|
|
#91 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Przeszkadzałby wam fakt gdyby w przeszłości wasz partner korzystał z usług pros
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przeszkadzałby wam fakt gdyby w przeszłości wasz partner korzystał z usług pros
Natychmiast bym się rozstała, bo miałabym w głowie cały czas, że jest strasznym frajerem, który nie mógł w dzisiejszych czasach załatwić sobie seksu za darmo.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Bo mogę się kiedyś dowiedzieć w najmniej oczekiwanym momencie. A jak już będzie po paru ładnych latach związku, to za zmarnowanie mi tych lat musiałabym go zabić. A to bardzo uciążliwe, żeby nie dać się złapać.
|
|
|
#93 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli ktoś umiejętnie od początku mówi o sobie i pilnuje swojej prywatności to szansa wynosi jakiś 1% Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#95 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
o ile nie zostawiasz za soba jakis rzeczy typu seks tasmy, zdjecia ( z twarza) z seks imprez lub stron gdzie sprzedajesz seks . nie wyobrazam sobie zeby moj partner na jedna noc kiedy mialam 18lat podszedlby do mojego meza i wyjawil mu ten sekret, albo jakis facet z ktorym mialam przypadkowy seks na urlopie w szwajcarii znalazl mnie w polsce i znowu wyjawil to mojemu mezowi (bez powodu tylko po to zeby mnie zdemaskowac) (ps przyklady sa wymyslone tylko po to aby zobrazowac sytuacje) nie wyobrazam sobie tez ze prostytutka u ktorej facet byl raz bedzie go pamietac i zaczepi jego zone na ulicy czy nawet jakby sie spotkali w szkole na wywiadowce by o tym rozpowiadala . moim zdaniem wiekszosc "numerow" ktore odwalilismy w przeszlosci pozostanie nasza tajemnica do konca naszych dni o ile mielismy na tyle mozgu ze sie tymi tajemnicami nie dzielilismy na prawo i lewo pamietam ze jak bylam mlodsza to wielu facetow twierdzilo ze "zaliczylo" ta czy owa a to byly tylko ich marzenia ;p wiekszosc doroslych ludzi ktorzy maja partnerow rodziny nie przezywa opowiesci z mlodosci co kto robil zreszta malo kto naprawde widzial te stosunki seksualne znajomych o ktorych plotkowali wszystko opiera sie na jakis opowiesciach z mchu i paproci nie koniecznie majacych z prawda wiele wspolnego na takie opowiesci biore gruba poprawke ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
skoro nie wyszlo przez ostatnie prawie 30 lat watpie zeby kiedykolwiek wyszlo ,jest nie mozliwe aby mi cokolwiek udowodnic a samo powiedzenie ze dawalam np dupy w kiblu na imprezie to chyba za malo aby w to uwierzyc ja bym np nie uwierzyla gdyby ktos mi powiedzial ze moj maz byl meska prostytutka gdybym nie widziala naocznych dowodow na te rewelacje |
||
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87588481]moim zdaniem mniej niz 1%
