![]() |
#4501 |
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Kaś - pokaż się później w nowym kolorze^^ I zazdroszczę zatyczek
![]() ![]() ![]() Plot - ożesz w mordę, uczysz się? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tass - zazdroszczę zakupów ![]() ![]() ![]() Kurde, wszystkim czegoś zazdroszczę ![]() Avka nie zmieniam, ale mam fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4503 |
Zadomowienie
|
On naprawdę jak jakiś jaskiniowiec wygląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() buhahaha ![]() ![]() to teraz czas na chwilę dla chwalipięty ![]() a więc... przyszedł mi zegarek z allegro w końcu ![]() w rzeczywistości ładniejszy niż na tych zdjęciach na allegro ![]() a teraz wrzucam fotki zegarka na mojej rączce ![]() jestem z niego zadowolona ![]() EDIT: ale kłaki na rękach ![]() Edytowane przez tass822 Czas edycji: 2008-08-26 o 16:16 Powód: dopis |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zadomowienie
|
Tass - Przepiękny!
![]() Kubek przedłużył kontrakt z Bi em dabliu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Raczkowanie
|
Właśnie mam na głowie coś wiśniowego
![]() ![]() Jeszcze nie spłukiwałam,ale mam nadzieje,ze nie bedzie bardzo źle,bo jutro spotykam się ze znajomymi ;p A Ty jak Kaś? Fajny zegarek,ładnie się prezentuje ![]() Haha, Nick w tym sweterku wygląda najlepiej ![]() A,i kupiłam ten puder mineralny z loreala,jak obczaje go to zdam relacje ![]() Tass,a Ty co kupiłaś? ![]() Aaaaaaaa, zupke lubię ogórkową,pomidorową,barsz cz ukraiński, rosół,botwinke na przykład ![]() Co do kawy to ja tez nie piłam czarnej tylko białą,słodką z pianką ![]()
#4508 |
Zadomowienie
|
Dagna poka się
![]() Za chwilę wychodzę to mojej byłej przyjaciółki, co pisałam, że przez chłopaka nasze kontakty się ochłodziły... Ostatnio widziałam ją kilka mies temu... Ale przynajmnije ze sobą rozmawiamy |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | ||
Wtajemniczenie
|
śliczny
![]() Podobno było to tak, że Kubek poszedł na spotkanie z szefem Ferrari dziś rano koło 11 i po długich rozmowach ponoć przy piwie or kawie (nie stwierdzono) pojechał do mistera doktorka i podpisał kontrakt na 1 rok. Więc przypuszczenia są takie, że po tym roku Kimuś spada na drzewo robić ze mną dziecko i na jego miejsce wchodzi Kubek ![]() Cytat:
![]() Ten sweterek boski ![]() Zdawaj, ciekawa jestem ![]() a co to barszcz ukraiński? ![]() ![]() cappuccino ![]() Cytat:
![]() ![]() No widzisz, ja z moją byłą (jak to brzmi) już w ogóle nie rozmawiam, chociaż nie raz do niej pisałyśmy razem z paroma koleżankami z klasy co jest z nią, a ona jakgdyby nigdy nic nas olewa, wali ją nasza 13letnia przyjaźń ![]() Też miałam wyjść ale jeden debil widzi się z chłopakiem, drugi nie wiem co robi i w 3 osoby nie chce nam się wychodzić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
Ale dziś naprodukowałyście a mnie oczy bolą od czytania spisów podręczników i stopy też ale nie od czytania, tylko skakania po drabinie
Świetne kudłate Nikusie macie ![]() Pokazywać farbowane hery i to szybko. Ja już mam moją czarną wiśnię zakupioną ale farbnę tak bliżej wesela. Dzięki za porady ![]() ![]() Barszcz ukraiński jest czerwony i ma fasolę w środku i jeszcze kapustę i jest pyszny ![]() Kaś zdobyłam 22 punkty, trafiłam z Robertem, Hamem i Heikkim (mój mąż tylko 10 pkt) i jestem chyba 675 ![]() Gapul kończyłam zootechnikę. Tass kaska się przyda z pewnością, też kiedyś miałam stypendium naukowe i tak z ciekawości się spytam ile teraz płacą? Bo ja dostawałam 220 zł ale to było chyba z 7-8 lat temu...
#4511 |
Raczkowanie
|
Od razu mówię, ze jestem ubrana jak flejtuch i w ogóle ;p Zdjęcie robiłam mi siostra 'z gory', wiec troche emo wyszlo ;p I ogolnie malo widac;p no ale macie jak chcecie :P Echhh:P Kolor troszke widać...
Ps. Robert zostaje w BMW, wydaje mi sie,ze nie jest to jakas bardzo zla decyzja,niech czeka na wolny fotel w Ferrari ![]() Zoologia? I teraz pracujesz w ksiegarni??? Puder jak dla mnie drogi 56zł,ale akurat miałam kase to zaszalałam ![]() ![]() ![]()
Rzeczy nie przychodzą ani nie odchodzą, nie pojawiają się ani nie znikają; nie można więc ich zdobyć ani stracić. ________ Edytowane przez Gapul Czas edycji: 2008-08-26 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a mądra Kasia ma takie kłaki bo kiedyś jak była młodsza i głupsza to zachciało jej się ręce golić! ![]() ![]() kupiłam: tampony, waciki, chusteczki do mycia rąk, krem do rąk, pomadkę ochronną, balsam do ciała, peeling do ciała, żel pod prysznic i tonik. no, chyba o niczym nie zapomniałam ![]() dziękować ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nie wiem ile dokładnie płacą, nie wiem nawet od jakiej średniej będą stypendium przyznawać. nic w dziekanacie nie chcą te babki powiedzieć. jeśli się załapię to napiszą w necie po numerach indeksu kto dostał i ile. Ale słyszałam, że tak ok. 200zł ma być (tylko ciekawe ile w tym prawdy ![]() i dopiero ta lista pojawi się w październiku a wypłacać będą od grudnia. więc nawet jeśli się załapię, to sobie muszę trochę poczekać ![]() Gapul, ładnie Ci w tym kolorku ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | ||||
Zakorzenienie
|
no
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() każdego to tyka widze ![]() ja teraz wogóle nie wychodze wieczorem ![]() Cytat:
![]() no niech czeka ![]() Cytat:
![]() ale zakupy ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ach, to jak na taki szczytny cel to odkładaj ![]() wiesz, na moje dzieci to będzie Kimas łożył, więc nie odkładam nic, tylko wydaję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż dziś dostałam kieszonkowe, kasy z polisy jeszcze nie przepiłam, marzą mi sie zakupy jakieś ![]() a nie, u nas Heikki też sypnie groszem ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja bym nie wytrzymała jakbym miała kasę w rękach ![]() ![]() ha! ja też będę niezależna. Kimuś tylko na dzieci będzie dawał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za dobre słowa,ale i tak mam nadzieje,ze kolor szybko zejdzie
![]() Dziewczyny jestem z was dumna,taka oszczędnośc ![]()
#4518 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ciekawe co na to wszystko ciocia Plocia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak to Twoje to zabierz to ode mnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no ale nie oczerniajmy tak Kimusia, na pewno nie jest skąpiradłem ![]() ale... nawet jak to moje, to chce to oddać komuś innemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak tam chcesz ![]() lece na mecz Wisełki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tez bym chciała koszulkę. ![]() Fajne są, bo żółte i jak Ci włożę to mioda nie będzie widać. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4524 | ||||
Zakorzenienie
|
Przyganiał kocioł garnkowi.
![]() ![]() ![]() Ejjj, na tym pierwszym foto to on na mnie patrzy. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ejj no dokładnie tak. ![]() ![]() ![]() Gdzie kupię apaszkę w panterkę? Tylko nie różową, zieloną, niebieską tylko ... panterkowatą? ![]() Przez te av'y myli mi się Kasia z Plotem. ![]() ![]() Wyobraźcie sobie, że mi napisało, że przeładowałam wiadomość grafiką i muszę post pod postem. ![]()
![]() |
#4525 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja zawsze chciałam iść na medycynę sądową i jeździć na miejsca zbrodni, oglądać trupy, robić sekcję zwłok, patrzeć co i na jaki czas przed śmiercią jadł denat... rozwiązywać zagadki kryminalne, tworzyć portrety psychologiczne morderców.... moje marzenia.... ![]() a pracę magisterską na moich studiach to chyba napiszę o seryjnych mordercach! ![]() Cytat:
![]() ale widzę zadowolona jesteś i dobrze się w nich czujesz, to najważniejsze ![]() ![]() o to współczuję.... chyba coś te Kasie mają czasem z głowami nie tak ![]() to się teraz przestaw bo Plot chyba woli Nickiego... tylko ja Kimusiowi wierna jestem ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zadomowienie
|
A więc.
Dagno, wyglądasz ślicznie w tych włosach ![]() ![]() Też jak byłam mała to ogoliłam sobie ręce ![]() Gapul - Kto oszczędza ten oszczędza ![]() Tass - Z tymi mordercami to mnie przerażasz ![]() Kaś - rano o 8 widzę tu Twoje zdjęcia^^ PS. Wróciłam ze spotkania i powiem, że świetnie się nam rozmawiało. Będziemy teraz chodzić do jednej szkoły to może akurat coś się uda odratować PS2. Nie wiem czy Wam mówiłam, ale pomyliłam daty i spotkanie klasowe mam jutro a nie dzisiaj ![]() PS3. Dlaczego ja mam takie kompleksy? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwile
![]() ![]() ![]() Nawet słynna Barcelona naszej Wisły nie pokona ! ![]()
![]() |
#4528 |
Wtajemniczenie
|
jak dłuugoo na wawelu, zygmunta bije dzwon, tak długo nasza wisła wygrywać będzie wciąż, NIECH ŻYJE ORZEŁ BIAŁY, NIECH ŻYJE POLSKI RÓD, NIECH ŻYJE NASZA WISŁA, BO TO KRAKOWSKI KLUB
![]() dziewczyny, ale jestem hepi, byłam chwile na R22, wiadomo że nie w środku, ale pod i było mnóstwo fajnych ludzi i było pare hiszpanów i tańczyli ![]() a co do Kimusia to ja jestem mu wierna aż po grób, dziś się zaręczyliśmy, nie mówiłam Wam? ![]() nazwiemy syna Heikki na znak finn love ![]() Dagna śliczny kolor ![]() Kaś dawaj fotki :bo zasadze buta: Tass ja też bym chciała właśnie takie robić sekcje, ostatnio chciałam robić sekcje bo taki świeży szczur pod moją klatką leżał zdechły, ale sie powstrzymałam ![]() ![]() W ogóle co do golenia rąk to nigdy ![]() ![]() ![]() ![]() pieprzone mi się teraz jakieś uczulenie na udach zrobiło i nie mogę golić nóg wyżej niż do kolan a właściwie kolan już nie i tylko łydy moge, bo mnie coś uczula a nie odkryłam jeszcze co, macie jakiś łagodzący pomysł? ![]()
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
Hej śpiochy! Ale co tam korzystajcie póki możecie. Ja już się kawką i papieroskiem od rana delektuję i zbieram siły do pracy
![]() O meczu zapomniałam wczoraj, mąż mi powiedział o wyniku jak z pracy powrócił. Co do sekcji i takich tam na studiach miałam sekcję lisów na anatomii, cały rok preparowania różnych rzeczy ciekawych, tylko smród formaliny powala ![]() A i jeszcze na fizjologii nad żabami się znęcaliśmy... Plot nie mam pojęcia na co masz uczulenie, może łoś był nieświeży ![]() Nat jesteś śliczną młodą dziewczyną i kopnij te kompleksy w tyłek, osobiście nie widzę żadnego powodu do ich posiadania. Z drugiej strony wiem, że każdy jakieś tam ma, ale trzeba nauczyć się akceptowania siebie (wiem wiem to nie jest łatwe) ![]() Kaś dawaj zdjęcia
#4530 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wrzucę później, bo póki co siedzę w piżamie. Chyba, że chcecie taką sesję łóżkową. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A czemu nie możesz na siebie patrzeć? Co Ci się nie podoba? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kocham bramkarza Barcelony, w tej mniej owłosionej wersji bardziej mi się podoba, co się rzadko zdarza. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.