|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Koronawirus z Chin i inne epidemie.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3992 |
|
Animal Liberation
|
Eh dziewczyny ale Wizazanka1988 was trolluje (to jest stary troll, jeśli ktoś pamięta Onnaa88)
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;87661368]U mnie podobnie. Co roku w okresie grzewczym mam duże problemy ze skórą dłoni, a teraz w połączeniu z częstszym myciem i używaniem żelu antybakteryjnego choćby nawet dwa razy dziennie, robi się dramat. Wszędzie z kremem... [/QUOTE] A mydła olejkowe lub w piance? Dezynfekują a są o wiele łagodniejsze dla skóry. |
|
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponoć panie sprzątające już załamują ręce
|
|
|
|
|
#3996 | |
|
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
*by Cuma "Vinci" J. Machulskiego
|
|
#3997 |
|
Konto usunięte
|
Przepraszam jeśli moje posty kogoś dodatkowo zestresowaly, bo nie to było moim zamiarem. Chce tylko zaznaczyć, że w takiej sytuacji tym bardziej nie podeszlabym fałszywych informacji, bo sama bardzo się stresuje tym co obecnie się dzieje.
https://poznan.wyborcza.pl/poznan/7,...Redirects=true A tego nie rozumiem.. |
|
|
|
#3998 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3999 |
|
Konto usunięte
|
Ja też się martwię ile to potrwa i czy będzie wiele negatywnych skutków ubocznych dla całego społeczeństwa.
Ale psychicznie jest ciężko. Nie wolno nic planować, nie wolno się z nikim spotkać, nic nie wolno. Wszyscy mówią o filmach i książkach, ale ja się nie umiem na tym skupic. Wiem że to brzmi jak problemy pierwszego świata, ale bezsilność mnie przerasta. |
|
|
|
#4000 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Otóż to .Cytat:
Może mam mylne wrażenie, ale czuję, że mnie atakujesz. Na szczęście nikt z moich bliskich nie trafił do szpitala i staram się nie dopuszczać do siebie czarnych myśli, ale wiesz, w grupie ryzyka wymienione są np. osoby z nadciśnieniem czy cukrzycą, czyli naprawdę duża część społeczeństwa, więc podejrzewam, że prawie każdy ma w rodzinie osobę z tymi przypadłościami. Edytowane przez Mimiko Czas edycji: 2020-03-15 o 13:28 |
||
|
|
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam, że wypisywanie czarnych scenariuszy nakręca panikę i ludzie sobie sami szkodzą tym stresem. Bo owszem, sytuacja jest nieco inna, ale to nie jest wojna ani szalejąca zaraza, która wybija 1/3 ludności i nic nie zapowiada, żeby miało się tak stać. |
|
|
|
|
#4003 |
|
Zadomowienie
|
W jaki sposób zakończysz kwarantannę?
A) 10 kg grubsza B) W ciąży C) Jako alkoholik D) Rozwiedziona E) Upchniesz dzieci w oknie życia Jakieś jeszcze propozycje? znalezione w necie.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4005 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Ja boję się o tatę, jest w grupie ryzyka. Młodzi ludzie sobie poradzą, ten strach o własne tylki jest trochę przesadzony.
|
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#4008 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ok ode mnie EOT. I tyle z prośby o niecytowanie |
|
|
|
|
#4009 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U siebie wstawiam A . Dodałabym do tego jeszcze F) Bezrobotna.Jeśli chodzi o wirusa, to staram się podchodzić do tematu trzeźwo, racjonalnie... Zresztą nie jestem zwolennikiem martwienia się na zapas. Środki ostrożności owszem, ale bez większej paniki. Mam z tyłu głowy, że pewnie nie przedłużą mi umowy w pracy, ale gdy zaczynam o tym myśleć to odsuwam te myśli, bo w sumie co mi po martwieniu się o coś, co może się wydarzy, albo nie?
|
|
#4010 | |
|
Dubajski Mruk
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4011 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
#4012 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#4013 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na lubelskiej grupie na FB powstała dramatyczna dyskusja o dość ważnej sprawie jaką jest rozdzielanie zarażonej rodziny. Co stanie się z dziećmi, jeśli rodzić będzie pozytywny, a ma niemowlę. Nie ma bliskiej rodziny. Przeprowadzono nieco uspokajaący wywiad z rodziną wielodzietną, która jest w różnych szpitalach. Starsze dzieci są osobno, same, a mama z najmłodszym w jednej sali. Ale nawet jeśli można przebywać w izolatce z maluchem, to perspektywa rozdzielenia ze starszymi dziećmi też nie jest przyjemna. I nie można go odwiedzic, ani (tak jak opowiadała ta pacjentka), nie znamy wyników badań swoich i reszty rodziny.. Niestety jest się czym martwić i mnie też ciężko się skupić na przyjemnościach. W ciągu dnia wymyślam z dziećmi zabawy, a w nocy oglądam polska tv, a potem przelatuję wszystkie zagraniczne kanały.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4015 | |
|
BAN stały
|
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;87661756]Przepraszam jeśli moje posty kogoś dodatkowo zestresowaly, bo nie to było moim zamiarem. Chce tylko zaznaczyć, że w takiej sytuacji tym bardziej nie podeszlabym fałszywych informacji, bo sama bardzo się stresuje tym co obecnie się dzieje.
https://poznan.wyborcza.pl/poznan/7,...Redirects=true A tego nie rozumiem..[/QUOTE]Dziwna sytuacja z tego artykułu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#4016 |
|
Zadomowienie
|
W takim razie aktualizacja
W jaki sposób zakończysz kwarantannę? A) 10 kg grubsza B) W ciąży C) Jako alkoholik D) Rozwiedziona E) Upchniesz dzieci w oknie życia F) Bezrobotna G) Pod mostem H) Wszystkie powyższe I) Doedukowana Jakieś jeszcze propozycje? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez pandemonium4 Czas edycji: 2020-03-15 o 13:37 |
|
|
|
#4017 |
|
Konto usunięte
|
J) bez zmian
![]() K) nawrócona L) zaszczepiona |
|
|
|
#4018 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
K) z 4 nowymi chustami (z racji ogromu czasu na dzierganie) L) szczuplejsza (to, co mam słodkiego w domu to jakoś mi nie podchodzi, jem ogólnie mniej, a i w planach od jutra poruszanie się z dziećmi)
|
|
|
|
|
#4019 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja mam rany na dłoniach. To samo mają np. atopowcy. Ty nie zachorujesz, jeśli Twoje dłonie nie będą miały kontaktu z twarzą (okiem, ustami) - ja mogę. Wielu innych także. Ja też żyję w miarę normalnie. Tyle, że cieszę się brakiem konieczności wizytacji mojego biura ![]() Dla wszystkich osób, które się stresują, mają lęki związane z panującą epidemią i chcą porozmawiać telefonicznie/skype - na fejsie jest specjalny hashtag #pomocwkryzysie - pamiętajcie o odpowiedzialnym korzystaniu, żeby pomoc trafiła do osób potrzebujących. Zwracajcie uwagę na swoich bliskich. Być może ktoś, kto mieszka samotnie, chętnie skorzystałby z takiej rozmowy, bo nie ma z kim aktualnie porozmawiać. Tutaj link: https://www.facebook.com/hashtag/pom...G&__tn__=*NK-R |
|
|
|
|
#4020 | |
|
Animal Liberation
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Edan zły, bo Edanowi interesy we Włoszech nie wyszły. 
26.08.2023

Ponoć panie sprzątające już załamują ręce

Po przeczytaniu pierwszych rewelacji od dziewczyny i planow wypadu do Bergamo bylo wiadomo, do ktorej grupy informacji mozna te posty zaliczyc.

znalezione w necie.