|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. III
Cytat:
![]() Reese, piękne są te małe kamienne uliczki A co to za budowla z tak cudną rozetką???Dostałam laurkę z UC, oczywiście, bo zamówiłam "hurtowo" pielęgnację Clarinsa: 1. Renew Plus Night Lotion 2. Extra Comfort Toning Lotion 3. Gentle Foaming Cleanser All Skin Ale ostatnio, gdy zamawiałam pojedynczo do 100 pln, to puszczali, więc i tak się wyluzowali
|
|
|
|
|
#782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedy go wyrzucasz? Cytat:
Mi łapią wsio. Jak leci.
|
||
|
|
|
#783 |
|
Kici kici miau miau
|
no to ja jestem widocznie masakrycznie blada
![]() moja paczka przeszla chyba po raz pierwszy przez UC Pruszcz albo przechodzila ale nie zwrocilam uwagikasia pokazuj kozaki.. ja dzisaij w gazetce zobaczylam fajny plasczyk z Simple z fajowska cena - 600 zl ale fajny blyszczyk http://us.strawberrynet.com/productD...80368&goChar=M
Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-08-26 o 21:04 |
|
|
|
#784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ten budynek to jedna z najokazalszych gotyckich światyń w Hiszpanii - La Seu(katedra) Ta rozeta ma średnicę 12 m i powstała 700 lat temu
|
||
|
|
|
#785 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam z zeszłorocznej zimowej Simpla torbę moich marzeń, wielką z czarnej skóry wytłaczanej w krokodyli wzór ale niestety muszę ją oddać do kaletnika bo córcia rozmajstrowała mi suwak
w zeszłym tygodniu. Jest jeszcze na gwarancji ale przecież nie będę im wciskać, że się samo zepsuło...Buty mam zeszłorocznej kolekcji PrimaModa ale typowe oficerki ale teraz chcę dla odmiany na obcasie bo mam dwumetrowego chłopa i na płaskim wyglądam przy nim jak krasnal , więc jako, że lubię się podwyższać to sobie już upatrzyłam na słupku. Mam uczulenie na czuby, szpilki i wszelkie klamry i aplikacje w/na kozakach, więc wybrałam klasyczne i proste jak drut, nie wiem jeszcze na które się zdecyduję ale przynajmniej jest to coś dla mnie. Ponoć zamsz będzie rządził w tym sezonie ale patrząc praktycznie to jednak wolę licową skóre, ale zobaczymy. póki co były pierwsze przymiarki i typuję te trzy fasony:1. http://www.primamoda.com.pl/index.ph...roduct_id=1611 2. http://www.primamoda.com.pl/index.ph...roduct_id=1674 3. http://www.primamoda.com.pl/index.ph...roduct_id=1554 i te też, kozackie ale fajne (choć nie lubię lakierowanej skóry): http://www.primamoda.com.pl/index.ph...roduct_id=1618 mam nadzieję, że coś z tego wklejania wyszło...
|
|
#786 |
|
Kici kici miau miau
|
podobaja mi sie drugie..ale kurcze drogo. ja buty czesto wymieniam
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Styrana jestem ale posiedzę z Wami trochę zanim udam się na nocny odpoczynek. Jutro też mam ciężki dzień. ![]() Anusiu, piękne fotki. ![]() Błyszczyk piękny i widzę że roślinka coraz bujniej Ci rośnie na parapecie. |
|
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za odpowiedź. Padła wcześniej niż zdążyłam ją zadać. ![]() Naprawdę cudnie. ![]() |
|
|
|
|
#790 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam od kilku dobrych lat mam zasadę (nie wiem czy słuszną
), że kupuję rzeczy ponadczasowe, owszem czasem płacę słono ale taką bazową garderobę noszę długo i dbam o nią. Resztę często zmieniam. Moja mama zawsze tak robiła, że nie bardzo podlegała modom i lubiła klasyczne ciuchy i buty, a kupowała lub zdobywała je za spore pieniądze. Ale dziś ja np noszę jej torebki na które wydawała całą pensję kilkanaście lub dwadzieścia lat temu a dziś są aktualne i ciągle piękne. A jak oglądałam niedawno jej zdjęcia z przed 40tu lat to wymiękłam... ja dziś mogłabym włożyć jej ciuchy i byłabym na czasie! SZOK![]() Jeszcze niedawno uważałam, że taki konserwatyzm ciuchowy to istne nudy ale dziś w wieku 34lat zaczynam to doceniać. Co do kozaków to nie niszczę mocno bo jestem zmotoryzowana a poza tym w biurze chodzę w jakichś pantoflach na obcasie bo zimą jest gorąco i nie dałabym rady siedzieć cały dzień w kozakach.
|
|
#791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() że tez o tym nie pomyslałam Cytat:
|
||
|
|
|
#792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Ci bardzo za troskę o mnie i moje zdrowie. Tobie też Kasiu dużo zdrówka życzę. ![]() Cytat:
Może kiedyś Cię odwiedzę w tym raju? ![]() Anusiu, a jak Twoje zdrowie? Lepiej się czujesz?
|
||
|
|
|