o ile nie zostawiasz za soba jakis rzeczy typu seks tasmy, zdjecia ( z twarza) z seks imprez lub stron gdzie sprzedajesz seks . nie wyobrazam sobie zeby moj partner na jedna noc kiedy mialam 18lat podszedlby do mojego meza i wyjawil mu ten sekret, albo jakis facet z ktorym mialam przypadkowy seks na urlopie w szwajcarii znalazl mnie w polsce i znowu wyjawil to mojemu mezowi (bez powodu tylko po to zeby mnie zdemaskowac) (ps przyklady sa wymyslone tylko po to aby zobrazowac sytuacje) nie wyobrazam sobie tez ze prostytutka u ktorej facet byl raz bedzie go pamietac i zaczepi jego zone na ulicy czy nawet jakby sie spotkali w szkole na wywiadowce by o tym rozpowiadala . moim zdaniem wiekszosc "numerow" ktore odwalilismy w przeszlosci pozostanie nasza tajemnica do konca naszych dni o ile mielismy na tyle mozgu ze sie tymi tajemnicami nie dzielilismy na prawo i lewo pamietam ze jak bylam mlodsza to wielu facetow twierdzilo ze "zaliczylo" ta czy owa a to byly tylko ich marzenia ;p wiekszosc doroslych ludzi ktorzy maja partnerow rodziny nie przezywa opowiesci z mlodosci co kto robil zreszta malo kto naprawde widzial te stosunki seksualne znajomych o ktorych plotkowali wszystko opiera sie na jakis opowiesciach z mchu i paproci nie koniecznie majacych z prawda wiele wspolnego na takie opowiesci biore gruba poprawke ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- ja mysle ze to co ukrylam do tej pory ma zero szans zeby wyszlo skoro nie wyszlo przez ostatnie prawie 30 lat watpie zeby kiedykolwiek wyszlo ,jest nie mozliwe aby mi cokolwiek udowodnic a samo powiedzenie ze dawalam np dupy w kiblu na imprezie to chyba za malo aby w to uwierzyc ja bym np nie uwierzyla gdyby ktos mi powiedzial ze moj maz byl meska prostytutka gdybym nie widziala naocznych dowodow na te rewelacje[/QUOTE] Najlepiej żyć tak żeby niczego nie musiec ukrywać. Wydaje mi się że taki facet który ukrywalby że był kiedyś w burdelu byłby z kobietą która nie kryje się z tym że jej to nie pasuje i że nie mogłaby być z kimś takim to wreszcie by się przyznał. Tajemnica o której wiesz tylko ty i uwieralaby drugą osobę w końcu wyjdzie. Jest coś takiego że chce się aby druga strona nas akceptowała z tymi bagażami, błędami które mamy. Podświadomie czujesz że nie jesteś w porządku. |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87588481]
ja mysle ze to co ukrylam do tej pory ma zero szans zeby wyszlo [/QUOTE] Prawdopodobieństwo niczego nigdy nie jest równe 0. Ja Ci nie życzę źle, czy coś. Ale mam pecha do mega analitycznego umysłu i bardzie dobrej pamięci, i znalazłam nieścisłości w relacjach ludzi wokół mnie, które doprowadziły mnie po nitce do kłębka. Gdyby ktoś ukrywał przede mną coś takiego, a ja bym się dowiedziała... oj, no nie życzę nikomu stanąć wtedy na mojej drodze. Jakbym miała jakąś przeszłość, to również bym powiedziała. No chce być akceptowana przez partnera w pełni, taka jaką jestem, a nie na podstawie niedopowiedzeń. Co za problem powiedzieć (przykład): " byłam prostytutką, ale zmieniły mi się priorytety w życiu". Jeśli mój partner by tego nie akceptował, to dziękuję, znajdę takiego, który akceptuje.
