|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Paradise Hotel
Ej, ja oglądam program ale chyba coś mi umknęło o uzywkach Maćka???
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Maciek chyba we wtorkowym odcinku powiedział Sandrze, że brał używki jak był młodszy i przez to jest kompletnie wyprany z uczuć i nie potrafi się zaangażować. Teraz udaje, że to jest wielka tajemnica i jak Sandra mogła to powiedzieć Martynie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj oglądałam po raz pierwszy Hotel Paradise
Póki co nie chce mi się wracać, ale możecie napisać co się zadziało między tą Sandra a Maćkiem, że takie kwasy i dramy są?No mi też się nie spodobało, że Sandra to wygadała. Jednak nie wszystkie rozmowy są upubliczniane widzom. ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- [1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;87674939]Ciekawe co zadecydowała Martyna: pomoże Sandrze czy zemsci się na Adamie (?) Sandra z odcinka na odcinek coraz dziwniejsze. W te jej szczere łzy też jakoś nie mogę uwierzyć. Blondino mi się podoba, ale tylko na zdjęciach, w TV wygląda dużo mniej atrakcyjnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Sandra jest dziwna. Czułam się zażenowana jej zachowaniem i reakcjami.
|
|
#275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#276 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba Blondino wpadł na pomysł że może dziewczyny też by chciały zjeść pizzę, reszta miała jak zawsze innych w czterech literach W Maćka łzy nie wierzę bo ... nie było tam żadnych łez, dla mnie rzeczywiście jest wyprany z prawdziwych emocji, nie pierwszy raz manipuluje. Powinien zagrać z Sandrą w otwarte karty, przecież gadał że jak wejdzie ktoś kto mu się spodoba to może zmienić front, a tu nawet nie podszedł do niej tylko ją unikał, no słabe to było. Trochę mi szkoda Sandry, może była kiedyś zraniona poważnie bo widać że unika kontaktu fizycznego, jest zablokowana. Jeśli chodzi o Martę to chyba nas jeszcze zaskoczy ![]() Może się mylę ale mam wrażenie że robi się podział przez chłopaków na takie naturalne laski które są fajne, miłe i faceci w jakiś sposób je szanują (Ola, Viola, Marta) i podrasowane, które dostają wkrótce kiepską opinię ( Lexi, Martyna, trochę Sandra)
Edytowane przez żurawinka Czas edycji: 2020-03-20 o 00:02 |
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Obserwujecie Olke na IG? Czy tylko mi się wydaje że robiła coś z ustami? W programie miałam wrażenie że ma takie małe usta, na story jak nagrywa to minie wydaja dużo powiększone.🤷☠♀️
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#279 |
|
Konto usunięte
|
Bo Maciek płakał, żeby przekonać Martynę. Potem poszedł do Marty i zdał sprawozdanie. Ciekawe czy Martyna mu uwierzyła? Czy jeszcze będzie to konsultować z Sandra?
Oni ciągle będą knuc, bo chcą przetrwać. Taka formuła programu. Ciekawe jak długo będą wchodzić nowi, kiedy zaczną się eliminowanie par, jakaś to jedna wygrana muszą wyłonić... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#280 |
|
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi sie, ze odpadanie dzis Marta - specjalnie pokazuja nam takie urywki, zebysmy byli przekonani, ze odpadnie Sandra (typu ze Maciek mowi marcie, ze moze byc pewna, placzaca Sandra itp) a zrobia tak jak z odpadnieciem Olki, ze niby calkowity szok.
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko cieawe czy wtedy honorowo odejdzie i Maciek
|
|
|
#282 |
|
Konto usunięte
|
Pewnie tak samo jak i Adam
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#284 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie
W ogóle jaki to jest żałosny typ z tego Adama, nie mam słów. Najlepsze jest to, że Chris naprawdę mógł odpaść z programu, ale dotrzymał słowa danemu temu idiocie, a Adam tak głośno szczekał, że odejdzie z Olką i dalej tam siedzi i knuje. Jestem w szoku, że większość ludzi tam nie widzi jaki on jest dwulicowy i fałszywy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#285 |
|
BAN stały
|
Beznadziejny odcinek. Zupełnie bez zaskoczeń, ale w sumie się nie dziwię Sandrze. Też nie chciałabym siedzieć w tym żmijowisku.
|
|
|
|
|
#286 |
|
Rozeznanie
|
Ogólnie to Chris bardzo spoko się zachował, że pomógł Sandrze z walizkami, pewnie zaraz Adam uzna to za nielojalność wobec "świętej trójcy" i będzie knuł, jak się go pozbyć.
|
|
|
|
#287 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#288 |
|
Rozeznanie
|
[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;87678047]Chyba wszyscy oprócz Maćka i Adama czuli kto się tutaj zachował słabo. W ogóle w ostatnich odcinkach bardzo Blondino zyskał w moich oczach. Może i ma denerwujący sposób bycia, ale w stosunku do innych jest w porządku i dobrze wygarnął Violi. A ta nowa to ewidentnie typ kumpeli. Wszędzie za facetami łazi jakby była lepsza od reszty uczestniczek.[/QUOTE]Tak, Blondino jest naprawdę w porządku, teraz z Martyną są moją ulubioną parą. Martyna też mogła zagrać po świńsku i wyrzucić z programu Martę albo Violkę, żeby utrzeć Adamowi nosa, ale zachowała się z klasą i nie weszła w ich relacje.
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się akurat cieszę że Sandra odpadła, wkurzalo mnie ostatnio niesamowicie, po prostu swoim sposobem bycia. Ciągle poprawianie bluzki i wlosow działało mi już na nerwy , no i to wygięte chodzenie. Na początku ja lubiłam, teraz już mam jej dość.
Marty nie krytykuje, daje jej czas, zobaczę jaka się pokaże. Na dzień dzisiejszy nie mam do niej żadnych zarzutów, w sumie podobne jesteśmy że sobą pod tym względem, że ja też dużo bardziej wolę towarzystwo męskie niż żeńskie. Wszystkie szkolne lata trzymałam się bardziej z chłopakami, dziewczyny to są zmije , byle dopiec, skrytykować i obgadać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez sie ciesze ,ze Sandrs odpadla ,aczkolwiek Maciek mogl to o wiele lepiej rozgerac. A tak to mam lekki niesmak
|
|
|
#291 |
|
BAN stały
|
Ja trochę z innej beczki jak taki program porównujecie do Warsaw shore czy tutaj zachowanie i ogólnie są względni a ekipa z Warszawy to była kompletna porażka i patola czy wszytko na jedno kopyto.
Moim zdaniem mimo że jakoś ci ludzie mnie nie urzekają to myślę że tutaj zastają zachowane jakieś pokłady kultury u mniej jest seksu jakby nie było. |
|
|
|
|
#292 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Klaudia, prowadzaca, podobala mi sie tylko na castingu do top model. Potem juz przestala mi sie podobac. Jest mila, przyklada sie do pracy i roli prowadzacej, ale brakuje jej luzu. Teraz doceniam talent Agi Woźniak. Obecnie w wielu programach są nowi prowadzący i nikt jej nie dorównuje. Trzeba mieć chyba to coś. Klaudia jest ładna, ale bez przesady, moim zdaniem Aga jest np ładniejsza, ale to nie konkurs piękności Z HP najbardziej podoba mi się Marietta i z zachowania i z wyglądu (szkoda tylko, że ma zrobione usta, moim zdaniem bez tego wyglądałaby korzystniej). |
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie zdecydowanie lepsza prowadząca Ameryki Express jest Daria
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#295 |
|
Zadomowienie
|
Mnie też najbardziej podoba się Marietta. I zgadzam się, że usta ma przesadzone, na zbliżeniach wygląda jak kaczka.
Edytowane przez zakalec Czas edycji: 2020-03-21 o 13:00 |
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się najbardziej podoba Marta, na drugim miejscu Martyna A potem Marietta. Gdyby nie te usta u dwóch ostatnich - bo obie kapke przesadzily z tymi ustami - pewnie uplasowalyby się na pierwszym miejscu.
|
|
|
#297 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się tylko zastanawiam, co jak za 20 lat ich dzieci sobie to poogladaja
zresztą dla mnie to jedna wielka patola, nikt normalny by tam się nie pieprzyl na oczach całej Polski.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#299 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście zapowiedz poniedziałkowego odcinka? Chyba Adam zakochał sie w następnej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

Póki co nie chce mi się wracać, ale możecie napisać co się zadziało między tą Sandra a Maćkiem, że takie kwasy i dramy są?