|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część II
a znalazło
![]() specjalnie dla was ![]() hmmm. nie? to najwyżej dostanę ostrzeżenie
|
#3842 |
|
Konto usunięte
|
No no jaki zaszczyt
ale nikt sie o tym nie dowie przeciez
|
|
|
|
#3843 |
|
Zadomowienie
|
ja jednak podejżewam o wizażowanie sporą część moich znajomych
|
#3844 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, super wyglądacie na zdjęciach obie
To ja też się przedstawię- miło mi, Zosia ![]() Moja dieta dzisiaj tak średnio, bo byłam u TŻ i jego mama zrobiła spaghetti, z którego nie mogłam się wykręcić nijak, żeby jej nie zrobić przykrości.. Ale zjadłam malutko i nie dałam się przynajmniej skusić na lody (ojezuuu a to były moje ulubione! Zaraz idę poćwiczyć, trochę steppera i hula hop znowu, jakos to mi najłatwiej przychodzi.. Nie mogę się zebrać do niczego innego.. A hula hop to czysta przyjemność
|
#3845 |
|
Zadomowienie
|
zoffen, też dziś miałam spaghetti. i lody - skusiłam się. aaaaaaaa. jestem okropna
![]() a Tobie gratuluję silnej woli i samozaparcia
|
#3846 |
|
Zadomowienie
|
Śliczne dziewuszki z Was, nie ma co
![]() A Matryca, Ty się nie załamuj takimi komentarzami. Sama przyznajesz, że masz troche do zrzucenia, więc coś takiego musi Cie zmobilizować. Jak u Ciebie tak wogóle? Nadal jedziesz na prawie samych warzywach? Zdarzają się napady?
|
|
#3847 | ||||
|
Zadomowienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8754739] Zaloz z delkoltem to nie bedziesz musiala
[/quote]eee, co to za lekarz, który nawet mnie nie przesłuchał Napisał, co miał napisać i powiedział cos w stylu, czy byłabym łaskawa zapłacic w recepcji 30zł ![]() Cytat:
Idę na SGGW na finanse i rachunkowosc, zaocznie ![]() Cytat:
Obie mamy 13kg do schudnięcia, więc Ci nie popuszcze [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8757104]Korzystaj, korzystaj jak mozesz na doswiadczenie przyjdzie jeszcze czas ja prace szukam od czerwca i co?do dzis siedze w domu [/quote]IR, a nie myslalas o stażu? teraz podniesli podobno na 780zł. Ja w poniedzialek ide sie rejestrowac do urzedu pracy i moze sie czegos dowiem ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8758150]Iwona [/quote]Ilona ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8759199]Heh moja jak zaczelam sie odchudzac tak krzywo patrzyla, a zdrowe jedzono nazywala "miksturami" [/quote]Ooo, moja mama i Twoja powinny sie poznać Cytat:
Cytat:
Chyba troche za dużo ![]() Ja jeszcze kilka słów napiszę o sobie Koniec z głodówkami, lenistwem, bawieniem się w głupie lighty, proszki itp. o! A tak na serio, dziś byłam na solarium. Nie lubię patrzeć się na swoje całe odbicie, ale tam było kilka luster i jakoś musiałam. Nie wyglądam źle, tz. mam do zrzucenia te 13kg, ale nie jestem gruba. Tylko, że jak zdjełam ubranie to już trochę gorzej Cellulit i galareta,a dlaczego? Bo pale sobie mięsnie, a tłuszcz zostaje. Pierwszy raz w zyciu nie zdolowalam sie z tego powodu i po powrocie do domu nie bylo zadnego napadu. To sie chyba nazywa akceptacją Wręcz przeciwnie poczułam tak wielką motywację, że od jutra zaczynam porzadnie się odchudzac! Wieczorem wylicze zapotrzebowanie, zaplanuje jadłospis na jutro, i zacznę czytać artykuły na sfd, codziennie ćwiczyć, a od października zapisuję się na siłke. Nie ma zmiłuj, do Sylwestra będzie ze mnie laska, że hoho ![]() Czy któraś z was chodzi na siłownię?
|
|
#3848 |
|
Zadomowienie
|
juz na samych warzywach nie ejstem...zdarazja sie napady..;/niestety....ale wiekszosc moich posiłków to warzywa..jestem teraz smutna nie mam checi do zycia etc... i moze dlatego wystepuja kompulsy
|
#3849 |
|
Zadomowienie
|
BLACK&WHITE no nie uwierze ze wazysz 78 nie wygladasz w ogole..max 70;p..ja wazetylko 4 kg mniej...a jak nie schudne to sie bede zle czuc;p
|
#3850 |
|
Konto usunięte
|
Djapira znaczy Ilonko myslalam i caly czas mysle. Nawet juz skladalam papiery na staz w bankach i na gminie i jak dobze pojdzie to od pazdziernika zaczne. 780?to by dobrze bylo, bo ja wiem, ze napewno do 650 podniesli.
