|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Chad chadowi i o chadach, czyli...Bies z chadami.
Cytat:
![]() Widzę, że się nie znasz, ale się z uporem maniaka wypowiadasz |
|
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Być może na sali operacyjnej też. To tylko świadczy o tym, że lepiej po prostu być szczupłym - tańsze i bezpieczniejsze.
|
|
|
|
#3543 |
|
Konto usunięte
|
No ale jak żyć? skoro dla kreweta trzeba być szczupłą, a dla milionów inych trzeba mieć duży tyłek, uda, duży biust? Jak wybrać, komu się podobać? Żal mi, że mam tylko jedno ciało, bo chciałabym sie wszystkim przypodobać, bo wiadomix, że tylko po to żyję
|
|
|
|
#3544 |
|
Rozeznanie
|
Podejrzewam, że w przypadku Kim jak i wielu innych gwiazd i celebrytek sylwetka jak i wygląd w ogóle jest bardziej związany z pieniędzmi jakie posiadają. Więc też nie bardzo widzę sens porównywania zwykłych kobiet i multimiliarderek pod tym względem. Kobieta od ćwiczeń na siłowni nie będzie mieć sylwetki Kim, nie bądź naiwny
|
|
|
|
#3545 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nigdzie nie napisałam, że szukam faceta i mnie w ogóle interesuje, czy kogoś sobie znajdę, czy będę do końca życia sama (choć obecnie faceta mam, ale w sumie to nie ma znaczenia), a Ty się użalasz na swoje niepowodzenie od wielu postów, więc nie dziwota, że ludzie to komentują. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3546 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie, ludzie, nie załamujcie mnie...
Spotkałem się dzisiaj z dwiema laskami. Pierwsza - no cóż, nie straszyła, ale no, mogłaby lepiej wyglądać. Druga - fajna chudzinka z mocną szczęką. Pierwsza kobieta - chętna na zbliżenia, otwarta, miła, do pogadania, no wszystko jednocześnie. Druga natomiast - typowe teksty, żeby mnie olać i jeszcze bezczelne zwalanie winy na mnie, no typowe, najbardziej typowe zachowania lasek, gdy nie chcą faceta. Oczywiście z pozoru kulturalna, rozmawiająca normalnie. To jest niesamowite. Biologia jest niesamowita. Spotykasz się z dwiema laskami w tym samym dniu, wyglądasz identycznie na tych randkach, zachowujesz się tak samo. I obydwie kobiety mają KOMPLETNIE inne spojrzenie na ciebie! Cytat:
Idiotyczne teksty kwituję tak samo, niezależnie od płci. Cytat:
Ale mogą grzeczniej komentować. Tzn no ja mam to gdzieś, ale jak takie delikatne i kruche jesteście, to stosujecie to również wobec innych. Cytat:
Nie w rozmowie ze mną. |
|||
|
|
|
#3547 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
czyżbyś własnie odkrył, że kobity są różnymi ludźmi o różnych upodobaniach i nie działają wedle jedynie słusznej, redpillowej teoryjki? gratuluję! Piję z tobą kompot |
|
|
|
|
#3548 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie słyszałam jeszcze nigdy, żeby facet użył tego typu złośliwości w kierunku innego faceta, zresztą nawet tutaj na wątku widać to diametralnie różne podejście w traktowaniu ludzi ze względu na płeć i operowanie innym językiem |
|
|
|
|
#3549 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SPECYFICZNY GUST HAHAHAHA Spotkałem się z kilkunastoma kobietami. ZAWSZE, ale to ZAWSZE te ładniejsze, szukały pretekstu żeby mnie olać. Te brzydsze - nie miały z niczym problemu i zawsze były na tak. No popatrz, jaki przypadek. Cytat:
J/w Te wasze upodobania zależą tylko od tego jak same wyglądacie. Cytat:
Dokładnie! W końcu coś mądrego napisałaś. Gorzej traktuje się facetów. Masz rację. |
|||
|
|
|
#3550 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3551 |
|
Konto usunięte
|
Hmm, to inaczej niż faceci. Faceci niezależnie od wyglądu wariują tylko przy tych ślicznych. No chyba, że chcą zaliczyć, to wtedy mniej wybrzydzają.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
No ja się chciałem tylko wyżalić...
|
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3554 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- no jak to, mogłaby lepiej wyglądać
|
|
|
|
|
#3555 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten wniosek to... skąd? Wybierze sobie najlepszego. A prześpi się kiedy będzie chciała. Cytat:
No to w końcu mają swój unikalny niepowtarzalny gust czy dobierają się z atrakcyjnymi? |
||
|
|
|
#3557 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3558 |
|
Konto usunięte
|
Ludzie zwykle się dobierają na podobnym pozomie atrakcyjności. Z tym, że każda może za atrakcjne uznać coś innego, i z 10 facetów na tym samym pozomie atrakcyjności wybierze sobie jednego po swoim guście. Ja już pisałam, że uwielbiam włosy na ciele, inne dziewczyny, że je to brzydzi. Ja szalałam za gościem 1,56 wzrostu, inne by to uznały za nie do przejścia.
|
|
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie ta teoria ma sens. Z 10 chadów wybierze sobie takiego z pieprzykiem nad lewym okiem, bo akurat to ją kręci. Właśnie takie są one. Ech... |
|
|
|
|
#3560 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3561 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sam przed chwilą pisałeś, że tak właśnie jest, a teraz sobie zaprzeczasz, już mi się nudzi gadanie do ściany |
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zależy no ale prędzej brzydsza weźmie normika, statystycznie |
|
|
|
|
#3563 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mówię 10/10 ale niech dadzą mi szczupłą w końcu
|
|
|
|
#3565 |
|
Konto usunięte
|
Once again, choć wiem, że to gadanie do ściany (ale czekam, aż mi się wizualizacje zrobią
) - kobieta to nie jest rzecz ,którą ktoś może ci dać i która ci się należy z automatu.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 69d5782cb96c44b77f6e0ec22c8f79bc60c635f6_65a5448a32992 Czas edycji: 2020-03-01 o 21:34 |
|
|
|
#3566 |
|
Konto usunięte
|
[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;87628723]Once again, choć wiem, że to gadanie do ściany (ale czekam, aż mi się wizualizacje zrobią
) - kobieta to nie jest rzecz ,którą ktoś może ci dać i która ci się należy z automatu.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Krewet by chyba chciał utworzenia urzędu rozdzielającego kobiety facetom. Wszystkim po równo. Jak 500+. |
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
Powinien być seks socjalny
|
|
|
|
#3568 |
|
Konto usunięte
|
Ty tak na serio? To daj przykład i przeleć charytatywnie jakąś gruba panią po 60.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3569 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3570 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

Niestety nie padam kobietom do stóp na tym forum, a niektórym potrafię wytknąć ich wady. To już przewinienie najwyższego stopnia, które zasługuje na piętnowanie i atak. Cóż, życie.