|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Paradise Hotel
Warsaw.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapowiedz mocna |
|
|
|
|
|
#303 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla mnie to już byłoby przegięcie. Ciekawe czy to scenariusz czy on się tam czuję jakimś Don Juanem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#304 |
|
Zadomowienie
|
Weszłam na insta Blondino i co on tam wyprawia
mógłby zrobić kurs instruktora zumby zamiast tańczyć w markecie i w MacDonalds. Na pewno miałby wierne klientki na zajęciach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#305 |
|
Wtajemniczenie
|
Maciek zaluje? Przeciez Sandra niby tak go wkurzyla, zarzekal sie, ze nigdy by sie z nia nie sparowal itd. Zreszta nie dziwie mu sie, byla mega dziwna i taka troche hmm wyrachowana?
|
|
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Może to tylko taki montaż?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem, coś mi śmierdzi, tu niby żałuje a na insta jaki super "kolega"
|
|
|
#308 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widać, że taki po prostu jest. Sama bujałam się z nim z telefonem w ręku, więc pomysł z kursem tańca - idealny! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Mógł iść do Love Island, nie do Hotelu Paradise to może by go wzięli do Tańca z gwiazdami Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale na insta lepiej się prezentuje niż w TV. Jednak filtry, perspektywa robią swoje. W TV jest dla mnie nieatrakcyjny, na insta można oko zawiesić. Tylko później przychodzi rzeczywistość Podejrzewam że to chłopak, który ma mnóstwo pięknych koleżanek, ale wszystkie relacje to tylko friendzone ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#310 |
|
Zadomowienie
|
Bo na insta nie widac ile ma wzrostu. Mi sie on w pierwszych ujeciach jak go pokazali bardzo spodobal, niestety czar prysl jak stanal kolo kogos
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#311 |
|
Rozeznanie
|
Obejrzałam już dzisiejszy odcinek extra, no i chyba w końcu uczestnicy zobaczą prawdziwą twarz Adama.
|
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Oby...
Ja sie ogólnie dziwię im tam wszystkim, facetom że Adam stał sie dla nich jakimś guru i rzadzi nimi jak chce, babkom że traca głowę dla takiego chłoptasia-bo szczerze według mnie to on ani nie jest przystojny, twarz jak twarz zupełnie nic szczególnego, do tego niski-nie wiem że klate ma wyrzeźbioną czy tatuaże? Bo co? Bo ani inteligentny, ani tak zwyczajnie sympatyczny nawet nie jest. |
|
|
|
|
#313 |
|
Zadomowienie
|
O jasna Aniela ja go znalazłam na yt aż mi się gorrrraco zrobiło jak tańczy!!!! Ig nie posiadam, ale tu też jest na czym oko zawiesić.
|
|
|
|
|
#314 |
|
Zadomowienie
|
Jaki z tego Adama manipulator terrorysta
biedna ta Marta...A Chris jaki wkurzony, mało mu żyłka nie pękła ![]() Rozmowa Ani i Matta: Matt lubi ciuchy z cekinami od Phillipa Pleina. Chyba miał na myśli te koszulki od handlar z Instagrama i fb, które koło Pleina nawet nie leżały ![]() Rozśmieszył mnie ten nowy, a właściwie jego teksty zanim położył się spać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tam Adam nie irytuje, gra tu i to widać. No ale właśnie o to w tym programie chodzi, tu nie mają szukać miłości tylko knuc tak, aby wygrać program. A to że rani niektóre osoby przy tym, no cóż, lajf od brutal jak to powiedziała Anka
już wracając do tematu Martyny, bo za chwilę będzie jak mógł ja tak skrzywdzić- dla mnie tak czy siak ona była prowokatorka tego całego ich seksu, nie ubranie bielizny do kolacji , podjaranie że Adam to zauważył.. ![]() Żeby nie było - lubię Martyne. Wydaje mi się że na chwilę obecną Maciek jest w nie zaciekawi sytuacji ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#316 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak ją złapał za rękę i te teksty: "pamiętaj, co dla ciebie zrobiliśmy!!!" to ja byłam naprawdę w szoku, jak mozna zrobić cos takiego. On traktuje ten program jakby udział co najmniej w Igrzyskach Śmierci, a nke Hotelu Paradise, że tak walczy o przetrwanie :O Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#317 |
|
BAN stały
|
Wychodzą buce z facetów i tyle.
|
|
|
|
|
#318 |
|
Rozeznanie
|
Bym mu chyba w twarz napluła jakby tak mi zrobił, wielce lojalny Adaś.
Mnie też strasznie rozśmieszył ten nowy, te jego teksty gdy był podpity .Po raz kolejny pytam czy Polska jest taka mała? Viola znała Szymona, osobę, która zna Matta a teraz doszedł do tego świeżak. Czy Viola to przepraszam bardzo ktoś od osób z produkcji, że cały czas podsyłają jej znajomych? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie to drażni, że we wszystkich tych programach zawsze ktoś kogoś zna, bez sensu. Viola jest asystentką jakiejś projektantki a pewnie wszyscy faceci to trenerzy personalni no ja nie wiem, skąd oni mogą się znać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#321 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą Paweł z LI właśnie wyzwał Adama na pojedynek Fame MMA ![]() ![]() , idealnie też posumował też tego człowieka.Jestem w szoku ze taki typ mężczyzny ma największe branie wśród kobiet , nic dziwnego że później tyle dziewczyn ma złamane serca i płaczę przez faceta skoro inwestują uczucia w takich mężczyn Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
![]() Swoją drogą Paweł z LI właśnie wyzwał Adama na pojedynek Fame MMA ![]() ![]() , idealnie też posumował też tego człowieka.Jestem w szoku ze taki typ mężczyzny ma największe branie wśród kobiet , nic dziwnego że później tyle dziewczyn ma złamane serca i płaczę przez faceta skoro inwestują uczucia w takich mężczyn ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#322 |
|
Rozeznanie
|
Ja juz po dzisiejszym odcinku
![]() I czekam niecierpliwie na jutrzejszy, bo chyba będzie się działo. Ania bardzo na plus i po dzisiejszym, i po zapowiedzi kolejnego. Matt tak samo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mogę patrzeć na tą Ankę. Strasznie nie lubię takich osób. Przypomina mi Małą z WS.
|
|
#325 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
||
|
|
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=mauve_lips;87687484]Adam to jest chamidło do kwadratu, właśnie Anka mu wygarnie to w jutrzejszym odcinku, nie mogę się tego doczekać
![]() I bardzo dobrze |
|
|
|
|
#327 |
|
Konto usunięte
|
Też zrobiłam wielkie oczy jak on wyleciał do Marty z takim tekstem. Nie wiem, co one w nim widzą, serio. A on sam za nie wiadomo kogo się tam ma, chce decydować o wszystkim.
|
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;87687761]Też zrobiłam wielkie oczy jak on wyleciał do Marty z takim tekstem. Nie wiem, co one w nim widzą, serio. A on sam za nie wiadomo kogo się tam ma, chce decydować o wszystkim.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Obstawiam że patrzą na wygląd, dla dużego grona dziewczyn jest najprzystojniejszym tam facetem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#329 |
|
Zadomowienie
|
Boze no nie moge z Adama 🤣
I co te laski w nim widza ?! W ogole on sie przespal z Martyna prawda ? Bo ja odnosze wrazenie ze nie wszyscy uczestnicy maja tego swiadomosc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

mógłby zrobić kurs instruktora zumby zamiast tańczyć w markecie i w MacDonalds. Na pewno miałby wierne klientki na zajęciach 

biedna ta Marta...
już wracając do tematu Martyny, bo za chwilę będzie jak mógł ja tak skrzywdzić- dla mnie tak czy siak ona była prowokatorka tego całego ich seksu, nie ubranie bielizny do kolacji , podjaranie że Adam to zauważył.. 

68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58