Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki" - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-26, 23:03   #1021
czarna248
Wtajemniczenie

Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"

Cytat:
Napisane przez daruniaa01 Pokaż wiadomość
witam dziewczyny to i ja sie wypowiem-cwicze tamilee juz ze 3 miesiace ale z przerwami, czasami tygodniowymi(jakis wyjazd czy cos) ale ogolnie regularnie,co drugi dzien i...naprawde sa super efekty. Moja pupa z natury jest plaska i kiedys myslalam ze jzu nic nie da sie z tym zrobic. Az zaczelam cwiczyc. Za pierwszym razem wytrzymalam chyba z 5min i padlam,potem przez 3dni ledwo siadalam w ogole i sie ruszalam....a teraz cwicze spokojnie oba zestawy pod rzad. I efekty naprawde super jak na moje mozliwosci-pupa uwypuklona,podniesiona, ma duzo lepszy ksztalt niz miala, jedrna,"twarda"... takze warto sie przemoc ja czasami juz nie mam sily i strasznie mi sie nie chce ale wedy patrze jaka oupe mam teraz a jaka miala i...biegne cwiczyc pozdrawiam

Boze podziwiam za wytrzymałość a ja całe wakacje przebimbałam nic nie robiąc a narzekam na plaską bezkształtną pupę z celluitem - moze zapisze sie na silownie bo sama nie mam mobiizacji.
czarna248 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-27, 09:44   #1022
daruniaa01
Wtajemniczenie

Ja czasami sama sie sobie dziwie ze wytrzymuje kiedsy na jakims watku jak czytalam ze dziewczyny robia po dwa zestawy to myslalam ze to jakies kosmitki ja ledwo pierwszy wtedy konczylam i to tez nie zawsze.....ale z czasem jest coraz lepiej i organizm sie przyzwyczaja. Tez nie mialam zbytnio motywacji,bo myslalam ze to walka z wiatrakami,ze i tak nie zmienie jej ksztaltu wiec po co sie meczyc....ale wlasnie poczytalam forum i dziewczyny pisaly ze takie fajne efekty, potem zaczelam wyszukiwac zdjecia roznych ladnych pup....i stwierdzlam ze ja tez taka chce i musze probowac no i powoli jakos powolutku sie zebralam....a dla tych efektow naprawde warto pocierpiec takze pomysl jaka super pupe bedziesz miala i......cwicz nie zniechecaj sie ze na poczatku nie dajesz rady i ze jest trudno, bedzie lepiej i na 100000% bedziesz zadowolona! pozdrawiam i trzymam kciuki
daruniaa01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-27, 09:53   #1023
Tancerka Pl
Zadomowienie

Dziewczyny - czy Wy w ogole szukalyscie tych filmikow?
Wystarczy wejsc na oslawione google i wpisac tytul tego watku, a pierwsza strona jaka wyskoczy jest z linkami do pobrania.
Troche samodzielnosci, a nie wszystko na tacy Wam podac - czyste lenistwo :P
Stary 2008-08-28, 01:32   #1024
czarna248
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez daruniaa01 Pokaż wiadomość
Ja czasami sama sie sobie dziwie ze wytrzymuje kiedsy na jakims watku jak czytalam ze dziewczyny robia po dwa zestawy to myslalam ze to jakies kosmitki ja ledwo pierwszy wtedy konczylam i to tez nie zawsze.....ale z czasem jest coraz lepiej i organizm sie przyzwyczaja. Tez nie mialam zbytnio motywacji,bo myslalam ze to walka z wiatrakami,ze i tak nie zmienie jej ksztaltu wiec po co sie meczyc....ale wlasnie poczytalam forum i dziewczyny pisaly ze takie fajne efekty, potem zaczelam wyszukiwac zdjecia roznych ladnych pup....i stwierdzlam ze ja tez taka chce i musze probowac no i powoli jakos powolutku sie zebralam....a dla tych efektow naprawde warto pocierpiec takze pomysl jaka super pupe bedziesz miala i......cwicz nie zniechecaj sie ze na poczatku nie dajesz rady i ze jest trudno, bedzie lepiej i na 100000% bedziesz zadowolona! pozdrawiam i trzymam kciuki
No dobra musze cwiczyc - moja pupa jest beznadziejna - teraz popatzrylam w lustro tak od tyłu za pomocą drugiego wiekszego lustra no i niedosc ze plaska to jakas nierowna do tego zaczatki celluiti widoczne okiem - masz tez celliut czy moze troszke sie pupa wygładzila od cwiczeń? aha a co jest najsmieszniejsze to to ze jestem szczupla i wcale sie nie odchudzam bo nie tyje praktycznie czasem 1 kg w ta czy tamtą - od wrzesnia do pracy - bede musiala jakos znalezc troche czasu na te cwiczenia - kurde zaczynam sie wstydzic rozbierac przed chlopakiem;-( ;-)
No ale dalas mi troche nadzieji.Pozdrawiam.
Stary 2008-08-28, 10:15   #1025
daruniaa01
Wtajemniczenie

Ja tez jestem szczupla i sie nie odchudzam i w waga mam tak samo jak Ty-ten ewentualny kilogram w ta czy w ta...cellulit mam taki widoczny dopiero jak mocniej scisne i dzieki cwiczenim stal sie mniej widoczny pod pupa-bo jak pupa sie podniosla to ta skora jakby poszla do gory i jest gladziej widac tylko jak scisne. A dla chlopaka tez warto cwiczyc jak nie chce Ci sie dla siebie-moj zawsze mowil ze podoba mu sie moja pupa ale wiedzialam ze gdyby byla troszke bardziej wypukla itd to podobala by mu sie bardziej i teraz to ona mu sie nie podoba.....on za nia szaleje i mowi ze naprawde widac efekty i to tez mi daje sile jak juz nie moge sie kompletnie zebrac.......takze trzymam za Ciebie kciuki!! najlepiej zacznij od dzisiaj-bo z reguly wiem ze takie zaczenanie "od jutra", "od poniedzialku" itd to zawsze se i i tak przeklada i traci sie checi-a tak to raz dwa i jak juz masz za soba "pierwszy raz" to wiesz,ze bedziesz musiala kontynuowac takze dasz rade-wierze w Ciebie daj znac jak juz bedzie po wszytskim
Stary 2008-08-31, 12:38   #1026
katiuszka89
Raczkowanie

Hej Dizewczęta Ja zaczęłam ćwiczyć z Tamilee na pośladki od dwóch dni..postanowiłam robić te ćwiczenia codziennie..kondycje mam dobrą..już za pierwszym razem zrobiłam wszystkie serie w dwóch programach...polecam rower lub bieganie lub skakankę..kondycje mi się bardzo od tego poprawiła i daję radę zrobić wszystkie ćwiczenia....wracając do pośladków..moja pupa nie jest aż taka płaska..ale chce żeby była jeszcze bardziej uwypuklona oraz twarda i jędrna..chce zapobiec cellulitowi, skóra zaczęła sie robić mało jędrna więc czas się wziąc za siebie:d..u mnie z tą pupą nie jest źle..ale zawsze może być lepiej..ja się nie poddam dopóki nie będzie porażających efektów..mam pytanie do dziewczyn które widzą efekty: jak często ćwiczyłyście..czy oprócz ćwiczeń uprawiałyście jakiś inny sport..oraz czy stosowałyście jakąs dietę, kosmetyki..etc.
Stary 2008-09-01, 09:50   #1027
daruniaa01
Wtajemniczenie

katiuszka8ja cwicze co drugi dzien, czasami jak z jakiegos powodu wypadnie cos ze nie moge to zdarza sie co trzeci ale z regluly co drugi. jak zaczynalam cwiczyc to podjelam walke na wszystkich frontach jesli chodzi o cellulit-kremy,peelingi kawowe, zawijanie folia,prysznice,masaze. Ale po jakims miesiacuczy poltora przestalam. Teraz wracam do masazy a w niedlugim czasie do prysznicow i peelingow tez sie postaram. Poza tymi cwiczeniami nie uprawiam zadnych sportow. Diety tez zadnej nie mam ale ogolnie staram sie jesc zdrowo,chociaz wiadomo, jakies slodycze,piwko sie zdazaja,ale to tak raz na tydzien pozdrawiam
Stary 2008-09-01, 15:39   #1028
Stramenopile
Raczkowanie

Ja też staram się robić regularnie te ćwiczenia, chociaż dopiero zaczynam.. Tylkko ja mam raczej dużą pupę i zastanawiam się czy od tych ćwiczeń mi jeszcze nie urośnie.. Miała jakaś wizażanka tak?
Stary 2008-09-02, 15:03   #1029
TemptationInMyHeart
Raczkowanie

witam

Postanowiłam się do was dołączyć

poproszę o linki do tych ćwiczeń... muszę się zabrać za mój tyłeczek

Od maja chodzę na siłownię i ćwiczę nogi z obciążeniem 6 razy po 20 powtorzeń, staram się chodzić co 3 dni i powoli widzę rezultaty ale to za mało...

osiemszesc@o2.pl lub na pw

Dzięki
TemptationInMyHeart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-02, 15:58   #1030
Tancerka Pl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TemptationInMyHeart Pokaż wiadomość
witam

Postanowiłam się do was dołączyć

poproszę o linki do tych ćwiczeń... muszę się zabrać za mój tyłeczek

Od maja chodzę na siłownię i ćwiczę nogi z obciążeniem 6 razy po 20 powtorzeń, staram się chodzić co 3 dni i powoli widzę rezultaty ale to za mało...

osiemszesc@o2.pl lub na pw

Dzięki
Prosze, tu masz link: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1017

Pozdrawiam ;>
Stary 2008-09-03, 09:34   #1031
TemptationInMyHeart
Raczkowanie

TemptationInMyHeart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-08, 13:04   #1032
Anecia86
Raczkowanie

Cool Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"

Witam Wszystkich

Mam pytanko otóż hmm mam duuuży problem z cellulitem i w końcu wzięłam się za siebie i ćwiczę z tamilee web Czy zmniejszył się Wam cellulit? I ile cm u udach średnio gubiłyście i po jakim czasie

Pozdrawiam
Anecia86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-08, 18:33   #1033
katiuszka89
Raczkowanie

Ja ćwiczę z Tamilee praktycznie od dwóch tygodni-codziennie..tak mi się spodobało że czasami 2 razy dziennie Oprócz tego jezdze rowerem i robie peeling z kawy..moja pupa jest super..jędrna..pośladki nie zwisają..chociaż i tak czekam na lepsze efekty..cellulit już prawie niewidoczny..ale w sumie od początku był ledwo widoczny..skóra jest bardziej naprężona. ..poza tym stracilam na wadze 1 kg moze to nieduzo ale i tak nie chce chudnac bo waże 45 kg za to moje uda zaczynają się ładnie rzeźbić i profilować już jest dużo lepiej trzeba tylko wytrwalości.pozdrawiam
Stary 2008-09-09, 08:22   #1034
Anecia86
Raczkowanie

Talking Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"

45 kg?!!!!!! Toż Ty chudziutka to gdzie ten cellulit się Ciebie uczepił no ale masz rację, jak się ćwiczy wytrwale i z zapałem efekt będą no ja się uwzięłam ha! Ćwiczenia ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia

Waga 58 kg

Wymarzona WAGA 54 kg
Anecia86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-10, 09:46   #1035
daruniaa01
Wtajemniczenie

Witam dziewczynki widze, ze solidnie cwiczycie. A mi naleza sie baty....... tak was motywowalam,chwalilam sie ze cwicze regularnie a od ponad tygodnia zlapl mnie jakis straaaaaszny len i nic nie robie.....pewnie dlatego ze w sobote ide na wesele i w zwiazku z tym troche bieganie,fryzjer,solarium ,zakupy ale wiem,wiem,to mnie nie usprawiedliwia..... mam nadzieje ze od przyszlego tygdnia wezme sie znowuddo roboty bo nie che stracic tego co juz wypracowalam....... wytrwalosci w cwiczeniach Wam zycze a sobie checi powrotu do nich

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-12, 21:34   #1036
yamaica88
Przyczajenie

Piekne Panie od 2 tygodni ćwicze razem z Tamilee pośladki, brzuch, ramiona (program 1). Po pierwszych cwiczeniach mialam bole miesni, jednak ramiona i brzuch dosc delikatnie dalo sie odczuc, jednak po posladkach przez 3 dni nie moglam chodzic. Smarowalam sie mascia dla sportowcow BenGay zeby usmierzyc bol. Jednak nastepnym razem juz bolu nie bylo wlasnie przed momentem skonczylam cwiczyc. Uff .. cwiczenia na posladki z serii "chce miec takei.." jako jedyne wywoluja u mnie taka ilosc potu i przyjemnosci a oto efekty: lepsze samopoczucie, wzmocnienie silnej woli, wieksza aktywnosc Dzieki cwiczeniom na ramiona juz po 5 razach mozna bylo zauwazyc szcuplejsza reke i wylaniajace sie miesnie :P. Najbardziej wdzieczna jestem cwiczeniom na brzuch - schudlam juz o jeden rozmiar i mysle ze za tydzien, moze dwa z duma bede mogla zalozyc dwuczesciowy stroj kapielowy najprawde efektowne - niknie sie w oczach , a dzieki cwiczeniom na posladki slysze coraz wiecej komplementow na temat swojej jedrnej pupy Ja mam wszystkie 4 czesci jej cwiczen: brzuch, posladki, ramiona i cialo. Zwyczajnie sobie sciagnelam z neta :P a dla tych mobilizujacych sie, a jeszcze nie zmobiizowanych mowie: ZACZNIJCIE !! a pozniej sama ochota Wam przyjdzie na dalsze cwiczenia. Pozdrawiam i zycze wytrwalosci
yamaica88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-17, 20:28   #1037
czarna248
Wtajemniczenie

Witam.

Na poczatku sie napalilam na te cwiczenia - troche pocwiczylam choc tylko zawsze 1 serie bo nie dawalam rady i juz nie cwicze - nie chce mi sie kurcze i mam wyrzuty sumienia ;-(( - poza tym nie mam czasu - sama sie nie moge motywowac - wolalabym chodzic na silownbie ale to sie wiaze z kosztami niestety - pozdrawiam.
Stary 2008-10-18, 23:20   #1038
dominda
Raczkowanie

Hej dziewczyny!!!!
Ja właśnie ściągam sobie cztery cześci i zaczne Mam nadzieje że dzieki Wam i utratą waszych centymetrów i kilogramów zmobilizujecie mnie
pozdr
dominda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 10:39   #1039
Jelly Bean
Raczkowanie

Hej dziewczyny, a ja mam takie pytanie: czy istnieje jakieś ograniczenie wiekowe co do tych ćwiczeń? Mam 15 lat i mam paskudny tył, który chciałabym pomęczyć ćwiczeniami
Jelly Bean jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-20, 20:36   #1040
natalka_rulez
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jelly Bean Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, a ja mam takie pytanie: czy istnieje jakieś ograniczenie wiekowe co do tych ćwiczeń? Mam 15 lat i mam paskudny tył, który chciałabym pomęczyć ćwiczeniami
wg mnie nie ma ograniczenia, a przynajmniej Twój wiek jest odpowiedni

http://www.onemilliongiraffes.com/
natalka_rulez jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-25, 21:02   #1041
dominda
Raczkowanie

Hej wizażanki
Zaczełam ćwiczyć i zaparłam się w sobie (przymajmniej na razie bo mam słomiany zapał) i ćwiczę już tydzień i to codziennie Sama siebie nie poznaję ale podobają mi się te ćwiczenia przez to że są krótkie i te 15-30 minut mija jak z bicza strzelił. Przyznaję ze 1 program jest łatwiejszy od 2 i to dużo - zwłaszcza brzuch Ale nie poddaje sie i probuję robić codziennie cos innego - jednego dnia cialo, drugiego brzuch, trzeciego- ramiona i czwartego posladki a potem od nowa Co do widocznych efektów to jeszcze nie widze za bardzo, moze tylko to ze skóra jest sprężysta i bardziej napięta
A jak wasze rezultaty?? Ile centymetrów mniej i po jakim czasie i w jakiej częstotliwości były wykonywane ćwiczenia??

Trzymam kciuki za każdą z Was i życzę takiego ciała jakiego sobie tylko zamarzycie

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919570113.png

http://s7.suwaczek.com/20090919650214.png
dominda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-01, 18:24   #1042
mychamycha
Zakorzenienie

Mam jeszcze bardzo ważne dla mnie pytanie: Mam dość dużą pupę i najpierw zależałoby mi, żeby spalić ten niepotrzebny nikomu tłuszczyk. Czy ćwiczenia z shape najpierw spalą tłuszcz i potem wyrzeźbią mięśnie? Bo ja nie chcę jeszce większego tyłka... , jeśli robiąc ćwiczenia ma mi się powiększyć
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-01, 21:23   #1043
kabusia7
Przyczajenie

Ja też bardzo bym prosiła o przesłanie mi linka z filmikiem na pośladki. karolaw0@poczta.onet.pl Z góry dziękuje
kabusia7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-01, 21:49   #1044
lil coco
BAN stały

na KAżDEJ stronie można znalezc takiego posta... tak trudno sie wysilić i poszukać samemu...są torrenty, jest GOOGLE, jest EMULE, jest Bearshare, można kupić płytę choćby na allegro! i na youtube też zapewne JEST.
lil coco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-05, 19:07   #1045
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
Mam bardzo ważne dla mnie pytanie: Mam dość dużą pupę i najpierw zależałoby mi, żeby spalić ten niepotrzebny nikomu tłuszczyk. Czy te ćwiczenia najpierw spalą tłuszcz i potem wyrzeźbią mięśnie? Bo ja nie chcę jeszce większego tyłka... , jeśli robiąc ćwiczenia ma mi się powiększyć
ponawiam pytanie
Stary 2008-11-05, 20:47   #1046
Niuniaczek
BAN stały

Wydaje mi się, że takim i zwykłymi ćwiczeniami nie wyrobisz sobie mega mięśni, trzeba się nieźle namęczyć i namachać ciężkimi ciężarami,żeby wyrobić mięśnie.
tak mi się wydaje ale ekspert to ja nie jestem
Niuniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-05, 21:05   #1047
anniaa

Aby wyrobic miesnie trzeba ciezko pracowac ciwczac z duzym obciazeniem oraz trzeba miec diete z dodatnim bilansem

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-13, 21:17   #1048
mychamycha
Zakorzenienie

Jutro idę do sklepu kupić płytkę I zacznę ćwiczyć. Mam nadzieję, że osiągnę jekieś miłe oku efekty
Stary 2008-11-13, 21:21   #1049
nineczka
Wtajemniczenie

http://wiadomosci.onet.pl/109548,21,0,pokaz.html
taka miec
nineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-14, 10:03   #1050
Niuniaczek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
Jutro idę do sklepu kupić płytkę I zacznę ćwiczyć. Mam nadzieję, że osiągnę jekieś miłe oku efekty
A gdzie?
Niuniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości