|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koronawirus z Chin i inne epidemie, część 2.
|
|
|
|
#2342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uparte pytania służby zdrowia są śmieszne, nie wiemy co robiła i gdzie przebywała pani w sklepie czy przychodni która nas obsługuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2343 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W Polsce 44 procent mieszka z rodzicami itd. Nie wiem ile Włochów musiałabym poszukać dane Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2344 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2345 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja sama nigdy nie kupuję nic przez internet, nie chce mi się bawić w mierzenie, odsyłanie itd. Wolę się przejechać, kupić na miejscu, wypić kawkę i wrócić do domu zadowolona. Dla mnie zamknięcie sklepów z ubraniami i przeniesienie tego do neta byłoby tragedią, nosiłabym ciuchy do zdarcia ostatniej nici. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2346 |
|
BAN stały
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87684105]No nie wiem, w galeriach są tłumy.
Ja sama nigdy nie kupuję nic przez internet, nie chce mi się bawić w mierzenie, odsyłanie itd. Wolę się przejechać, kupić na miejscu, wypić kawkę i wrócić do domu zadowolona. Dla mnie zamknięcie sklepów z ubraniami i przeniesienie tego do neta byłoby tragedią, nosiłabym ciuchy do zdarcia ostatniej nici. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Właśnie to jest najgorsze,że coś może nie pasować chociaż ja często kupowałam online i na szczęście zawsze trafiłam w rozmiar,raz tylko buty musiałam odesłać i torebkę bo okazała się inna niż na zdjęciach Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2347 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#2348 |
|
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87684105]No nie wiem, w galeriach są tłumy.
Ja sama nigdy nie kupuję nic przez internet, nie chce mi się bawić w mierzenie, odsyłanie itd. Wolę się przejechać, kupić na miejscu, wypić kawkę i wrócić do domu zadowolona. Dla mnie zamknięcie sklepów z ubraniami i przeniesienie tego do neta byłoby tragedią, nosiłabym ciuchy do zdarcia ostatniej nici. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] a tego co słyszę, że naprawdę dużo osób woli zakupy stacjonarnie, nie mówiąc o starszych pokoleniach, moja własna siostra nienawidzi online bo nigdy nie trafi z rozmiarem i musi czekać na paczki a ona chce już i teraz więc opcja obskoczenia sklepów i przymierzania jest dla niej jedyna akceptowalna
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;87684130]Ale we Włoszech pizzerie mają stoliki na zewnątrz również. Właściwie większość jakie odwiedziałam to miała stoliki na zewnątrz. U nas zresztą też możesz zjeść pizzę w ogródku, choć u nas się przyjęło raczej piwkowanie w tych ogródkach. Tyle, że u nich wystawiają wcześniej, bo tam już na początku stycznia mieli 12°C (siostra mi zdjęcie z temperaturą wysłała jak wróciła do Włoch, w odpowiedzi na mój filmik, że się nie załapała na śnieg jak była w Polsce a teraz >6.01< pada).
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]A nas minister zdrowia twierdził że w plus 20 stopniach wirus będzie czuł się gorzej.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2350 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
|
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupuję tylko on-line, biorę np. dwa rozmiary itp. Dla mnie zakupy stacjonarne to strata czasu (dojazd do galerii, dotarcie do sklepu, wybieranie, mierzenia..), w domu na spokojnie zmierzę sobie co chce. Na zwrot jest zwykle 30 dni, wystarczająco dużo, aby się zdecydować. Rozumiem jednak, że wiele osób woli inaczej.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
polecam bardzo ciekawy artykuł na temat pandemii:
https://medium.com/@jst.janik/korona...c-3bf0924fc608 |
|
|
|
#2353 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Właśnie czytałam,że Wałęsa ma 6 tys.emerytury u teraz nie może jakiś wykładów robić bo miał jechać do USA a jego żona wydaje 7 tys.i on też daje rodzinie pieniądze dopadł go duży kryzys Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2354 |
|
Animal Liberation
|
Ja sama nigdy nie kupuję nic przez internet, nie chce mi się bawić w mierzenie, odsyłanie itd. Wolę się przejechać, kupić na miejscu, wypić kawkę i wrócić do domu zadowolona. Dla mnie zamknięcie sklepów z ubraniami i przeniesienie tego do neta byłoby tragedią, nosiłabym ciuchy do zdarcia ostatniej nici. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Tak samo, nigdy nie kupuję ubrań przez net. Muszę zobaczyć jak są skrojone, jak leżą na mnie, czy nie ma niedoróbek lub uszkodzeń a w odsyłanie nigdy nie chciało mi się bawić. Płaszczyk kupuję raz na ileś lat, ale wcześniej przejrzę ich 50 w sklepach stacjonarnych. Czasem kupowałam w Reserved, ale po tej akcji z maskami bardzo wątpię, czy jeszcze kiedykolwiek tam zajdę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2356 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
Ja zakupów stacjonarnych absolutnie nienawidzę przez tłumy, ubrania nq wieszaku wyglądają na tak zużyte, że w życiu bym za nie nie zapłaciła, a rzeczy zamawiane online idą z magazynu, nigdy nie wisiały na sklepie. Dużym minusem są jednak zamrożone pieniądze w przypadku, jeśli coś mi się nie spodoba i muszę to zwrócić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co w związku z tym? |
|
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzeniona
|
Nic, to jest po prostu drugie wcielenie wizażanki Oona88, która ma najgorzej na świecie i wszyscy mają lepiej od niej, oczywiście niezasłużenie.
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta, na 100% to ona. może ją zablokuję po prostu, bo te jej posty są tak słabe i nic nie wnoszące, że aż się słabo robi... |
|
|
|
|
#2360 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Teraz kupujemy drukarkę przez neta i już są problemy, wczoraj TŻ kupił, zapłacił, a dzisiaj ma maila z rana, że drukarki nie ma na stanie i proponują mu coś zupełnie innego. Więc musimy w innym sklepie kupić, ale w tym kasa zamrożona. No nie lubię no. A swoją drogą drukarkę kupujemy specjalnie na okoliczność nauki zdalnej :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2361 |
|
BAN stały
|
Ale to,że to nie są małe pieniądze ludzie dostają dużo mniej i na moje ktoś taki ma dziwne powody do narzekania,zresztą można przeczytać komentarze jaki hejt jest na jego temat
|
|
|
#2362 | |
|
Eternal rebel
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;87683864]Dziewczyny kiedyś był tutaj link z zarażonymi osobami wirusem w Polsce. Tylko tam były konkretne miasta a nie województwa ktos cos?
[/QUOTE] Mi też by się przydał taki link bo już nawet nie podają, czy i ile osób w moim mieście jest zarażonych, co mnie wkurza bo chciałabym to monitorować na bieżąco ![]() Cytat:
Jak mam wątpliwości to zamawiam 2 rozmiary, z zamrożoną kasą to dla mnie też nie problem bo ja zazwyczaj szybko towar odsyłam, a w ciągu 2 tyg mam hajsy z powrotem. Kiedyś uwielbiałam spędzać cały dzień w galerii, a dziś jestem chora jak muszę wejść do więcej niż 2 sklepów... Te tłumy, hałas, ostre światła, nap*****jąca muzyka, wymięte ciuchy....uch. No i żadna sprzedawczyni nie stoi mi nad głową. Mierzenie w domu to super sprawa w przypadku butów, mam szansę sobie w nich pochodzić w domu przez jakiś czas i wtedy faktycznie widzę, czy będą obcierać czy nie.A co do wyborów, same przekleństwa mi się cisną na usta, jak słyszę co kaczor wygaduje. Niech ich gęś kopnie. Jeśli nie przełożą wyborów, to się wścieknę. Pieprzeni populiści. |
|
|
|
|
#2363 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no i mam nadzieję,ze w aptekach po tym jak epidemia wygaśnie nie każą znowu tego podejmować.Hehe, trochę przesadzilas w dół z tym wiekiem 40+ do ogarnięcia profilu zaufanego ![]() Chociaz znam i młodsze osoby.m które telefonu z netem potrafią użyć tylko do korzystania z fb, no ewentualnie jakiegoś forum, gdzie zadają pytania na każdy temat,niezależnie od jego tematyki |
|
|
|
|
#2364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja zakupy odzieżowe robię tylko stacjonarnie bo męczy mnie szukanie informacji w necie z jakiego materiału ciuch jest uszyty i też nie znalazłam ciekawych sklepów, ale tak samo męczą mnie zakupy stacjonarne. Dodatkowo moją niechęć pogłębia fakt, że wszystko jest na jedno kopyto. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak go słucham to mi serio, nawet koronawirus niepotrzebny. Zejde kiedyś od tych manipulanctw i jadu jaki się z niego sączy. Tyle ze, żeby przełożyć wybory, trzeba albo zmienić Konstytucję (!) albo wprowadzić stan wyjątkowy. Nie ma innej drogi. Oba rozwiązania są bardzo wątpliwe, w sumie to nawet nie wiem które gorsze.
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie cały ten lot do domu to porażka. To by miało sens gdyby tych wszystkich ludzi od razu zgarnąć z lotniska i umieścić w jakimś miejscu na 2 tygodnie a nie, że każdy na własną rękę wraca do domu, np busem, zarażając przy okazji innych pasażerów.
|
|
|
|
#2367 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#2368 |
|
Konto usunięte
|
https://www.facebook.com/repostuj/vi...1/?d=null&vh=e
Patrzcie jaka kolejka do sklepu w USA ![]() Zaczynam się zastanawiać, czy to był dobry krok, aby jednego dnia wykonać tyle testów i żeby zrobić taką panikę wielkim przyrostem dziennym. A nie sorry, to z 17 marca a nie z wczoraj. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2020-03-23 o 09:28 |
|
|
|
#2369 |
|
Zadomowienie
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;87683864]Dziewczyny kiedyś był tutaj link z zarażonymi osobami wirusem w Polsce. Tylko tam były konkretne miasta a nie województwa ktos cos?
---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Ale ile musiałabyś kupić aby zarobić. Takie rzeczy to najlepiej na giełdzie walutowej robic [/QUOTE]Nawet nie zarobić, ale zabezpieczyć oszczędności. Złoty leci na łeb na szyję, dolar w czasie kryzysu zawsze był najbardziej stabilny. Z giełdą to fakt, ale jakoś mam opory.Teraz zaczynam się w to wczytywać, bo jak wiadomo czas kryzysu to też czas okazji, które da się wykorzystać.. Tylko trzeba wiedzieć jak. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Jak mam wątpliwości to zamawiam 2 rozmiary, z zamrożoną kasą to dla mnie też nie problem bo ja zazwyczaj szybko towar odsyłam, a w ciągu 2 tyg mam hajsy z powrotem. Kiedyś uwielbiałam spędzać cały dzień w galerii, a dziś jestem chora jak muszę wejść do więcej niż 2 sklepów... Te tłumy, hałas, ostre światła, nap*****jąca muzyka, wymięte ciuchy....uch. No i żadna sprzedawczyni nie stoi mi nad głową. Mierzenie w domu to super sprawa w przypadku butów, mam szansę sobie w nich pochodzić w domu przez jakiś czas i wtedy faktycznie widzę, czy będą obcierać czy nie.

26.08.2023