![]() |
#751 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dziecko w 2020 roku :)
Cytat:
![]() Nie ma co miec obaw przed macierzynstwem .. wiem latwo sie mowi bo juz mam jednego szkraba ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zadomowienie
|
Kochana to chyba tak za dużo myślisz nad tym
![]() Ja takim powrotem w ogóle się nie martwię , ogółem spokojnie wrócę do pracy ale tez po cóż się dręczyć tak odległymi sprawami , tyle może się po drodze wydarzyć ![]() Wygrasz w Totka i nie wrócisz do pracy ![]() Hehe tak pół żartem pół serio ale na pewno nie ma co na razie się martwić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zadomowienie
|
Ja przed urodzeniem za bardzo sobie zaplanowałam jak będzie i bardzo życie zweryfikowalo moje oczekiwania przez, co pierwsze 3 mce były wykańczające nie tylko fizycznie, ale i psychicznie. Kółko, nieodkladalnosc totalna, poszukiwanie mm, ulewanio wymioty itd Pokarm niby był, nie mogliśmy się zgrać i udało się mi karmić tylko 2 mce. Dzięki wsparciu rodziny dawałam radę. Później już było dużo łatwiej i totalne zakochanie w synku. Teraz głównie zmartwienie to zdrowie.. Jak choruje bardzo przeżywam i się martwię.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry w niedzielnie popoludnie 🤩
Mnie jedyne co martwi, to trafienie w trakcie ciąży do szpitala. W momencie kiedy w domu jest 4 latek i 3 latka 🤦☠♀️ Jak myślicie które z tej serii pregna nadaje się na starania ale i na początek ciąży? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zadomowienie
|
Wiadomo , że człowiek martwi się o takie rzeczy .
Ale ja wierze i nie raz się przekonałam o prawie przyciągania , starań się myśleć pozytywnie , przyciągać tylko co dobre a nie o złych , negatywnych rzeczach ... wtedy je do siebie przyciągasz ... jak niestety już będą będzie trzeba się z nimi zmierzyć . A ze jeTEm osoba wierząca to zawsze tez jest pomoc z góry :☺️☺️☺️ |
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() @miała być wczoraj lub dziś, Narazie nie ma ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#758 |
Zadomowienie
|
Ooooo to super wiadomość ;D trzymam kciuki 😬😬🤗
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam wczoraj na urodzinach troche alko sie polało, ale w sumie trochę mnie to wszystko odstresowało, i mam taki psychiczny lajt, będzie to będzie, nie bedzie to będziemy próbować po raz czwarty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Raczkowanie
|
My zaczynamy starania ok. kwietnia/maja
![]() Przed pierwszym dzieckiem podobnie jak aaska92 miałam w głowie wszystko ułożone, zaplanowane jak to będę wszystko świetnie ogarniać, ogólnie teoretycznie byłam przygotowana, a potem nastąpiło zderzenie z rzeczywistością. Teraz mam więcej obaw: jak poradzimy sobie z dwójką pod względem czasowym, czy synek nie będzie czuł się odsunięty na bok itp. Mimo wszystko jednak uważam, że nie ma co się zamartwiać na zapas, rodzicielstwo to naprawdę świetna sprawa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Zadomowienie
|
I dobrze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Zadomowienie
|
Anilani
Wiadomo , może być całkiem inaczej niż sobie założymy ale u mnie w pracy kumpel i kumepla maja 2 małych dzieci i świetnie sobie radzą ważne jest tez wspArcie drugiej połowy i jest dobrze ![]() Bliska mi osoba tez teraz urodziła tak się martwiła właśnie wszystkim a tu pięknie , spokojnie , mała się wychowują i ma spokojne macierzyństwo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#766 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#767 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz przy staraniach o kolejne dziecko boję się jedynie tego że sytuacja się powtórzy i cała ciąża będzie nie do życia (wymiotowalam do samego porodu, krwotok, ogólnie ciężko) a jednak przy małym dziecku nie da się leżeć i przetrwać. Cytat:
![]() Wysłane z mojego DUB-LX2 przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zadomowienie
|
Nie zakładam że całkiem będzie cud miód ale nie będę się nastawiać że będzie žle , bo tak będzie . Ja wole myśleć po prostu dobrze wiem że tak lepiej dla mnie i mojej psychiki ale każdy ma inaczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, każdy jest inny i każdy musi znaleźć swój sposób żeby się odnaleźć w nowej sytuacji
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Zadomowienie
|
Ja się martwię wieloma sprawami, sam poród mnie przeraża tym bardziej, że z kim nie rozmawiam to słyszę, jak to ciężko było, jaki to ból. Boje się też komplikacji podczas porodu. A później tych pierwszych dni z maluchem, jak to poukładamy...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#775 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A to jest najgorsze co moze byc . Po drugie kazdy porod jest inny.. jedne dziewczyny rodza 12 godzin jeden rodza 2 godziny.. a po trzecie jesli bedziesz już miala jechac do porodu to strach minie nie bedziesz miala czasu myslec czy sie boisz czy nie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zadomowienie
|
Super dziewczyny że przynajmniej mamy tutaj się je i każda może opowiedzieć co sama przeżyła, odczuła , jakoś tak wtedy raźniej i wiele możemy się od siebie dowiedzieć i nauczyc
![]() Moj Partner właśnie powiedział że możemy zacząć się stara. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zadomowienie
|
Ja to się martwię wszystkim 🤣🤣 po pierwsze że będę bardzo gruba (jestem szczupła i dbam o figurę), że nie wrócę do figury po ciąży i będę musiała oddać wszystkie ciuchy (mam ich sporo), wymiotów, nudności, porodu, pobytu w szpitalu (pierwszy raz w życiu), tego że moj piesek nie zaakceptuje dziecka, że nie poradzę sobie z opieką, bo to będzie moje pierwsze dziecko, że nie dam rady z psem i dzieckiem i wózkiem i spacerami z 4 tego piętra bez windy.... I pewnie by się jeszcze dużo znalazło 🤣Ale mimo tego chcę mieć dziecko, chcę poczuć jak to jest być mamą i kochać bezgranicznie i marzę o tym, że będziemy pełną rodziną. I wiem, że mąż mi bardzo pomoże i rodzice więc pewnie jakoś sobie poradzę.
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moj tez sie juz nie moze doczekac etapu starań ![]() No to działajcie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zadomowienie
|
Sherlook
Ojoj 😬😬🤪 No to sporo ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Dziękuje Wam dziewczynki ale myśle ze jednak chwila będzie zanim zajdę 😉 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.