|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ♡ Mamy wrześniowe 2020 ♡ cz. 2
Ja wczoraj byłam w biedrze i było pusto
niedawno widziałam, że chwilę po otwarciu pod Lidlem była już kolejka na 20 osób Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tak bardzo ni lubię tłumów i pchania się w sklepach przed świętami, że zawsze tego unikałam i wysyłałam męża w tym roku się nie da, więc większe zakupy zrobiłam w zeszłym tygodniu a takie pojedyncze rzeczy będę kupować albo w osiedlowym albo w warzywniaku u nas na osiedlu Co do świąt, ja lubię każdy rodzaj świat zawsze ozdoby i wszystkie tradycje są spełnione w tym roku ciężej to wszystko ogarnąć, ale na pewno coś będzie jedzenia dużo na pewno nie będzie, ale szukanie jajek chociaż po mieszkaniu musi być to największa zabawa i trochę spokoju dla nas z młodą wsiałyśmy rzeżuchę w skorupki jajek, owies też wsiany tylko nie wiem czy zdąży urosnąć no ale chociaż namiastka świąt będzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#903 |
|
Zadomowienie
|
Co to za szukanie jajek? U nas nie ma czegoś takiego
![]() Na nad żarciem jeszcze nie myślałam a zakupy już by trzeba zrobić ![]() W ogóle dzisian rano obudziłam się z pryszczem na nosie nie mialam tam od czasów gimnazjum chyba i u mnie zaczęły szaleć hormonh, chociaż sporo mam suchych placków na ciele od jakiegoś czasu ![]() Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Riellee dokładnie, lepsze to niż nic
mój TŻ zawsze teraz robi zakupy o 7 rano i niestety ludzi dużoMrsSeductive my spędzamy święta sami. Na pewno zrobimy żurek, sałatkę jarzynową, upieczemy schab, jakieś ciasto i tyle chyba. Może musisz więcej odpoczywać? ![]() Sunshine16 to macie jakiś domek na wsi? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#905 |
|
Konto usunięte
|
U nas też nie ma szukania jajek
Zakupy zrobi mąż. Z jedzenia na pewno kiełbasa, barszcz biały z jajkiem i sałatka jarzynowa. Pewnie też jajka z majonezem i szczypiorkiem, wędliny i tyle. Poproszę męża, żeby kupił jakiegoś sernika, może kawałek makowca. Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#906 |
|
Rozeznanie
|
Zakupy udane
ludzi było mało ale większość starszych ludzi bez maseczek i rekawiczek, rozpychających się i oczywiście nie przyjmujących się zachowaniem odległości... U nas na święta szuka się prezentów ![]() Wczoraj siedziałam pół dnia na balkonie bo okazało się, że już o jakiejś 14 miałam słońce ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#907 |
|
Rozeznanie
|
Słyszałam właśnie że wczoraj były pustki w sklepach, ludzie chyba nie ogarneli że była handlowa. Żałuję że się nie zmotywowalismy wczoraj. No nic jutro pojadę i zamierzam kupić wszystko co potrzeba
A teraz czekam aż się ociepli na polu i tak będę spędzać większość dniaWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#908 |
|
Żona
|
My wczoraj byliśmy na zakupach. Nikogo nie było w sklepie
Zostało dokupić mięso Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#909 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#910 |
|
Rozeznanie
|
Załamałam się
lekarz u którego miałam zrobić połówkowe nie przyjmuje. Zapewne będę obdzwaniac połowę Krakowa żeby kogoś znaleźć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Udało mi się kogoś znaleźć. W cenie w miarę normalnej i z certyfikatem FMF. Przeszukałam internety i nie dość, że wszyscy podnieśli ceny to proponują lekarzy bez FMF... 27 kwietnia bedzie ok 21+4 a tydzień wcześniej wizyta u mojego lekarza Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Riellee Czas edycji: 2020-04-06 o 11:40 |
|
|
|
#911 |
|
Żona
|
O nie. Ja bym nie brała z tym certyfikatem.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#912 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#913 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#914 | |
