|
|
#991 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ♡ Mamy wrześniowe 2020 ♡ cz. 2
Ubranka są z h&m, smyk i cocodrillo
ja też planowałam kupować później ale pokusiły promocje i druga sprawa to wole rozłożyć zakupy na raty niż w końcówce kupić wszystko. Teraz wybieram tylko to co mi się podoba a nie kupuje tylko dlatego że muszę. Teraz czekam na paczkę z olx i stopuje z ubrankami zacznę się rozglądać za lampką nocną chciałabym lampkę malutką która będzie idealna do zmiany pieluszki w nocy czy karmienia. Chodzi o to żeby była delikatna i nie rozbudzała nas i synka może macie już coś takiego to chętnie zobaczę Wczoraj zrobiłam sernika który rozpływa się w ustach 😊 jest jak ptasie mleczko 🥰 ale i tak zjadam 2 kęsy i wystarczy bo nie przepadam za słodkim Zazdroszczę wam ogródków Ja mam tylko mały balkon, jedyny plus że od 12 do wieczora mam słońce W ogóle dzisiaj mam mega powera. Wysprzątałam całe mieszkanie
|
|
|
|
#992 | |
|
Rozeznanie
|
Ale cuda 🥰 mogę godzinami patrzec na takie slicznosci
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
Teraz jeszcze winogrono i kiwi niezmiennie od początku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Dziś tak cieplutko 🥰 Znów ciągle na polu siedzę, wszystkie posiłki jem na tarasie. Jakby to przymusowe l4 było w zimie to bym się chyba zaplakala siedząc w domu Uwielbiam patrzeć na kwitnące drzewa, ptaki cudownie śpiewają, wiosna jest taka piękna. To nic ze dwa domy dalej jest budowa i naparzają młotkami cały dzień 🤦☠♀️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#993 |
|
Rozeznanie
|
Tosia prosze przepis na ten sernik
![]() ![]() ![]() Ja tez jeszcze nic nie kupuje dla dziecka Jabłka tez bardzo mi teraz podchodza, a na truskawki i maliny czekam ze swojego ogrodka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poszło na prv ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie ciacho ja jestem jak ciasteczkowy potwór i uwielbiam słodkie ale od jakiegoś pół roku bardzo ograniczyłam i teraz zjem jeden kawałeczek i jest mi za słodko Ubranek tez póki co nie kupuje bo sporo dostałam od brata Niestety tez mam tylko balkon ale słoneczko od rana tak do 15 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#996 |
|
Rozeznanie
|
Ja też pięknie proszę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#997 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ubranka piękne, szczególnie z pierwszego zdjęcia.
Cytat:
[1=081ed4854e23be6738824bf 7e7324809f3af476a_65822e8 20d4a7;87731579]Treść usunięta[/QUOTE] Poproszę też przepis ![]() My mamy 2 lampki do kontaktu. Jedna jest w przedpokoju i jak idę do dzieci to się o nic nie zabiję. A jak któreś dziecko śpi z nami bo ma np gorączkę to zostawiam zapaloną w kuchni (kuchnię mam na przeciwko sypialni) i mi tyle wystarcza. Do przebrania kupy w nocy będę raczej coś mocniejszego potrzebować. Mam jeszcze lampkę pande z aliexpress jak mi dzieci pożyczą to pewnie z niej będę korzystać. 20191017_120235_HDR.jpg20200407_173000_HDR.jpg Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
|
|
#998 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czasem są w biedronce i castoramie takie lampki. Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Ale piękne ciuszki IMG_1754.jpgJa narazie stopuje bo ciuszków już teoche mam, koleżanki mi jeszcze dadzą Dziś za to upiekłam bułeczki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1001 |
|
Rozeznanie
|
O ja też chce przepis na sernik.
Pysia, a co w tych buleczkach masz? Też możesz zdradzić jak je robisz Jak tak dalej pójdzie to do porodu będzie +20kg... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
MrsSeductive ja też jeszcze nic kompletnie nie zamówiłam
dopiero po połówkowych się za to wezmęSunshine16 uf, że potwierdzili wizytę Riellee bardzo dobrze, że masz taki apetyt i to na owoce ja codziennie jem jakiś owoc i piję sok. Ale ogólnie apetyt mam identyczny jak przed ciążąTosia sernik, mmm ja dzisiaj pomyłam okna na dole ![]() Laluna91 też uwielbiam te dni na podwórku i jedzenie posiłków w wiatce współczuję tej budowy ![]() Pysia mmm, ale bułeczki! 🥰Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1003 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Można zdrobniale mówić Nina ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
też dzisiaj poczułam moc całego mieszkania nie ogarnęłam ale to nawet jak dzieci nie było nie miało miejsca ![]() Ale zrobiłam sporo i jestem z siebie dumna )
|
||
|
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To przepis z cookido, ale oczywiście można je zrobić normalnie wysle na priv nie nie mogę 3 zdjęć wkleić :/ Kochamy te bułeczki suche drożdże można zastąpić świerzymi, i w razie braku mleka w proszku tez nie trzeba dawać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1005 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy to na balkonie czy w ogródku fajnie że ladujemy baterie słoneczne
Nie wiem czy prognozy sie sprawdzą ale chyba tylko pare takich dni a potem znowu ochłodzenie :/ A przed nami jeszcze tyle siedzenia w domu ech Dzisiaj poleżałam sobie troche na słonku, opaliłam się nawet ciut, oczywiście z głową |
|
|
|
#1006 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam robić zakupy dopiero po połówkowych ale skusiły mnie promocje
Daje się łatwo manipulować ![]() Ja dzisiaj tez cały dzień robilam pranie, spacerowałam po podwórku. W domu to tylko czynności, których nie można wykonać gdzir indziej. Mąż cały dzień na działce był to się opalił troche przy budowie ![]() Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na początku idealnie spełniała swoją funkcję ale potem zaczęli nas wkurzać to, że było bardzo jasno mimo słabej żarówki.Cytat:
||
|
|
|
#1008 |
|
Raczkowanie
|
Sunshine tak dla odmiany ja jeszcze nie mam nic dla siebie
za to synek już ma sporo ![]() To odetchnęłaś co? Że potwierdzone. Rielle wcinaj owoce organizm domaga się czego potrzebuje Sedu mimo że te truskawki co są teraz faktycznie nie najlepsze ... ale ostatnio już musiałam je kupić z utęsknieniem czekam na te nasze Sieciowa o widzisz... ja nie miałam złych doświadczeń z guziczkami ciekawe jak będzie teraz bo teraz chłop to może być inaczej ![]() Alwa właśnie o tego typu lampki mi chodzi Pysia mniam Kasia czekam na fotki ciuszków jak przyjdzie reszta Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1009 |
|
Rozeznanie
|
Mój organizm poza owocami domaga się jedzenia. Dużo jedzenia. Na początku ciąży miałam napady głodu, później mi przeszło a teraz (od kilku dni) cały czas bym coś jadła. Jak tak dalej pójdzie to we wrześniu będzie +20
. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1010 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Te lampki do kontaktu (akurat mam z casto) też mają różną moc. Raz miałam w kształcie róży i było za jasno. Te motylki najbardziej mi pasują. Tak samo jak gdzieś jedziemy do rodziny czy na wakacje to zawsze zabieram ze sobą i podłączam na noc. Szczególnie się przydawały jak mm w nocy przygotowywałam. Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1011 |
|
Raczkowanie
|
Polecam Instagram - poloznedlaciebie
40 położnych odpowiada na nurtujące nas pytania w obecnym czasie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1012 | |||
|
Żona
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
często jest tak że zjem a za godzinę znów z radością otwieram lodówkę 🤦☠♀️ ale to dobrze bo jeszcze 3 kg muszę nadrobić i będę miała wagę wyjściową.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1013 |
|
Rozeznanie
|
Ja z jedzeniwm różnie... owoce lubię i ostatnio częściej ciagnie mnie na słodycze.
Póki co jestem 2 kg do przodu i mam szczera nadzieję, ze nie przytyje więcej niż te 12, które mam wyliczone Jestem strasznie leniwa jeśli chodzi o fizyczne aspekty życia, więc ciężko będzie zrzucać nadprogramowe, a jak wiadomo samo nie zniknie ja właśnie się zbieram do laboratorium. Trzymajcie kciuki, bo nie wiem co ja tam zastane ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1014 |
|
Rozeznanie
|
Alwa, właśnie to może być powodem. Siedzenie w domu i z nudów. Do tego dochodzi brak odpowiedniego ruchu...
Tosia, sprawdzę! Sed, akurat w Twoim przypadku napady głodu są potrzebne. Więc jedz i tyj 🤪 Dawno sie nie ważyłam bo mam jeszcze wagę spakowana ale z myślę, że z 5kg do przodu juz będzie oby tylko. Muszę wagę rozpakiwać i sprawdzić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1015 |
|
Konto usunięte
|
U mnie ok. 7 na +
ale z młodym na tym etapie miałam już ok 12kg więcej, więc jest ok ![]() Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Ja o dziwo przytyłam 2kg tylko ale tez bym ciagle jadła. Tylko ze to przez to siedzenie w domu wiec staram się nie jest za często. Owoce uwielbiam od zawsze o to się nie zmieniło teraz tez mogłabym jeść tylko to.
Co do zakupów to dla siebie mam zrobiona tylko listę ale akurat ta cześć rzeczy mam zamiar zakupić na samym końcu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulkamala16 powodzenia w lab!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nie mogę foty załadować mimo tego,że jest mniejsza niż tu wymagają. Wyskakuje mi jakiś błąd 🤦![]() Przydałoby mi się cos takiego małego do kontaktu. Muszę się rozejrzeć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
U mnie już pewnie 5 kg na plusie w pierwszej ciąży na tym etapie miałam przybrane tyle samo. Nie służy mi ta kwarantanna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1020 |
|
Rozeznanie
|
Dobra dziewczyny, ja po badaniach! Uff... nie obyło sie bez omdlenia, ale grunt, że mam to za sobą
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

ja też planowałam kupować później ale pokusiły promocje i druga sprawa to wole rozłożyć zakupy na raty niż w końcówce kupić wszystko. Teraz wybieram tylko to co mi się podoba a nie kupuje tylko dlatego że muszę. Teraz czekam na paczkę z olx i stopuje z ubrankami 

Ja też jeszcze nie zamawiam
chyba dopiero po połówkowych zacznę.
W tej ciąży mam wiecznie ochotę na owoce a w szczególności jabłka gdzie normalnie raczej za nimi nie przepadam. W ogóle jestem mało owocowa. Dzisiaj zjadłam już 3 jabłka i zjadłabym kolejne 3 ale zostało mi tylko jedno i chcę sobie zostawić na wieczór/jutro 🤣 Dodatkowo robię właśnie chleb a później ciasto jogurtowe z truskawkami... W tej ciąży zjadłam już więcej owoców niż przez całe moje życie 🤣🤣
Teraz jeszcze winogrono i kiwi niezmiennie od początku

jest jak ptasie mleczko
ale i tak zjadam 2 kęsy i wystarczy bo nie przepadam za słodkim 

współczuję tej budowy 

Daje się łatwo manipulować 

ale z młodym na tym etapie miałam już ok 12kg więcej, więc jest ok
w pierwszej ciąży na tym etapie miałam przybrane tyle samo. Nie służy mi ta kwarantanna