Formuła 1 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-27, 09:47   #4531
Gapul
Raczkowanie

Dot.: Formuła 1

Naaaat nie dołuj się i nie kompleksuj! Naprawde nie ma powodu

Drogie Formula Una Girls troche mnie pocieszyłyście z tymi włosami,bo ja mam mieszane uczucia

Ogladałam meczyk i bardzo sie cieszyłam z wygrany Wisły

Hehe,ja tez wole CSI MIAMI ;p

Nogi gole całe ;p dla własnego dobra A rąk nie golę,choć czasem mnie kusiło... bo mam sie czym pochwalić hehe... Boje sie jednak ,że bedą mi szybko i wyraźnie odrastać i bedą wrastać... Traktuje je jako test na dobrego chłopaka, ktory zaakaceptuje mnie taką jaka jestem

Jo na kawke zaraz przyjdzie czas

Kaś dawaj szybko zdjecie,bo ja potem wyjezdzaaam, a apaszke nie wiem gdzie mozna kupic Może w h&m? ja bym zaczelam szukanie tam

Gapul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 10:04   #4532
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Heh, ale ja serio mówię Próbowałam wypisywać kiedyś listę swoich wad i zalet to wady w 10 min zapełniły całą kartkę, a w zaletach napisałam tylko długie rzęsy.. Trudno się mówi taka już jestem

Gapul naprawdę śliczne włoski Dodaj do nich jakiś dymek i będziesz wyglądać dużo dojrzalej

Nogi golę do połowy uda, chyba, że idę na plażę albo cuś to całe

Kaś nie wnerwiaj mnie, wklejaj zdjęcia, JUŻ!

Tak w ogóle to miałyśmy się spotkać na wakacjach i
nat92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 10:09   #4533
Gapul
Raczkowanie

Naat ale nie byłaś obiektywna Jak masz zły humor i próbujesz takie rzeczy robić to wiadomo,ze wyjdzie Twoją niekorzyść. Uwierz w siebie,bo inaczej inni nie będą w Cebie wierzyc. Trzeba być swoim najlepszym przyjacielem, nie chodzi mi o narcyzm,ale dbanie o to,żeby było mi dobrze. Polub siebie zeby inni mogli Cie polubic
Namotałam,ale my Cie lubimy

Dymek?

Stary 2008-08-27, 10:13   #4534
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Makijaż przydymiony, poszukaj na mm w wątku step by step

Ale na prawdę siedziałam nad tymi cholernymi zaletami i NIC
Stary 2008-08-27, 10:23   #4535
tass822
Zadomowienie

heloł piękne kobietki

Cytat:
Napisane przez nat92 Pokaż wiadomość
Też jak byłam mała to ogoliłam sobie ręce Na szczęście mam jasne włoski, ale co pół roky i tak idą pod golarkę...

Tass - Z tymi mordercami to mnie przerażasz

PS3. Dlaczego ja mam takie kompleksy? Nie mogę już na siebie patrzeć w lustrze Jestem beznadziejna
widzę, że nie tylko mi głupie pomysły do głowy przychodziły

czasem nawet sama siebie przerażam!

kochana czasem są gorsze dni, ale pomyśl... jesteś zdrowa, szczuplutka, ładniutka, chodzisz do szkoły, cała przyszłość przed Tobą. na co tu narzekać?

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość

a co do Kimusia to ja jestem mu wierna aż po grób, dziś się zaręczyliśmy, nie mówiłam Wam?
nazwiemy syna Heikki na znak finn love

Tass ja też bym chciała właśnie takie robić sekcje, ostatnio chciałam robić sekcje bo taki świeży szczur pod moją klatką leżał zdechły, ale sie powstrzymałam a w ogóle to występować w CSI
ach, to gratulacje zaproś na ślub
mój Kimi Duo woli żyć (jak na razie) w wolnym związku

mamy podobne zainteresowania tylko, że mnie nie rajcują szczury tylko ludziska

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość
Wszystko fajnie, ale oprócz tego sprawdzania co jadł denat...
a tam... nie znasz się

Cytat:
Napisane przez Gapul Pokaż wiadomość
A rąk nie golę,choć czasem mnie kusiło... bo mam sie czym pochwalić hehe... Boje sie jednak ,że bedą mi szybko i wyraźnie odrastać i bedą wrastać... Traktuje je jako test na dobrego chłopaka, ktory zaakaceptuje mnie taką jaka jestem
trzeba jakoś ich "sprawdzić" ma Cię kochać taką, jaką jesteś
tass822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 10:32   #4536
Gapul
Raczkowanie

A,hehe tak myślalam,ze chodzi Ci o ten makijaż Zeby nie było

Dziękuje za rade

Tass ma racje Masz duzo zalet!

Stary 2008-08-27, 10:34   #4537
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
Co do sekcji i takich tam na studiach miałam sekcję lisów na anatomii, cały rok preparowania różnych rzeczy ciekawych, tylko smród formaliny powala
A i jeszcze na fizjologii nad żabami się znęcaliśmy...
Plot nie mam pojęcia na co masz uczulenie, może łoś był nieświeży
Boże jak ja bym chciała robić preparaty, formalina śmierdzi, ale mnie naprzykład bardziej drażni amoniak więc luzik My narazie robiliśmy z zajęć praktycznych na biologii tylko preparaty, ale z roślin i takie obserwacyjne na szkłach pod mikroskopem a to taka nuda, ze szok, np. obrać buraka skalpelem ze skóry i obejrzeć ją pod mikroskopem..

ale sie Ciebie Jo żarty trzymają

Cytat:
Wrzucę później, bo póki co siedzę w piżamie. Chyba, że chcecie taką sesję łóżkową. O 17 wychodzę to przed wyjściem pstryknę włosiakom fotkę.
Kceemy

Cytat:
Świetny mecz był. Jak dla mnie to Brożek najlepiej grał. A tam, zresztą, wszyscy byli świetni.
Kocham bramkarza Barcelony, w tej mniej owłosionej wersji bardziej mi się podoba, co się rzadko zdarza.
Brożek ZAWSZE najlepiej gra, ja nierozumiem czemu król strzelców ekstraklasy nie pojechał na Euro
A tam wiesz, mniej owłosiony nie znaczy lepszy - przykład Nick

Cytat:
Trzeba było udawać, że z Hiszpanii jesteś i tańczyć z nimi.
Zapraszali, ale nie znałam ich kroków

Cytat:
Tak, ale tylko w MIAMI.
Z Wolfiem

Cytat:
Koleżanka mi kiedyś opowiadała, że jej mama sobie ogoliła nogi powyżej kolan i musiała jechać do szpitala.
to co ja mam zrobić?! zaryzykuje chyba.. nie lubie być owłosiona nad kolanami

Cytat:
Heh, ale ja serio mówię Próbowałam wypisywać kiedyś listę swoich wad i zalet to wady w 10 min zapełniły całą kartkę, a w zaletach napisałam tylko długie rzęsy.. Trudno się mówi taka już jestem

Tak w ogóle to miałyśmy się spotkać na wakacjach i
Eeee no to wiadomo, że tych wad zawsze znajdziesz w sobie więcej Ale popatrz na to z tej strony, że zawsze mogło być gorzej? Okej marne pocieszenie, przepraszam Ja mam naprzykład krótkie rzęsy i mase innych wad, ale pomimo tych rzęsów to jedyne co swojego lubie to oczy Kompletnie nic więcej. A Ty jesteś ode mnie dużo ładniejsza, nie mówiąc już o tym, ze zgrabniejsza, ja to taki pulpet jestem. Głowa do góry, a nos w Kilimandżaro i będzie lepiej!

jeszcze jest chwila wakacji

Weście, gadałam dziś na gg z tym moim i coś się nie możemy dogadać Przez telefon taki był fajoski, na żywo to samo, a na gg (a może tylko dziś) taka kupa. Odkochałam się chyba

Idę dziś na kebaba i gorąco jest i musze ogolić te pieprzone nogi, jak mnie znów coś uczuli to się poddaje

Cytat:
Napisane przez tass822 Pokaż wiadomość
ach, to gratulacje zaproś na ślub
mój Kimi Duo woli żyć (jak na razie) w wolnym związku

mamy podobne zainteresowania tylko, że mnie nie rajcują szczury tylko ludziska
Dziękuję Jeszcze data nie ustalona, ale powiadomie, zapraszam Cię oczywiście z osobą towarzyszącą Kimi, ale się Kimiory zdziwią że jest ich dwóch

a wiesz, szczur akurat się napatoczył, jakby to był ludzik to bym mu nie odpuściła

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-27, 10:40   #4538
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Heh dzięki dziewczyny, z tą szczupłą sylwetką to może nie całkiem, ale powoli lecą cm I wcale nie jestes brzydsza ode mnie: Jak w ogóle mogłaś tak pomyśleć, a co dopiero napisać!

Plot, jak można odmówić HISZPANOWI?
Co do tego Twojego(nie wiem czemu mu taki przydomek nadałaś), to lepiej, że na gg się gorzej dogadujecie niż w realu. Dobrze, że nie jest odwrotnie wtedy miałabyś prawo się denerwować:P

Ok ja idę sprzątać 2 strychy, w tym jeden dwupiętrowy:/ Czemu nie mieszkam w bloku? Mam nadzieję, że Kaś się spręży i wrzuci zdjęcia Cium
Stary 2008-08-27, 10:43   #4539
tass822
Zadomowienie

Cytat:

Dziękuję Jeszcze data nie ustalona, ale powiadomie, zapraszam Cię oczywiście z osobą towarzyszącą Kimi, ale się Kimiory zdziwią że jest ich dwóch

a wiesz, szczur akurat się napatoczył, jakby to był ludzik to bym mu nie odpuściła
jeszcze się nam pomylą i po weselu wrócę do domu z Twoim oryginalnym mężem

toż to strach się Ciebie bać!
Stary 2008-08-27, 10:55   #4540
Gapul
Raczkowanie

Tez dzis jem cos kebabopodobnego Smacznego!

Nie przejmuje sie,ze na gg cienko,najwazniejsze jak na zywo! A czasami zdarzy sie,ze nie da sie dogadac na gadu,moze to chwilowe.

A co do podrażnień- uzywasz czegos do golenia?jakiejs pianki? wydaje mi sie,ze jak uzywasz to przestań a jak nie uzywasz to zacznij są różne łagodzące z satine care czy jakoś tak A w ogole to podraznienie czasami wystepuje 'bez powodu',przynajmniej ja tak mam...Ale moze byc tez z nieumytych owocow albo pomidorow...

Stary 2008-08-27, 11:05   #4541
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Mam brązowe włosiaki, sialala. Takie są... brązoweee i ładdnee (i ... śmierdzą zielskiem ). Kasia pokaże jutro bo teraz Kasia nie ma jak zrobić bo za ciemno i nie widać. sialala.

jaka uhuhana

Cytat:
Przyganiał kocioł garnkowi.

Ejj no dokładnie tak. Tylko ja kupuję. Dziś poszłam do drogerii po lakier bezbarwny na rozpoczecie roku i wyszłam z oczo****ym zielonym.

Gdzie kupię apaszkę w panterkę? Tylko nie różową, zieloną, niebieską tylko ... panterkowatą?

Wyobraźcie sobie, że mi napisało, że przeładowałam wiadomość grafiką i muszę post pod postem.
ja w przeciwieństwie do Ciebie żyje po Bożemu

hehe słaba wola

w jakimś lumpie

łeee, ja mam tak zawsze

Cytat:
a ja zawsze chciałam iść na medycynę sądową i jeździć na miejsca zbrodni, oglądać trupy, robić sekcję zwłok, patrzeć co i na jaki czas przed śmiercią jadł denat... rozwiązywać zagadki kryminalne, tworzyć portrety psychologiczne morderców....
moje marzenia....
a pracę magisterską na moich studiach to chyba napiszę o seryjnych mordercach!

niecodzienne pociągi

Cytat:

PS. Wróciłam ze spotkania i powiem, że świetnie się nam rozmawiało. Będziemy teraz chodzić do jednej szkoły to może akurat coś się uda odratować

PS2. Nie wiem czy Wam mówiłam, ale pomyliłam daty i spotkanie klasowe mam jutro a nie dzisiaj

PS3. Dlaczego ja mam takie kompleksy? Nie mogę już na siebie patrzeć w lustrze Jestem beznadziejna
to dwa spotkania

Nat a nastukać Ci ?

Cytat:
jak dłuugoo na wawelu, zygmunta bije dzwon, tak długo nasza wisła wygrywać będzie wciąż, NIECH ŻYJE ORZEŁ BIAŁY, NIECH ŻYJE POLSKI RÓD, NIECH ŻYJE NASZA WISŁA, BO TO KRAKOWSKI KLUB

dziewczyny, ale jestem hepi, byłam chwile na R22, wiadomo że nie w środku, ale pod i było mnóstwo fajnych ludzi i było pare hiszpanów i tańczyli potem uciekłam stamtąd na końcówke meczu do domu, bo jak to wszystko wylazłoby na rynek to bym do jutra nie przepchała się do domu

a co do Kimusia to ja jestem mu wierna aż po grób, dziś się zaręczyliśmy, nie mówiłam Wam?
nazwiemy syna Heikki na znak finn love

Tass ja też bym chciała właśnie takie robić sekcje, ostatnio chciałam robić sekcje bo taki świeży szczur pod moją klatką leżał zdechły, ale sie powstrzymałam a w ogóle to występować w CSI

W ogóle co do golenia rąk to nigdy nie goliłam, mam jasne włosy nawet jak są ciemne i ich nie widać, a tak w ogóle to lubie je generalnie naturalnie co do włosów to ja nawet blondynka jestem, ciemna bo ciemna ale blond, a chodzę w czarnych
pieprzone mi się teraz jakieś uczulenie na udach zrobiło i nie mogę golić nóg wyżej niż do kolan a właściwie kolan już nie i tylko łydy moge, bo mnie coś uczula a nie odkryłam jeszcze co, macie jakiś łagodzący pomysł?

Biała Gwiazda na niebie sie mieni ... hehe kocham ich normalnie

Jezu Plot jak ja Ci zazdroszcze że możesz sobie tak poprostu tam iść

Plot, rozwaliłaś mnie tym imieniem

kolejna co ma niecodziennie pociąga

ja tez niby kiedyś byłam blondynką ale mi ściemniały a teraz na starość jaśnieją

hm, tylko do dermatologa żeby sie bardziej nie rozlazło

Cytat:
Hej śpiochy! Ale co tam korzystajcie póki możecie. Ja już się kawką i papieroskiem od rana delektuję i zbieram siły do pracy
O meczu zapomniałam wczoraj, mąż mi powiedział o wyniku jak z pracy powrócił.
Co do sekcji i takich tam na studiach miałam sekcję lisów na anatomii, cały rok preparowania różnych rzeczy ciekawych, tylko smród formaliny powala
A i jeszcze na fizjologii nad żabami się znęcaliśmy...

Nat jesteś śliczną młodą dziewczyną i kopnij te kompleksy w tyłek, osobiście nie widzę żadnego powodu do ich posiadania. Z drugiej strony wiem, że każdy jakieś tam ma, ale trzeba nauczyć się akceptowania siebie (wiem wiem to nie jest łatwe)
przysnęło mi sie dziś dłużej

musiało być fajnie

kazdy ma ale jak sie o nich mówi to sie tylko niepotrzebnie człowiek dołuje

Cytat:

Nat , bo jak Ci zaraz kopa zasadzę to Ci się odbije oranżadą ze świętej komunii. (Łowcy.b )

Świetny mecz był. Jak dla mnie to Brożek najlepiej grał. A tam, zresztą, wszyscy byli świetni.
Kocham bramkarza Barcelony, w tej mniej owłosionej wersji bardziej mi się podoba, co się rzadko zdarza.
do mnie nikt jeszcze tak ładnie nie powiedział
i Baszczu
nie lubie Valdeza

Cytat:
Drogie Formula Una Girls troche mnie pocieszyłyście z tymi włosami,bo ja mam mieszane uczucia

Ogladałam meczyk i bardzo sie cieszyłam z wygrany Wisły

niepotrzebnie

a jak ja sie cieszyłam

Cytat:
Naat ale nie byłaś obiektywna Jak masz zły humor i próbujesz takie rzeczy robić to wiadomo,ze wyjdzie Twoją niekorzyść. Uwierz w siebie,bo inaczej inni nie będą w Cebie wierzyc. Trzeba być swoim najlepszym przyjacielem, nie chodzi mi o narcyzm,ale dbanie o to,żeby było mi dobrze. Polub siebie zeby inni mogli Cie polubic
Namotałam,ale my Cie lubimy
dokładnie tylko Ty jedna spędzasz ze sobą 24 h na dobe więc musisz sie lubić bez względu na wady

Cytat:
Boże jak ja bym chciała robić preparaty, formalina śmierdzi, ale mnie naprzykład bardziej drażni amoniak więc luzik My narazie robiliśmy z zajęć praktycznych na biologii tylko preparaty, ale z roślin i takie obserwacyjne na szkłach pod mikroskopem a to taka nuda, ze szok, np. obrać buraka skalpelem ze skóry i obejrzeć ją pod mikroskopem..

Brożek ZAWSZE najlepiej gra, ja nierozumiem czemu król strzelców ekstraklasy nie pojechał na Euro

Weście, gadałam dziś na gg z tym moim i coś się nie możemy dogadać Przez telefon taki był fajoski, na żywo to samo, a na gg (a może tylko dziś) taka kupa. Odkochałam się chyba

ja to miałam z cebulą w 4/5 klasie podstawówki

nie tylko Brożek a zieniu i Baszczu to co ?

może miał gorszy dzień, przez gg nie wyczujesz bo nie widzisz jego twarzy, zachowania

my też z Heikkim zaproszeni

łooo ale sie spisałyście

byłam w mieście, gorąc taki że szok a dopiero 12 stopni było
do sklepów z ciuchami nawt nie wcodziłam żeby nie kusiły
w drogerii byłam ale w ostatniej chwili sie rozmyśliłam i też nic nie kupiłam
normalnie powstrzymałam sie przed zakupami, kasa dalej w portfelu

wczoraj z tej uciechy zasnąć nie mogłam tak ładnie wszyscy grali, i ten gol wspaniały, i Baszczu który dedykował ten mecz zmarłemu tacie
a tu taki trafny komentarz sprzed meczu - oddaje wszystko co można powiedzieć o tym meczu

"O co gra Wisla? O twarz, zeby zmazac zle wrazenie pierwszego pojedynku. O honor, aby z rywalizacji wyjsc z podniesiona glowa. O prestiz, bo nawet skromna wygrana idzie w swiat i wznosi range klubu. O szacunek, bo w pierwszym meczu Wisla pokazala 50% swoich umiejetnosci i potencjalu. O dobra zabawe, zeby bylo to prawdziwe swieto pilkarskie, dla kibicow na stadionie i ogladajacych mecz w TV. O wizerunek klubu, ze w Wisle zawsze sie gra o zwyciestwo z kazdym! O doswiadczenie, aby nauczyc sie, ze nie ma srania w gacie w szatni bo to jakas Barcelona albo Manchester albo niewiadomo co! O biznes i inwestorow, ze Wisla moze pomalu ale caly czas zmierza w dobrym kierunku i staje sie coraz silniejsza i rozpoznawalna. Noi o ta mala szanse o wysokie zwyciestwo i awans, bo wierzyc zawsze trzeba, a noz wszystko sie ulozy i jak bedzie 3-0 do przerwy, czy nadal beda grac tylko o dobre widowisko?"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-27, 13:12   #4542
tass822
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
niecodzienne pociągi
a żebyś wiedziała moja mama to już mi mówi, ze w poprzednim życiu to ja chyba jakimś seryjnym mordercą byłam, albo ktoś mi zabił kogoś bliskiego... i że niby stąd moje zainteresowania...

Cytat:
Nat a nastukać Ci ?
przyłączę się z chęcią jeśli Nat nie zmienisz zdania na swój temat
Stary 2008-08-27, 13:30   #4543
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Dobra, śmiejcie się, ale co to jest to R22?:co jest:

Meczu nie oglądałam

Kiedy wesele?

Lunka respekt, ile Ty już trzymasz tą forsę w portfelu?

Dzięki za pocieszenie, trochę mi lżej, a z tymi batami to się lepiej pospieszcie, bo za niedługo wychodzę na to nieszczęsne spotkanie
Stary 2008-08-27, 14:13   #4544
tass822
Zadomowienie

Cytat:

Dzięki za pocieszenie, trochę mi lżej, a z tymi batami to się lepiej pospieszcie, bo za niedługo wychodzę na to nieszczęsne spotkanie
to przed spotkaniem damy Ci spokój, żebyś nie miała buźki posiniaczonej
i żebyś przepięknie wygladała, olśniewała urodą i czarującym spojrzeniem....

gorzej będzie jak wrócisz ale o to martw się później
Stary 2008-08-27, 14:35   #4545
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Jak ja nienawidzę podręczników!!! I jeszcze co druga osoba wszystko na liście pomylone, wydawnictwo z autorem, tytułem i takie tam, o błędach ortograficznych nie wspomnę.
Z powodu zdenerwowania i w ogóle udaję się dziś do przyjaciółki na mała terapię z niezastąpionym Kujawiakiem
Miłego popołudnia

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 15:31   #4546
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
a żebyś wiedziała moja mama to już mi mówi, ze w poprzednim życiu to ja chyba jakimś seryjnym mordercą byłam, albo ktoś mi zabił kogoś bliskiego... i że niby stąd moje zainteresowania...

przyłączę się z chęcią jeśli Nat nie zmienisz zdania na swój temat
możliwe

no, to we dwie nastukamy

Cytat:
Dobra, śmiejcie się, ale co to jest to R22?:co jest:

Meczu nie oglądałam

Kiedy wesele?

Lunka respekt, ile Ty już trzymasz tą forsę w portfelu?

Reymonta 22, wisełkowy stadion, kiedys tam zamieszkam

dzieki a od połowy sierpnia

bedzie dobrze

Cytat:
Jak ja nienawidzę podręczników!!! I jeszcze co druga osoba wszystko na liście pomylone, wydawnictwo z autorem, tytułem i takie tam, o błędach ortograficznych nie wspomnę.
Z powodu zdenerwowania i w ogóle udaję się dziś do przyjaciółki na mała terapię z niezastąpionym Kujawiakiem
Miłego popołudnia
ja zawsze po 1 wrz latałam za książkami

i kto tu najwiecej pije
Stary 2008-08-27, 16:04   #4547
kas!a
Zakorzenienie

Na szybko wklejam, bo spóźniona jestem ;o ale obiecałam to pokazuje.
2 pierwsze przed, 2 późniejsze po.

Nie wiem dlaczego ale na tym po to wyszłam jakbym miała jedno oko większe a drugie mniejsze haha ;d W rzeczywistości są takie same, albo przynajmniej ja żyje w świadomości, że są.

Zdjęcia z komórki i prześwietlone wiec kolor nie wyszedł tak jak w rzeczywistości. jest ciemnejszy trochę.
EDIT: przyjrzałam się zdjęciom i właściwie to na obu włosy tak samo wyglądają, haha ;d no ja nie wiem, farbowałam przysięgam

Uciekam, bo mi bak zamkną. Ide zapłacić za chuste potem Wam pokażę, bo z allegro.

Cium cium.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00873.JPG (25,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00874.JPG (27,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00897.JPG (41,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg po.JPG (39,4 KB, 13 załadowań)

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 16:15   #4548
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

Nie wiem dlaczego ale na tym po to wyszłam jakbym miała jedno oko większe a drugie mniejsze haha ;d W rzeczywistości są takie same, albo przynajmniej ja żyje w świadomości, że są.

Zdjęcia z komórki i prześwietlone wiec kolor nie wyszedł tak jak w rzeczywistości. jest ciemnejszy trochę.
EDIT: przyjrzałam się zdjęciom i właściwie to na obu włosy tak samo wyglądają, haha ;d no ja nie wiem, farbowałam przysięgam

Uciekam, bo mi bak zamkną. Ide zapłacić za chuste potem Wam pokażę, bo z allegro.

Cium cium.
mam zaszczyt Cie pierwsza oglądać ślicznie
i co Ty chcesz od oczu, takie same są
Stary 2008-08-27, 16:42   #4549
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
jeszcze się nam pomylą i po weselu wrócę do domu z Twoim oryginalnym mężem
ja i tak będę pijana więc trudno

Cytat:
Tez dzis jem cos kebabopodobnego Smacznego!

Nie przejmuje sie,ze na gg cienko,najwazniejsze jak na zywo! A czasami zdarzy sie,ze nie da sie dogadac na gadu,moze to chwilowe.

A co do podrażnień- uzywasz czegos do golenia?jakiejs pianki? wydaje mi sie,ze jak uzywasz to przestań a jak nie uzywasz to zacznij są różne łagodzące z satine care czy jakoś tak A w ogole to podraznienie czasami wystepuje 'bez powodu',przynajmniej ja tak mam...Ale moze byc tez z nieumytych owocow albo pomidorow...
Dziękuje, ryneczkowy kebab na Szewskiej zawsze mi poprawia humor, jakby co to polecam

Dzisiaj mnie podglądał na naszej klasie Zobaczymy, ale przeszło mi troche

Właśnie nie używam, ale nigdy nie używałam i dobrze było, ale myślałam że to może od płynu do kąpieli, bo dziś się prysznicowałam z żelem i było już okej Muszę się obserwować
A pomidorów nienawidzę

Cytat:
Biała Gwiazda na niebie sie mieni ... hehe kocham ich normalnie

Jezu Plot jak ja Ci zazdroszcze że możesz sobie tak poprostu tam iść

Plot, rozwaliłaś mnie tym imieniem

kolejna co ma niecodziennie pociąga

ja tez niby kiedyś byłam blondynką ale mi ściemniały a teraz na starość jaśnieją

hm, tylko do dermatologa żeby sie bardziej nie rozlazło

wczoraj z tej uciechy zasnąć nie mogłam tak ładnie wszyscy grali, i ten gol wspaniały, i Baszczu który dedykował ten mecz zmarłemu tacie
a tu taki trafny komentarz sprzed meczu - oddaje wszystko co można powiedzieć o tym meczu

"O co gra Wisla? O twarz, zeby zmazac zle wrazenie pierwszego pojedynku. O honor, aby z rywalizacji wyjsc z podniesiona glowa. O prestiz, bo nawet skromna wygrana idzie w swiat i wznosi range klubu. O szacunek, bo w pierwszym meczu Wisla pokazala 50% swoich umiejetnosci i potencjalu. O dobra zabawe, zeby bylo to prawdziwe swieto pilkarskie, dla kibicow na stadionie i ogladajacych mecz w TV. O wizerunek klubu, ze w Wisle zawsze sie gra o zwyciestwo z kazdym! O doswiadczenie, aby nauczyc sie, ze nie ma srania w gacie w szatni bo to jakas Barcelona albo Manchester albo niewiadomo co! O biznes i inwestorow, ze Wisla moze pomalu ale caly czas zmierza w dobrym kierunku i staje sie coraz silniejsza i rozpoznawalna. Noi o ta mala szanse o wysokie zwyciestwo i awans, bo wierzyc zawsze trzeba, a noz wszystko sie ulozy i jak bedzie 3-0 do przerwy, czy nadal beda grac tylko o dobre widowisko?"
ja też <piona>

to chodź ze mną jak nie mam co robić to wsiadam na rower i mykam tam obejrzeć jak idą prace przy budowie trybunki <albo jak stoją >

tak wyszło

ja dziś byłam na tej kebabowni i stałam koło wielkiego lustra i patrze, a ja mam blond odrosty rany, ale brzydko to wygląda

jutro idę na 10

śliczne to i bardzo trafne

Cytat:
Kiedy wesele?
myślimy żeby tak po fińsku w Boże Narodzenie

Cytat:
Reymonta 22, wisełkowy stadion, kiedys tam zamieszkam
Ze mną, prawda?

Cytat:

Cium cium.
Nie widzę różnicy Ale to napewno przez to, że z telefonu focie, chociaż nawet coś tam widze na tym 3 zdjęciu, że jakoś inaczej (zawsze byłam cienka w te gry znajdź 5 szczegółów różniących te dwa obrazki)

A ja dostałam dziś kod aktywacyjny z All Kupie se bluze Abercrombie

lece tacie obiad zrobić, ciuum

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-27, 17:30   #4550
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Kaś ładne fotki
Kujawiaka nie ma ale są Mint Surfery (zmodyfikowane)
Cium cium

Stary 2008-08-27, 18:10   #4551
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

ja też <piona>

to chodź ze mną jak nie mam co robić to wsiadam na rower i mykam tam obejrzeć jak idą prace przy budowie trybunki <albo jak stoją >

ja dziś byłam na tej kebabowni i stałam koło wielkiego lustra i patrze, a ja mam blond odrosty rany, ale brzydko to wygląda

jutro idę na 10

Ze mną, prawda?

<piona>
ale taka wypasona ta trybuna będzie że zobaczysz
a farbowałaś na blond
i dobrze
no a jak myślisz ?

Cytat:
Kaś ładne fotki
Kujawiaka nie ma ale są Mint Surfery (zmodyfikowane)
Cium cium
też bym sie czegoś napiła

znowu mam powiększonego węzła, taką bule co za cholerstwo sie do mnie przyplątało

a tak wogóle to imieninki dziś mam

Edytowane przez $Luna$
Czas edycji: 2008-08-27 o 19:07
$Luna$ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 19:21   #4552
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

No to najlepszego Lunka Twoje zdrówko

Stary 2008-08-27, 20:02   #4553
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Ekhem, a więc... wróciłam

Kaś - boooskie foteczki, jakaś Ty śliczna

Klasę będę mieć z*****, że się tak wyrażę^^ Bijcie, bijcie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-27, 20:29   #4554
kas!a
Zakorzenienie

Dziękować. No właśnie na tych zdjęciach to nie bardzo widać. Może tylko na tym ostatnim. Zresztą, farbowałam tylko z jasnego brązu/ciemnego blond na ciemny brąz więc też różnica nie jest diametralna.

Lunciak - a najlepszego, poleję Bolsa grejpfrutowego .

Nat - że za****sta czy zje*ana ?

wymiana książek:

Stary 2008-08-27, 20:58   #4555
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Oczywiście, że STA
Stary 2008-08-27, 21:04   #4556
kas!a
Zakorzenienie

A, no to dobrze.

wymiana książek:

Stary 2008-08-27, 22:28   #4557
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

dubel. (nie wiem jakim cudem, w odstępie 2minutowym )
Stary 2008-08-27, 22:30   #4558
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
<piona>
ale taka wypasona ta trybuna będzie że zobaczysz
a farbowałaś na blond
a tak wogóle to imieninki dziś mam
przyjedziesz do mnie na mecz i pójdziemy se razem na tą nju tribun?
ja farbuje na czarno, blond to mi odrasta

Lunciuś, zapisze w kalendarz a na początek wypijak Kasiowego bolsa i stawiam finlandie NAJ Dziubku cium cium

Cytat:
Ekhem, a więc... wróciłam

Kaś - boooskie foteczki, jakaś Ty śliczna

Klasę będę mieć z*****, że się tak wyrażę^^ Bijcie, bijcie
Widziałam fotki na naszej glasie GUPIELOKU jesteś najsłodsza z tych wszystkich lasek - gdybym się miała z którąś umówić to z Tobą, więc ja nierozumuje o co Ci kaman

Kupiłam dziś tiszert i kolczyki.

I przerobiłam cały układ pokarmowy Pytajcie o co chcecie, wiem chyba wszystko (ależ mi trawienie tłuszczy nie wchodziło wrr, nie wiem co to będzie jak się szkoła zacznie )

Edit: stęskniłam się za Kimaczkiem

Edytowane przez kochana-plotkara
Czas edycji: 2008-08-27 o 22:59
kochana-plotkara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 06:05   #4559
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
przyjedziesz do mnie na mecz i pójdziemy se razem na tą nju tribun?
ja farbuje na czarno, blond to mi odrasta

Lunciuś, zapisze w kalendarz a na początek wypijak Kasiowego bolsa i stawiam finlandie NAJ Dziubku cium cium

Widziałam fotki na naszej glasie GUPIELOKU jesteś najsłodsza z tych wszystkich lasek - gdybym się miała z którąś umówić to z Tobą, więc ja nierozumuje o co Ci kaman

Kupiłam dziś tiszert i kolczyki.

I przerobiłam cały układ pokarmowy Pytajcie o co chcecie, wiem chyba wszystko (ależ mi trawienie tłuszczy nie wchodziło wrr, nie wiem co to będzie jak się szkoła zacznie )

Edit: stęskniłam się za Kimaczkiem
Ja też chcę z Wami
Masz farbowane czarne? Myślałam, że naturalny popielaty brąz

Lunka spóźnione życzenia ode mnie Najlepszego

Nie przesadzaj wcale nie jestem najładniesza Ale z chęcią się z Tobą umówię

Poka

Matko Plot, jak można się uczyć w wakacje? Szacun

My też
Stary 2008-08-28, 07:15   #4560
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Pozdrowionka wraz z poranną kawką . Zainspirowana Plot robię zupę pieczarkową na obiad i za jakiś czas do roboty... Jak mnie znowu będzie ktoś próbował zepchnąć z drabiny, jak taka baba przedwczoraj, to w gazetach przeczytacie o morderstwie w księgarni
Ale miałyśmy wczoraj głupawkę z przyjaciółką , zapewne Mint Surfery też się do niej nieco przyczyniły

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości