Mamy wrześniowe 2020 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-02-26, 13:10   #3151
ewulkamala16
Rozeznanie

Dot.: Mamy wrześniowe 2020

U mnie wizyta kosztuje 100 zł. Jeśli robię usg to 200 w sumie. Więc można powiedz,więc, że tanio jak barszcz. no ale ja nie mieszkam w dużym mieście. Mam ok 40 km do Wrocławia i tam już stawki są duuuuuzo wyższe. Mój gin przyjmuje też we Wro i sam mówi, że ceny są czasem jeszcze raz wyższe niż u mnie. Także zależy. Za 100 zlotych nie ma co wymagać, ale za 200-300 ? To jakby usg w cenie powinno być haha

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2020-02-26, 13:19   #3152
mamaporazczwarty
Zadomowienie

Ja chodzę prywatnie do Gin w klinice prywatnej i ostatnio z usg i cytologią i w ogóle je diraziwa spódniczka i kapciuszki zapłaciłam 270zł, wizyta trwała nieco ponad 40 minut

mamaporazczwarty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-26, 13:19   #3153
Misio1849
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Klusia91 Pokaż wiadomość
My z Pomorza a 5.09 mamy wesele na Śląsku TŻ brata, a ja mam termin porodu na 5.09

Musisz się pospieszyć z porodem albo poczekać,

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Misio1849 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-26, 13:20   #3154
mamaporazczwarty
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mamaporazczwarty Pokaż wiadomość
Ja chodzę prywatnie do Gin w klinice prywatnej i ostatnio z usg i cytologią i w ogóle je diraziwa spódniczka i kapciuszki zapłaciłam 270zł, wizyta trwała nieco ponad 40 minut

Jednorazowa*

mamaporazczwarty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-26, 13:20   #3155
monika2736
Rozeznanie

Ja płacę 100 zl za wizyte i usg zawsze zrobione, ale tez to nie jest jakies ogromne miasto, rozbieżność cenowa widzę że jest bardzo duza. Wiadomo prenatalne u innego lekarza i cena też już inna

monika2736 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-26, 13:24   #3156
Katarznaka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewulkamala16 Pokaż wiadomość
U mnie wizyta kosztuje 100 zł. Jeśli robię usg to 200 w sumie. Więc można powiedz,więc, że tanio jak barszcz. no ale ja nie mieszkam w dużym mieście. Mam ok 40 km do Wrocławia i tam już stawki są duuuuuzo wyższe. Mój gin przyjmuje też we Wro i sam mówi, że ceny są czasem jeszcze raz wyższe niż u mnie. Także zależy. Za 100 zlotych nie ma co wymagać, ale za 200-300 ? To jakby usg w cenie powinno być haha

No ja byłam u profesora, który odbierał poród słynnych 6cioraczek i podrzymywał funcje zyciowe kobiety w ciąży, która miala śmierć mózgu, aby dziecko się rozwinęło do takiego momentu, żeby przeżyć. Wizyta 10 min z 30sekundowym usg kosztowała nas 300 zł i nie zachwycił mnie swoim zachowaniem. Może i ma dużą wiedzę, ale ciężki w obyciu... teraz jak nie ma już ciąży bliźniaczej tylko pojedyncza, zastanawiam się nad zmianą

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Katarznaka
Czas edycji: 2020-02-26 o 13:25
Katarznaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-26, 13:26   #3157
monika2736
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Katarznaka Pokaż wiadomość
No ja byłam u profesora, który odbierał poród słynnych 6cioraczek i podrzymywał funcje zyciowe kobiety w ciąży, która miala śmierć mózgu, aby dziecko się rozwinęło do takiego momentu, żeby przeżyć. Wizyta 10 min z 30sekundowym usg kosztowała nas 300 zł i nie zachwycił mnie swoim zachowaniem. Może i ma dużą wiedzę, ale ciężki w obyciu... teraz jak nie ma już bliźniaków, zastanawiam się nad zmianą

W takim wypadku tez pewnie na twoim miejscu zdecydowalabym sie na zmiane, tym bardziej ze tak cie potraktowal.
Twoj pierwszy lekarz tez nie bedzie prowadzic ciazy tak ? Dobrze pamietam ?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-02-26, 13:27   #3158
Waniliova
Zakorzenienie

Klusia91 haha, wesele akurat w termin porodu

Też nie wiem czy mi dzisiaj zlecił cytomegalie to z krwi, tak?

Stypi89 o kurde, sporo chrześniaków macie!

Ja za wizytę z USG płacę 150zl. Ostatnio dodatkowo miałam cytologię i też 150zl zaplaciłam

Stary 2020-02-26, 13:28   #3159
monika2736
Rozeznanie

Katarzynka w takim wypadku tez zastanowilabym sie zmiana, bo bardzo nie ladnie cie potraktowal. A twoj poprzedni lekarz nie bedzie prowadzil teraz tej pojedynczej ciazy tak? Dobrze pamietam ?

Stary 2020-02-26, 13:29   #3160
sunshine16
Zakorzenienie

Ja się raz wrobiłam i u przypadkowej lekarki zapłaciłam za wizytę z USG i cytologia 450 zł
Poszłam bo miałam plamienia a moja gin była na urlopie. Myślałam, że zrobi usg w cenie wizyty żeby sprawdzić czy wszytsko ok a ta policzyła za usg 200 i za wizytę 200 zl

sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-26, 13:30   #3161
Katarznaka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika2736 Pokaż wiadomość
W takim wypadku tez pewnie na twoim miejscu zdecydowalabym sie na zmiane, tym bardziej ze tak cie potraktowal.
Twoj pierwszy lekarz tez nie bedzie prowadzic ciazy tak ? Dobrze pamietam ?

Niestety nie prowadzi ciąż. On tylko leczy niepłodność, a i tak ma dużo pacjentek i przyjmuje 7 dni w tygodniu jest wspaniałym lekarzem i jak wszytsko jest z ciążą okej żegna się najpóźniej w 12-15 tc. Właśnie mam u niego wizyte 9.03 (prawdopodobnie ostatnią) i zapytam go o jakiegoś lekarza prowadzącego. On mi polecił profesora, ale to było jeszcze jak były bliźniaki.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-02-26, 13:31   #3162
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Mamy wrześniowe 2020

Cytat:
Napisane przez calineczka_dwa Pokaż wiadomość
Czy pakiet z medicover obejmuje tez poród? Chyba nie?

Klusia jak tam?

U mnie wizyta kosztuje 200 zł, a USG dodatkowo 250-300 w zależności od rodzaju. Byłam ostatnio na NFZ ale chyba więcej tam nie pójdę, nie zrobił nawet USG. Dobrze, że kilka dni wcześniej miałam prywatnie.

Medicover ma chyba jeden swój szpital tylko, jest info na stronie Medicover. Ale wątpię, że tam jest położnictwo

Edit: jednak jest. Ale czy jest to w cenie chyba zależy od pakietu. Szpital w Warszawie IMG_0355.jpg znalazłam cennik: tradycyjny poród: 7900zl. Cesarka 10900zl. A poród Prestige: swój apartament, 5 dób w szpitalu i różne tam takiej 17900zl. Taniocha

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2020-02-26 o 13:36
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-26, 13:45   #3163
ewulkamala16
Rozeznanie

Cytat:
No ja byłam u profesora, który odbierał poród słynnych 6cioraczek i podrzymywał funcje zyciowe kobiety w ciąży, która miala śmierć mózgu, aby dziecko się rozwinęło do takiego momentu, żeby przeżyć. Wizyta 10 min z 30sekundowym usg kosztowała nas 300 zł i nie zachwycił mnie swoim zachowaniem. Może i ma dużą wiedzę, ale ciężki w obyciu... teraz jak nie ma już ciąży bliźniaczej tylko pojedyncza, zastanawiam się nad zmianą

Wiedza- wiedzą, ale powinnaś się czuć przy nim zarowno komfortowo jak i zaopiekowana może daj mu jeszcze jedna szansę. Mój lekarz na pierwszej wizycie ciążowej też mnie zbił z tropu... I wyszłam bardzo rozczarowana, a teraz jest spoko.

Stary 2020-02-26, 13:50   #3164
Katarznaka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewulkamala16 Pokaż wiadomość
Wiedza- wiedzą, ale powinnaś się czuć przy nim zarowno komfortowo jak i zaopiekowana może daj mu jeszcze jedna szansę. Mój lekarz na pierwszej wizycie ciążowej też mnie zbił z tropu... I wyszłam bardzo rozczarowana, a teraz jest spoko.

Taki mam zamiar. Z resztą w jego klinice mam miec prenatalne i juz mam umowiona wizyte. Tez z mężem rozmawialam o tej wizycie i ma podobne oddczucia chociaż mówi mi żeby brać poprawkę, bo sprzedał nam ciężką wiadomość, stąd może negatywne nastawienie. Moja kolezanka u niego prowadzila ciąże i byla bardzo zadowolna bo poprzednia Pani dr stwierdziła u dzieciątka ciężkie wady, a on powiedział, że to nie prawda i maleństwo urodziło się jednak zdrowe... więc na pewno jest dobrym specjalistą. Zobaczymy jak prenatalnych i następnej wizycie

Stary 2020-02-26, 14:01   #3165
Natalinaa
Raczkowanie

Ja z mężem mielismy 3 opcje imion dla dziewczynki, dla chłopca nic, a tu niespodzianka okazało się, że jednak chłopiec a lekarza chyba zmienię, moja dotychczasowa lekarka jest bardzo sympatyczna itd., ale wydaje mi się, że taka mało dokładna, nie mierzy mi ciśnienia, nie waży, a podobno powinna. Na dodatek wszyscy wkoło mi powtarzają, że powinnam mieć lekarza, który pracuje w szpitalu gdzie będzie poród.

Natalinaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2020-02-26, 14:19   #3166
calineczka_dwa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Medicover ma chyba jeden swój szpital tylko, jest info na stronie Medicover. Ale wątpię, że tam jest położnictwo

Edit: jednak jest. Ale czy jest to w cenie chyba zależy od pakietu. Szpital w Warszawie Załącznik 7709173 znalazłam cennik: tradycyjny poród: 7900zl. Cesarka 10900zl. A poród Prestige: swój apartament, 5 dób w szpitalu i różne tam takiej 17900zl. Taniocha

Mają szpital z porodówką, znam ich ofertę porodową i właśnie zastanawiałam się czy nie taniej byłoby wykupić pakiet. Ale porody jednak nie wchodzą w zakres żadnego pakietu, są płatne dodatkowo. Mają bardzo dobre opinie co do porodów, ale ceny owszem bardzo wysokie.

calineczka_dwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-26, 14:33   #3167
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez calineczka_dwa Pokaż wiadomość
Mają szpital z porodówką, znam ich ofertę porodową i właśnie zastanawiałam się czy nie taniej byłoby wykupić pakiet. Ale porody jednak nie wchodzą w zakres żadnego pakietu, są płatne dodatkowo. Mają bardzo dobre opinie co do porodów, ale ceny owszem bardzo wysokie.

Oferta fajna, ale ceny przynajmniej dla mnie kosmiczne. Ale sprawdziłam z ciekawości bo mi i tak do Warszawy nie po drodze jakby

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-26, 14:34   #3168
alwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laluna91 Pokaż wiadomość
Na przedniej ścianie opóźnia? Hmm na logikę powiedziałabym że to pomaga 🤣 Ale nie znam się. Słyszałam że jeśli dziecko jest zagniezdzone na przedniej ścianie to brzuch szybciej widać u ogólnie jest większy.

Ja mam zamiar się zapytać na następnej wizycie mojej gin czy powie mi na której ścianie mam zagniezdzine dziecię.
Ja mam jakąś schize żeby nie mieć dużego brzucha 🤣 Jakoś chciałabym żeby długo nie było widać a zwłaszcza ostatnie 2-3 miesiące żeby nie być wielorybem

Ja w 1c rodzilam na wiosnę to się kryłam w kurtce, ale w 2c rodziłam w sierpniu. Ludzie do mnie podchodzili, oglądali mój brzuch, że taki wielki, dotykali
Cytat:
Ale odwołali, nie że sie rozstają ja co roku mam 2-3 wesele. W zeszłym roku nie było ani jednego, za to moj mąż dwuktotnie został chrzestnym jak sobie pomyślę, że za pare lat czekją nas dwie komunie chrześników to mi już się słabo robi w ogóle kiedy wybieracie chrzestnych i czy informujecie ich wcześniej? Moj mąż z jednym chrześnikiem wiedział praktycznie od 1 usg, a z drugim po porodzie...
Ja jakoś mocno o tym nie myślałam chociaż zawsze się śmialiśmy, że jak będą bliźniaki to oczywiście, że moi bracia bliźniacy będą chrzestnymi

My mieliśmy problem z drugim dzieckiem. W koncu po 1,5 roku wybralismy ponownie siostrę małża i jej męża i szczerze nie byli zachwyceni, że mają za chrześniaków dwójkę naszych dzieci teraz nie wiem co zrobimy
Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Klusa91 nooo taniec na rurze w 8mc mega sexi 🤣

Ja też wolę na razie nic nie kupować

Tosia super, że wszystko ok! kurcze, ciekawe skąd te kołatania serca

Alwa powodzenia na rozmowie!

Katarznaka przykre takie sny

Ja już po wizycie i pobraniu krwi. Wizyta na NFZ (wcześniej byłam u tego gin prywatnie) i jestem trochę zawiedziona, bo nie było USG. Robione jest na innym piętrze i to osobno trzeba się zapisać. Tylko na samolocie mnie badał. Położne zważyły, zmierzyły ciśnienie.

A Wy macie USG na każdej wizycie? Nawet tej na NFZ?

Na nfz mialam tylko 3 usg i to nie w ramach wizyty i nie u swojego gina, tylko osobno musialam się umawiać do gina co tylko siedzi i usg robi. A tętno dziecka miałam dopiero od 6 miesiąca mierzone.
Cytat:
Napisane przez Wiolkaa93 Pokaż wiadomość
Ja chodzę na NFZ i na każdej wizycie miałam USG i badania na samolocie chyba to zależy od dobrej woli lekarza prywatnie mam zamiar zacząć chodzić koło 6 miesiąca

My mamy 2 wesela, jedno we wrześniu, ale wtedy będę pewnie na porodówce więc nie idziemy. A 2 w andrzejki i tu może pójdziemy jeśli będziemy mieli u kogo zostawić dzidzię

Macie już wybrane imiona? 🥰

My będziemy wybierać jak poznany płeć. Teraz nawet o tym nie rozmawiamy, dzięki temu to taki wyczekiwany moment będzie
Cytat:
Napisane przez Annia26 Pokaż wiadomość
Hejka
My imion jeszcze nie mamy, gusta też różne także będzie ciężko. Na chrzestną nadaje się tylko moja siostra, skąd weźmiemy drugą osobę nie mam pojęcia.
Ja się mało odzywam, bo mam wyniki a widności cytomegalii i są w szarej strefie, wiec siedzę jak na szpilkach i czekam na wizytę. Jak nie plamienia to teraz to...
Powodzenia. Kiedy masz wizytę?

Ja za wizytę z usg płacę 150 ale mieszkam w mieście ok. 100 tys mieszkańców. 2x mam dokładne usg i wtedy będę płacić 300. Prenetalne teraz usg plus pappa mam za darmo w szpitalu ze względu na wiek 35.
W pierwszej ciąży chodziłam na nfz i szczerze to słaba ta opieka była. Jak leżałam na patologi i szłam korytarzem to mi się duszno zrobiło i się oparłam o ścianę. Minęło mnie z 5 lekarzy i nic, tylko ten jeden podszedł i zapytał czy wszystko ok. W drugiej ciąży już od początku do niego chodziłam i teraz też. Jak urodziłam to też zaraz rano przyszedł pytać czy wszystko ok i jak poszło. No ja jestem ze swojego mega zadowolona.

Ja sobie nigdzie nie napisałam kiedy czułam pierwsze ruchy bo myślałam że będę te daty zawsze pamiętać no więc nie pamiętam. W 2c tp miałam na 15.08 to pod koniec marca na pewno już bardzo dobrze czułam. Czyli teraz chciałabym w kwietniu już czuć.

❤️❤️❤️
K+H+Z
alwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-26, 15:03   #3169
Misio1849
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sunshine16 Pokaż wiadomość
Ja się raz wrobiłam i u przypadkowej lekarki zapłaciłam za wizytę z USG i cytologia 450 zł
Poszłam bo miałam plamienia a moja gin była na urlopie. Myślałam, że zrobi usg w cenie wizyty żeby sprawdzić czy wszytsko ok a ta policzyła za usg 200 i za wizytę 200 zl

OMG jakie ceny

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Misio1849 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-02-26, 15:13   #3170
Klusia91
Zakochana bez pamięci

Podstawowy pakiet Medicover nie obejmuje porodu. Tylko prowadzenie.nie wiem jak Wawie teraz, ale w Gdańsku ginekolodzy są beznadziejni. Przerobiłam tu 6 i jeden był tylko w miarę. Tak jak pisalyscie, najtańsza opcja ok.8tys no i tylko w Wawie

Co do wyniku to na mój gust wszystko okej napisałam do gina, bo tak byłam z nim umówiona i czekam co mi napisze
Nie mogę dodać pełnego zdjęcia bo jest za duzy format...
No i termin porodu wg. USG mamy na 28.08, więc zgodnie z tym dzisiaj jesteśmy 13+5 i zaraz kończymy 14 tydzień IMG_20200226_160858.jpg

Stary 2020-02-26, 15:25   #3171
Katarznaka
Zadomowienie

A o co chodzi z tym ryzykiem podstawowym a skorygowanym?

Stary 2020-02-26, 15:26   #3172
WerBel
Raczkowanie

Cytat:
Ale odwołali, nie że sie rozstają ja co roku mam 2-3 wesele. W zeszłym roku nie było ani jednego, za to moj mąż dwuktotnie został chrzestnym jak sobie pomyślę, że za pare lat czekją nas dwie komunie chrześników to mi już się słabo robi w ogóle kiedy wybieracie chrzestnych i czy informujecie ich wcześniej? Moj mąż z jednym chrześnikiem wiedział praktycznie od 1 usg, a z drugim po porodzie...
Ja jakoś mocno o tym nie myślałam chociaż zawsze się śmialiśmy, że jak będą bliźniaki to oczywiście, że moi bracia bliźniacy będą chrzestnymi

U nas to oczywiste, że rodzeństwo więc nawet nie musieliśmy ich informować.

WerBel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-26, 15:27   #3173
sunshine16
Zakorzenienie

Cytat:
Podstawowy pakiet Medicover nie obejmuje porodu. Tylko prowadzenie.nie wiem jak Wawie teraz, ale w Gdańsku ginekolodzy są beznadziejni. Przerobiłam tu 6 i jeden był tylko w miarę. Tak jak pisalyscie, najtańsza opcja ok.8tys no i tylko w Wawie

Co do wyniku to na mój gust wszystko okej napisałam do gina, bo tak byłam z nim umówiona i czekam co mi napisze
Nie mogę dodać pełnego zdjęcia bo jest za duzy format...
No i termin porodu wg. USG mamy na 28.08, więc zgodnie z tym dzisiaj jesteśmy 13+5 i zaraz kończymy 14 tydzień Załącznik 7709185

Super wyniki

A jakie masz wartości pappy i beta hcg?

Będziesz się sugerować tp z USG? Mi też wyszedł wcześniejszy tp ale lekarz założył że po prostu dziecko bardziej koksi i mam się sugerować terminem om

sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2020-02-26, 15:31   #3174
Riellee
Rozeznanie

Mi też na prenatalnych wyszedł wcześniejszy termin (30.08) ale lekarz mówi, że zostawiamy termin z OM

Riellee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-26, 15:33   #3175
laluna91
Rozeznanie

To jak to czytam to jeszcze bardziej chce już prenatalne A to tyle czekania jeszcze. Jestem chyba ostatnia na wątku co zamykam wrzesień. Chyba był ktoś jeszcze po mnie ale się już nie udziela

Teraz myśli krążą wokół piątkowej wizyty i oczywiście już sobie dobieram do głowy

laluna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-26, 15:35   #3176
Klusia91
Zakochana bez pamięci

Cytat:
Napisane przez sunshine16 Pokaż wiadomość
Super wyniki

A jakie masz wartości pappy i beta hcg?

Będziesz się sugerować tp z USG? Mi też wyszedł wcześniejszy tp ale lekarz założył że po prostu dziecko bardziej koksi i mam się sugerować terminem om

Beta 17,14 lU/l
Pappa 1,19 lU/l

Hmm... Mi od poczatku się wydaje, że miałam mega wcześnie owulację stąd to przyspieszenie o tydzień i wydaje mi się, że to jest bliższe prawdzie. 3 dni przed terminem miesiączki betę miałam już 170. Sama nie wiem jak na to patrzeć. Poczekam może na zdanie gina która data się sugerować 🤷

Ryzyko podstawowe/wyjściowe jest ocenione z tego co rozumiem tylko na podstawie wieku, a skorygowane na podstawie USG i wyników krwi + ten wiek

Stary 2020-02-26, 15:43   #3177
Katarznaka
Zadomowienie

Ja wiem nawet kiedy dokładnie kiedy zaszłam, mogę nawet godzine podać uroki cykli stymulowanych pojechalam do dr na monitoring, sprawdzić czy pęcherzyki pękły po zastrzyku, a on mi się pyta czy mam chłopa w domu, bo właśnie ostatni pękł i trzeba szybko jechać do domu i działać. Biedny się zwalnił z pracy na pół godziny żeby mi dziecko zrobić ale dzięki temu po 3 latach się udało
Ale wedlug OM termin na 20.09 a wedlug usg 17.09 pomimo, że owu była idealnie 14dc także fasolki rosną same jak chcą

Edytowane przez Katarznaka
Czas edycji: 2020-02-26 o 15:45
Stary 2020-02-26, 15:46   #3178
Klusia91
Zakochana bez pamięci

No z tego co ja liczyłam z położna to 6.12 byłam na wizycie i wtedy jakiś zaszłam 🤣 ale raczej po wizycie niż na

Stary 2020-02-26, 15:46   #3179
Annia26
Zadomowienie

Alva jutro mam wizytę.
Klusia super, że wszystko ok 😊
Ja dzwoniłam właśnie do przychodni i moje wyniki też są, jak mąż wróci z pracy to jedziemy
Annia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-26, 15:48   #3180
Katarznaka
Zadomowienie

Cytat:
No z tego co ja liczyłam z położna to 6.12 byłam na wizycie i wtedy jakiś zaszłam ale raczej po wizycie niż na

A do faceta chodzisz czy do babki? może kto inny "strzelał"

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości