|
|
#2371 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dziecko w 2020 roku :)
Cytat:
Ale ja nawet zadnych objawow nie mam Jedyne co to brak lepkiego sluzu. Skupilam sie na treningach z Monika. Dzisiaj wlecial 5 i 6. Sam 5 byl za malo dla mnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2372 | |
|
Rozeznanie
|
Starania o dziecko w 2020 roku
Cytat:
Ja tez nikomu nie mowie, ze w tym roku sie bedziemy starac. Wszyscy mysla, ze nie chcemy miec dzieci ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja tez wciagnieta w treningi, naprawde widze po sobie juz efekty i bardzo mnie to cieszy
Edytowane przez Ryksa Czas edycji: 2020-04-11 o 14:17 |
|
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie mówiłam że się staramy. Po co? Nie czuje takiej potrzeby.
Wysłane z mojego DUB-LX2 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2374 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dziecko w 2020 roku
Cytat:
A ja myslalam ze sobie wkrecam ze widze efekty. Ale woda mi sie mniej zatrzymuje, nie mam juz tak meczacych wzdec i do tego w koncu przestaly mnie bolec plecy! czuje sie na prawde dobrze. A przyznam sie bez bicia, ze ja sport omijalam z daleka i dla mnie to byla katorga. A teraz czekam na te treningi. jutro dzien zdjec i stawani na wage. Zobaczymy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
No ja w tym miesiacu mialam tsh 5,36. Wiec dlatego spisalam z gory cykl na straty.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#2375 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą ludzie czasem są strasznie bezrefleksyjni i wychodzą z założenia, że każde małżeństwo ma obowiązek od razu po ślubie płodzić dzieci... Nikt się nie zastanowi czy np za brakiem dzieci nie idą jakieś problemy zdrowotne albo czy może ktoś w ogóle zamierza powiększać rodzinę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj tak. U nas po ślubie cały czas pytali. W tym roku mija 3 lata i już rzadziej pytają A teraz przez tą sytuacje na świecie to wręcz przeciwnie, martwią się żeby żadnej ciąży nie było U nas wiedzą tylko przyjaciele,że się staramy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2377 |
|
Rozeznanie
|
Najpierw pytają kiedy dzidzia, jak sie pojawi to pytaja kiedy braciszek/siostrzyczka, przeciez dziecko nie moze byc jedynakiem bo bedzie rozpieszczone, jak jest dwojka to moze by tak jeszcze jedno za kilka lat jak odchowacie? Masakra, ludzie wiecznie maja co do nas jakies oczekiwania. Ja reaguje bardzo agresywnie na takie dopytywanie, uwazam ze to brak szacunku, a skoro ktos ma w dupie mnie i moje uczucia, to dlaczego ja mam sie liczyc z jego?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2378 |
|
Zadomowienie
|
Alelluja 🌼🌸🐣🐥
Dokładnie to jest straszne gdy ciotki, wujkowie dopytują się kiedy dziecko a nie pomysła ze moZe po prostu ktoś nie może . Moja siostra stara się od 2-3 lat, niby zdrowi ale nadal nie mogę ... i te ciagłe pytania ... mówiłam jej ze ja bym nie wytrzymała odrazu takiej ciotce bym odpowiedziała żeby najpierw pomyślała a potem pytała ... ze może mam problem z zajściem ? Może nie dawno porobilam albo w ogóle nie mogę mieć dzieci i takie pytanie nie jest na miejscu zreszta to nasza prywatna sprawa 🤬strasznie mnie to irytuje . Węglowych , zdrowych i spokojnych Kochane dla Was w te jakże trudne Święta 🙏🏻🐥🐣 ---------- Dopisano o 05:45 ---------- Poprzedni post napisano o 05:43 ---------- Hagada dziewczęta WESOŁYCH a nie węglowych 🤪🤪😬 |
|
|
|
#2379 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Cytat:
![]() Ja też po biochemicznej w marcu, więc wiem co czujesz ![]() U mnie 38 dc, @ nie ma, ale nie liczę na nic bo odłożyliśmy starania, przytulanki bobowe były 11 dni wstecz więc w niepłodne, ale jak się nie pojawi @ to też będę testować, ja jedyne co czuję to naparzanie jajnika -_- czyli standard u mnie, i chodze i rycze ciągle, też standard bo jestem wrażliwcem -_- Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- Zdrowych Świąt moje drogie! Właśnie zbieram się przygotować pierwsze śniadanie wielkanocne w naszym domu ![]() Życzę Wam wszystkiego co.najlepsze, wymarzonych dwóch kreseczek, spokojnej ciąży, zdrowych bobasków, i przede wszystkim duuuuużo zdrówka ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wesołego Alleluja kochane. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
albo że aż tak mocno się przesunęła :/Bardziej wydaje mi się że prolaktyna szaleje, i dlatego się spóźnia :/ już tak miałam Ogólnie to dziś czuję już trochę ból w dole brzucha, to może się pojawiWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2383 |
|
Rozeznanie
|
Kochane Wesołych Świąt
![]()
|
|
#2384 |
|
Raczkowanie
|
Wesołych Świąt u nas trochę na smutno zmarł Dziadziuś mojego męża. Nadrobię Was jutro moje Kochane trzymam kciuki za testujace
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2385 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
