Ślub od pierwszego wejrzenia - program TVN - cześć II - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-04-03, 19:50   #2191
Markowianka
Rozeznanie

Dot.: Ślub od pierwszego wejrzenia - program TVN - cześć II

Oglądacie?
Markowianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-03, 20:02   #2192
smerfetk_a
Żona Gargamel

Tak

Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-03, 20:02   #2193
annav22
Zakorzenienie

No ja na posterunku jak zwykle
annav22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-03, 20:06   #2194
invisible_01
Zakorzeniona

Mama Wojtka jest przesympatyczna!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-03, 20:18   #2195
niemanicka
Wtajemniczenie

Ogladam Poki co same pozytywy i sielanka
niemanicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-03, 20:26   #2196
smerfetk_a
Żona Gargamel

Wzruszyła mnie mama Agi

Stary 2020-04-03, 20:34   #2197
lulka19
Zakorzenienie

Rodzice Agi i Wojtka juz wygrali ten program

Łukasz jakie kosmate myśli ma

lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-04-03, 20:37   #2198
annav22
Zakorzenienie

Nie wiem czemu ale Łukasz i Oliwia jakoś nie pasują do siebie po tym co pokazują dziś, jesli spoilery sa prawdziwe to serio bedę zdziwiona.

Póki co Aga i Wojtek jakos tacy najsympatyczniejsi, i pasują idealnie do siebie.
annav22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-03, 20:46   #2199
niemanicka
Wtajemniczenie

Joanna i Adam dalej sztucznie. Oboje grają i maskuja prawdziwe uczucia. Tylko czekać aż pękną i prawdziwe emocje wypłyną.

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Napisane przez annav22 Pokaż wiadomość
Nie wiem czemu ale Łukasz i Oliwia jakoś nie pasują do siebie po tym co pokazują dziś, jesli spoilery sa prawdziwe to serio bedę zdziwiona.

Póki co Aga i Wojtek jakos tacy najsympatyczniejsi, i pasują idealnie do siebie.
Myślę, ze się docierają, nigdy nie jesteśmy w 100% spasowani z kimś, pytanie na ile obojgu te różnice przeszkadzają.
Stary 2020-04-03, 20:46   #2200
rukolka
Zakorzenienie

Ślub od pierwszego wejrzenia - program TVN - cześć II

Aga i Wojtek wydają się super dobrani, pewnie gdyby poznali się inaczej byliby co najmniej dobrymi kumplami.

Żarty Łukasza świadczą o tym, że Oliwia mu się podoba. Ona trochę się go niepotrzebnie czepia. I nie podobają mi się jej uda. ;-)

A ten przyjaciel Asi to chyba jednak jej były. Zupełnie inny od Adama. I jakie dobre ma z nią stosunki, skoro był na ślubie.

Edytowane przez rukolka
Czas edycji: 2020-04-03 o 20:47
rukolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-03, 20:48   #2201
niemanicka
Wtajemniczenie

Szkoda, że Łukasz daje się tak dominować Oliwii, chociażby z tym psem. Niepotrzebnie chce się do niej dopasować. Faceci zdecydowani, ze swoim zdaniem są, przynajmniej dla mnie, bardziej ciekawi.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Też mnie zastanawia ten tajemniczy przyjaciel Joanny i tak dużo o niej wie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-04-03, 20:49   #2202
rukolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niemanicka Pokaż wiadomość
Szkoda, że Łukasz daje się tak dominować Oliwii, chociażby z tym psem. Niepotrzebnie chce się do niej dopasować. Faceci zdecydowani, ze swoim zdaniem są, przynajmniej dla mnie, bardziej ciekawi.