|
|
#98 |
|
Konto usunięte
|
Jezu bez przesady z tym ukrywaniem ,gadacie jakbym kogos zamordowala albo prowadziła burdel przez 10 lat
Ja mówię o takich rzeczach jak wizyta raz w burdelu na przykład,albo seks w pociągu z nieznajomym . Jakie nieścisłości w opowiadaniu by Cię do tego zaprowadzily?gdyby nigdy o tym nie wspomniał to bys nigdy się o tym nie dowiedziała bo jak? Np ten seks w pociągu jeśli bym np przesłała się z kimś w pociągu z Szczecina do Wrocławia 25 lat temu.ty mnie pytasz byłaś we Wrocławiu?Ja mówię tak byłam widziałam to i to pojechałam pociągiem sama, jechałam odwiedzić koleżankę że studiów. Pytasz wówczas kto był ze mną w pociągu w przedziale ja mówię że nie pamiętam bo było ciemno (pociąg nocny i spałam większość drogi)ciagniesz dalej ten temat ?;-) Zrozum że są sprawy których nigdy nikt się nie dowie jeśli ktoś ci nie powie Ja jestem przykładem na to nikt nie wie dokładnie ilu miałam partnerów i co z nimi robiłam i tak pozostanie do końca moich dni Ja poprostu uważam że takie sprawy powinno się zatrzymywać dla siebie ,nie mam potrzeby aby mi mówił że np spał raz z facetem po pijaku 30 lat temu ,przecież tc nic nie wnosi do naszej relacji tu i teraz ,po co mi ta wiedza?Niech to zostanie jego prywatnym doświadczeniem ja nie potrzebuje tego wiedzieć. Nie potrzebuje też wiedziec czy lizal komus stopy np albo czy zgodził się na biczowanie (jeśli np teraz nie lubi biczowania) Wystarczy mi odpowiedź,nie jestem gejem,nie interesuje mnie seks z facetami ,nie lubię przemocy w łóżku itp Czy musi przy okazji opowiadać że to zrobił i Dlatego doszedł do takiego wniosku?Dla mnie nie I to nie znaczy że go nie akceptuje takim jaki jest,akceptuje takim jakim jest TERAZ nie potrzebuje szczegółów co robił z kims przede mną do niczego dobrego by nas to nie zaprowadziło Nie rozumiem tej potrzeby w ludziach grzebania się w prywatnych doświadczeniach seksualnych partnerów Podsumowujac :myślę że większość jednorazowych wybrykow w życiu pozostanie tajemnica na zawsze jeśli nigdy nikomu o tym nie powiemy Po drugie nawet jeśli ktoś cos wie zawsze można się wyprzeć jeśli nie ma dowodów np.ktos ci mowi że słyszał że twój partner uprawiał seks z Tomkiem na imprezie on mówi że nie ,Tomek.mowi tez ze nie i prawdy nigdy nie dojdziesz Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2020-02-15 o 09:27 |
|
|
|
|
#99 |
|
po drugiej stronie szafy
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87589155]
Nie rozumiem tej potrzeby w ludziach grzebania się w prywatnych doświadczeniach seksualnych partnerów [/QUOTE] Ja rozumiem, ale wiem że mi z taką osobą nie po drodze, bo ani nie mam ochoty o tym opowiadać, ani słuchać.
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87589155]Jezu bez przesady z tym ukrywaniem ,gadacie jakbym kogos zamordowala albo prowadziła burdel przez 10 lat
[/QUOTE] A te dwie rzeczy akurat mi by nie przeszkadzały.
|
|
#101 | |
|
Konto usunięte
|
hahaha no widzisz kazdy ma inne listy zlych rzeczy ktorych by nie przelknal (ja tez nie mialabym problemu z burdelem ale co do morderstwa to raczej ciezko by bylo)
