![]() |
#751 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Fryzjer w Katowicach
Cytat:
![]() ![]() A tak btw polecam Panów bardzo gorąco ![]()
![]() |
![]() |
#752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo żałuję, że na ostatnim urlopie w Polsce nie dalam rady się umówić na cięcie. Poszłam potem w moim mieście do nieznanego mi salonu, ze zdjęciem jak ma być i oczywiście wyszłam z cięciem na garnek. Teraz już planuję kolejny urlop w Polsce z zamiarem wizyty w Art Fryzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Już i tak Pan Stasiu nie pracuje. Teraz tylko Pan Sebastian. Ale ja do niego od początku chodziłam i tak.
![]() |
![]() |
#754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powinien być jakiś oficjalny rejestr fryzjerów i ich aktualnych miejsc pracy, no ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Zreszta co do ścinania Pan Sebastian tez jest ok ![]() Dlatego się tak wypytywalam Pana Seb. dzisiaj czy on czasem nie na zamiaru zniknąć czy przenieść się, bo jak cos to zostanę na lodzie ![]() ![]() EDIT: Pan Stanisław jednak pracuje, ale od 8 lipca dopiero. Tak wynika z kalendarza na booksy. Nie wiem czemu w takim razie wyszło, ze nie pracuje ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2018-06-29 o 20:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Madziabb88
|
Polecam Marii Rosa na Giszowcu
![]() ![]()
![]() |
#758 |
Przyczajenie
|
Cześć! Czy ktoś kojarzy gdzie obecnie pracuje fryzjer Jarek, który do niedawna pracował w salonie JLD w Silesii?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
To chyba najlepiej się zapytać w salonie alb o zadzwonic do nich, na pewno będą ktoś będzie wiedziec.
![]() |
#760 |
Przyczajenie
|
Dzięki za radę. Gdyby to pomogło to bym tutaj nie pytał
![]() Niestety najwyraźniej niektóre salony wyjątkowo nie lubią dzielić się informacjami na temat byłych pracowników. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#762 | |
Zakorzenienie
|
włosowy update:
kolejna wizyta u wojtka langosa na gliwickiej rozjaśnianie czymś tam na bazie kokosa +silkplex, wychładzanie, duuuuużo pasemek i split ender zadowolenie level milion oraz za wszystko zapłaciłam, uwaga, 250 zł (liczyłam się z kosztem ok. 400, gdyż włosy sięgają mi za rzyć), jak chcecie dodam zdjęcie ---------- Dopisano o 02:59 ---------- Poprzedni post napisano o 02:56 ---------- Cytat:
miałam kiedyś super fryzjerkę basię w b&k, kiedy odeszła, nikt nie chciał mi dać namiarów, a ona sama nie mogła tego zrobić, kiedy tam pracowała
smocza mama Edytowane przez kiciakasia Czas edycji: 2018-08-29 o 02:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Konto usunięte
|
Polecacie kogoś w B&K w Kato? Noszę się z zamiarem zmienienia fryzjerki i się zastanawiam, czy w tym salonie jest ktoś godny uwagi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Crazy turtle lady
|
Kogo polecacie do włosów krótkich i bardzo krótkich? Przeglądam galerie różnych fryzjerów w Katowicach i zazwyczaj są to zdjęcia koloryzacji, koki ślubne, loki itp. Fajnie jak to był ktoś z centrum, ewentualnie Tysiąclecie.
Codziennie przechodzę koło salonu Wojtka Langosa ale jakoś nie wiem ![]() Byłam u Konrada Nożycorękiego na Sokolskiej i mam mieszane uczucia, niby babeczka obcięła mnie jak chciałam ale co chwilę ktoś z bliskich mi mówił że jestem krzywo/byle jak obcięta z tyłu. Poza tym miałam pecha być w momencie kiedy klientka nie była zadowolona z koloryzacji i atmosfera była napięta ![]()
![]() |
#765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#766 |
Przyczajenie
|
Polecam szczerze salon concept.hair w Katowicach ja już prawie 3 lata tam dojeżdżam i jestem zawsze bardzo zadowolona i ze strzyżenia i z koloru. Na Korfantego 70 jest ten salon a w ogóle atmosfera i wnętrze porażające w żadnym salonie nie czujesz sie tak luksusowo. Możesz poogladać zdjecia mają na facebooku stronkę.
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Atmosfera jest taka domowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję fryzjera, który robi całkiem ładne upięcia na wesela. Ktoś coś? Nie jestem z okolic i w sumie nawet nie wiem gdzie szukać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Raczkowanie
|
Również polecam Wojtka Langosa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny potrzebuje niedrogiego fryzjera w K-ce (może być centrum byleby nie obrzeża) do wycieniowania włosów i podcięcia końcówek. Takiego który nie degażuje ;/ bo mam siano jak 150 ....
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z ![]()
![]() |
![]() |
#771 |
Raczkowanie
|
Wszystko zależy od fryzury i wizji jaką masz Ty i czy znacząco różni się ona od wizji fryzjera. Mogę polecić Salon Wadas w Katowicach, widać, że tam fryzjer zna się na swoim fachu i wie co robi. A chodzi przecież o to, że nawet z nijakiej fryzury da się wyczarować coś niezwykłego. Trzeba tylko umieć i mieć odpowiednie podejście, coś doradzić, coś podpowiedzieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
jestem tu od niedawna a tak naprawdę szukając fryzjera w Katowicach trafiłam na to forum. Chciałam wszystkim podziękować za szczere wypowiedzi - a przynajmniej mam nadzieję że takie były. Dzięki nim bowiem dowiedziałam się o Panu Wojtku Langosie. Byłam u niego po raz pierwszy jakieś dwa tygodnie temu i zrobił na mnie naprawdę profesjonalne wrażenie no i najważniejsze wyprowadził na prostą moje zniszczone przez poprzednią fryzjerkę włosy, tzn. do prostej jeszcze im daleko ale idziemy w dobrym kierunku ![]() Jeszcze raz wielkie dzięki i duży plus dla całego forum. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Czy któraś z Was może polecić dobrego fryzjera, który wykonuje keratynowe prostowanie włosów albo jakiś podobny zabieg? Szukam kogoś kto nie spali/zniszczy mi przy tym włosów, kto rozumie co się do niego mówi i nie próbuje wciskać dodatkowych usług; nie chcę ani drastycznie zmieniać fryzury (jedynie podciąć końcówki jakieś 2-3 centymetry i troszeczkę zmienić kształt grzywki), ani zmieniać koloru (hennuję włosy), ani nic podobnego. Przyznaję, że jestem trochę zrezygnowana i poirytowana, bo moja ostatnia wizyta u fryzjerki zakończyła się totalną klapą... Zastanawiałam się nad Concept Hair, ale 750 złotych wydaje mi się zbyt wygórowaną ceną. Myślała też nad zabiegiem kaszmirową keratyną u Maniewskiego, ale salon ma "takie sobie" opinie i trochę się boję... Przeczytałam teraz, że wiele z Was poleca Wojtka Langosa, ale nie wiem... Czy któraś z Was robiła u niego prostowanie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#774 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#775 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, kogo polecacie w Katowicach od zaawansowanych koloryzacji i dekoloryzacji? Z ciepłych brązów zimne blondy?
Edytowane przez Australija Czas edycji: 2020-03-02 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#777 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ty chcesz widze od razu z brazu wskoczyć na platynę czy cos podobnego o ile rozumiem. No cóz, to proces, a nie jednorazowa usługa. Ale jak chcesz zniszczyc włosy ale miec za pierwszym razem, Twój wybór, znajda sie tacy co to zrobia bez mrugniecia okiem, ale dobry fryzjer, dbajacy o włosy nie zrobi za jednym razem czegos takiego.
![]() |
#779 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wiem, że za pierwszym razem nie da rady ![]() Tylko po prostu na ich stronie nie widzę, żeby jakaś klientka przeszła u nich taką drogę ![]() Zapytam w Maniewskim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Maniewski to dla mnie porazka, ceny jak za zboze a efekty pozal sie boze.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.