|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"
Cytat:
Boze podziwiam za wytrzymałość a ja całe wakacje przebimbałam nic nie robiąc a narzekam na plaską bezkształtną pupę z celluitem - moze zapisze sie na silownie bo sama nie mam mobiizacji. |
|
|
|
|
|
#1022 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja czasami sama sie sobie dziwie ze wytrzymuje
kiedsy na jakims watku jak czytalam ze dziewczyny robia po dwa zestawy to myslalam ze to jakies kosmitki no i powoli jakos powolutku sie zebralam....a dla tych efektow naprawde warto pocierpiec takze pomysl jaka super pupe bedziesz miala i......cwicz nie zniechecaj sie ze na poczatku nie dajesz rady i ze jest trudno, bedzie lepiej i na 100000% bedziesz zadowolona! pozdrawiam i trzymam kciuki |
|
|
|
|
#1023 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny - czy Wy w ogole szukalyscie tych filmikow?
Wystarczy wejsc na oslawione google i wpisac tytul tego watku, a pierwsza strona jaka wyskoczy jest z linkami do pobrania. Troche samodzielnosci, a nie wszystko na tacy Wam podac - czyste lenistwo :P
|
|
|
#1024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale dalas mi troche nadzieji.Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#1025 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez jestem szczupla i sie nie odchudzam i w waga mam tak samo jak Ty-ten ewentualny kilogram w ta czy w ta...cellulit mam taki widoczny dopiero jak mocniej scisne i dzieki cwiczenim stal sie mniej widoczny pod pupa-bo jak pupa sie podniosla to ta skora jakby poszla do gory i jest gladziej
widac tylko jak scisne. A dla chlopaka tez warto cwiczyc jak nie chce Ci sie dla siebie-moj zawsze mowil ze podoba mu sie moja pupa ale wiedzialam ze gdyby byla troszke bardziej wypukla itd to podobala by mu sie bardziej i teraz to ona mu sie nie podoba.....on za nia szaleje takze dasz rade-wierze w Ciebie daj znac jak juz bedzie po wszytskim |
|
|
|
|
#1026 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dizewczęta
Ja zaczęłam ćwiczyć z Tamilee na pośladki od dwóch dni ..postanowiłam robić te ćwiczenia codziennie..kondycje mam dobrą..już za pierwszym razem zrobiłam wszystkie serie w dwóch programach...polecam rower lub bieganie lub skakankę..kondycje mi się bardzo od tego poprawiła i daję radę zrobić wszystkie ćwiczenia....wracając do pośladków..moja pupa nie jest aż taka płaska..ale chce żeby była jeszcze bardziej uwypuklona oraz twarda i jędrna ..chce zapobiec cellulitowi, skóra zaczęła sie robić mało jędrna więc czas się wziąc za siebie:d..u mnie z tą pupą nie jest źle..ale zawsze może być lepiej ..ja się nie poddam dopóki nie będzie porażających efektów![]() ..mam pytanie do dziewczyn które widzą efekty: jak często ćwiczyłyście..czy oprócz ćwiczeń uprawiałyście jakiś inny sport..oraz czy stosowałyście jakąs dietę, kosmetyki..etc.
|
|
#1027 |
|
Wtajemniczenie
|
katiuszka8ja cwicze co drugi dzien, czasami jak z jakiegos powodu wypadnie cos ze nie moge to zdarza sie co trzeci ale z regluly co drugi. jak zaczynalam cwiczyc to podjelam walke na wszystkich frontach jesli chodzi o cellulit-kremy,peelingi kawowe, zawijanie folia,prysznice,masaze. Ale po jakims miesiacuczy poltora przestalam. Teraz wracam do masazy a w niedlugim czasie do prysznicow i peelingow tez sie postaram. Poza tymi cwiczeniami nie uprawiam zadnych sportow. Diety tez zadnej nie mam ale ogolnie staram sie jesc zdrowo,chociaz wiadomo, jakies slodycze,piwko sie zdazaja,ale to tak raz na tydzien
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1028 |
|
Raczkowanie
|
Ja też staram się robić regularnie te ćwiczenia, chociaż dopiero zaczynam.. Tylkko ja mam raczej dużą pupę i zastanawiam się czy od tych ćwiczeń mi jeszcze nie urośnie.. Miała jakaś wizażanka tak?
|
|
#1029 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() Postanowiłam się do was dołączyć poproszę o linki do tych ćwiczeń... muszę się zabrać za mój tyłeczek ![]() Od maja chodzę na siłownię i ćwiczę nogi z obciążeniem 6 razy po 20 powtorzeń, staram się chodzić co 3 dni i powoli widzę rezultaty ale to za mało...osiemszesc@o2.pl lub na pw Dzięki |
|
|
|
|
#1030 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam ;>
|
|
|
|
#1031 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1032 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich
![]() Mam pytanko otóż hmm mam duuuży problem z cellulitem i w końcu wzięłam się za siebie i ćwiczę z tamilee web Czy zmniejszył się Wam cellulit? I ile cm u udach średnio gubiłyście i po jakim czasie ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1033 |
|
Raczkowanie
|
Ja ćwiczę z Tamilee praktycznie od dwóch tygodni-codziennie..tak mi się spodobało że czasami 2 razy dziennie
Oprócz tego jezdze rowerem i robie peeling z kawy..moja pupa jest super..jędrna..pośladki nie zwisają..chociaż i tak czekam na lepsze efekty..cellulit już prawie niewidoczny..ale w sumie od początku był ledwo widoczny..skóra jest bardziej naprężona. ..poza tym stracilam na wadze 1 kg moze to nieduzo ale i tak nie chce chudnac bo waże 45 kg za to moje uda zaczynają się ładnie rzeźbić i profilować![]() już jest dużo lepiej trzeba tylko wytrwalości.pozdrawiam
|
|
#1034 |
|
Raczkowanie
|
45 kg?!!!!!! Toż Ty chudziutka to gdzie ten cellulit się Ciebie uczepił
no ale masz rację, jak się ćwiczy wytrwale i z zapałem efekt będą no ja się uwzięłam ha! Ćwiczenia ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia
|
|
#1035 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki
widze, ze solidnie cwiczycie. A mi naleza sie baty....... mam nadzieje ze od przyszlego tygdnia wezme sie znowuddo roboty bo nie che stracic tego co juz wypracowalam....... wytrwalosci w cwiczeniach Wam zycze a sobie checi powrotu do nich |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1036 |
|
Przyczajenie
|
Piekne Panie
od 2 tygodni ćwicze razem z Tamilee pośladki, brzuch, ramiona (program 1). Po pierwszych cwiczeniach mialam bole miesni, jednak ramiona i brzuch dosc delikatnie dalo sie odczuc, jednak po posladkach przez 3 dni nie moglam chodzic. Smarowalam sie mascia dla sportowcow BenGay zeby usmierzyc bol. Jednak nastepnym razem juz bolu nie bylo wlasnie przed momentem skonczylam cwiczyc. Uff .. cwiczenia na posladki z serii "chce miec takei.." jako jedyne wywoluja u mnie taka ilosc potu i przyjemnosci a oto efekty: lepsze samopoczucie, wzmocnienie silnej woli, wieksza aktywnosc Dzieki cwiczeniom na ramiona juz po 5 razach mozna bylo zauwazyc szcuplejsza reke i wylaniajace sie miesnie :P. Najbardziej wdzieczna jestem cwiczeniom na brzuch - schudlam juz o jeden rozmiar i mysle ze za tydzien, moze dwa z duma bede mogla zalozyc dwuczesciowy stroj kapielowy najprawde efektowne - niknie sie w oczach , a dzieki cwiczeniom na posladki slysze coraz wiecej komplementow na temat swojej jedrnej pupy Ja mam wszystkie 4 czesci jej cwiczen: brzuch, posladki, ramiona i cialo. Zwyczajnie sobie sciagnelam z neta :P a dla tych mobilizujacych sie, a jeszcze nie zmobiizowanych mowie: ZACZNIJCIE !! a pozniej sama ochota Wam przyjdzie na dalsze cwiczenia. Pozdrawiam i zycze wytrwalosci
|
|
|
|
|
#1037 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam.
Na poczatku sie napalilam na te cwiczenia - troche pocwiczylam choc tylko zawsze 1 serie bo nie dawalam rady i juz nie cwicze - nie chce mi sie kurcze i mam wyrzuty sumienia ;-(( - poza tym nie mam czasu - sama sie nie moge motywowac - wolalabym chodzic na silownbie ale to sie wiaze z kosztami niestety - pozdrawiam. |
|
|
|
|
#1038 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!!!!
Ja właśnie ściągam sobie cztery cześci i zaczne Mam nadzieje że dzieki Wam i utratą waszych centymetrów i kilogramów zmobilizujecie mnie pozdr |
|
|
|
|
#1039 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, a ja mam takie pytanie: czy istnieje jakieś ograniczenie wiekowe co do tych ćwiczeń? Mam 15 lat i mam paskudny tył, który chciałabym pomęczyć ćwiczeniami
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1040 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1041 |
|
Raczkowanie
|
Hej wizażanki
![]() Zaczełam ćwiczyć i zaparłam się w sobie (przymajmniej na razie bo mam słomiany zapał) i ćwiczę już tydzień i to codziennie Sama siebie nie poznaję ale podobają mi się te ćwiczenia przez to że są krótkie i te 15-30 minut mija jak z bicza strzelił. Przyznaję ze 1 program jest łatwiejszy od 2 i to dużo - zwłaszcza brzuch Ale nie poddaje sie i probuję robić codziennie cos innego - jednego dnia cialo, drugiego brzuch, trzeciego- ramiona i czwartego posladki a potem od nowa Co do widocznych efektów to jeszcze nie widze za bardzo, moze tylko to ze skóra jest sprężysta i bardziej napięta A jak wasze rezultaty?? Ile centymetrów mniej i po jakim czasie i w jakiej częstotliwości były wykonywane ćwiczenia?? Trzymam kciuki za każdą z Was i życzę takiego ciała jakiego sobie tylko zamarzycie
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze bardzo ważne dla mnie pytanie: Mam dość dużą pupę i najpierw zależałoby mi, żeby spalić ten niepotrzebny nikomu tłuszczyk. Czy ćwiczenia z shape najpierw spalą tłuszcz i potem wyrzeźbią mięśnie? Bo ja nie chcę jeszce większego tyłka...
, jeśli robiąc ćwiczenia ma mi się powiększyć
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Przyczajenie
|
Ja też bardzo bym prosiła o przesłanie mi linka z filmikiem na pośladki. karolaw0@poczta.onet.pl Z góry dziękuje
|
|
|
|
|
#1044 |
|
BAN stały
|
na KAżDEJ stronie można znalezc takiego posta... tak trudno sie wysilić i poszukać samemu...są torrenty, jest GOOGLE, jest EMULE, jest Bearshare, można kupić płytę choćby na allegro! i na youtube też zapewne JEST.
|
|
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1046 |
|
BAN stały
|
Wydaje mi się, że takim i zwykłymi ćwiczeniami nie wyrobisz sobie mega mięśni, trzeba się nieźle namęczyć i namachać ciężkimi ciężarami,żeby wyrobić mięśnie.
tak mi się wydaje ale ekspert to ja nie jestem |
|
|
|
|
#1047 |
|
♥
|
Aby wyrobic miesnie trzeba ciezko pracowac ciwczac z duzym obciazeniem oraz trzeba miec diete z dodatnim bilansem
|
|
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro idę do sklepu kupić płytkę
|
|
|
|
|
#1049 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1050 |
|
BAN stały
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

to i ja sie wypowiem-cwicze tamilee juz ze 3 miesiace ale z przerwami, czasami tygodniowymi(jakis wyjazd czy cos) ale ogolnie regularnie,co drugi dzien i...naprawde sa super efekty. Moja pupa z natury jest plaska i kiedys myslalam ze jzu nic nie da sie z tym zrobic. Az zaczelam cwiczyc. Za pierwszym razem wytrzymalam chyba z 5min i padlam,potem przez 3dni ledwo siadalam w ogole i sie ruszalam....a teraz cwicze spokojnie oba zestawy pod rzad. I efekty naprawde super jak na moje mozliwosci-pupa uwypuklona,podniesiona, ma duzo lepszy ksztalt niz miala, jedrna,"twarda"...
pozdrawiam

pozdrawiam

mam nadzieje ze od przyszlego tygdnia wezme sie znowuddo roboty bo nie che stracic tego co juz wypracowalam.......
, jeśli robiąc ćwiczenia ma mi się powiększyć