![]() |
#4261 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2020
Sunshine kciuki, żeby to nie były wody
![]() Ja dostanę na łeb przez te 2 tygodnie... mój młody ma milion pińcet zabawek, ale nie chce się niczym bawić tylko bajka i bajka... Wrzuciłam na Allegro do koszyka kilka planszówek, bo jak na razie mamy jedną, to tż mi gada, żebym nie przesadzała i na co nam to. Puzzli ma większą ilość, ale też niezbyt chce układać. Ciastolina też przestała go zajmować... Totalnie brak mi kreatywności, a i chęci przez malucha w brzuchu nie te same co wcześniej, bo dużo naszych zabaw odpada (często tarzaliśmy się po łóżku czy dywanie, robiliśmy różne akrobacje itp., teraz nie ma opcji, bo młody ma nieskoordynowane girki i często macha nimi na oślep ![]() Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem dopiero w 18 tygodniu i to mnie tak bardzo przeraża ![]() W instrukcji tych wkładek jest napisane, że infekcja albo wody zabarwiają wkładkę. No i ewentualnie mocz jak ma pH powyżej 6.5 (ale wtedy po jakimś czasie zabarwienie znika). Sprawdź w necie, w których aptekach są dostępne bo nie wszystkie mają je w ofercie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Rozeznanie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;87663766]Sunshine kciuki, żeby to nie były wody
![]() Ja dostanę na łeb przez te 2 tygodnie... mój młody ma milion pińcet zabawek, ale nie chce się niczym bawić tylko bajka i bajka... Wrzuciłam na Allegro do koszyka kilka planszówek, bo jak na razie mamy jedną, to tż mi gada, żebym nie przesadzała i na co nam to. Puzzli ma większą ilość, ale też niezbyt chce układać. Ciastolina też przestała go zajmować... Totalnie brak mi kreatywności, a i chęci przez malucha w brzuchu nie te same co wcześniej, bo dużo naszych zabaw odpada (często tarzaliśmy się po łóżku czy dywanie, robiliśmy różne akrobacje itp., teraz nie ma opcji, bo młody ma nieskoordynowane girki i często macha nimi na oślep ![]() Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Planszowki to zawsze dobry pomysł i dla małych i dla dużych ![]() Cytat:
Byłam w aptece i faktycznie nie mają takich wkładek. Może kupię na allegro a póki co będę monitorować sytuację. Powiedz mi ile płaciłaś za całe pudełko? Bo widzę, że 1 wkładka ok. 20 zł ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mama mi mówiła, że u niej to się tak konkret lało na początku więc mam ogromną nadzieję, że to nie to. Na razie prowadzę tryb kanapowy i wstaje tylko do łazienki żeby dmuchać na zimne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
Kurde, nie wiem czy iść dziś do lekarza. Wizyty mam co 2 tygodnie. Nie miałam mieć dziś żadnej cyto ani nic. Bada mi tylko szyjkę i szybkie usg. Wyników krwi z prenatalnych jeszcze nie mam, L4 do 30.03.
To jest sens iść? ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Wtajemniczenie
|
Sunshine trzymam kciuki. Dobrze, że wizytę przełożyłaś.
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;87663766]Sunshine kciuki, żeby to nie były wody ![]() Ja dostanę na łeb przez te 2 tygodnie... mój młody ma milion pińcet zabawek, ale nie chce się niczym bawić tylko bajka i bajka... Wrzuciłam na Allegro do koszyka kilka planszówek, bo jak na razie mamy jedną, to tż mi gada, żebym nie przesadzała i na co nam to. Puzzli ma większą ilość, ale też niezbyt chce układać. Ciastolina też przestała go zajmować... Totalnie brak mi kreatywności, a i chęci przez malucha w brzuchu nie te same co wcześniej, bo dużo naszych zabaw odpada (często tarzaliśmy się po łóżku czy dywanie, robiliśmy różne akrobacje itp., teraz nie ma opcji, bo młody ma nieskoordynowane girki i często macha nimi na oślep ![]() Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Jak ja cie rozumiem z tym siedzeniem w domu z dziećmi ![]() Mnie aż ciśnienie skacze jak moi biegają w kółko albo skaczą z oparcia kanapy, bo jak córka miała 1,5 roku to brat w nią wpadł, uderzyła głową w podłogę i straciła przytomność, więc ja jestem przewrażliwiona na temat biegania po domu. Ja bym się ucieszyła jakby usiedli chociaż na jedną bajkę ![]() U nas jeszcze piasek kinetyczny i nieustannie lego małe i duże. Z gier lubią Piotrusia, domino. Dla starszych superfarmer. Moja 4latka już w to gra, tylko trzeba jej zwierzątka liczyć. A u mnie córa ma gorączkę. Poczekam do jutra, bo mam syropy w domu i jak nie przejdzie, to będę myśleć o jakimś lekarzu, ale do przychodni boje się iść ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4267 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- W ogóle u mnie w szpitalu nie umawiają na planowe zabiegi na 2 oddziałach w tym gin-poł. Ciekawa jestem czy tyczy się to też planowych cc lub łyżeczkowania w przypadku poronienia...Jakoś średnio to widzę. Dobrze, że rodzimy dopiero we wrześniu to jest szansa, że się uspokoi do tego czasu. Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zadomowienie
|
Wyjście na zewnątrz jesr jak nabardziej wskazane. Chyba ze mieszkscie w samym centrum miasta albo obok szpitala. My z mężem bylismy wczoraj na 2h spacerku po naszej mieścinie i mineliśmy tylko jedną osobę ktora siedziala na przystanku. Poza tym najblizsze zakarzenie jest 70 km od nas, wiec nie mamy stracha a ile można gapic się w TV.
Pysia ja bym poszla na wizyte. Z jakiego powodu masz co 2 tyg? Może to ważne żebyś częściej była. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wizytę mam za tydzień, mam nadzieję, że nie odwołają i porozmawiam z lekarzem o tych uplawach a do tego czasu będę monitorować sytuację. Jutro idę zrobić badania i mam nadzieję, że nie będzie dużo ludzi bo niektóre punkty diagnostyki zostały zamknięte. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Warto podać swój nr telefonu na pacjent.gov.pl to kody będą przychodzić smsem, nic nie będzie trzeba drukować. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Mamy wrześniowe 2020
Cytat:
Ja nie wychodzę jak nie musze. Mieszkam w wielkim bloku, otoczona blokami, wiec zarazić mogę się nawet w windzie albo chwytając się poręczy wchodząc do klatki. Ja stosuje się do zaleceń. U niego standartowo jest co 2 tygodnie. Bo tak mu się podoba i już. Napisałam mu smsa z informacja , potwierdził, wiec jest ok ![]() Dziś został potwierdzony przypadek wirusa w moim mieście. Także tak.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2020-03-16 o 08:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, Tychy, Śląsk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zadomowienie
|
O widzisz, skupiłam się na Kaliszu
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zadomowienie
|
Ja mam cały czas ciąże wysokiego ryzyka, więc bym nie opuszczała wizyty, bo to mogłoby być dla mnie bardziej niebezpieczne niż ewentualny wirus. Jeżeli to wymysł lekarza że wizyta co 2 tyg a ciąża przebiega prawodłowo i nic się nie dzieje to spoko, bo wtedy normalna wizyta powinna być co 4 tygodnie to nic się nie stanie jak przesuniesz.
Mnie w tym wszystkim teraz przeraża jak będzie wyglądała nasza sytuacja finansowa. Ja branża ślubna i pomału klientki piszą, że przekładają (to jeszcze pół biedy) ślub lub je odwołują ![]() Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to faktycznie nie zazdroszczę ![]() My póki co pod tym względem okej. Ja na L4 już, Tż prowadzi co prawda działalność ale jest na kontrakcie (branża IT) , teraz ma całkowicie prace zdalna na czas wirusa (a normalnie jeździł do oracy tylko 2-3 razy w tygodniu), wiec nie stracimy na tym. Teście (choć teściowa jeszcze pracuje bo jest nauczycielka) i moja mama na emeryturze już. Wiec myśle ze jakoś to będzie. Bardziej się obawiam o ich zdrowie bo są już starsi, a mój Mąż jest astmatykiem i mógłby nie za dobrze znieść zarażanie :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Żona
|
Zdrowa córcia!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Żona
|
Co za ulga.
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Rozeznanie
|
Mój mąż odebrał właśnie moje wyniki moczu. Po bakterii ani śladu! Jupi
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4283 |
Wtajemniczenie
|
MrsSeductive gratulacje, co za ulga
![]() U mnie też dziś pierwszy potwierdzony przypadek ![]() Ewulkamala super że wyniki dobre. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4284 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale super, gratki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4287 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jutro wizyta ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.