak samo.
Po prostu nie widzę tej dramatycznej różnicy.
Np. Emma Roberts, dziewczyna ma prawie 30 lat, zresztą mam ją w avatarze. Może się podobać, może nie, ale jak ja ją gdzieś widzę, to się nie zmienia.

Jasne, to aktorka, ale w swoim otoczeniu widzę to samo.
Stary 2020-02-10, 11:09   #3052
Konto usunięte

Zresztą z facetami jest tak samo, ciężko odróżnić, komu bliżej 20.,a komu 30. Niektorzy zaczynają lysiec już jako 20-latkowie,inni po 30. jeszcze długo mają burze włosów. Niektórzy hodują brzuch i nie dbają o siebie już od młodych lat.
Dużo daje kasa Charlize Theron, lat 44. Ale stara buła, nie?
Stary 2020-02-10, 11:12   #3053
White_Dove
Zakorzenienie

Cytat:
To też kwestia genów i dbania o siebie. Jednak czasu się nie oszuka.

W swoich oczach tylko.

Nikt tutaj nie pisał, że:
-30 latka to emerytka
-30 to koniec życia dla kobiety
-30 latka to stara i ma kupować wieniec cmentarny
-Jasne, że brat wygląda gorzej, ty też. Spytaj brata, porównaj swoje zdjęcia.
To wyolbrzymianie ma nakarmić chomiczka.
Ciekawe jak ty wygladasz.....
Wiesz mam oczy i widzę. Widzę jak wyglądają moje koleżanki. Porównywałam zdjęcia więc wiem. Sądzisz że pisalabym to gdybym widziała co innego?
Moja koleżanka z dawnej klasy wygląda jakby miała 15 lat z twarzy.

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
I tak samo są przypadki kiedy ciężko odróżnić czy ma 20 czy 30, no życie To że Tobie się wydaje, że tak świetnie wyłapujesz wiek nie znaczy wcale, że tak jest
Mam koleżanke która gdy miała 20 mój brat i ojciec daliby jej po 30.

U kobiety zaczyna być widać że nie ma 25 lat po 40. Albo jak jest zmęczona życiem i zaniedbana. Mój mąż ma kolegów po 30 wszyscy. Jeden ma bardzo wyraźne zmarszczki pod oczami, dwóch ma już trochę siwych włosów i zakola. Inny nie ma siwych włosów ale od wielu lat jest otyły. Normalnie młodzi bogowie...

Edytowane przez White_Dove
Czas edycji: 2020-02-10 o 11:17
Stary 2020-02-10, 11:16   #3054
Konto usunięte

Cytat:

Mam koleżanka która gdy miała 20 mój brat i ojciec daliby jej po 30.
Mnie ludzie postarzają o 3-4 lata i dają mi 28-29 (przypominam, że mojej przyjaciółce dają 25, czyli de facto zgadują dokładnie na odwrót).
A kiedyś już w tym czy innym wątku niektórzy panowie zarzekali się, że nie ma siły, zawsze odróżni się 25-latke od tej bliżej 30., nie można się pomylić

Stary 2020-02-10, 11:18   #3055
Dwight_Schrute
BAN stały

Cytat:
Ciekawe jak ty wygladasz.....
Wiesz mam oczy i widzę. Widzę jak wyglądają moje koleżanki. Porównywałam zdjęcia więc wiem. Sądzisz że pisalabym to gdybym widziała co innego?
Moja koleżanka z dawnej klasy wygląda jakby miała 15 lat z twarzy.

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Mam koleżanka która gdy miała 20 mój brat i ojciec daliby jej po 30.
Co mnie obchodzą pojedyncze przypadki?

Postaw w rzędzie 100 osób. Po połowie 20 latek i 30 latek. Bez makijażu, ubrane tak samo, fryzury takie same i mi powiedz, że większości nie będę w stanie podać prawdziwego wieku. Tyle.
Stary 2020-02-10, 11:21   #3056
White_Dove
Zakorzenienie

[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87576485]Mnie ludzie postarzają o 3-4 lata i dają mi 28-29 (przypominam, że mojej przyjaciółce dają 25, czyli de facto zgadują dokładnie na odwrót).
A kiedyś już w tym czy innym wątku niektórzy panowie zarzekali się, że nie ma siły, zawsze odróżni się 25-latke od tej bliżej 30., nie można się pomylić

Zupełnie jakby wraz z 30 urodzinami każdej wyskakiwał PESEL na czole. A wcześniej też się pojawiał ale mało widoczny. Jedyne co ja zauważyłam od czasów szkoły średniej to bardziej widoczna lwia zmarszczka ale na to nic się nie poradzi... Za dużo wszystko analizuje i rozkminiam więc się zrobiła
Stary 2020-02-10, 11:23   #3057
Konto usunięte

Cytat:

Postaw w rzędzie 100 osób. Po połowie 20 latek i 30 latek. Bez makijażu, ubrane tak samo, fryzury takie same i mi powiedz, że większości nie będę w stanie podać prawdziwego wieku. Tyle.
Ale my tu nie mówimy o różnicy 10 lat, tylko o mniejszej. Gdybyś wziął 25 i 30-latki albo 20 i 25-latki to jestem pewna, że podałbyś dobry wiek może w jakichś 50% przypadków. No mało dorosłych ludzi w danym wieku wygląda tak samo, jeśli jest to różnica kilku lat.

Stary 2020-02-10, 11:25   #3058
White_Dove
Zakorzenienie

Cytat:

Zależy co podlega ocenie... Waga czy pojedyncza zmarszczka. 20 latka też może już mieć zmarszczki. Zależy czy dołączysz ja do oceny czy nie. Wraz z wiekiem ludzie mniej się wysypiaja, mają więcej problemów a to wszystko widać prędzej czy później. 20 latka żyje jeszcze inaczej ma mniej lat przepracowanych niż 30. 30latka może być po ciąży więc też może mieć inną figurę. Trochę niesprawiedliwa ta ocena.
Stary 2020-02-10, 11:26   #3059
Finlora
Zakorzenienie

Mówicie, że to oczywiste i podajecie siebie za przykłady. Ja też nie wyglądam na swój wiek i dają mi jakieś 8 lat mniej niż mam. Ale jednak mam lustro i chociażby na twarzy widzę zmarszczki i worki/opuchliznę pod oczami, których nie miałam 10 lat temu czy jak miałam 20 lat. Skórę też miałam lepszą w wieku 20 lat i w dodatku nic nie musiałam z nią robić a teraz, żeby taka była to muszę się nieźle napracować. Więc zadbana 20 a zadbana 30 to jednak jest różnica.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-10, 11:26   #3060
edan84
BAN stały

Grażyna Torbicka ma 60 lat. A szczerze mówiąc widziałem gorzej prowadzące się 30ki.

edan84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości)

Zasady wysyłania wiadomości