|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie październik 2020
Ja juz dawno noszę legginsy ciążowe, bo mnie gumki w pasie cisnęły i było mi bardziej niedobrze. Kupiłam też od razu trzy bluzki ciążowe
![]() A paznokcie to już od dawna dawna robię sama, więc dla mnie żadna nowość ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1472 |
|
Wtajemniczenie
|
ja legginsy zmieniłam na razie z m na l, dziwnie trochę wygląda bo na nogach wiszą, Ale na brzuch idealne 🤪
Pretty możesz spróbować go bardziej docisnąć si brzucha, wtedy może będzie łatwiej złapać u mnie łapie dokładnie tutaj 20200402_183557-min.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1475 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja kupiłam też online z lidla jeansy ciążowe, sukienkę jeansowa i narzutkę. Za wszystko dałam ze 150zl i super jakość. Narazie mam tyle na czarna godzinę jak zacznę potrzebować i mam nadzieję że na następne potrzeby będzie można ostrożnie się wypuścić za jakiś czas na sklepy, pooglądać i poprzymierzać... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1476 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem załamana
szpital w którym jest moja przyjaciółka zamknięty.. podejrzenie wirusa.. chyba zwariuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1477 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam drugie usg jutro, niemal 3 tyg bez ogladania fasolki,boje sie niesamowicie bo dziś znajoma straciła ciążę 6dni młodszą od mojej. Dzis u mnie pierwszy wieczor bez mdlosci od 3 tygodni. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1478 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny.
Czy mogę dołączyć? Trochę późno. Ale chyba potrzebuję jakiegoś wsparcia. No więc do rzeczy, termin mam wyliczony na 18.10. To moja pierwsza ciąża, jesteśmy szczęśliwi, że się udało Ale niestety nie jest idealnie. Okazało się, że mam toksoplazmozę... Od ostatniej wizyty, czyli 16.03, dwa razy dziennie rovamycina. Nadzieja i wiara, że wszystko będzie dobrze, ale im bliżej kolejnej wizyty tym bardziej się stresuję. Planowo jestem zapisana na 09.04 i mam nadzieję że nie będzie odwołana.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do toksoplazmozy to mam nadzieję że nic niepokojącego nie spowoduje trzymam mocne kciuki za Was, żeby leki pomogły i wszyatko było dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1480 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1481 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj zaczynam 10tc.
Juz 2 razy z nerwow w toalecie dzis bylam,a do badania jeszcze kilka godzin. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1482 | |
|
Raczkowanie
|
Mamusie październik 2020
Cytat:
Witaj Trzymam kciuki za was i wierze ze będzie dobrze! ![]() Dzięki dziewczyny Ja jestem przepełniona szczęściem ![]() Teraz niecałe 3 tygodnie do następnej wizyty AnnieSmith kciuki za wizytę ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja mama nie mogła uwierzyć, że tam może coś wyjść nie tak Z pozytywów to ciut lepiej się czuję od wczoraj z mdłościami, tzn dalej są, ale najgorzej rano i wieczorem, a nie, że cały dzień zdychałam leżąc w łóżku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1484 |
|
Wtajemniczenie
|
pojechałam po wyniki... których nie ma.
wczoraj dzwoniłam i kazali przyjechać. a dziś nie ma. nie doszły nawet z labolatorium. może będą we wtorek czyli w sumie dalej nie wiem czy ryzyko jest czy nie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To na jakiej podstawie mówili wczoraj ze wyniki dobre? Ehhh... ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1486 |
|
Rozeznanie
|
Ah, myślałam, że mi pierwszej dojdzie detektor
Ja dzisiaj wychwyciłam moje dziecię i oficjalnie weszłam w drugi trymestr
|
#1487 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wczoraj 3 razy słuchałam, 2 razy się udało
dziś jeszcze będę próbować Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1488 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
będzie dobrze! Myśl pozytywnie też znam dziewczynę, która miała tokso wykrytą na samym początku ciąży, a córa zdrowa już roczek skończyła ![]() Cytat:
||
|
|
|
#1489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a lekarz ich nie widział... bo nie przyszły... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1490 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie martw się na zapas, na pewno to jakaś pomyłka i wyniki się odnajdą. Co nie zmienia faktu że na jakiej podstawie Cię poinformowali o prawidłowych? Albo zgubili już w przychodni, albo niewłaściwie poinformowali... Na pewno to wyjaśnią, daj im chwilę na to. Chociaż to zrozumiałe ze się denerwujesz :/ Dziewczyny macie do polecenia jakiś fajny krem zapobiegliwie na rostepy? Mam zamiar zacząć czymś się smarować a nie mam pojęcia co zamówić... Za duży wybór...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1491 |
|
Wtajemniczenie
|
mi dzisiaj trochę mdłości wróciły, ale to chyba z tych nerwów wszystko...
|
|
|
#1492 |
|
Rozeznanie
|
Obłoczek smaruj się olejkiem ze słodkich migdałów z lullalove
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja używam na razie olejku Babydream Mama z Rossmanna, to mieszanka różnych olei, w tym migdałowego. Nie wiem czy to coś da, ale ładnie pachnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1494 |
|
Rozeznanie
|
Olejki są lepsze niż balsamy?
Ogólnie nie przepadam za smarowidłami a jak już to balsamy olejki nie wprawiają mnie w radość... Chyba że ma to być faktycznie lepsza skuteczność to w sumie mogę wtedy spróbować... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1495 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jesyem ciekawa, czy w tej ciazy rozstępy oszczędzą mój brzuch.
załapałam jedynie na udach i posladkach, Ale przy plus 25 kg to w sumie nie dziwne (: Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1497 |
|
Raczkowanie
|
Usłyszałam dzisiaj serduszko mojego dzieciątka 169uderzen na minutke
️ cudowna chwilaMaluszek się ruszał przy badaniu dr mówił,choc mnie sie ciężko bylo skupic na obrazie jak w głowie miałam tylko jak mu serduszko puka. Teraz czekamy na kolejne spotkanie z maleństwem 20 kwietnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1498 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ach, jak ja bym już chciała znowu usłyszeć serduszko mojego.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja już teraz podluchuje przynajmniej dwa razy dziennie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.

szpital w którym jest moja przyjaciółka zamknięty.. podejrzenie wirusa.. chyba zwariuje 
na wyniki z krwi muszę około tygodnia poczekać... niestety nie dowiedziałam się kto tam siedzi w środku, jeszcze za wcześnie

Moja mama nie mogła uwierzyć, że tam może coś wyjść nie tak

Za duży wybór...
️ cudowna chwila