|
|
#1291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie październik 2020
Cytat:
to trzymam kciuki też za Ciebie!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1292 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zobaczymy w drugim trymestrze jak mdłości przejdą i będę się odżywiać normalnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1293 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Dziewczyny, kciuki ![]() ![]() ![]() Pogoda taka piękna a człowiek w domu musi siedzieć ![]() Powiem wam, ze u mnie mdłości się powoli kończą. Coraz mniej tego, choć teraz to wgl nie mam żadnego apetytu... karmię się na siłę, bo wyrzuty sumienia mam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1294 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi zostaje balkon lub wyjazd do rodziców.To dobrze, że mdłości mijają. U mnie też minimalnie lepiej z dnia na dzień. Wczoraj zgrzeszyłam i napiłam się troszkę coli. Jaka ulga po niej była! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1295 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja się balkonuje póki co, łapie naturalna witaminę D Cola jest na mojej czarnej liście, przed ciąża mogłabym pic codziennie a teraz to tragedia za słodka mi się nagle wydaje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1296 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już po
wszystkie parametry prawidłowe za tydzień wyniki z krwi , ale jestem dobrej myśli. spało dziś to to jak na złość 🤣 dwa dni temu miał 5.7 cm A dziś już 6.06 cm rośnie maluch ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pięknie! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy lekarz potwierdził ze dziewczynka? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A dla mnie przecież to już spory dzieć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1300 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też wszystko dobrze. Ufff
Serduszko bije, rączki, nóżki są. Wg usg 5 dni młodsze niż wg Om. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez nancy822 Czas edycji: 2020-03-26 o 13:16 |
|
|
|
#1301 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1302 |
|
Zadomowienie
|
W końcu udało mi się zdjęcie wstawić
IMG_20200326_133633_copy_3740x3527_copy_935x882.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez nancy822 Czas edycji: 2020-03-26 o 14:35 |
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Wow super!
A ile ma crl? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1304 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1305 |
|
Rozeznanie
|
Super dziewczyny <3 ja to teraz czekam na kolejną wizytę 16.04.
Oby mi nie odwołali :/
|
#1306 |
|
Rozeznanie
|
Hej. Na 17 wizyta. Już się chyba pogodzilam z tym że tylko potwierdzi to co wczoraj inny lekarz. Jestem nie do życia, tak strasznie się boję co będzie później...
Super dziewczyny że u was wszystko ok i że małe istotki rosną jak szalone Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- A od wczoraj wgl czuje w podbrzuszu jak nieraz przed okresem.. I mam wrażenie że zaraz dostanę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1307 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1308 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam kolejną 21.04
połówkowe na 21.05 mój doktorek obiecał, że w tym kwietniu mi już powie na pewno, kto tam na nas czeka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1309 |
|
Rozeznanie
|
Jestem po wizycie. Nie ma żadnych szans dla fasolki. To koniec. Powinien być 8t3d a jest 6t2d. Zarodek bez niczego serca.
Ten widok był okropny. Lekarz zasugerowal że mogę jeszcze zrobić bhcg żeby zobaczyć czy spada. A jak nie to w poniedziałek zgłosić się do szpitala. Nie wiem co mam robic narazie. W tym momencie dostać się gdzieś na krew graniczy z cudem. Dobrze że mam syna bo inaczej byśmy z tż wyladowali w wariatkowie. A jeszcze jak sobie pomyślę że w szpitalu będę sama z tym wszystkim to mnie zimne poty oblewaja ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1310 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tulę mocno Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1311 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Boże, strasznie mi przykro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
Boże straszne... Bardzo Ci współczuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#1312 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1313 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny. Bo na środę umowilam się na wizytę u tego lekarza co byłam wczoraj. Powiedzcie co mam robic. Robic bete? Jechać w poniedziałek odrazu do szpitala? Czy czekać do środy na wizytę? Ale nie wiem co ta wizyta by zmieniła... W szpitalu i tak chyba przepadają mnie dokładnie, prawda?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1314 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trudno mi coś doradzić to mogę tylko powiedzieć co ja bym zrobiła na Twoim miejscu chyba... Bo nie wiem jakie postepowanie jest najsłuszniejsze... Skoro serduszko nie bije to moim zdaniem bez sensu robić betę. Dwóch lekarzy stwierdziło to samo, w szpitalu na pewno jeszcze ktoś trzeci będzie musiał to samo zbadać. Chyba lekarze czekają czy będzie poronienie samoistne czy robić zabieg... Ja bym chyba poszła do szpitala bo czekanie gdy praktycznie nie widać szans na poprawę jest straszne... Ale to moja opinia na teoretyczną sytuację, każda kobieta to może widzieć i czuć inaczej... Chyba ze wolisz poczekać na wizytę w środę, wtedy ten sam lekarz oceni czy cokolwiek się zmieniło w któraś stronę i ewentualnie wtedy skieruje do szpitala... Trudna decyzja. Jedyne co wiem to ze beta ma służyć tylko temu żeby samemu w to uwierzyć Straszna historia, spróbuj się jakoś trzymać. Dobrze że masz synka, skup się na nim chociaż wiadomo że to nie da rady ukoić całkowicie straty ![]() A co Ty czujesz że powinnaś zrobić? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1316 |
|
Rozeznanie
|
Wiem że ta wizyta w środę to tylko formalność
i ona nic nie da. Chyba pójdę w poniedziałek do szpitala odrazu żeby mieć to już za sobą i się nie meczyc bo to boli jak cholera. Ten u którego dziś byłam rzetelnie wszystko zbadał i potwierdził wszystko to co wczoraj lekarz mówił. A ja czułam od jakiegoś czasu już że coś jest nie tak. Dziękuję dziewczyny, nie mam się kogo radzic moja mama i tz mi bardzo pomagają. A jak to w szpitalu wygląda? Co zabrać ze sobą? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę Ci opisać na priv po kolei, żeby tu elaboratow nie pisać już.
|
|
#1318 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo mi przykro ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też bardzo nie chce wam tu smęcić Tylko zawsze myślałam że takie rzeczy dzieją się gdzieś daleko odemnie i napewno mnie się to nie przytrafi. Bóg chciał inaczej... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przechodziłam to w grudniu, ja robiłam dwa razy betę ale z perspektywy czasu bym nie robiła, bo w szpitalu i przy przyjęciu i na oddziale robili bardzo dokładne usg. U mnie nawet jak widzieli jakiś delikatny punkt (jakby serce) to wstrzymali się z decyzją o tabletkach o dzień dłużej żeby zbadać betę u nich w labo.Trzymaj się, jak coś potrzebujesz wiedzieć to pisz pw Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

życzę nam samych dobrych wieści
to trzymam kciuki też za Ciebie!
zobaczymy w drugim trymestrze jak mdłości przejdą i będę się odżywiać normalnie 

mi zostaje balkon lub wyjazd do rodziców.
rośnie maluch 

Serduszko bije, rączki, nóżki są. Wg usg 5 dni młodsze niż wg Om. 

tulę mocno