Na finanse i rachunkowosc ja chcialam isc a zlozylam papiery na ekonomie a lekarz, eee moj wzial 40
|
|
|
|
#3851 |
|
Zadomowienie
|
djapira, to chyba najdłuższy post w historii wątku
![]() a szczególnie jego końcówka baaaaaaardzo sympatyczna. zaraziłaś mnie trochę tym optymizmem ale jak tak dalej pójdzie i zrealizujesz plany (trzymam mocno kciuki i wierzę) to Ty na wiosnę już będziesz -13 a ja na przyszłą zimę... tak na marginesie: ciągle mi ktoś mówi, że mu kogoś znajomego przypominam. widocznie jestem bardzo pospolita matryca, ważę, ważę... wiem, sporo ludzi mówi, że nie widać, ale ja... czuję
|
#3852 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczor kobitki
![]() Widzę, że zaszalałyscie dzisiaj, Wasze foteczki itp. Aż trudno było za Wami nadazyc tak naplodzilyscie postow black&white, jesteś bardzo ładna, brzuszka prawie nie masz, a nad dołem da sie popracować, jesli sama decydujesz, ze to sprawi, ze bedziesz czula sie atrakcyjniejsza ![]() Matryco, Ty rowniez wygladasz dobrze, masz chyba na tyle szczescia, ze brzuch, ktory sprawia Ci kompleksy, bardzo latwo zrzucic Wedlug moich spostrzezen, najlatwiej wlasnie jest pozbyc sie brzucha Martwia mnie tylko te Twoje napady, ale mam nadzieje, ze niedlugo to opanujesz ![]() Reszta kobitek - ciesze sie z dzisiejszych sukcesow i dobrych humorkow, oraz ukochuje te, ktore dzis czuja sie nienajlepiej <ukochuje> *Co do mnie... Jestem na nogach od 7, nie zdazylam poskikac rano na stepperze, lazilam ok. 6 godzin na zakupach, wiec mam nadzieje, ze zrekompensowalam swoj najwiekszy dzisiejszy grzech.. mianowicie zjadlam kebaba (w sumie nie dokonca, bo zostawilam pol buly :P). Nie bylo to moze najlepsze rozwiazanie, ale w tych centrach handlowych nie mozna sie chyba odzywic zdrowo i pozywnie.. Kare jaka sobie wymierzam na dzisiaj, mimo bolacego biodra , po wczorajszym bieganiu, jest :30 min steppera, 20 minut twisterka, 30 brzuszkow, standardowo rozciaganie i 10 minut cwiczenia na lydki. Mysle, ze starczy by wyjsc na 0 mimo tego kebaba ![]() Wracajac do Waszej wyliczanki imion, ja jestem Asia )
|
|
#3853 |
|
Zadomowienie
|
sailor, dziękuję
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
Za mną kolejny dzień udanej dietki + godzinna jazda na rowerze ![]() A teraz siedzę w pracy do 8 ranoooo Mam nadzieję, że Wam dzionek minął równie dobrze jak mi
|
|
|
|
#3855 |
|
Konto usunięte
|
b&w tez tak mam, ze wszytsko idzie w brzuch, a jak chudne to on pierwszy
a najgorsze uda |
|
|
|
#3856 |
|
Zadomowienie
|
uda i brzuch - moja zmora. już nawet z ramion mi poszło w miarę, ale te 2 paskudy się mocno trzymają i puścić nie chcą skubane
![]()
|
#3857 |
|
Konto usunięte
|
A wlasnie takie normalne
szczuple uda ile moga miec cm? wiem glupie pytanie
|
|
|
|
#3858 |
|
Zadomowienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8761719]b&w tez tak mam, ze wszytsko idzie w brzuch, a jak chudne to on pierwszy
a najgorsze udaJa tez pierwsze co zwiekszam swoj obwod brzuchola... Ale cale szczescie pierwszy znika, w super tempie w porownianiu z np. biodrami ;/ Mam z nimi spory problem.. Uda jak na moja posture, mam tak szczuple jak chude dziewczyny.. NIestety wyglada to komicznie : szerokie ramiona, dosc duzy brzuch, grubasny tylek, szczuplutkie udka i lydki , ktore sa prawie tak duze jak uda ;/ Ehhhhhhh Ide na spacer a pozniej wskoczyc wreszcie na ten stepper, bo moje bolace nogi jakos nie dodaja mi motywacji.. Ehh do zobaczenia pozniej
|
|
#3859 |
|
Zadomowienie
|
ir dobre pytanie...
![]() na pewno nie tyle ile mają moje
|
#3860 |
|
Rozeznanie
|
Matko ile wy piszecie:P
Ja dzisiaj toche na rowerze pojeździlam a resztę dnia siedzę i się lenie
|
#3861 | |
|
Konto usunięte
|
No wlasnie, dalej chudzinki mowcie ile macie cm w udzie, bo chce wiedziec do ilu mam dazyc
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3862 |
|
Zadomowienie
|
no, dzisiaj dużo wyprodukowałyśmy
ja - wstyd - ale zacznę ćwiczyć z powrotem od września. nie wiem jak wy potraficie się zmobilizować w domu - podziwiam
|
#3863 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() Tak więc włączam się to was ![]() ![]() Do końca września muszę schudnąć jeszcze 3 kg by iść na wybieg... Od końca lipca schudłam już 7 kg. Aktualnie mam: Wzrost: 176 - ok^^ Talia: 65 - minus 3cm Biust: 81 - ymm... ok Biodra: 88 - ok^^ Udo: 45 - minus 5cm Łydka: 33 - minus 3cm Odchudzania ciąg dalszy^^ A i jeśli wam mogę coś doradzić, to ja schudłam z 60kg o 4kg na diecie wegetariańskiej. Zero mięs i tłuszczu. Pieczywo tylko pełnoziarniste Teraz ważę 53kg^^Pozdrawiam xD |
|
|
|
#3864 |
|
Konto usunięte
|
SDH 50 przy 176
do tylu to ja daze przy 160cm wzrostu
|
|
|
|
#3865 |
|
Przyczajenie
|
Hmmm... Wiesz, mam taki warunek w agencji...
A to że ja nie chcę być foto modelką lecz modelką na wybieg, wszystko zmnienia... Ale mieć 26kg niedowagi, to nic strasznego... Znając życie za pół roku znudzi mi się bycie modelką i rzucę to, ale wszystkiego co fajne chcę w życiu spróbować^^ Ale ty i tak nie masz nadwagi ani otyłości, powinnaś ważyć około 60kg 54,6 To już jest mało
|
|
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że Twoje zdrowie na tym bardzo nie ucierpiało... Bo mięso to podstawa... Tak mi się wydaje ![]() A nawiązując do modelek i projektantów... Ja nie wiem?? Nie stać ich na te kilka cm materiału więcej, żeby ubrania prezentować mogły dziewczyny o normalnej wadze?? Dla mnie to masakra te ich warunki |
|
|
|
|
#3867 |
|
Zadomowienie
|
Ale mieć 26kg niedowagi, to nic strasznego...
Nie, skądże... ![]() Ehh. Ja się nie wypowiadam, nie będę się denerwować ![]() adaikaka, niekoniecznie. jeśli zastąpi się je odpowiednio - wcale nie jest aż takie niezbędne.
|
#3868 |
|
Rozeznanie
|
ja mam w udzie...59,5. :O straszne:/ Z wszystkiego mi spada tylko nie z ud
![]() SuxDreamHeroine chudzinka z Ciebie...
|
#3869 |
|
Konto usunięte
|
SDH no tak rozumie tylko mam nadzieje, ze to zdrowe odchudzanie jest, ze organizmowi to nie zaszkodzi
Duzo tez zalezy od typu figury i nie warto jest patrzec na to co pokazuje waga
|
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8762937] Duzo tez zalezy od typu figury i nie warto jest patrzec na to co pokazuje waga[/quote]
IR święta prawda ... chciałabym ważyć 58 kg ale nie wiem jak będę wtedy wyglądać bo zbudowana jestem z grubych kości i generalnie budowę odziedziczyłam po tatusiu... Zobaczymy w praniu...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.

Obie mamy 13kg do schudnięcia, więc Ci nie popuszcze
[/quote]
Chyba troche za dużo
Cellulit i galareta,a dlaczego? Bo pale sobie mięsnie, a tłuszcz zostaje. Pierwszy raz w zyciu nie zdolowalam sie z tego powodu i po powrocie do domu nie bylo zadnego napadu. To sie chyba nazywa akceptacją