#793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Mama nauczyła Cię bardzo dobrej i mądrej zasady. Też bym tak chciała, ale ciągle się czymś zauroczę,, bo ja sroka jestem. Ale parę ponadczasowych sztuk posiadam Masz mnie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro o 13. Nawet się nie boje, chcę sie go pozbyc jak najszybciej.
Komuter mi szwankuje. Dlatego pojawiam sie i znikam. Zaraz pójdę znowu spać. Koleżanka przyslala mi mądrą myśł: MYŚL DNIA "Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale te osiem godzin czekania na wyjście to już lekka przesada |
|
|
|
#795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha. Cytat:
Mnie czeka wizyta u dentysty w czwartek. ![]() Nie dam rady już siedzieć dłużej z Wami, normalnie zasypiam. Jutro daję Wam pole do popisu. Rano od razu mam spotkanie więc nie dam rady tu zajrzeć. Najwcześniej będę ok. godz 11-tej. Pozdrawiam Wszystkich i każdego z osobna. ![]() Dobranocka Truskaweczki, Truskawkowych snów. |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłych snów
|
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc dziewczyny. znikam spać zanim smok zazieje swoim ogniem. i muszę ze swoim kocurem pobiegac po mieszkaniu, tak tak..on mi przynosi myszki zabawki a ja muszę mu rzucac i biegać...hihihihi |
|
|
|
|
#799 |
|
Kici kici miau miau
|
mnie jutro tez mniej bo od 8-18 siedze na wykladach
shimmery sa znowu
|
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#801 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie.
Może mnie jeszcze pamiętacie. Wróciłam z ostatniej wakacyjnej wyprawy, jednak zniknę z forum. Nie wiem, czy na zawsze, czy na jakiś czas. Dotknęła mnie tragedia, z którą nie umiem sobie na razie poradzić. By choć trochę zapomnieć, ukoić ból i oderwać się od rzeczywistości, której nie umiem zaakceptować, poczytam sobie, co napisaliście, gdy mnie nie było i co będziecie tutaj pisać. Pozdrawiam was.
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy bardzo? Tego jeszcze nie wiem - jest takim brązerem, którego chciałam - dobry na zimę i o chłodnym odcieniu. Na razie używam go od kilku dni, zanim wydam ostateczny werdykt muszę przerobić z nim wszystkie swoje wersje makijażowe i dobrać idealny pędzel. Do tej pory używałam tego: Dior Bronze Essential Bronzing Powder - # 030 Bronze Tan Przez wiele lat był dla mnie ideałem! Musiałam go zdradzić , bo zrobiłam sie bledsza ![]() Cytat:
Na pewno bardzo przyjemnie sie tam mieszka Witaj dor6, pewnie jest Ci smutno, poczytaj sobie
|
||
|
|
|
#805 |
|
Kici kici miau miau
|
dla mnie on jest cieply i na lato ![]() a na zime to Ninka
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
he he widać zupełnie innych kolorów jesteśmy
|
|
|
|
#807 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hmmmm, mam szansę na złoto ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Guaranko dziękuję, dobrze że to nie ja prowadzę auto
a wyjazd rano Dobranoc i do usłyszenia po powrocie
|
|
|
|
#810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kobietki !
Nie było mnie cały dzień i teraz nadrobiłam zaległości w czytaniu i widzę, że "burze" i przez ten wątek przeszły Miałam dzisiaj strasznie męczący dzień w podróży, rano jeszcze wizyta z dzieckiem u lekarza, bo obudziła się zakatarzona i kaszląca, w samochodzie się wyspała i teraz siedzi mi na kolanach, bo bardzo lubi ogladać "główki" jak to ona mówi na emotikonki ![]() Rano dostałam paczuszkę z 2-ma błyszczykami Maca UC Poznań ma chyba wolne, bo już kilka paczek mi nie złapał ![]() Cytat:
Robi mi siano niestety Jednak co głowa to inaczej ![]() Cytat:
![]() ![]() Eee, niedługo mnie pobijecie, bo ja już niewiele zamawiam Coś ostatnio nic mnie nie kusi ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

Nawet dla niego zmieniłam fluid na jaśniejszy.
A co to za budowla z tak cudną rozetką???

i powstała 700 lat temu
ale posiedzę z Wami trochę zanim udam się na nocny odpoczynek. Jutro też mam ciężki dzień. 

), że kupuję rzeczy ponadczasowe, owszem czasem płacę słono ale taką bazową garderobę noszę długo i dbam o nią. Resztę często zmieniam. Moja mama zawsze tak robiła, że nie bardzo podlegała modom i lubiła klasyczne ciuchy i buty, a kupowała lub zdobywała je za spore pieniądze. Ale dziś ja np noszę jej torebki na które wydawała całą pensję kilkanaście lub dwadzieścia lat temu a dziś są aktualne i ciągle piękne. A jak oglądałam niedawno jej zdjęcia z przed 40tu lat to wymiękłam... ja dziś mogłabym włożyć jej ciuchy i byłabym na czasie! SZOK

, bo zrobiłam sie bledsza