ale chodzilo mi o to ze jak robisz cos przez dlugi czas i nie uwazasz co robisz tak jak mowilas opowiadasz cos i historia nie trzyma sie kupy to wiadomo ze mozesz sie wkopac ja tez jestem bardzo wyczulona na niescislosci w opowiadaniach ale jak ktos nigdy o czyms nie wspomni jak moge wylapac niescislosci?nie ma takiej mozliwosci wiec jesli ktos byl raz u prostytutki np w miescie gdzie byl zwiedzac i nigdy ci o tym nie wspomnial jak to ma wyjsc na jaw ? przeciez nie wypytujemy ludzi co robili godzina po godzinie kazdego dnia zanimi nas poznali ja sama nie potrafilabym opowiedziec z dokladnoscia co do godziny co robilam 3 dni w pradze,ogolnie moge powiedziec co zwiedzilam czy widzialam ,co jadlam ale napewno bylyby jakies luki w mojej opowiesci bo poprostu byly to bzdety jak np czytalam ksiazke albo jechalam metrem albo mialam godzinna drzemke (a moglam w tym czasie zamowic prostytutke do pokoju albo skoczyc taksowka do burdelu)wiesz o co mi chodzi? ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
Jako młoda dziewczyna byłam z pewnym chłopakiem który musiał wszystko wiedzieć a później robił mi jazdę przepytywal z każdego szczegółu (a naprawdę nie było nic szokujacego w moich doświadczeniach),rozpadł się ten związek nie pamiętam z jakiego powodu ogólnie nie bylo nam po drodze później znowu poznalam kogoś kto znowu wypytywal, byłam zakochana i chciałam z nim być,nie powiedziałam prawdy i to nigdy się nie wydało ,miałam swiety spokój on byl zadowolony ja nie musiałam się spowiadac związek też nieprzetrwal (poszłam na studia poznałam kogoś innego) Nie bede tu opowiadac calego zycia ale ogolnie mam msksyme w zyciu ze czlowiek mniej wie to lepiej spi ,nie bede opowiadac o szczegolach z mojego życia które mogły byc odebrane negatywnie przez partnera bo z tym partnerem się mogę jutro rozstać i moje tajemnice nie będą już bezpieczne on może się nimi podzielic z następna partnerką jeśli oboje tacy wylewni w opowieściach co i z kim Jeśli moje "wybryki "z wczesnej młodości są tylko w mojej bezpiecznej pamięci i ja wyciągnęłam z nich naukę (nikt nie ucierpiał z tego powodu i nie ma to wpływu na moje terazniejsze życie)to nie mam sobie nic do zarzucenia nie czuje się źle nie ujawniając ich przed kolejnym partnerem,nie mam odczucia ze on mnie nie zna całej czy że ukrywam moje prawdziwe ja Bo moje prawdziwe ja to ja teraz A za 30 lat moje prawdziwe ja mozecbyc znowu inne(może będę mówić o wszystkim i sie ssmobiczowac- nie wiem -może cos się zdarzy że zmienię podejście do tych spraw ;-) ,zobaczymy co życie przyniesie Moje poglądy sie zmieniają z wiekiem nic nie stoi w miejscu Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2020-02-15 o 11:17 |
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- [1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87589291]hahaha no widzisz kazdy ma inne listy zlych rzeczy ktorych by nie przelknal (ja tez nie mialabym problemu z burdelem ale co do morderstwa to raczej ciezko by bylo) ale chodzilo mi o to ze jak robisz cos przez dlugi czas i nie uwazasz co robisz tak jak mowilas opowiadasz cos i historia nie trzyma sie kupy to wiadomo ze mozesz sie wkopac ja tez jestem bardzo wyczulona na niescislosci w opowiadaniach ale jak ktos nigdy o czyms nie wspomni jak moge wylapac niescislosci?nie ma takiej mozliwosci wiec jesli ktos byl raz u prostytutki np w miescie gdzie byl zwiedzac i nigdy ci o tym nie wspomnial jak to ma wyjsc na jaw ? przeciez nie wypytujemy ludzi co robili godzina po godzinie kazdego dnia zanimi nas poznali ja sama nie potrafilabym opowiedziec z dokladnoscia co do godziny co robilam 3 dni w pradze,ogolnie moge powiedziec co zwiedzilam czy widzialam ,co jadlam ale napewno bylyby jakies luki w mojej opowiesci bo poprostu byly to bzdety jak np czytalam ksiazke albo jechalam metrem albo mialam godzinna drzemke (a moglam w tym czasie zamowic prostytutke do pokoju albo skoczyc taksowka do burdelu)wiesz o co mi chodzi? ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Widzisz, tak jak z seksem tak i z życiem w "ogóle" czlowiek się uczy całe zycie Jako młoda dziewczyna byłam z pewnym chłopakiem który musiał wszystko wiedzieć a później robił mi jazdę przepytywal z każdego szczegółu (a naprawdę nie było nic szokujacego w moich doświadczeniach),rozpadł się ten związek nie pamiętam z jakiego powodu ogólnie nie bylo nam po drodze później znowu poznalam kogoś kto znowu wypytywal, byłam zakochana i chciałam z nim być,nie powiedziałam prawdy i to nigdy się nie wydało ,miałam swiety spokój on byl zadowolony ja nie musiałam się spowiadac związek też nieprzetrwal (poszłam na studia poznałam kogoś innego) Nie bede tu opowiadac calego zycia ale ogolnie mam msksyme w zyciu ze czlowiek mniej wie to lepiej spi ,nie bede opowiadac o szczegolach z mojego życia które mogły byc odebrane negatywnie przez partnera bo z tym partnerem się mogę jutro rozstać i moje tajemnice nie będą już bezpieczne on może się nimi podzielic z następna partnerką jeśli oboje tacy wylewni w opowieściach co i z kim Jeśli moje "wybryki "z wczesnej młodości są tylko w mojej bezpiecznej pamięci i ja wyciągnęłam z nich naukę (nikt nie ucierpiał z tego powodu i nie ma to wpływu na moje terazniejsze życie)to nie mam sobie nic do zarzucenia nie czuje się źle nie ujawniając ich przed kolejnym partnerem,nie mam odczucia ze on mnie nie zna całej czy że ukrywam moje prawdziwe ja Bo moje prawdziwe ja to ja teraz A za 30 lat moje prawdziwe ja mozecbyc znowu inne(może będę mówić o wszystkim i sie ssmobiczowac- nie wiem -może cos się zdarzy że zmienię podejście do tych spraw ;-) ,zobaczymy co życie przyniesie Moje poglądy sie zmieniają z wiekiem nic nie stoi w miejscu[/QUOTE] Po pierwsze piszesz dalej o detalach o których ja nie wspominałam i nie wiem czemu.Po drugie piszesz o błędach która ja rozumiem ale nie o nich rozmawiamy tylko o świadomych decyzjach, które akceptujemy w pełni i nie uważamy za błędy.Jeśli ktoś coś robił ale teraz zmienił decyzje i uważa to za nieodpowiednie to ja to w pełni poważam każdy ma prawo do potknięć. ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- No właśnie ty to rozumiesz.Ja natomiast nie rozumiem czemu niektórzy tego nie rozumieją. |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
kobieto zrozum ze nie czuje sie zgwalcona emocjonalnie nie czuje wyrzutow sumienia smutku NIC
mam to gleboko w dupie nie przeszkadza mi w zaden sposob ze moj partner nie wie o moich jednorazowych wybrykach nawet jesli sie nimi brzydzi nie mam potrzeby spowiadania sie z moich bledow zyciowych i szukania rozgrzeszenia u kogos kogo nawet nie znalam kiedy je popelnilam Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2020-02-15 o 12:13 |
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87589422]kobieto zrozum ze nie czuje sie zgwalcona emocjonalnie nie czuje wyrzutow sumienia smutku NIC
mam to gleboko w dupie nie przeszkadza mi w zaden sposob ze moj partner nie wie o moich jednorazowych wybrykach nawet jesli sie nimi brzydzi nie mam potrzeby spowiadania sie z moich bledow zyciowych i szukania rozgrzeszenia u kogos kogo nawet nie znalam kiedy je popelnilam[/QUOTE] No dziwne ja bym na pewno z takim nie była.Dziwie się bardzo ludzią że są z kimś kto ich tak na prawdę potępia. Ale każdego wybór. |
|
|
|
|
#105 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87589422]kobieto zrozum ze nie czuje sie zgwalcona emocjonalnie nie czuje wyrzutow sumienia smutku NIC
mam to gleboko w dupie nie przeszkadza mi w zaden sposob ze moj partner nie wie o moich jednorazowych wybrykach nawet jesli sie nimi brzydzi nie mam potrzeby spowiadania sie z moich bledow zyciowych i szukania rozgrzeszenia u kogos kogo nawet nie znalam kiedy je popelnilam[/QUOTE]I masz do tego prawo. Ja tylko uważam jedno. Jak partner Cię pyta, czy byłaś prostytutką (to nie personalnie o tobie, wiadomo), to albo odpowiadasz szczerze, albo mówisz "nie chcę rozmawiać o swojej przeszłości seksualnej". Jak widać po tym wątku, wystarczy znaleźć kogoś, kto podziela nasze poglądy na ten temat. Jeden lubi mówić, inny nie. Ja takich pytań nie zadałam w sumie, więc pretensje, że nie wiem, miałabym już teraz tylko do siebie. Ale jeśli bym zapytała - oczekuję szczerości, albo jasnego postawienia granicy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym czy tego chcemy czy nie, nasze błędy też te z którymi się już nie utożsamiamy nas uksztaltowaly, to przez nie jesteśmy tacy jacy jesteśmy. Ja mam to szczęście że nie robiłam niczego co musialabym ukrywać, nie muszę obawiać się że kiedyś po pijaku ktoś mnie spyta i powiem cos co nie powinno wyjść na światło dzienne. A potem mąż bedzie się zastanawiał czy to pijackie gadki czy jednak prawda bo uważał że mamy podobnie a tu wychodzi że nie. Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2020-02-15 o 15:34 |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87589595]nie czuje sie potepiana nie utozsamiam sie z soba z przed kilkudziesieciu lat[/QUOTE]
Ale ktoś może. |
|
|
|
|
#109 | |
|
Konto usunięte
|
jak moze mnie utozsamiac z czyms o czym nie wie?
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
gdybym ja byla prostytutka i wiedzialabym ze nie ma mozliwosci zeby sie wydalo np pracowalabym w innym kraju i nigdy nie obsluzyla zadnego polaka to bym sie nie przyznala nie wiem po co mialabym to robic i utrudniac sobie zycie ? nie urodzilam sie meczennica zeby poswiecac swoje szczescie w imie wznioslych idei mysle ze wiekszosc ludzi cos ukrywa ,my o tym nie wiemy i zyje nam sie swietnie w tej nieswiadomosci mi to nie przeszkadza serio nie przeszkadza mi cos o czym nie wiem |
|
|
|
|
|
#110 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Więc akurat masz rację Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale jest wielu ktorzy nie mieli by problemu miec seks z kims bez uczuc a tylko dlatego ze im sie ktos podoba wydaje mi sie ze przystojny facet nie powinien miec problemu ze znalezieniem kogos do seksu wiekszosc tych ktorzy deklaruja seks tylko z milosci jest poprostu nieatrakcyjna i nie mialaby szans na przygodny seks |
|
|
|
|
|
#113 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87591539]oczywiscie ze sa faceci ktorzy nie poszli by do prostytutki bo trzeba placic i wielu uwaza ze jest to ponizajace
ale jest wielu ktorzy nie mieli by problemu miec seks z kims bez uczuc a tylko dlatego ze im sie ktos podoba wydaje mi sie ze przystojny facet nie powinien miec problemu ze znalezieniem kogos do seksu wiekszosc tych ktorzy deklaruja seks tylko z milosci jest poprostu nieatrakcyjna i nie mialaby szans na przygodny seks[/QUOTE] Ja jednak uważam że są faceci nawet przystojni dla których większą wartość ma seks z ukochaną osobą i nie pójdą do burdelu czy do panny z klubu na szybki seks. np. Romantycy Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2020-02-16 o 13:26 |
|
|
|
|
#115 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie każdy kto uprawia seks bez miłości puszcza się ,ma słabe morale i nie może byc romantykiem |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87589888]
no oczywiscie mozesz oczekiwac cokolwiek sobie wymarzysz ale czy ktos ci odpowie zgodnie z prawda tego nie wiesz [/QUOTE] No tak już jest. Ale robisz to na swoje ryzyko, że się nie wyda. Bo jak się wyda, to kulka w łeb.
|
|
#117 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87592365]Ja tam myślę że nie warto poswiecac swojego życia (na odsiadke w więzieniu) za jakas mende
Nie zabilabym z takiego powodu[/QUOTE] Odsiadka jest tylko wtedy, kiedy cię złapią. ![]() To tak jak z kłamstwem. Ty byłabyś pewna, że nie można cię złapać. A ja jakbym planowała morderstwo, to też tak, żeby mnie nikt nie złapał. Równanie jest proste - zmarnowałeś część mojego życia. Mam wszelkie prawo odebrać ci kawałek twojego.
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87591539]oczywiscie ze sa faceci ktorzy nie poszli by do prostytutki bo trzeba placic i wielu uwaza ze jest to ponizajace
ale jest wielu ktorzy nie mieli by problemu miec seks z kims bez uczuc a tylko dlatego ze im sie ktos podoba wydaje mi sie ze przystojny facet nie powinien miec problemu ze znalezieniem kogos do seksu wiekszosc tych ktorzy deklaruja seks tylko z milosci jest poprostu nieatrakcyjna i nie mialaby szans na przygodny seks[/QUOTE]Coś w tym ostatnim zdaniu jest. Nie znam w zasadzie ani jednego faceta, który będąc przystojnym nie miał ani jeden przygody. Natomiast takich Ludwiczków owszem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
mam to gleboko w dupie nie przeszkadza mi w zaden sposob ze moj partner nie wie o moich jednorazowych wybrykach nawet jesli sie nimi brzydzi nie mam potrzeby spowiadania sie z moich bledow zyciowych i szukania rozgrzeszenia u kogos kogo nawet nie znalam kiedy je popelnilam[/QUOTE] Ja się z Twoimi wypowiedziami zgadzam w 100%. Dziwi mnie w ogóle naiwność ludzi, że wierzą, że partner im się spowiada ze wszystkiego. Nie wierzę w ogóle w coś takiego, że znamy w 100% przeszłość drugiej osoby. Sama się nie utożsamiam z wieloma swoimi zachowaniami z przeszłości i nie czuję się w obowiązku opowiadać partnerowi o wszystkim. Co go to obchodzi, co ja robiłam pięć lat temu, jak się nie znaliśmy? Liczy się to, jaka jestem teraz i co będę robić. A jak ktoś ma inaczej to ok, ale to naprawdę duża naiwność, żeby myśleć, że partnera to znamy na wylot i każdy jego uczynek z przeszłości. Umówmy się, że każdy raczej zrobił coś, z czego nie jest do końca zadowolony. A ja chociaż mam świetną pamięć i nawet widzę, że czasami moi znajomi kłamią, to mnie to w ogóle nie interesuje. I jako chyba jedyna z tego wątku wypowiedziałam się, żeby mi to nie przeszkadzało. No nie, bo mam to po prostu gdzieś, naprawdę ani mnie to ziębi, ani grzeje, nie rozumiem, dlaczego dla 99% osób w tym wątku to jest takie ważne, czy partner raz, 15 lat np. skorzystał z usług prostytutki. I co więcej, ktoś do tych prostytutek chodzi, więc może się zdarzyć, że czyjś partner był, ale ma na tyle oleju w głowie, że się tym nie chwali. Cytat:
Zazwyczaj jak ktoś mówi coś takiego, to mówi coś, co chciałbyś usłyszeć. Bo co ma powiedzieć? "Lubię niezobowiązujące bzykanko od czasu do czasu"? Wiadomo że to prostackie i odstraszy potencjalną partnerkę. Edytowane przez sublips Czas edycji: 2020-02-16 o 20:24 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

. Powodzenia.