![]() |
#271 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
W ogóle polecam całą pioseneczkę Izy Lach- Nie ![]()
#272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ------- Kochając odkrywa się miłość.. Podobno złośliwość miarą inteligencji... Niezmiernie mnie to cieszy. Czasami starczy tylko splunąć na szczęście. She walks on the boulevard of broken dreams. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zadomowienie
|
xxxJuanaxxx
proszę Cię bardzo ![]() Twoje opisy też są świetne. ![]() a co do kłótni... to przystopujcie. bo zamiast 'Wasze opisy na gg' robi się watek "Wasze kłótnie o głupoty ' ... jeśli ktoś chce zostawić prośbę, to niech ją zostawi. ale Z OPISEM. choć jednym. żeby nie były to posty w stylu; 'hej, macie może opisy o blablabla.?' ale; 'hej, macie może opisy o blablabla.? ode mnie ; opis[y] na gg' tak będzie prościej. i nie kłócic sie. tu szukamy opisów, a nie powodów do kłótni.! bo zrobimy tu bu_del, i zamiast zaje_istego wątku i jego świetnej atmosfery, bedziemy mieli jedno wielkie D N O ! ;/// opis; Dźwięk leśnych dzwonków niesie wiatr...
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Życie jest jak rollercoaster - nie jest proste, ale kocham ten rozpęd! z uśmiechem przylepionym do każdej części ciała. Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki niewiara nieistnieje, każdy w coś wierzy. soba ni inakutemo egao wa todojetai - nie ważne gdzie jesteś mój uśmiech dosiegnie Cię wszędzie.
![]() |
#275 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny nerwicy zaraz dostane :P w wyszukiwarke tego nie wpisze bo nie wiem dokaldnie co :P niedawno byl taki opis nie pamiętam kto go dodal ale bylo tam coś w stylu ze czuje motylki w brzuchu tylko jakoś ze czuje bizonki jak tupią czyy cos :P pomooozcie
![]() ____ Uprawiam seeen ![]()
#276 |
Raczkowanie
|
Wiesz... bo to Ty robisz tak że w brzuszku czuję te.. no jak im tam... tuptające bizonki...
Pewnie o to chodzi ![]()
#277 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Noooooooo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
![]() * aluzja * czekoladka66 Zapomniałam podziekować wam za opisiki więc dziekuje teraz. Ukradłam. ;*;* Może ktoś coś jeszcze ma na temat szkoły??? |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Opisiki kradne bo mi się podobają. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
A odemnie troszke miłosnych opisow zeby nie bylo
![]() 1. W siebie tak wpatrzenie...w sobie zakochani! <33 ![]() 2.Soba zaślepieni trwamy w miłosnej otchłani! ![]() 3.W ogrodzie rozkoszy nasze zmysły razem! <3 ![]() 4.Mapa mego zycia, TY na niej drogowskazem! ![]() 5.Magia Twego ciała nie do opisania! Kocham <3 ![]()
#281 | |
Raczkowanie
|
jakie kłótnie ;O . bez sensu moim zdaniem..
Cytat:
jakie kłótnie ;O . bez sensu moim zdaniem.. Uwielbiam tą piosenkę <3 ![]() i opisy Twoje również ![]() opisy; Dziś milczysz . A jutro nie będziesz chciał znać . Nie pamiętam jak na kimś zależało mi aż tak. Jedyny ślad jaki mam .. to tylko w sercu.. ale ja .. ja poczekam. i tylko nie mów, że kłamałeś ? .. nie wierze. co z tego, że wierze .. jak i tak się nie ułoży. bo gdy się kocha . kilometry się nie liczą , wiesz ? rok temu . ja byłam ważna . ty nie . dziś jest na odwrót. może się coś nada..
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja mam dla WAS dzisiaj jeden opis.. taki z przymróżeniem oka...
1. Komu grabki, a komu szpadelek? Żeby było się czym ponap*erdalać ![]() ![]() ![]() serdecznie pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#283 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Cieszę się, że moje się podobają ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko częściej prosimyyyy ![]() ________________
![]()
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
[quote=Lougess;8758389]Dziewczyny nerwicy zaraz dostane :P w wyszukiwarke tego nie wpisze bo nie wiem dokaldnie co :P niedawno byl taki opis nie pamiętam kto go dodal ale bylo tam coś w stylu ze czuje motylki w brzuchu tylko jakoś ze czuje bizonki jak tupią czyy cos :P pomooozcie
![]() To chyba było ode mnie : To Ty robisz tak że w brzuszku czuję te... Yyy no jak im tam? Tuptające bizonki miło że ktoś korzysta ![]()
#285 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#286 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
postaram się ![]() ![]() znów cuda ![]() opisy; a ja żyję tylko dla tych przypadkowych spojrzeń . ' pewnego dnia . wszystko się rozstrzygnie. czemu uśmiecham się tylko na Twój widok ? ' możesz tylko patrzeć .. byle by coś znaczyło .. ' a myślałam, że jestem jedyną z którą się mijasz . zapomnij choć raz chodź dziś o wszystkim złym ' ![]()
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny koniec z kłótniami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() – W miłość od pierwszego włożenia. ![]() Pozdrowienia dla wszystkich przecudownych wiżanek ![]()
#288 |
Raczkowanie
|
![]()
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Przyczajenie
|
* Znów nie jest tak jak miało być ogarnij sie i nie patrz w tył...!
*ZYCIE JEST PIĘKNE. Czujesz ten sarkazm ? *Nigdy Nie Patrz W Moje Oczy Jeśli Wszystko Co Robisz Jest Kłamstwem... *Pewnie mówisz tak każdej, ale nie jestem każda!
#290 |
Przyczajenie
|
Myślę o czymś, szczerze? Że masz piękny uśmiech i piękne oczy...
![]() Dziś u mego boku są tylko prawdziwi ! Dla nich 100 % serca ! ![]() Odrzucam fałsz! Szerośc-to warunek! Jeszcze tak nie dawno byliśmy dziećmi,wtedy myślałam że ten stan będzie wieczny... Jakies wątpliwości? Lód co najwyżej moge wsypać ci do spodni... Zanim coś do mnie powiesz to się dobrze zastanów, ja nie jestem matołem, a to nie jest Pacanów... Przecież to tylko flirt, a flirt to nie zdrada... Różnica między nami jest niewielka niestety nić porozumienia pękła... ![]() ![]() ![]() ![]()
#291 |
xoxo
|
Gdzie jest ten koleżka który by cię nie oszukał?
Gdzie jest ta jedyna twoja najpiękniejsza sztuka? To co robię to nie dla forsy. I choć nieraz nie mam na piwo,czy na papierosy. moją ulicą, gdzie melina Powinnaś się wstydzić! To wstyd! Tak, to wstyd. I jeszcze wiele więcej. Kocham bo tylko to potrafię Uwierz od problemów nie uciekam bo to nie jest łatwiej Stoisz za plecami, aksamitnymi dłoNmi Obejmujesz ciało, powoli tonę Bliskość twego ciała z myślami w pragnienie Wzbudzasz rozkosz, wzbudzasz podniecenie Miłość to tylko złudzenie To czyste pragnienie To niewinne zranienie Bo miłość to tylko dwa słowa Czasem to przyszłość kolorowa A czasem czarna jak wdowa ... więcej marzeń, niż czasu by je spełnić, więcej namiętności niż serce może zmieścić ... Jestem sobą i taka zostanę... I mam w dupie czyjeś gadanie... Nie podoba Ci się jaka jestem?? Wku*wiam Cię moim tekstem?? To nie patrz na mnie, na to co robie... Bo ja nie wytykam błędów Tobie... Jestem sobą i mam swój styl.., I w dupie mam to co mówi mi Twój ryj... Nie podoba Ci się, że nie nosze mini, tak jak inne dziewczyny?? Sorry..Ale ja nie jestem laleczka w bikini... Która do każdego kolesia strzela jakieś miny... Jestem sobą i nie zmienię się pod wpływem kogoś... Nawet nie licz na to, bo ja nie jestem szmatą... Mam szacunek do samej siebie... I nie zmienię się specjelnie dla Ciebie!!!