Przecież to były żarty. Ale rozumiem o co Ci chodzi. No z nią może być ciężko. Z drugiej strony z dominującym facetem mogłaby się dużo kłócić.
Stary 2020-04-03, 20:51   #2203
niemanicka
Wtajemniczenie

Aga i Wojtek moim zdaniem dobrze się dogadują, bo są podobni do siebie - są otwarci na drugiego człowieka, sympatyczni i pozytywni. Takie cechy sprzyjają poznawaniu innych ludzi. Trzymam za nich kciuki

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez rukolka Pokaż wiadomość
Przecież to były żarty. Ale rozumiem o co Ci chodzi. No z nią może być ciężko. Z drugiej strony z dominującym facetem mogłaby się dużo kłócić.
Niby żarty, ale jednak wydaje mi się, ze coś w tym moze być (pewna uległość). Oliwia też nie zapyta, a czemu tak ci się podoba, czy inaczej, tylko właśnie dominuje. Tak to czuję.
Stary 2020-04-03, 20:56   #2204
niemanicka
Wtajemniczenie

Te żarty Adama, chociażby ze zwiastuna, są tak kiepskie, jakas żenada mnie ogarnia. To jest chyba imprezowicz ale taki właśnie ciechocinkowy. Joanna to karierowiczka. Nie widzę tu, co by ich mialo ze sobą łączyć.
Stary 2020-04-03, 21:06   #2205
rukolka
Zakorzenienie

No są strasznie żenujące. Widać jego brak obycia z kobietami i że mu imprezki w głowie. Podziwiam ją, że tak optymistycznie do tego podchodzi i mówi tak przyszłościowo o nich.
Stary 2020-04-03, 21:12   #2206
schaboszczak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rukolka Pokaż wiadomość
Aga i Wojtek wydają się super dobrani, pewnie gdyby poznali się inaczej byliby co najmniej dobrymi kumplami.

Żarty Łukasza świadczą o tym, że Oliwia mu się podoba. Ona trochę się go niepotrzebnie czepia. I nie podobają mi się jej uda. ;-)

A ten przyjaciel Asi to chyba jednak jej były. Zupełnie inny od Adama. I jakie dobre ma z nią stosunki, skoro był na ślubie.
Sadzac po przemowieniu tego przyjaciela, to ekhm... stosunki mieli zawsze dobre. Nawet mi pasuja do siebie, a Adam, no coz, dalej jej wspolczuje doboru partnera.
Tez mi sie uda Oliwii nie podobaly dzisiaj, jednak jak ma na sobie obcisle ubrania, to wracam do wersji, ze z tymi perfekcyjnymi proporcjami sie troche zapedzono. Zachowanie typowe dla takiej dziewczyny, ktora w szkole byla "popularna".
Aga i Wojtek to awwwww Chociaz to dziekowanie jej mamy za program na tym etapie jest mocno ryzykowne, no ale emocje wziely gore.

Edytowane przez schaboszczak
Czas edycji: 2020-04-03 o 21:14
schaboszczak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-03, 23:00   #2207
Markowianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez schaboszczak Pokaż wiadomość
Sadzac po przemowieniu tego przyjaciela, to ekhm... stosunki mieli zawsze dobre. Nawet mi pasuja do siebie, a Adam, no coz, dalej jej wspolczuje doboru partnera.
Tez mi sie uda Oliwii nie podobaly dzisiaj, jednak jak ma na sobie obcisle ubrania, to wracam do wersji, ze z tymi perfekcyjnymi proporcjami sie troche zapedzono. Zachowanie typowe dla takiej dziewczyny, ktora w szkole byla "popularna".
Aga i Wojtek to awwwww Chociaz to dziekowanie jej mamy za program na tym etapie jest mocno ryzykowne, no ale emocje wziely gore.
Oliwia ma bardzo kobiecą sylwetkę, antropolog miał w 100% rację. To, że obecnie nie podobają się większości kobiece sylwetki to inny temat.
Stary 2020-04-04, 00:02   #2208
schaboszczak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Markowianka Pokaż wiadomość
Oliwia ma bardzo kobiecą sylwetkę, antropolog miał w 100% rację. To, że obecnie nie podobają się większości kobiece sylwetki to inny temat.
Alez mi sie bardzo podobaja kobiece sylwetki. Tylko z ladnymi proporcjami. Dzisiaj w dzinsach widzialam duza, ale niezbyt zaokraglona pupe i za duze uda w stosunku do reszty. To, ze ktos ma szerokie biodra i/lub duzy biust nie oznacza samo w sobie, ze to juz piekne "kobiece ksztalty" i koniec, kazdemu sie ma podobac. A jakiez kobiece ksztalty ma Kim Kardashian, jesli ktos uwaza je za katykaturalne, to dopiero musi byc wykolejencem.

