![]() |
#2041 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
![]() acha a propos prezentów.. ten "poradnik" droga do piękna czy jakoś tak to jest dla mnie jakiś żart.. jest beznadziejny nic w nim nie ma, kolory są (jak zwykle) przekłamane i skasowali sobie za niego 1zł choć wcale go sobie nie życzyłam.. a jakby ktoś chciał kupić to 4,90 no chyba ich normalnie pogrzało ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Zadomowienie
|
Tez zalapalam sie na parasolke w dodatkowym zamowieniu. Zupelnie zapomnialam o tym prezencie. Zestaw przewodnikow tez zamowilam bo mam do wrzucenia paru klientkom (razem z probkami) Moze sie na cos jeszcze skusza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Raczkowanie
|
Przepraszam czy zna ktos może jakieś sklepy z wyprzedażami z avon tak jak w innych miastach oprócz COKu na Pl. Andersa
|
![]() ![]() |
![]() |
#2044 |
Przyczajenie
|
DZIĘKI BARDZO ZA ZDJĄTKA TOREBKI GABRIELLA!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Rozeznanie
|
![]()
przeglądam rosyjską 16. i 17. i muszę powiedzieć:
-chyba nowa seria marokańska Spa ma szansę pachnieć podobnie jak indyjska ( i pojawia się tez olejek do włosów-oby o takim aromacie jak ten wycofany ![]() -przy zakupie czegoś z serii spa w kat. 16. można kupić piękne mydełka w kształcie główek róż ![]() ![]() -jest też zestaw 5w1 z linii advance techniques-szampon, spray nabłyszczający, serum na końcówki, szczotka i grzebień-pamiętam, że kiedyś był już ten zestaw kosmetyków i akcesoria też-jak myślicie, warto kupić? opłaca się? miała już go któraś z was? |
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Torebka Gabriella - chyba niezbyt dobrze ją zapamiętałam z COK,wydawało mi się że jest inna w dotyku, kolor ładny ciemna czekolada, A4 na spirali się niestety nie mieści - nie da się zapiąć zamka, na ramię da się założyć na cienki płaszcz, z zimowym jest gorzej ale na upartego też można. Jeszcze nie wiem czy jej nie odeślę, muszę dokładnie pooglądać do światła dziennego. Szminka Pro-to-go - opakowanie bardzo fajne, estetycznie zrobione, kolor dość intensywny, ale średnio nawilża, usta po kilkunastu minutach wydają się suche, za to trzyma się dość dobrze. Z k13: zapach nowego płynu do kąpieli jest po prostu cudny nowe perfumy niespecjalnie mi się podobają, przynajmniej na kartce w katalogu, mam kilka próbek to przetestuje.
![]() ![]() |
![]() |
#2048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2049 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja patrzałam raczej obok tej maseczki czy jest gdzieś napisane peel-off i nawet nie pomyślałam aby popatrzeć na obrazek:P i co na tej maseczce jest napisane:P myślałam, że ona jest do zmycia z twarzy;] eh ślepa już jestem ![]() thx ![]() ![]()
![]() |
#2051 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale uważam że Avon się nie popisał żeby nie umieścić takiej informacji w opisie produktu pod nazwą.
![]() ![]() |
![]() |
#2052 |
Rozeznanie
|
zauważyłam, że Avon wprowadza podkład z pędzlem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2053 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() * krem chłodzący - śmierdzi dentystą ![]() * szampon morelowo-słonecznikowy - ślicznie pachnie * kosmetyczka Solutions - mamie się podoba ![]() * parasolka - bardzo ładna ![]() * mini błyszczyk do ust i do komórki - moja siostra załamała się jego wielkością - nigdy nawet za 5zł ![]() * Nowy zapach Senses - bardzo ładny * przewodnik podkładów - beznadzieja, nie komentuję :p z K13 napewo biorę płyn do kąpieli krem malinowy ![]() z netto biorę naszyjnik z pierwszej strony do kompletu bo posiadam kolczyki miałam zakupić piankę do ciała SSS ale narazie wykończę moje inne balsamy, czaję się także na ten z Avon Care Co do body sprayu antyperspirantu tego różowego to już go nie ma, produkcja zakończona Demo z 13 strasznie daremne Jeśli katalogu w Polsce będą takie jak w Rosji to ZBANKRUTYUJĘ zapach U by Ungaro śliczny ale za taką kasę ... nigdy :p |
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czy ktoś zamawiał od was Krem nawilżający dla mężczyzn? Chciałam zamówić mojemu TŻ ale nie znam o nim żadnej opinii.. A na KWC go nie ma, jest podobny https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,15141,for-men-shine-control-moisturiser-nawilzajacy-krem-matujacy-dla-mezczyzn.html i ma dobrą opinię (jedną :P) ale to inny krem ![]() Edytowane przez czelsi Czas edycji: 2008-08-27 o 08:16 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2055 |
Raczkowanie
|
Brak braków z katalogu 12/2008. Faktura wystawiona przed chwilką, a zamówienie miałam na 1210 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2056 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2057 |
Raczkowanie
|
Nie ty pierwsza wiesz, że nie bedziesz miała braków... Jak wy to sprawdzacie? W necie? Bo za abrdzo nie wiem o co chodzi
![]() Sprawdziłam podgląd zawartości faktury w strefie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdziłam podgląd zawartości faktury w strefie ![]() Ale jak to sprawdzilas? ![]()
![]() |
#2059 |
Zakorzenienie
|
Ale jak to sprawdzilas? ![]() w danych finansowych należy kliknąć na fakturę złożyłam wczoraj zamówienie z kat.12 marne (na niecałe 370zł), braków nie ma alternatywny błyszczyk z jojobą, udało mi się zdobyć parasolkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2060 |
Zakorzenienie
|
czy w avonie jest jakiś lakier do paznokci brązowy ? najlepiej taka czekoladka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Rozeznanie
|
A ja jestem zła bo zamawiałam dwa portfele z Logo i jeden ma uszkodzony zatrzask - nie zamyka się.
Muszę go odesłać niestety i ponosić dodatkowe koszty za przesyłkę za bubel, który mi wcisnęli. Powinni wprowadzić możliwość wymiany takich bubli w COK'u ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w danych finansowych należy kliknąć na fakturę złożyłam wczoraj zamówienie z kat.12 marne (na niecałe 370zł), braków nie ma alternatywny błyszczyk z jojobą, udało mi się zdobyć parasolkę ![]() Ja złożylam wczoraj rano zamówienie ... ale w tych danych finansowych mam tylko poprzednią fakturę ![]() ![]()
![]() |
#2063 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2064 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje
![]() W historii zamówień mam napisane ,że K12 'Pobrane do realizacji'. No nic ... pozostaje mi czekać ![]()
#2065 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2066 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2068 | |
Raczkowanie
|
Napisałam do Avonu :
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam 2 pytania na szybko, jeśli można.
![]() Czy można kupić coś, czego nie ma w katalogu? Np. w Coku?? I czy puder sypki (porcelaine) został wycofany?? Jak ktoś coś wie to proszę o odp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a puder chyba został wycofany i teraz wchodzi nowa wersja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.