#292 |
Rozeznanie
|
Dziękować, dziękować
![]() ![]()
#293 |
Raczkowanie
|
Napewno dłuzej jestem tu niz wy ( Plotkara, Styrana ) i nie będe komentowac waszych wypowiedzi .. [ moze sie malusio udzielam ..a to wszytko regularnie czytam
![]() ulotne chwile... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
Kiedy odchodzi ten Ktoś czujesz,że miłość zawodzi.. a jednak robisz wszystko, żeby być najdłużej przy Nim odłożyć pożegnanie z nadzieją,że zostanie... Bo dla Ciebie oszukam przeznaczenie <33 Stawiam na jutro. Postawisz ze mną ? Kochaj stale i nie przestawaj ;* Namaluj mnie w swoim sercu ![]() Myśl o mnie dużo. Dobrze ? Ja też będę ;* Po prostu bądź ;* Nie chcę całego świata. Wystarczy mi Twoja połówka . <33 Skradłeś mi serce ;** Zasnę przy Tobie.. nie pytam czy chcesz ;** Na tym świecie potrzebne mi jest tylko 1 serduszko do szczęścia x33 nie znasz mnie :-( wszystko może przeminąć... - ale nie nasza miłość ! ;* szkoda słów. ! przeczytaj tę bajkę . - ona dla Nas nie jest pisana... głowa pełna wrażeń po spotkaniu z Tobą ;* Zaufaj mi, a nie będzie źle. Przecież dobrze wiesz,że kocham Cię [ tak bardzo ;* ] wygląda na to,że dystans pomiędzy nami się powiększa.. wystarczyła tylko jedna iskierka, by spłonęło moje szczęście :-( kiedyś było inaczej . Lepiej ? ` ___ bardzo proszę o opisy w stylu, że jest jakoś dziwnie pomiędzy nami, że nie wiem co dalej będzie.. styrana . steri . Frizz . martysia . domiiniisiia . kee . jeanette . AnusiaPn . _anusia_ . louges . plotkaraa . ? i inne ? [ niestety wszystkich nicków nie pamiętam ;C ]
#295 |
Zadomowienie
|
Słowa budują, niszczą, wiążą, dzielą, cieszą, smucą...
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#297 | |
xoxo
|
Cytat:
a co będzie jutro ? powstaje między nami mur dziwnie pomieszało się
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
jeanettex3
opisy; a ja żyję tylko dla tych przypadkowych spojrzeń . ' pewnego dnia . wszystko się rozstrzygnie. czemu uśmiecham się tylko na Twój widok ? ' możesz tylko patrzeć .. byle by coś znaczyło .. ' a myślałam, że jestem jedyną z którą się mijasz . zapomnij choć raz chodź dziś o wszystkim złym ' Przywłaszczam wszystkie bo sa boskie ![]()
#299 |
Raczkowanie
|
![]() więcej trzeba nam miłości i basta! teraz jesteś mi potrzebna do przetrwania jak tlen. mam Ciebie, jesteś mostem jedynym niespalonym. Oddałbym za Ciebie życie, bez zastanowienia. i czujemy się bezpiecznie, jakby cały świat był dla nas ![]() Może czujesz to co ja i za czymś tęsknisz? Jest przecież jakieś jutro, co zaskoczyć może nas. wszystko co mamy, mamy zapisane w gwiazdach ![]() dlaczego? mój świat z twoim się zderzył.. rzucę krótkie przepraszam i z twojego życia zniknę. stare wino bez ciebie traci smak, też bywa tak. ja wiem, że lepiej byłoby nie czuć nic albo cofnąć czas. w moim innym świecie planujemy przyszłość, ale teraz nie ma cię, chyba właśnie wyszłaś. |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
tak bardzo chcecie mieć atmosferę z poprzednich wątków. ale z tym regulaminem jej nie osiągniecie, ponieważ niektórym on nie odpowiada. i naprawdę nie sądzę, że jest powód do kłótni, bo jeśli ktoś ma chęć pomóc to pomoże, a jeśli nie to trudno. ktoś dał pomysł z tym, żeby napisać np. że znajdzie je na danej stronie w danym wątku. to jest dobre, jeśli nie chcecie, żeby opisy się powielały. to tyle.
ostatnie chwile. korzystajmy! zostały ostatnie dni. później znów nauka całym moim życiem. gdybym chciała to już dawno byłabym Twoja. przepraszam, że tak skromnie dzisiaj. wybaczcie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.