Stary 2020-04-04, 08:02   #2209
sublips
Zakorzenienie

Bez przesady, Oliwia ma figurę gruszki, może trochę większy ten dół, ale serio, nie przypominam sobie osoby (bo mówię o facetach i kobietach) z jakąś super sylwetką, ona ma jedną z lepszych w tym programie plus odnoszę wrażenie, że - tak jak pisałam - ten program ma wyjątkowo kiepskie oświetlenie i po prostu uczestnicy wyglądają dużo brzydziej przed kamerami (czasami na jakichś spoconych, nieświeżych itd.) niż na swoich prywatnych zdjęciach czy np. w śniadaniówkach później (Krzysio, Paulina, Adrian, Anita).
Oliwia i tak ma najlepszą sylwetkę ze wszystkich kandydatek tej edycji.
Zresztą to najmniejszy problem, za to jej tekst na tej skale najpierw ganienie Łukasza jak małego chłopca, bo chyba wymsknęło mu się przekleństwo (?), a później "nie interesuje cię, nie zadajesz mi pytań" nie wydawało się zdrowe.

Dodatkowo pomijając światło i ruch kamery, to jeszcze montaż jest fatalny. Przy takich programach wszystkie pary powinny odbywać to samo (wesele, podróż poślubną itd.), a nie jedna ślub, druga podróż.

Edytowane przez sublips
Czas edycji: 2020-04-04 o 08:03
sublips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-04, 08:32   #2210
smerfetk_a
Żona Gargamel

Też zwróciłam uwagę na jej uda, akurat nie oglądałam z TŻ żeby zapytać o zdanie ale myślę że facetów kręcą takie kształty - w sensie wąska talia i szersze biodra
Dla mnie tak czy siak bardzo atrakcyjna

Kibicuje Wojtkowi i Adze, na razie bardzo mi się podobają

Stary 2020-04-04, 09:02   #2211
lulka19
Zakorzenienie

Mój TZ byl zachwycony Joanna , ale tylko w wersji ślubnej. Czy tylko mnie ona przypomina mamę ? Moze być za 20 lat bardzo do niej podobna. Szczególnie mam na myśli oczy.

Uda Oliwii tez rzuciły mi sie w oczy. Nie jest to wg mnie najładniejsza uczestniczka , nie jestem fanka jej urody.

Bardzo miło sie patrzy na Age i Wojtka. Jednak gdy pan młody zniknął , mieliśmy z TZ te same myśli , ze poszedł sie pożegnać z Oskarem. I faktycznie
Swoja droga , myślałam , ze przyjaznia sie dłużej patrząc na te zażyłośc , a tu dekada

lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-04, 09:20   #2212
invisible_01
Zakorzeniona

Oliwia wyglądała ślicznie kolejnego dnia, jest bardzo ładna. Jest to jednak dla mnie typ księżniczki, bardzo takich dziewczyn nie lubię - facet ma za nią latać, a ona będzie tylko pokazywać, jak bardzo jej te zaloty przeszkadzają.

Agnieszka i Wojtek - pasują do siebie super, ale dla mnie jak przyjaciele. Nie widzę między nimi chemii zupełnie.

Asia i Adam - dla mnie oni oboje mają dość proste poczucie humoru. O ile Asia w zapowiedziach robiła z siebie taką elegancką panią, o tyle na weselu pokazała, że jednak ona i Adam to podobny typ.

invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-04, 09:21   #2213
sublips
Zakorzenienie

Joanna fakt, wyglada poważnie. W wersji codziennej dałabym jej więcej lat niż ma. Ale moim zdaniem to kwestia stylizacji i mogłaby się przerzucić na soczewki albo delikatniejsze oprawki.

A jeszcze co do Oliwi, to w sumie myślę, że jej zachowanie to też pewnie trochę montaż i nakręcanie hejtu. W ogóle mało ją pokazują z Łukaszem, jak już są, to kręcą ich od tylu, jak idą (nie mieli lepszych scen?), w odcinku za tydzień też będzie takie dziwne zbliżenie na jej biodra, jakby chcieli „coś przekazać”; najwiecej czasu antenowego maja Wojtek i Agnieszka.
sublips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-04, 09:27   #2214
smerfetk_a
Żona Gargamel

Dokładnie, montażysta może pokazać wszystko jak sobie uwidzi

Stary 2020-04-04, 11:58   #2215
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta

Edytowane przez Timon i Pumba
Czas edycji: 2020-04-04 o 12:08
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-04, 12:07   #2216
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Stary 2020-04-04, 12:28   #2217
schaboszczak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Timon i Pumba Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Aga sama przyznala, ze miala tendencje do tworzenia niezdrowych relacji, "naprawiania" nalogowcow itd. Moze zupelnie nieswiadomie odrzucilaby Wojtka, ktory wydaje sie byc w porzadku, a tak to wrzucili ja w ten zwiazek "na sile", ona sie cieszy, ze jest tak po prostu normalnie i moze cos z tego dzieki temu bedzie.
Oliwia ma chamskie poczucie humoru i moim zdaniem problem nie tkwi w tym, ze jak powiedziala, malo kto je rozumie, tylko ze latwo przekroczyc granice i kogos zwyczajnie urazic. To sa zarty, na ktore mozna sobie pozwolic w waskim gronie najblizszych kumpli albo ludzi, ktorzy rzeczywiscie tez z natury maja takie poczucie humoru, ale niezrozumienie jej zartow nie wynika z ich wysublimowania, tylko prostactwa. Sama lubie zasunac z grubej rury, tylko trzeba miec wyczucie kiedy mozna, a nie obrazac nowopoznane osoby i zwalac ich uczucia na kij w tylku. Swoja droga w tym odcinku odwalili zartami festiwal absolutnej zenady, te przesmieszne teksty o lizaniu, wsadzaniu i gryzieniu, no boki zrywac, do tego miazdzacy montaż, ktory dal wrazenie jakby nie rozmawiali o niczym innym niz hehehe seksy hehe i wyszla żenua.

Edytowane przez schaboszczak
Czas edycji: 2020-04-04 o 12:30
Stary 2020-04-04, 12:36   #2218
Angel7891
Wtajemniczenie

Zgadzam się, że Joanna i Adam to jakieś nieporozumienie. Trafne stwierdzenie, że on to do chłopaków do wzięcia .
Oliwia z Łukaszem, myślę, że montaż tutaj dużo robi... Uważam, że oni razem mogą się naprawdę dobrze dogadywać a oni powycinali tylko te części, które nas mają wprawić w wątpliwość. Chyba kreują Oliwie na złośliwą osobę w tej edycji
Aga z Wojtkiem, mam nadzieję, że jego relacja z przyjacielem to faktycznie przyjaźń. Przyjemnie się na nich patrzy i ma się wrażenie, że ten związek się udał.

Angel7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-04, 12:45   #2219
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Stary 2020-04-04, 13:12   #2220
Markowianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Timon i Pumba Pokaż wiadomość
Treść usunięta
To nie chodzi o to, żeby była atrakcyjna dla mnie czy dla Ciebie, chodzi o sprostowanie tego co tu piszą ludzie, że niby nie ma tych idealnie proporcjonalnych kształtów. Kobieca sylwetka i proporcjonalne kształty nie równa się estetyczne, wyćwiczone i jędrne ciało na modę XXI wieku. To są inne sprawy. Nam się wmawia w mediach określone wzorce.

Zgadzam się, że montaż sprawia, że wiele osób wygląda niekorzystnie. I te powycinane urywki rozwmów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości