|
|
#661 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie październik 2020
Hej, kanarkowa super wiadomosci
Ja już odliczam dni do 05.03 żeby zobaczyć tego kropka. Strasznie się boję czy wszystko ok. A dziś zauważyłam że mniej mam wrażliwe piersi ale za to pełniejsze, też tak macie? Oprócz tego żadnych innych objawów nie mam... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#662 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję wszystkim wizyt, niech dzieciaczki rosną zdrowo
Ja dziś dzwoniłam do ginekologa i mam sie pojawić 12.03... nie wiem czy nie przecenił mojej cierpliwości Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#663 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję udanych wizyt! Ja mam dopiero 4.03 i czekam cierpliwie. To moja druga ciąża a jakoś więcej się tym wszystkim stresuje niż przy pierwszej.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakie u Ciebie było? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#665 | |
|
Raczkowanie
|
Mamusie październik 2020
Cytat:
No i ja tez nie mam nigdzie zapisanego, ale dał nam lekarz posłuchać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Hania134 Czas edycji: 2020-02-25 o 23:05 |
|
|
|
|
#666 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas 169 uderzeń.
Ale lekarz anioł, dał mi skierowanie na prenatalne z NFZ powiedział,że na skierowaniu nakłamał , ale ja mam się tym nie przejmować. Ważne,że będę miała za darmo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#667 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chciałabym żeby już było widać brzuszek i żebym mogła poczuć kopniaki to byłabym spokojniejsza. Tak wgl to część kobitki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#668 |
|
Realistka
|
Dziewczyny gratuluje ufanych wizyt
ja mam kolejna w pon i mam nadzieję ze juz tym razem będzie widać zarodek w między czasie ide jutro na badania z krwi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie od wczoraj coraz gorsze mdłości, okropny odruch wymiotny po wszystkim, a najgorzej jak czuję jakiś zapach :/ Jedynie co mi pomaga to.... węglowodany proste Mam nadzieję, że to znak, że wszystko jest ok...
|
|
|
#670 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny. Ja po wizycie, narazie serduszka nie ma. Wg miesiączki mam 6+4, ale na USG wyszło 6+0. Jest pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym. Lekarz uważa że to normalne, że na serce jeszcze czas. Nie tracę nadziei.
|
|
|
#671 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też dziś po II wizycie wszystko super, słyszeliśmy serduszko, a fasolka ma już 1.81cm ![]() niestety kolejna wizyta za miesiąc pan doktor zalecił imbir na mdłości, powiedział, że spokojnie można go używać w 1 trymestrze mam się też umówić na prenatalne jak najszybciej, bo już za 3 tyg można robić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#672 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny.
Gratuluję udanych wizyt ! Wyślijcie mi na PW info o ciąży, żebym mogła dać na pierwszą stronę. ![]() Agra ja wg miesiączki byłam w 6 +2 i był tylko pęcherzyk, dwa tygodnie później już piękny człowiek z serduszkiem. Okazało się, że ciąża młodsza o 5 dni niż z om. Także spokojnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#673 |
|
Raczkowanie
|
Mnie jakiś wirus złapał. Mój syn chory i przyniósł jakąś zaraze z przedszkola. Nie mam gorączki, ale wszystko mnie boli, mięśnie i jeszcze opryszczkę mam. Ja w poprzedniej ciąży też miałam opryszczkę w 1 trymestrze i nic dziecku nie było. Ale boję się o to przeziębienie. Już naczytałam w necie różnych rzeczy i sobie wkręcam
|
|
|
#674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na kiedy termin masz?Właśnie dziewczyny umawiacie się już na prenatalne? Ja mam wstępnie 25.03 lub tydzień później 1.04 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No już czas się umawiać, podobno te 2-3tyg się czeka, chociaż jeszcze do końca tego tygodnia spróbuję się może wbić w jakieś dofinansowanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#677 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
Ja jestem na szkoleniu w Anglii dlatego mało się odzywam bo nie mam czasu ale czas do poniedziałkowej wizyty leci mi za to ekspresowo. Jakby któraś się zastanawiała jak się leci w ciąży to jeśli o mnie chodzi podróż zupełnie bez przygód i normalnie. Ginekolog tez nie widział przeszkód. Wracam w sobotę wieczorem a w poniedziałek wizyta serduszkowa nie mogę się doczekać! Ja mam już umówione Prenatalne na 25.03, lepiej umówić wcześniej a załapałam się na jakiś projekt unijny i będę mieć za darmo, ginekolog tak polecił - wie co dobre ![]() Gratulacje ze wszystkie serduszka mam nadzieje ze w poniedziałek tez się pochwale moim małym serduszkiem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#678 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję dziewczyny za kciuki
Beta w pon. wynosła 2459, a dzisiejsza 4733. Mały ten przyrost ![]() ![]() ![]() Pewnie w sobotę pójdę jeszcze raz na betę i muszę się jak najszybciej do gin umówić. Strasznie się boję, ale cały czas mam nadzieję, że może jednak coś z tego będzie... Cieszę się z Waszych wizyt i gratuluję, zwłaszcza tych serduszkowych. Edytowane przez mazdrajka Czas edycji: 2020-02-27 o 19:56 |
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(badałam tylko raz w 5+5). Będzie dobrze Ja jutro mam pierwsza wizytę i żołądek mnie już boli z nerwów, niby mam straszne mdłości, ale temperatura 36,4, cały czas mi zimno i mam katar :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#681 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam prenatalne 26.03
będę dokładnie 12 + 0 z usgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
jesscze zobaczę co gin zasugeruje.Kanarkowa robisz 1 stronę czy nikt danych Ci nie wysłał? Fajnie by było wpisać tam nasze wizyty najbliższe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#683 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś idę do lekarza, ale internisty. Coraz bardziej chora jestem. Nie mam gorączki, ale katar, kaszel i taka rozbita jestem. Boję się strasznie ze to będzie miało negatywny wpływ na rozwój dziecka. Wczoraj chyba przekopalam wszystkie fora o przeziębieniu na początku ciąży. Niby dużo kobiet piszę, że było chorych na samym początku, a potem rodziły zdrowe dzieci. Ale i tak się boję.
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później na wizycie się stresowałam czy wszystko ok ale póki co było wszystko dobrze, oby tak zostało do końca ![]() Daj znać co lekarz Ci przepisze lub powie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#685 | |
|
Realistka
|
Cytat:
![]() Po osiągnięciu 1000 beta moze rosnąć wolniej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
Na 12:30, właśnie już jadę (przed czasem xD) dziekuje
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale zrobię przez weekend, będziemy we dwie najwyżej. Coś Mug ucichła ostatnio ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Matko, co za ulga! Na tą chwilę (6t4d, a według usg 6t2d) wszystko dobrze
Jest jeden zarodek 5,1 mm z bijącym serduszkiem mam kartę ciąży, następna wizyta 20.03. Mam też zrobić różne badania. Na potworne mdłości dostałam magnez do brania. 16019406_20200228_133940.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

powiedział,że na skierowaniu nakłamał , ale ja mam się tym nie przejmować. Ważne,że będę miała za darmo 

niestety kolejna wizyta za miesiąc
pan doktor zalecił imbir na mdłości, powiedział, że spokojnie można go używać w 1 trymestrze
mam się też umówić na prenatalne jak najszybciej, bo już za 3 tyg można robić 

na kiedy termin masz?

(badałam tylko raz w 5+5). Będzie dobrze 

jesscze zobaczę co gin zasugeruje.
Fajnie by było wpisać tam nasze wizyty najbliższe
Jest jeden zarodek 5,1 mm z bijącym serduszkiem
mam kartę ciąży, następna wizyta 20.03. Mam też zrobić różne badania. Na potworne mdłości dostałam magnez do brania.