|
Żona
|
Cytat:
odpisuje i oglądam 🤣Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#915 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Sieciowa super, że nowina w tako fajny sposób przekazana
![]() Riellee ale masakra z lekarzem uf, że udało Ci się kogoś znaleźćWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#917 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki
![]() Rielle współczuje że tak nagle musiałaś szukać ale najważniejsze że się udało. Dzisiaj do mnie zadzwonili z przychodni że odwołują wizytę z 15.04 zapobiegawczo zapisałam się prywatnie na ten sam dzień do tej mojej lekarki tylko prywatnie. Okazuje się że przyjmuje ale zastanawiam się czy iść skoro 2 tyg później mam prenatalne. Położna mówiła że mogę skorzystać też z Tele porady. Pytałam czy powinnam na własną rękę zrobić jakieś badania krwi. Zrobiła wywiad i powiedziała że jeśli wszystko jest Ok to lepiej nie ryzykować wychodzenia do labo. Na razie nie czuje niepokoju związanego z ciążą bo ruchy czuje cały czas. Czekam jeszcze na dwie przesyłki z h&m dwie już doszły. Zamówiłam paczkę ubranek z olx już nic nie potrzebuje z rozmiaru 56. Z 62 i 68 też już trochę mam Planujecie dziewczyny zamawiać wyłącznie nowe rzeczy ? Ta paczka z olx w szoku jestem jaka piękna i mój gust kolorystyczny. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#918 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
️ uwielbiam oglądać takie cuda ️Ja zamierzam część nowych, a część używanych. Musimy kupić wszystko od a do z. Więc sporo kasy pójdzie, a można dostać perełki za grosze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ubranie nie kupuje praktycznie wcale bo dostałam od brata ale generalnie większość rzeczy zamierzam kupić używane. Kupiliśmy już lozeczko i Pani nam dorzuciła dwa zestawy pościeli, ochraniacz i organizer
|
|
|
#920 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
byłam zadowolona. Drugie też tam idę na początku maja. Płaciłam 450 za usg i papaJa nie zamierzam mieć tylko nowych ubranek. Na olx często są cuda, najlepiej całe worki jak sprzedają Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Ja też jeszcze nie czuje ruchów. A wizyta 24.04 wydaje się jak za rok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Tosia faktycznie, bez sensu wizyta jak po 2tyg prenatalne. Po co się narażać i po co tak często robić USG. Ja chcę kupić i nowe, i używane rzeczy
ale na razie nic nie kupujeJa też jeszcze nie czuję ruchów. Jedynie dwa razy miałam takie smyranie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#922 |
|
Wtajemniczenie
|
My jeszcze nie powiedzieliśmy teściom o ciąży. Mieli się dowiedzieć jak przyjedziemy na święta, no ale nie jedziemy a tż powiedział że takich informacji nie będzie przekazywał przez telefon. Jak sytuacja się nie poprawi, to jeszcze dojdzie do tego, że dowiedzą się jak już urodzę
![]() My będziemy mieli używane ubranka po moich dzieciach. Zdażało mi się kupować używane rzeczy dla moich starszaków i nigdy nie byłam zadowolona, nie wiem może te dla maluchów są w lepszym stanie, albo mam zbyt wygórowane wymagania ![]() Ja czasem czuję kopnięcie, ale rzadko. Szczerze to mnie to martwi. Wizytę mam teraz w czwartek. I dzwoniła dziś do mnie sama z siebie diabetolog, pytała o cukry i wypisała e-receptę na paski. Powiedziała, żebym lepiej nie przychodziła do przychodni dopiero w czaerwcu, a jak coś to dzwonić. Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
♡ Mamy wrześniowe 2020 ♡ cz. 2
Kurde mnie tez się wydaje ze nie czuje ruchów. To normalne?
Dla mnie to jest chore, ze lekarze odmawiają wizyt ciężarnym, a już jakieś badania czy coś to w ogóle :: naprawdę strach teraz zachorować bo nigdzie Cię nie przyjmą :/ My powiedzieliśmy mojej Mamie i teściom dość szybko o ciąży, a teraz żałuje. Bo teściowa non stop mi pisze jak się czuje i w ogóle, i czuje ze będzie chciała dużo ingerować we wszystko a nie pozwolę na to :/ musze mocno ukrócić kontakt. Poza tym wczoraj mnie tak wkurzyli, że aż szkoda gadać. No nic, nasze dziecko nie będzie miało najlepszych dziadków na świecie... a teście już mogą zapomnieć o spacerach z wnuczką.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2020-04-06 o 16:22 |
|
|
|
#924 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja 18+1 i też ruchów nie czuję
|
|
|
#925 |
|
Żona
|
Co do ruchów ja nie czuję ale się tym nie martwię jeszcze jest czas
- właśnie jak teraz to pisze to czułam bombelki (?). Nie wiem czy to na pewno ruchy.Ja mam nadzieję że moja wizyta po świętach się odbędzie. My powiedzieliśmy rodzicom (moim i męża) przez telefon. 🤷☠♀️ No u mnie nie mogę narzekać na teściów ale pamiętam na początku jak mieliśmy mega spine. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#926 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się martwię bo pojedyncze kopniaki czuję od dawna. Z raz dziennie mniej więcej, a wczoraj np nie czułam. To moja trzecia ciąża dlatego czuję wcześniej. Przy pierwszej czuje się później.
Ja mam dziś 17+1 Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
|
#927 |
|
Żona
|
Ja mam 17 +5
|
|
|
#928 |
|
Konto usunięte
|
Alwa do 23tc mogą przecież ruchy być nieregularne albo wcale. I to, która to ciąża to raczej ma drugorzędne znaczenie. Ja z synem czułam ok. 17tc, teraz już od ok. tygodnia, czyli początek 15tc. Ale jak są dni, że nie czuję to absolutnie nie martwię się tym.
Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#929 |
|
Zadomowienie
|
Ja 2 ciąża, początek 15 tc a nie czuję jeszcze ruchów
Tylko jak przycisnę brzuchola ![]() Ja mam wizytę 14ego, póki co cisza, nikt nie pisze, nie dzwoni. Mam nadzieję, że to oznacza że lekarz przyjmuje. Ale myślę że będzie... bo pracuje na oddziale ktory ma być przeznaczony dla kobiet z koronawirusem :/ To szukanie jajek wygląda tak, że się kupuje małe jajeczka z czekolady i chowa w różne miejsca Dziecko chodzi z koszyczkiem i szuka ![]() Jajeczka może zjeść dopiero w święta ![]() A szukanie zająca to osobna sprawa w sensie prezentu ![]() Ja nie kupię już chyba używanych ubranek w paczkach:/ W pierwszej ciąży się skusiłam i potem żałowałam, nie udalo mi się dobrze trafić. Jeśli będzie dziewczynka to problem z głowy bo po córce mam swoje Jeśli chłopiec to posprzedaję ubranka po córce i będe raczej kupować nowe dla synka.
|
|
|
|
#930 |
|
Żona
|
Ja się boję że w dniu wizyty powiedzą że będzie telewizyta.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.

niedawno widziałam, że chwilę po otwarciu pod Lidlem była już kolejka na 20 osób

Ja tak bardzo ni lubię tłumów i pchania się w sklepach przed świętami, że zawsze tego unikałam i wysyłałam męża
w tym roku się nie da, więc większe zakupy zrobiłam w zeszłym tygodniu
w tym roku ciężej to wszystko ogarnąć, ale na pewno coś będzie
no ale chociaż namiastka świąt będzie
12.09.2015 

chyba i u mnie zaczęły szaleć hormonh, chociaż sporo mam suchych placków na ciele od jakiegoś czasu 
mój TŻ zawsze teraz robi zakupy o 7 rano i niestety ludzi dużo

lekarz u którego miałam zrobić połówkowe nie przyjmuje. Zapewne będę obdzwaniac połowę Krakowa żeby kogoś znaleźć 
bedzie ok 21+4 a tydzień wcześniej wizyta u mojego lekarza 

uf, że udało Ci się kogoś znaleźć
️ uwielbiam oglądać takie cuda 

- właśnie jak teraz to pisze to czułam bombelki (?). Nie wiem czy to na pewno ruchy.