I mam w związku z tym nietypowe pytanie. Nie mam w domu testu, a nie chcę przegapić porannego siku, na które wstaję przeważnie ok 4-5 rano. Myślicie, że mogę zebrać mocz do kubeczka, i po 2-3 h użyć tego moczu do testu? ![]() _________________________ ___________________ Zdrowych i spokojnych świąt, oby kolejne były już w powiększonym gronie
|
||
|
|
|
#2386 |
|
Zadomowienie
|
A ja muszę się Wam pochwalić. Po tygodniu ćwiczeń z Moniką mam -2kg.
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2387 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś czemu nie mamy, a teraz kiedy drugie. Ale ja nie odpowiadam na takie pytania... Cytat:
Wysłane z mojego DUB-LX2 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#2389 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2390 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny! Nadrobiłam całość. Ja się nie mogę zmotywować do ćwiczeń i o ile ostatnio pilnowałam bardzo jedzenia tak wczoraj zaszalałam ale już wracam na dobre tory. Z ruchu uwielbiam basen i rower. Ja jestem już dziś w pracy i świąt niezbyt odczułam. Wczoraj było nam bardzo smutno a już właściwie od soboty wiedzieliśmy że Dziadziuś odchodzi. Trzymam kciuki za testujace. Z tych wiadomości to ja jestem dziś w 14 dc i chyba znowu będzie dupa. Wydaje mi się że ja Owulacje mam około 11 dnia cyklu i do tej pory się staraliśmy ale chciałabym dla pewności jeszcze to przedłużyć. Niestety obydwoje nie mamy nastroju... I choc w zeszłym tygodniu szło nam dobrze tak okoliczności teraz nie są sprzyjające. Mam nadzieję że u Was Święta minęły bardziej radośnie i spokojnie. Któraś jeszcze pytała o mocz. Ja bym zebrała do pojemnika i zrobiła a potem jeszcze drugi na świeżo bo chyba i tak długo okres Ci się spóźnia??
|
|
|
#2391 |
|
Zadomowienie
|
U mnie małpiszon jak zwykle punktualnie. Nie pozostawia żadnych nadziei nawet na chwilę. Tak więc 1dc i 4 cykl starań przed nami...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 🥰 Na pocieszenie w pierwsza ciążę zaszłam w 5 cyklu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja sie nastawialam ze nie bedzie latwo. No coz, w tym miesiacu zamowilam dodatkowo testy owu,wracam do pomiaru tempki. No i moze zbadam progesteron 7 dpo. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2394 |
|
Zadomowienie
|
U mnie na razie cisza okresu brak ale jakoś nie nastawiam się pewnie się pojawi na dniach
Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2395 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za podpowiedzi odnośnie moczu, zrobię jak mówicie, jeden z porannego z kubeczka, a drugi najwyżej na świeżo. Jutro 39 dc, średnio cykle mam 33 dniowe ale biorę Dostinex i ten cykl powinien być krótszy, więc myślę, że jeśli miałoby coś wyjść, to już test powinen pokazać. Bolą mnie bardzo piersi i głowa, brzuch pobolewa okresowo, dziś miałam delikatne zawroty głowy ale nie chcę sobie nic wkręcać bo ostatnio byłam przekonana, że jestem w ciąży jak okres spóźniał się 10 dni i miałam wiele, jak się okazało urojonych, objawów, a to tylko prolaktyna skoczyła...
Gratuluję spadających kilogramów, sama jakoś nie mogę się zmotywować do ćwiczeń, jakoś permanentnie zmęczona jestem ostatnio ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Kerju Czas edycji: 2020-04-13 o 18:36 |
|
|
|
#2396 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kobietki
Witam w drugim dzień Świat 🌸🥰🐥🐣 Czuje się jak Słoń po tych 2 dniach Jadłam i piłam Wszystko 🤰🏻DZIŚ jestem w ciąży ale spożywczej 🤷☠♀️ ALE od jutra koniec zaczynam dotarcie do mojej wagi i figurki na wesele ) Gratulacje spadku wagi to zawsze motywuje 💪🏻💪🏻💪🏻👏🏻👏🏻 Miłego wieczorku dla Was i tak zazdroszczę starającym jak Was czytam Marze o Wrześniu 💒🤰🏻 |
|
|
|
#2397 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, można dołączyć?
|
|
|
|
#2398 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
śmiało! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[COLOR="Silver"] Edytowane przez Kerju Czas edycji: 2020-04-13 o 21:16 |
|
|
|
#2399 |
|
Zadomowienie
|
Czesc pewnie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2400 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam wczoraj po południu - bielusieńko, także ciągle czekam -_- ale zaopatrzyłam się w czułe testy tak na. Wszelki wypadek u mnie dziś 40dcWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

ja swój cykl już na początku spisałam na straty a jednak 2 kreseczki były, także trzymam mocno kciuki 

To szykuje nam się tydzień pełen jajek niespodzianek
Ja się jakoś specjalnie też nie nastawiam bo z moimi nieregularnymi cyklami i dopiero wdrożonymi lekami, ustrzelenie owu to jak wróżenie z fusów 

albo że aż tak mocno się przesunęła :/
się pojawi

kiedyś czemu nie mamy, a teraz kiedy drugie. Ale ja nie odpowiadam na takie pytania...

u mnie dziś 40dc